Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να τελειωνει το θεμα.

Δεν μου απέδειξες ποτέ οτι ο Μπουρούσης αποκλείστηκε λόγω ντόπας. Μου παρέθεσες λινκς στα οποια ο Ιβκοβιτς λέει οτι ο Μπουρούσης έμεινε εκτός λόγω του χεριού του και λόγω αλλεργικής αντίδρασης στην ΦΑ και τα οποία νόμιζες οτι σε δικαιώνουν (!!!).

Άρα είσαι συκοφάντης. 

Μου παραθέτεις δικό μου πόστ που λέω πως ακόμα και να ήταν ντοπέ και γι αυτό το λόγο να έφαγε 1 μήνα καμπάνα (τό 'χεις μέχρι εδώ?) η ομάδα τον ξαπόστειλε. Θεωρείς οτι με αυτό το πόστ ξανά δικαιώνεσαι.

Άρα είσαι τρόλ.

Η συζήτηση μου μαζί σου λαμβάνει τέλος εδώ.

Υ.Γ. τέτοιος "καυμός" να στηρίξετε την ομάδα της ντόπας.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Το επιχείρημα σου περί πειθαρχικού παραπτωματος και το δεδηλωμένο πρόβλημα που είχαν κι άλλοι προπονητές μαζί του, για τη συγκεκριμένη περίπτωση;

Μονος σου το αυτοαναιρεσες(εμφατικά πλεονασμος) μόλις σου παρέθεσα τα λινκ "ψιλά γράμματα"".

Δημοσ.

Υ.Γ Α! Και κατι τελευταιο,απο το 1992 μεχρι και σημερα,η διαφορα των εσοδων απο το CL μεταξυ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ειναι 67εκ ευρω.Και σε αυτα προσμερτιουνται και τις τελευταιες 2-3 χρονιες (οχι τα φετινα). Δηλαδη αν αφαιρεσεις τις 2 τελευταιες χρονιες μονο,η διαφορα στα εσοδα παει περιπου στα 10-12 εκ ευρω για 20 χρονια... Κατα μ.ο 1εκ τον χρονο..Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι η τοσο μα τοσο τεραστια διαφορα οπως πατε αν την παρουσιασετε!!!

Δημοσ.

Ο τραυματισμός ήταν κυρίως η πρόφαση, δε δικαιολογούσαι απουσία 1 μήνα. Όλοι οι δημοσιογράφοι του ΟΣΦΠ γράφαν για το κακό κλίμα που δημιουργούσε ο Μπουρούσης επειδή δεν έπαιζε πολύ. Είχε μάλιστα βριστεί με τον Ιβκοβιτς όταν τον έβγαλε αλλαγή.

http://www.sportdog.gr/article/13578/na-giati-ta-pere-o-ivkovits-me-mpourouse

Δημοσ.

Ο τραυματισμός ήταν κυρίως η πρόφαση, δε δικαιολογούσαι απουσία 1 μήνα. Όλοι οι δημοσιογράφοι του ΟΣΦΠ γράφαν για το κακό κλίμα που δημιουργούσε ο Μπουρούσης επειδή δεν έπαιζε πολύ. Είχε μάλιστα βριστεί με τον Ιβκοβιτς όταν τον έβγαλε αλλαγή.

Αυτο του ειπα και εγω παραπανω αλλα....no Γκεγκε!

Δημοσ.

Μα δε κατάλαβες τι κάνουν? Έχουν ντοπέ Γιαννούλη - Καλάθη, μάλιστα σκίζονται για να έρθει πίσω ο τελευταίος παρότι έκανε ρεκόρ να είναι απ τους ελάχιστους αθλητές που τιμωρήθηκαν για ντόπα στην ιστορία του ΝΒΑ, και προσπαθούν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ιστορίες για αγρίους.

Εδώ θα μου πείς, ο Μπατίστ πατούσε κεφάλια και τον δικαιολογούσαν.. Και ο "μέγας" ηθικός Ζέλικο τον ξανάβαλε στο παιχνίδι.

Σϋλλογος της βρώμας, απ' άκρη ως άκρη.

Δημοσ.

Υ.Γ Α! Και κατι τελευταιο,απο το 1992 μεχρι και σημερα,η διαφορα των εσοδων απο το CL μεταξυ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ειναι 67εκ ευρω.Και σε αυτα προσμερτιουνται και τις τελευταιες 2-3 χρονιες (οχι τα φετινα). Δηλαδη αν αφαιρεσεις τις 2 τελευταιες χρονιες μονο,η διαφορα στα εσοδα παει περιπου στα 10-12 εκ ευρω για 20 χρονια... Κατα μ.ο 1εκ τον χρονο..Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι η τοσο μα τοσο τεραστια διαφορα οπως πατε αν την παρουσιασετε!!!

ετσι ακριβως ειναι φιλε.και μαλιστα εκεινα τα χρονια επειδη ο παο ειχε κανει καλυτερες πορειες ειχε περισσοτερα εσοδα απο εμας.ο παο με τα περισσοτερα εσοδα εφερνε παιχτες απο τα πανερια κει εμεις με τα λιγοτερα διναμε σε μια μεταγραφικη περιοδο 30.000.000 σε ομαδες για αγορα μονο 2 παιχτων(ζιοβανι,ζαχοβιτς).την ομαδα την δυναμωσε ο κοκκαλης που εσμπρωχνε χρημα με την σεσουλα τα πρωτα χρονια κατι που δεν εκανε ο βαρδινογιαννης ο οποιος ειχε περισσοτερα εσοδα απο την ευρωπη.το παραμυθι που λενε δηλαδη παει ακλαφτο.

Μα δε κατάλαβες τι κάνουν? Έχουν ντοπέ Γιαννούλη - Καλάθη, μάλιστα σκίζονται για να έρθει πίσω ο τελευταίος παρότι έκανε ρεκόρ να είναι απ τους ελάχιστους αθλητές που τιμωρήθηκαν για ντόπα στην ιστορία του ΝΒΑ, και προσπαθούν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ιστορίες για αγρίους.

Εδώ θα μου πείς, ο Μπατίστ πατούσε κεφάλια και τον δικαιολογούσαν.. Και ο "μέγας" ηθικός Ζέλικο τον ξανάβαλε στο παιχνίδι.

Σϋλλογος της βρώμας, απ' άκρη ως άκρη.

οντως και γω παραξενευτηκα με καλαθη.στο nba επιτρεπονται σχεδον ολα.σπανια πιανεται ντοπε παιχτης.φαντασου τι φαρμακι πηρε.ο γιαννουλης δηλωσε αρκετες φορες οτι επαιρνε οτι του εδινε ο γιατρος του παο και κανεις απο τον παο δεν βγηκε να τον διαψευσει η να του κανει μηνυση.οποτε ισχυει.

Δημοσ.

Μην αγχώνεστε παιδάκια...Ο φάκελος φαταούλ έχει πολλά μέσα...Και είμαι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζω πως έχει και πολύ μπασκετάκι.

Οταν λέω οτι δε θα συμβεί τιποτε γιατι αν συμβεί θα έχουμε αποκαθηλώσεις "θρύλων", το εννοώ απόλυτα.

Δημοσ.

Ο Καλάθης έπαιρνε κάτι για την καράφλα (κανένα Power Health που του είχε προτείνει ο Τράκης όσο ήταν εδώ)

Ο "γιατρός" του ΠΑΟ που έδινε τα μπουκαλάκια στον Γιαννούλη ήταν ο περιβόητος Χάντζος που είχε διατελέσει επί σειρά ετών διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Ντόπινγκ, παράλληλα με την ενασχολησή του με την ΚΑΕ Παο.

Αυτός λοιπόν ο τυχάρπαστος και θρασύς τυπάκος είχε βγει και υπονοούσε ότι ο Ολυμπιακός παίρνει ντόπες, η λέρα η ίδια δηλαδή, που ντόπαρε συστηματικά παίχτες της ομάδας του με αποδείξεις.

Το πόσο λερωμένη έχει τη φωλιά του ο Τράκης, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα καμώματα του Αλαφούζου μέσω της λασποφυλλάδας του.

Τέλος, αν ο φετινός βάζελος πάρει αδειοδότηση θα μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων.

• Like 1
Δημοσ.

Μην αγχώνεστε παιδάκια...Ο φάκελος φαταούλ έχει πολλά μέσα...Και είμαι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζω πως έχει και πολύ μπασκετάκι.

Οταν λέω οτι δε θα συμβεί τιποτε γιατι αν συμβεί θα έχουμε αποκαθηλώσεις "θρύλων", το εννοώ απόλυτα.

τιποτα δεν θα γινει.ο φακελος φαταουλ ειναι απλα μια φουσκα οπως οι συνομιλιες τοτε μεταξυ διαφορων παραγοντων.απλα τζερτζελες να γινεται

Δημοσ.

Μέχρι κι ο Αλαφούσκας το κατάπιε το θέμα με τον Fataul. Δυο μέρες και μετά σιγή ιχθύος.

Κάνε υπομονή, θα γελάσουμε

Το πόσο λερωμένη έχει τη φωλιά του ο Τράκης, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα καμώματα του Αλαφούζου μέσω της λασποφυλλάδας του.

Οι άλλοι είναι τα τρολ, LRoi

Δημοσ.

Μιλουσα για την σεζον 2004-2005 οπως εγραφα και πριν το δικο σου quote στο ποσταρισμα μου.Οτι δηλαδη στο CL του 04-05 μπηκαμε και οι δυο χωρις προκριματικα

Σε αυτο θα απαντησω μονο γιατι προφανως ασκοπα χαραμιζω τον χρονο μου οσον αφορα τα υπολοιπα.

Δεν ξερω για τι μιλουσες εσυ παντως αυτα που εγραψες ειναι ηταν λαθος.

Εγω στο συγκεκριμενο ποστ εγραφα για την καταταξη του πρωταθληματος 2004-2005 (που οδηγει σε προκριματικα chl το 2005-2006 ασφαλως) και εσυ βγαινεις με υφος 1000 καρδιναλιων και λες ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ο 2ος δεν εδινε προκριματικα.

Και η φαση ειναι πως συνεχιζεις να επιμενεις πως εχεις δικιο ενω εισαι αλλου οπως συνηθως.

Εδω δεν υπαρχει δυνατοτητα συνεννοησης στο πιο απλο πραγμα του κοσμου και εχουμε γραψει απο 5-6 post για αυτο, στα αλλα θα βγαζαμε ακρη?

Αριθμητικη σαν το ''μοιρασμα'' των εσοδων ενα πραγμα...

Χοντρικα βαζοντας 25 μυρια εσοδα απο chl (λαμβανοντας υποψην και εισητηρια, διαφημισεις, φανελες, χορηγους κλπ)

Ολυμπιακος 15x25=375 μυρια

Παναθηναικος 9x25=225

375-225=150

Αν λαβεις υποψην και αλλες παραμετρους οπως π.χ. πωληση παιχτων εξαιτιας της προβολης κλπ ανεβαινουμε και αλλο.

Δημοσ.

Σε αυτο θα απαντησω μονο γιατι προφανως ασκοπα χαραμιζω τον χρονο μου οσον αφορα τα υπολοιπα.

Δεν ξερω για τι μιλουσες εσυ παντως αυτα που εγραψες ειναι ηταν λαθος.

Εγω στο συγκεκριμενο ποστ εγραφα για την καταταξη του πρωταθληματος 2004-2005 (που οδηγει σε προκριματικα chl το 2005-2006 ασφαλως) και εσυ βγαινεις με υφος 1000 καρδιναλιων και λες ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ο 2ος δεν εδινε προκριματικα.

Και η φαση ειναι πως συνεχιζεις να επιμενεις πως εχεις δικιο ενω εισαι αλλου οπως συνηθως.

Εδω δεν υπαρχει δυνατοτητα συνεννοησης στο πιο απλο πραγμα του κοσμου και εχουμε γραψει απο 5-6 post για αυτο, στα αλλα θα βγαζαμε ακρη?

Αριθμητικη σαν το ''μοιρασμα'' των εσοδων ενα πραγμα...

Χοντρικα βαζοντας 25 μυρια εσοδα απο chl (λαμβανοντας υποψην και εισητηρια, διαφημισεις, φανελες, χορηγους κλπ)

Ολυμπιακος 15x25=375 μυρια

Παναθηναικος 9x25=225

375-225=150

Αν λαβεις υποψην και αλλες παραμετρους οπως π.χ. πωληση παιχτων εξαιτιας της προβολης κλπ ανεβαινουμε και αλλο.

Αριθμητικη δικη σου ειναι αυτη του δικου σου μυαλου και φαντασιας σου..Το 15x25 δεν υφισταται γιατι πολυ απλα,τις περισσοτερες φορες δε ηταν 25εκ αλλα ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ.Ξυπνα!

Και επισης, http://www.sportandbusiness.gr/athlitikibiomixania/item/17862-champions-league-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-16-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%AD%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B1-159-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E link που απο την εφημεριδα goal εχουν βγει τα επισημα οικονομικα εσοδα του OΣΦΠ και του ΠΑΟ απο το CL.Και αυτα τα εσοδα ειναι αυτα που σου ανεφερα και τα ποσα που γραφεις δεν εχουν καμια μα καμια σχεση.

Υ.Γ Και που εισαι,τι σχεση εχουν τα εσοδα απο τα εισιτηρια,τις διαφημισεις και τις φανελες και τους χορηγους ρε φιλε? Ακου τι λεει,βαζει μεσα τα εισιτηρια που μπορει να εκοψα εγω..Αν ειναι δυνατον.Τελος το σταματαω εδω γιατι δεν βγαζουμε ακρη μαζι σου..

Υ.Γ2 Τα οικονομικα εσοδα του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ απο το CL απο το 1992 μεχρι και περυσι ειναι αυτα που σου εγραψα..Ολα τα αλλα ειναι της φαντασιας σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...