Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αν αδικηθηκε ο Παναθηναικος το 2011-12 ειναι αλλο θεμα. Επισης το θεμα αδικιας ο Βαγγελας περα απο τα καθαρα αγωνιστικα το πηγε σε αλλα επιπεδα με τις μισες ομαδες του πρωταθληματος παραρτηματα.

Αλλα εγω δεν αναφερθηκα σε αυτο.

Εσυ ειπες πως ο Παναθηναικος ηταν διαλυμμενος το 2011-12 και σου λεω πως δεν ηταν αφου χτυπουσε πρωταθλημα.

Φιλε,οταν ειπα διαλυμμενος εννοουσα απο την Πολυμετοχικοτητα..Να ξερουμε τι διαβαζουμε..Διαλυμμενη ως λεξη κυριολεκτικα εγινε η ΑΕΚ,οχι ο ΠΑΟ..

Και επισης,αλλο το χτυπουσε πρωταθλημα,και αλλο το αξιζε και του το εκλεψα με το ετσι θελω αρα πηρα τα 25εκ του CL..

Αλλο το ενα,αλλο το αλλο..Δεν μου απαντησες ομως,πες μου ποια χρονια απο τις 3 που βγηκα μονο εγω στο CL,αξιζε το πρωταθλημα ο ΠΑΟ και του το εκλεψα

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Το θέμα παραρτήματα το πήγε σε άλλο επίπεδο ο Καβουρογιάννης όταν αγόρασε τον ΟΦΗ, την Κόρινθο κλπ, κλπ.

Τις δικές σας μεθόδους ακολούθησαν οι επόμενοι, μην αυταπατάσθε

Δεν είμαστε δεκαπεντάχρονα να μη θυμόμαστε τι γινόταν μέχρι το 96

Τι δε ξεκίνησαν ολα το 97? Δεν ήταν ολα κρύσταλλο νωριτερα; Ε οχι..μη το χαλας

• Like 4
Δημοσ.

Φιλε,οταν ειπα διαλυμμενος εννοουσα απο την Πολυμετοχικοτητα..Να ξερουμε τι διαβαζουμε..Διαλυμμενη ως λεξη κυριολεκτικα εγινε η ΑΕΚ,οχι ο ΠΑΟ..

Και επισης,αλλο το χτυπουσε πρωταθλημα,και αλλο το αξιζε και του το εκλεψα με το ετσι θελω αρα πηρα τα 25εκ του CL..

Αλλο το ενα,αλλο το αλλο..Δεν μου απαντησες ομως,πες μου ποια χρονια απο τις 3 που βγηκα μονο εγω στο CL,αξιζε το πρωταθλημα ο ΠΑΟ και του το εκλεψα

Ειπες πως δεν μετρας τις συμμετοχες στο chl απο το 2010 και μετα γιατι ο Παο ηταν διαλυμενος.

Πως ηταν διαλυμενος ρε φιλαρακι ενω χτυπουσε πρωταθλημα? Πολυμετοχικος ή μη δεν ηταν διαλυμενος αρα λαθος δεν τα μετρας.

Και παμε στο αλλο θεμα τωρα.

Ναι το 2011-12 το εκλεψες το πρωταθλημα γιατι ειχες τις μισες ομαδες παραρτηματα και περνουσες περιπατο ενω οι αλλες ομαδες για να παρουν νικη φτυναν αιμα.

Και επειδη ολα ειναι αλυσιδα οπως σου ειπα και πριν και τα αλλα 2 πρωταθλημα δεν τα πηρες επι ισοις οροις, οπως ολα αυτα τα χρονια,  γιατι εσυ εισαι πιο ανταγωνιστικος απο τα λεφτα που κλεβεις απο το chl.

Δημοσ.

Πως μπορει κάποιος να κλεβει σπ το τσ.λ.?

Επίσης κανεις δε φταιει που όταν ο Σωκράτης άφησε τον Ολυμπιακο εκτός Ευρώπης και χαλια ο παο με ζεστο χρημα από το τσ.λ. τα φαγε σε τσακωμούς πολυμετοχικων.

Αρκει κανείς να δει τον ισολογισμό του γαβρου το 2010 για να καταλάβει ποιος ειχε το πΑνω χερι κ το έχασε.

Και αντι τωρα να επενδυσει που βλεπει οτι ο Βαγγελας δε παιρνει παιχταραδες, κλαίγεται και τουιταρει.

Τεράστιες ευκαιριες χανονται απ τα καβούρια. ..

Τα λέμε συνεχεια. Ο φουζος εχει κατά βολευτεί με αυτη τη κατάσταση. Εχει περάσει στο κοσμο ότι δε μπορει να κάνει τιποτε κοτζάμ καναλαρχης. .

Δημοσ.

Πως μπορει κάποιος να κλεβει σπ το τσ.λ.?

Τοση ωρα αυτο λεμε.

Κλεβει τα χρηματα του chl γιατι ειναι διορισμενος πρωταθλητης και παει κατευθειαν στους ομιλους καθε χρονο.

Δημοσ.

Νομιζω ότι το θεμα διορισμου το εκλεισα επιχειρηματολογοντας παραπανω. Αν δεν εχεις αντιπαλο διορισμενος θα εισαι..

Δημοσ.

Εννοειται πως θα εισαι διορισμενος και χωρις αντιπαλο αυτο λεω και εγω.

Οταν εχεις ξεπαστρεψει ολους τους αντιπαλους ελεγχοντας πληρως την διατησια, εχοντας τις  μισες ομαδες του πρωταθληματος παραρτηματα σου και επιπλεον εξαιτιας των παραπανω ξεκινας με καμια 30-35 μυρια επιπλεον μπατζετ καθε χρονο εννοειται δεν ειναι δυνατον να εχεις αντιπαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δε μου απσντας όμως. ..κ βαζεις κ δρακο

Τα παντα μια λογική εχουν.Αυτο δεν θελουν να καταλάβουν κάποιοι γιαυτο κ δε θα γίνει τιποτε.

Ολα εχουν μια αρχη. Αυτη του Βαγγελα εγινε το 10. Εσυ θυμησου τι εκανε τοτε ο παο κ ποιος ειχε τα φραγκα...

Δημοσ.

Να απαντησω σε τι ακριβως δεν καταλαβα.

Το δρακο το εγραψα σε αλλο θεμα μπερδευτηκες...

Δηλαδη με λιγα λογια μας λες οτι απο το 1997 μεχρι και σημερα,ΟΛΑ τα πρωταθληματα (αντε,εκτος απο 1-2?) τα εχω κλεψει ενω δεν τα δικαιωμουν,και μαζι με αυτα παιρνω αδικα τα λεφτα του ΤΛ ενω δεν θα επρεπε!

Ωραια,αλλαξε πλευρο τωρα γιατι θα πιαστεις!

Να απαντησω σε τι ακριβως δεν καταλαβα.

Το δρακο το εγραψα σε αλλο θεμα μπερδευτηκες...

Να απαντησεις στο εξης απλο..Απο το 97 μεχρι και το 09 ημουν διορισμενος,ελεγχα τα παντα και μπλα μπλα μπλα..Οκ,εγιναν ολα αυτα και ηρθε η στιγμη που ημουν με το 1.5 ποδι στην διαλυση..

Το 2010 λοιπον,αυτα πηγαν περιπατο.Ημουν με εκ ευρω χρεη,διαλυμμενος,ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΤΛ και ειχα απεναντι εναν ΠΑΟ,με 100+εκ μπατζετ,+30εκ ευρω απο το ΤΛ .Εσυ τι εκανες λοιπον γιαυτο ωστε να φτιαξεις ομαδα για να παιρνει το πρωταθλημα για 5 χρονια τουλαχιστον? ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ οι Αραβες μεταξυ τους,εφαγαν οτι εφαγαν και σε αφησαν στα κρυα του λουτρου..

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατο ποσο θα φτιάξει ομάδα ο Μιτσελ με αυτούς που εχει πάρει αλλά βλέπω ότι κάνουμε μεταγραφές ρίσκου.

Περίμενα 2-3 παίχτες με ποιότητα σε θέσεις που έχουμε ανάγκη οπως αυτη του χαφ και βλέπω παμε και παίρνουμε τον Κασάμι που για μένα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Μακάρι να βγούν όλοι αλλά το επίπεδο εχει πέσει αρκετά.

Δημοσ.

sport_fm_3.png

Ο Παπαθεοδώρου, ο γαύρος? :rolleyes:

Όταν λέμε εμείς για βαζελέτα, οι απέναντι το βάφτιζαν γαυρέτα, γιατί έτσι τους συνέφερε.

Όλα τα media είναι βαζελοκρατούμενα, με εξαίρεση τον ANT1 και να βγουν οι γνωστοί να μας πουν το αντίθετο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...