Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε υποθετικα μιλας αν θα περνουσα? Παμε καλα? Το θεμα ειναι οτι περασες και πηρες τα μισα λεφτα.Τι σχεση εχει το αν?

Η Ουσια ειναι οτι περνουσες τελικα και μοιραζομασταν τα χρηματα.Αυτη ειναι η ουσια..

Υ.Γ Και στο κατω κατω,οταν λετε οτι με τα λεφτα του CL δυναμωσα,το λετε με τα γεγονοτα τα υπαρχοντα.Δηλαδη με τα μοιρασμενα εσοδα απο αυτο και οχι με το υποθετικο..

Καταρχην το 1998-99 που επαιξες προκριματικα αν εβγαινες 2ος το 97-98, θα επαιζες και 1ο γυρο προκριματικων μιας και ησουν τζανετακος.

Δευτερον ενημερωσου εσυ καλυτερα.Το 2005-2006 ο Παναθηναικος επαιξε προκριματικα με την Βισλα Κρακοβιας και δεν μπηκε κατευθειαν στους ομιλους. Επισης παραβλεπεις το γεγονος πως σαν τριτος θα επαιρνες τον μπουλο και δεν θα μιλουσαμε καν για προκριματικα.

Κατα τα αλλα δεν μας το ειπες πως εχεις και μαντικες ικανοτητες και εισαι σιγουρος πως θα περνουσες τα προκριματικα. Η λογικη παντως λεει πως δεν θα περνουσες παντα.

Επισης καποιες χρονιες δεν θα εμπαινες καν στα προκριματικα σαν τριτος.

Επισης λαβε υποψην το γεγονος πως εφοσον δεν θα εβγαινες καποιες χρονιες δεν θα υπερειχες ανταγωνιστικα απο τους αντιπαλους επομενως και αλλες χρονιες που δεν αναφερω θα εφτυνες αιμα να βγεις chl.

Παντως μου αρεσει η αριθμητικη που σου εμαθαν στο σχολειο περι μοιρασματος. Ακομα νομιζεις πως το 15-8 ειναι μοιρασμα... Η αριθμητικη των γαβρων...

Ρε φίλε και εσυ αν εβγαινες 3ος τον μπουλο. Τι εχει να λεει αυτο. Και σου ξαναπα, με τα αν δν βγαίνει νοημα. Και εσυ ΑΝ δεν περνουσες τα προκριματικά δεν θα επερνες τπτ. Το θέμα και η ουσια είναι οτι ΠΕΡΑΣΕΣ και τα πηρες.. Μιλάμε για γεγονότα και αυτα λενε οτι τις χρονιές που λεω ΠΕΡΑΣΕΣ και τα πηραμε ΜΑΖΙ τα έσοδα. Ειτε απο προκριματικά, ειτε κατευθείαν ειτε επειδη λαδωσες που λέει ο λόγος ΠΕΡΑΣΕΣ.. Και οτι μιλάς υποθετικα δειχνει οτι απλα ηθελες να μην περασω για να μην παρω τα λεφτα και οχι αφου τα μοιραστηκαμε να επενδυσεις εσυ. Και μαλιστα μιλας κιολας και για 3η θεση που ηθελες να παρω οταν ειχα Ζιοβανι, Ζαχοβιτσ και αλλους τόσους παικταραδες.. Και επισης, ποια λογικη λεει οτι δεν θα περνουσα παντα? Εσυ πως περασες? Για να το τελειώνουμε το θεμα.. Δεν ήμαστε στο τοτε για να μιλήσουμε για την επόμενη χρονια εκεινης της περιόδου υποθετικα. Μιλαμε τωρα εκ των υστέρων που τα γεγονότα λενε οτι τα λεφτα απο το 97 μεχρι το 07 τα μοιραστηκαμε και κάποιες χρονιές μαλιστα με περισσότερα εσοδα εσυ λογω των προκρισεων σου.. Και επιτέλους κατάλαβε οτι δν μιλαμε για το συνολο των συμμετοχών στους ομίλους οπου και διαμορφωθηκε το 15-8 αλλα για το γεγονος που λες οτι η αρχη για να ειμαι ανταγωνιστικος εγινε λογω των εσοδων του CL και που με εκανε καθε χρονο ανταγωνιστικο. Και σου ειπα αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ γιατι τα πρωτα χρονια του CL τα έσοδα τα ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ οποτε ξεκινουσαμε απο την ιδια βαση οικονομικά. Τωρα αν εγω με αυτα εφερνα τον Ζιοβανι και εσυ τον Μελισση με 3-4 εκ είναι δικο σου πρόβλημα και της διοίκησης σου και οχι δικο μου.Υ.Γ Δεν ειπα πουθενα οτι το 2005-2006 μπηκες απευθείας στους ομίλους. Εγω ειπα οτι το 2004-2005 μπηκες κατευθείαν στους ομίλους οπως και εγω σαν δευτερος μπηκα κατευθείαν.Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ο Μπουρούσης πήρε απ τον κύριο Μάκη τη ντόπα του.

ΥΓ Ψιλά γράμματα να ζητήσω λινκ με το οποίο να αποδεικνύεται πως ο Μπουρούσης δεν ήταν 3 εβδομάδες εκτός ομάδας για κακή συμπεριφορά (που έχει ακουστεί απο περισσότερους απο έναν προπονητές του), αλλά για ντόπα.

Ένα στα γρήγορα.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/ivkovits_o_mpoyroushs_einai_traymatias.785071.html

Δεύτερο, με την ανακοίνωση της ομάδας που μιλάει για μεταβολισμό.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=72849&Sport=2&Competition=114&Season=1074&Country=82&Team=1250&Round=3874

Επίσης, υπάρχει απάντηση στο ποστ #16635 icon_share.png Chris_85

που λέει ξεκάθαρα ότι ο Μπουρούσης πήρε την ντόπα του.

Άρα τυχαίο που πήγε να αλλάξει αιματάκι, αποδεδειγμένα ντοπέ και υπήρχε διχογνωμία στην υπερασπιστική γραμμή που θα τα κουκούλωνε.

Δημοσ.

Σου ζητάω λινκ που αποδεικνύει οτι ο Μπουρούσης πήρε ντόπα, και δεν τέθηκε εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα.

Μου παραθέτεις λίνκ στο οποίο ο Ιβκοβιτς δηλώνει οτι είναι τραυματίας και έχει ιατρικό θέμα με το χέρι του και δικό μου πόστ, που γράφω ξεκάθαρα πως και ντόπα να 'χει πάρει, δεν την πήρε απ την ομάδα, και η ομάδα δεν τον ανανέωσε.

Αυτό που έκανα είναι προσωπική μου ευθύνη. Είναι κάτι από το οποίο πρέπει να βγούμε κερδισμένοι.   Ο Μπουρούσης έχει τραυματισμό στο χέρι. Ξεκίνησε προετοιμασία τραυματίας, απουσίασε από τις περισσότερες προπονήσεις και αυτό είναι το θέμα.   Έχει σοβαρό πρόβλημα στον μεταβολισμό του.

Όταν πήρε μια ειδική φαρμακευτική αγωγή για αυτό, παρουσίασε αλλεργία. Δεν είναι θέμα των γιατρών, όμως. Εγώ το αποφάσισα γιατί δεν παίζει στο επίπεδο που θα μπορούσε.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πάει το τρόλινγκ σε άλλο επίπεδο ο τύπος.

Anyway, ο κύριος Μάκης δεν ακουγόταν στις κασέτες με τον μουσάτο ιπποπόταμο? Προμηθευτής όλου του βάζελου και του Γιουρούση παίζει να ήταν ο τύπος εκείνη την εποχή.

Όπως και να έχει, μέχρι να φτάσει να πατάει κεφάλια και κόσμο στην Κηφισίας , είχε να πάρει πολλές ντόπες ακόμα ο Γιουρούσης

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, το ότι ο Μπουρούσης πήρε ντόπα το λες εσύ, μη μου ζητάς να αποδείξω τα λεγόμενά σου.

Από κει και πέρα , εσύ λες πως το τότε περιστατικό (που δεν αποδεικνύεται επίσημα, αλλά το παραδέχεται όλη η Ελλάδα και εσύ μέσα) , οφειλόταν σε κακή συμπεριφορά του Μπουρούση και όχι στην ντόπα.

Ζήτησες λίνκ που να αποδεικνύει ότι ο Μπουρούσης ήταν εκτός για πειθαρχικό λόγο και σου παρέθεσα 2 από τα πέντε πρώτα αποτελέσματα του Google, με την επίσημη άποψη του Ντούντα όπως διατυπώθηκε σε συνέντευξη τύπου  και την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Άρα , αφενός απάντησα στο ερειστικό αίτημά σου (ψιλά γράμματα κτλ) , αφετέρου μένει ο δικός σου ισχυρισμός έωλος περί πειθαρχικού παραπτώματος.

ΥΓ : Ψιλά γράμματα να ζητήσω λινκ με το οποίο να αποδεικνύεται πως ο Μπουρούσης  ήταν 3 εβδομάδες εκτός ομάδας για κακή συμπεριφορά (που έχει ακουστεί απο περισσότερους απο έναν προπονητές του) και όχι για να ρυθμίσει τους μεταβολικούς του δείκτες και την κακή συμπεριφορά του αίματός του.

Δημοσ.

Η πλακα ειναι,οτι ο ιδιος ο προπονητης τον αφηνει εκτος ομαδας γιατι ηταν τραυματιας και δεν μπορει να αποδωσει οσο θα ηθελε ο Ιβκοβιτσ.

Τωρα,το πως ενας ντοπαρισμενος παικτης δεν μπορει να αποδωσει (η ντοπα αυτο δεν κανει?) μονο ο gamanos το ξερει..

Υ.Γ Και μονο που ο Ντουντα τον αφηνει τοσο καιρο εκτος ενω καποια δημοσιευματα λενε οτι το προβλημα του δεν ηταν τοσο σοβαρο για να τον κρατησει 1 μηνα εξω,λεει πολλα περι πειθαρχικου παραπτωματος που ισως υπεπεσε και απλα δεν ηθελαν να βγει προς τα εξω..

Υ.Γ2 Ακομα και ντοπαρισμενος να ηταν ομως,τουλαχιστον δεν τον ανανεωσαμε.Αλλοι πατουσαν κεφαλια και τους εκαναν και συμβολαιο επιστροφης καριερας!

Δημοσ.

Ρε φίλε και εσυ αν εβγαινες 3ος τον μπουλο. Τι εχει να λεει αυτο. Και σου ξαναπα, με τα αν δν βγαίνει νοημα. Και εσυ ΑΝ δεν περνουσες τα προκριματικά δεν θα επερνες τπτ. Το θέμα και η ουσια είναι οτι ΠΕΡΑΣΕΣ και τα πηρες.. Μιλάμε για γεγονότα και αυτα λενε οτι τις χρονιές που λεω ΠΕΡΑΣΕΣ και τα πηραμε ΜΑΖΙ τα έσοδα. Ειτε απο προκριματικά, ειτε κατευθείαν ειτε επειδη λαδωσες που λέει ο λόγος ΠΕΡΑΣΕΣ.. Και οτι μιλάς υποθετικα δειχνει οτι απλα ηθελες να μην περασω για να μην παρω τα λεφτα και οχι αφου τα μοιραστηκαμε να επενδυσεις εσυ. Και μαλιστα μιλας κιολας και για 3η θεση που ηθελες να παρω οταν ειχα Ζιοβανι, Ζαχοβιτσ και αλλους τόσους παικταραδες.. Και επισης, ποια λογικη λεει οτι δεν θα περνουσα παντα? Εσυ πως περασες? Για να το τελειώνουμε το θεμα.. Δεν ήμαστε στο τοτε για να μιλήσουμε για την επόμενη χρονια εκεινης της περιόδου υποθετικα. Μιλαμε τωρα εκ των υστέρων που τα γεγονότα λενε οτι τα λεφτα απο το 97 μεχρι το 07 τα μοιραστηκαμε και κάποιες χρονιές μαλιστα με περισσότερα εσοδα εσυ λογω των προκρισεων σου.. Και επιτέλους κατάλαβε οτι δν μιλαμε για το συνολο των συμμετοχών στους ομίλους οπου και διαμορφωθηκε το 15-8 αλλα για το γεγονος που λες οτι η αρχη για να ειμαι ανταγωνιστικος εγινε λογω των εσοδων του CL και που με εκανε καθε χρονο ανταγωνιστικο. Και σου ειπα αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ γιατι τα πρωτα χρονια του CL τα έσοδα τα ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ οποτε ξεκινουσαμε απο την ιδια βαση οικονομικά. Τωρα αν εγω με αυτα εφερνα τον Ζιοβανι και εσυ τον Μελισση με 3-4 εκ είναι δικο σου πρόβλημα και της διοίκησης σου και οχι δικο μου.Υ.Γ Δεν ειπα πουθενα οτι το 2005-2006 μπηκες απευθείας στους ομίλους. Εγω ειπα οτι το 2004-2005 μπηκες κατευθείαν στους ομίλους οπως και εγω σαν δευτερος μπηκα κατευθείαν.Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Ειλικρινα σηκωνω τα χερια ψηλα. Νοιωθω λες και μιλαω σε τοιχο.

''Ρε φιλε και εσυ αν εβγαινες τριτος τον μπουλο'' λες. Ε μα φυσικα επαιρνε ο ΠΑΟ τον μπουλο γιατι εβγαινε και τριτος. Και η ΑΕΚ επαιρνε τον μπουλο γιατι εβγαινε και αυτην τριτη. Ο μονος που δεν επαιρνε ποτε τον μπουλο ηταν ο διορισμενος πρωταθλητης. Τι στο διαολο λεω τοση ωρα!!!!

Επισης ΠΑΟ και ΑΕΚ επαιρναν τον μπουλο και ως δευτεροι μιας και καποιες φορες αποκλειστηκαν απο τα προκριματικα.

Δηλαδη ποσο μυαλο θελει για να καταλαβεις πως αν δεν επαιρνες τα πρωταθληματα με την παραγκα θα εβγαινες και τριτος θα εβγαινες και 2ος και δεν θα επαιζες ολες τις χρονιες στο chl. Και συγχρονως αυτες τις χρονιες θα επαιζαν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ που εβγαιναν τριτοι και δευτεροι.

Υ.Γ Δεν ειπα πουθενα οτι το 2005-2006 μπηκες απευθείας στους ομίλους. Εγω ειπα οτι το 2004-2005 μπηκες κατευθείαν στους ομίλους οπως και εγω σαν δευτερος μπηκα κατευθείαν

Οσον αφορα τα προκριματικα που πας να κανεις την νυχτα μερα παλι. Εγραψες αυτο

2004-2005 Βγηκες 1ος με 1 βαθμο διαφορα απο ΠΑΟ και 3 απο ΑΕΚ. Αν εβγαινες 3ος τον μπουλο, αν εβγαινες 2ος προκριματικα. 5ο chl ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ.ΟΥΤΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο 1ος ΚΑΙ Ο 2ος.

Δηλαδη εγω σου λεω οτι το 2004-2005 βγηκα 2ος στο πρωταθλημα και επομενως για να παιξω στο chl της επομενης αγωνιστικης περιοδου (2005-2006) εδωσα προκριματικα (με Βισλα Κρακοβιας οπως ειπα).

Και εσυ μου λες να ενημερωθω γιατι ο δευτερος δεν εδινε προκριματικα αλλα εμπαινε κατευθειαν!

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ!

Δεν μπορω αλλο παρεδωσα πνευμα. Πιο ''πενηνταρακια'' δεν μπορω να τα κανω δυστυχως...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που έκανα είναι προσωπική μου ευθύνη. Είναι κάτι από το οποίο πρέπει να βγούμε κερδισμένοι.   Ο Μπουρούσης έχει τραυματισμό στο χέρι. Ξεκίνησε προετοιμασία τραυματίας, απουσίασε από τις περισσότερες προπονήσεις και αυτό είναι το θέμα.   Έχει σοβαρό πρόβλημα στον μεταβολισμό του.

Όταν πήρε μια ειδική φαρμακευτική αγωγή για αυτό, παρουσίασε αλλεργία. Δεν είναι θέμα των γιατρών, όμως. Εγώ το αποφάσισα γιατί δεν παίζει στο επίπεδο που θα μπορούσε.

Ρε Chris, σε αυτό που παραθέτεις, που είναι η δικαιολογία για την ντόπα, έχεις πάρει θέση (ΟΡΘΑ) και παραδέχεσαι πώς ήταν ντόπα.

Τότε, που ακόμα δεν σας είχε πάρει χαμπάρι όλη η Ελλάδα για τον Μπουρούσαρο, βγηκε ο Ντούντα και λέει πώς είναι ιατρικό θέμα.

3 χρόνια μετά, με αφορμή ποστ σε άλλο θέμα, έρχεσαι εδώ και μας λες ότι η ντόπα είναι κακό πράγμα και όταν σε ρωτάω εδώ αν ήταν κακιά και για τον Μπουρούση απαντάς ότι ο Μπουρούσης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, γεγονός που όπως λες , ισχυρίζονται πάνω από ένας προπονητές του. Σου παραθέτω την επίσημη δικαιολογία του Ντούντα (που εν τω μεταξύ έχει καταρριφθεί στην συνείδηση όλων από την δημοσιοποίηση των διαλόγων Μπουρούση  με τον πεθερό του) και την επίσημη δικαιολογία της ΚΑΕ ότι επικαλούνται ιατρικό πρόβλημα και μας λες ότι ο ισχυρισμός σου ότι ο Μπουρούσης τέθηκε εκτός για πειθαρχικούς λόγους και όχι για ιατρικούς, επιβεβαιώνεται.

Νταξ, ότι να'ναι.

Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση ότι η ντόπα ήταν επί προσωπικού και όχι από την ομάδα.

Δημοσ.

Ειλικρινα σηκωνω τα χερια ψηλα. Νοιωθω λες και μιλαω σε τοιχο.

''Ρε φιλε και εσυ αν εβγαινες τριτος τον μπουλο'' λες. Ε μα φυσικα επαιρνε ο ΠΑΟ τον μπουλο γιατι εβγαινε και τριτος. Και η ΑΕΚ επαιρνε τον μπουλο γιατι εβγαινε και αυτην τριτη. Ο μονος που δεν επαιρνε ποτε τον μπουλο ηταν ο διορισμενος πρωταθλητης. Τι στο διαολο λεω τοση ωρα!!!!

Επισης ΠΑΟ και ΑΕΚ επαιρναν τον μπουλο και ως δευτεροι μιας και καποιες φορες αποκλειστηκαν απο τα προκριματικα. Τις χρονιες που πηρες τον μπουλο οπως λες,την μια χρονια τερματισες 5ος.Αρα μια χαρα αξιζε τοτε να μην πας πουθενα.(Πες μου οτι σου εφταιξε και η παραγκα που βηκες 5ος!!!)

Επισης λεω και δεν καταλαβαινεις οτι μιλας υποθετικα,την στιγμη που λες οτι ΑΝ εβγαινα 2ος ΙΣΩΣ δεν περνουσα στα προκριματικα.Θα μπορουσα και εγω να μιλησω υποθετικα και να πω πως,ακομα και 3ος να εβγαινα,ισως να παιρνουσα τα προκριματικα απο τα οποια εσυ αποκλειστηκες.Οπως βλεπεις κουβεντα υποθετικα δεν μπορουμε να κανουμε.Απο τις 3 φορες που δεν πηγες στους ομιλους,την μια ειχες τερματισει 5ος και δεν εδωσες καν προκριματικα,και τις αλλες 2 αποκλειστηκες απο τα προκριματικα.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?

Εγω αυτο που εννοω ειναι οτι η βαση σου οτι με την αρχη της παραγκας το 97 δυναμωσα σαν ομαδα και ημουν ανταγωνιστικος γιατι διορισμενα επαιρνα το πρωταθλημα και ΞΕΚΙΝΗΣΑ-ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ,ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ- να παιρνω πετσινα λεφτα του CL και ετσι ξεκινησα να κανω ανταγωνιστικη ομαδα.

Και σου λεω πως αυτο δεν εχει βαση,γιατι απο τις 5 πρωτες χρονιες απο το 97 (απο οπου εκανα την αρχη να παιρνω πετσινα τα λεφτα του CL λογω διορισμενου πρωταθληματος και αρα ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)  μπηκα 5 φορες στους ομιλους και εσυ μπηκες 3.Την πρωτη χρονια δικαιωμουν 100% το πρωταθλημα και αρα μπηκα με την αξια μου απευθειας στους ομιλους ενω εσυ τερματισες 5ος και δικαιοτατα δεν πηρες φραγκο απο το CL,την δευτερη φορα ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ,την επομενη χρονια μπηκα μονο εγω στους ομιλους,και τις αλλες 2 φορες μπηκαμε ΜΑΖΙ ασχετα αν εσυ μπηκες με προκριματικα ή οχι..

Με λιγα λογια 3 φορες ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ CL,και τις αλλες 2 τα πηρα μονος μου εκ των οποιων την πρωτη τα δικαιομουν 100% καθαρα και μονο εγω.. Οποτε αυτα τα "ξεκινησα τα παιρνω πετσινα τα λεφτα του CL στην αρχη ειδικα και που αυτο με βοηθησε να δυναμωσω αστα στην ακρη.

Δηλαδη ποσο μυαλο θελει για να καταλαβεις πως αν δεν επαιρνες τα πρωταθληματα με την παραγκα θα εβγαινες και τριτος θα εβγαινες και 2ος και δεν θα επαιζες ολες τις χρονιες στο chl. Και συγχρονως αυτες τις χρονιες θα επαιζαν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ που εβγαιναν τριτοι και δευτεροι.

Οσον αφορα τα προκριματικα που πας να κανεις την νυχτα μερα παλι. Εγραψες αυτο

Δηλαδη εγω σου λεω οτι το 2004-2005 βγηκα 2ος στο πρωταθλημα και επομενως για να παιξω στο chl της επομενης αγωνιστικης περιοδου (2005-2006) εδωσα προκριματικα (με Βισλα Κρακοβιας οπως ειπα).

Και εσυ μου λες να ενημερωθω γιατι ο δευτερος δεν εδινε προκριματικα αλλα εμπαινε κατευθειαν!

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ! Μιλουσα για την σεζον 2004-2005 οπως εγραφα και πριν το δικο σου quote στο ποσταρισμα μου.Οτι δηλαδη στο CL του 04-05 μπηκαμε και οι δυο χωρις προκριματικα

Δεν μπορω αλλο παρεδωσα πνευμα. Πιο ''πενηνταρακια'' δεν μπορω να τα κανω δυστυχως...

Δημοσ.

ντοπε μονο ο γιαννουλης εχει πιαστει στο μπασκετ και εφαγε 2 χρονια αποκλεισμο.ο ιδιος δηλωσε οτι επαιρνε οτι του εδινε ο γιατρος του παο.και ο καλαθης πιαστηκε και επισης εφαγε αποκλεισμο.κατα καιρους εχουν πιαστει και καποιοι αμερικανοι αλλα οχι γιατι ειχαν παρει ουσιες αλλα γιατι καπνιζαν κανα τσιγαρακι απο τα καλα που και που.δεν ξερω  ο μπουρουσης αν ντοπαρεται η οχι το θεμα ειναι οτι στα απειρα αντιντοπινγκ που εχει περασει βγαινει αρνητικος σε απογορευμενες ουσιες.οταν πιαστει καποιος τοτε αποδεδειγμενα παιρνει ουσιες.θεωρητικα και με υποθεσεις ολοι οι αθλητες σε ολα τα αθληματα ντοπαρονται.

Δημοσ.

...που απανταω σε κάποιον που μας λέει ότι ο σιωπηλος αποκλεισμός του ντοπε Μπουρουση ήταν για πειθαρχικους λόγους, οχι για αθλητικούς, οχι χτύπησε το χέρι του, οχι είχαν πρόβλημα μαζί του κι άλλοι προπονητές, οχι το αίμα του δεν αντέδρασε καλά .

Δίκιο έχεις.

@saks, εμείς τουλάχιστον ούτε προπονητικό κεντρο κλειναμε, ούτε no-show, ούτε τους στελναμε να αλλάξουν αιματακι με αστείες και αντικρουομενες αιτιασεις.

Πιάστηκε, τιμωρήθηκε, γεια σας.

(Και φυσικά ο κατηγορούμενος θα τα ρίξει στην ομάδα του, για αυτό εξάλλου πιάστηκε όλη η ομάδα ντοπε... Oh wait)

Δημοσ.

Dambo μην συνεχιζεις αλλο νομιζω δεν πηθεις. Ειναι τελειως κουλο αυτο που προασπαθεις να στηριξεις.

Λετε οτι ξεκινησα την παραγκα το 97 και ξεκινησα να παιρνω τα λεφτα του CL πετσινα λογω των πρωταθληματων για να δυναμωσω..Και σας λενε οτι το 97 που επαιξα για πρωτη φορα στο CL και πηρα τα πρωτα μου χρηματα απο αυτο το αξιζα 100% και δεν εκλεψα ουτε ευρω απο σενα,οταν ειχες τερματισει 5ος και αρα δεν ειχες κανενα δικαιωμα να μπεις στο CL.Ε! τις επομενες 5 χρονιες λοιπον απο την πρωτη μου συμμετοχη στο CL,τις 4 φορες ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.  Και σας λεω οτι ο ισχυρισμος σας οτι ΞΕΚΙΝΗΣΑ τα δυναμωνω απο τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ CL δεν εχει βαση γιατι απο τις 5 χρονιες,τις 4,τα λεφτα τα ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.

Το να μου πεις οτι εχω παραπανω εσοδα λογω CL επειδη εχω 15 συμμετοχες μεχρι σημερα και εσυ 8 να πω οκ,αλλα οτι ΑΡΧΙΣΑ να δυναμωνω σαν ομαδα απο οταν ξεκινησε η παραγκα το 97 και αυτο ηταν αποτελεσμα της ΑΡΧΗΣ των εισπραξεων των χρηματων του CL,δεν ευσταθει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...