sl028 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο Μήτρογλου τελικά πού πηγαίνει, ξέρουμε; Μετά τον Θανάση Καραγκούνη, η Τσβόλε απέκτησε ακόμα έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νίκου Ιωαννίδη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια.Στην Ερεντιβίζιε με τη φανέλα της Τσβόλε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Ιωαννίδης, καθώς οι κυπελλούχοι Ολλανδίας ανακοίνωσαν τον διετή δανεισμό του 20χρονου επιθετικού από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς.Ο Έλληνας επιθετικός τη φετινή σεζόν έπαιξε δανεικός στη Χάνσα Ρόστοκ, σημειώνοντας 6 γκολ σε 30 παιχνίδια στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και πλέον θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από sl028
vgls35 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ρε σεις ενας γαυρος να φοραει παντελονια και να πει οτι ντρεπεται για ολα οσα μαθευτηκαν,δεν υπαρχει; 2
Cossutius. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ρε σεις ενας γαυρος να φοραει παντελονια και να πει οτι ντρεπεται για ολα οσα μαθευτηκαν,δεν υπαρχει; Οι γάβροι ειμαστε φουστάτοι 1
Jenkins Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε σεις ενας γαυρος να φοραει παντελονια και να πει οτι ντρεπεται για ολα οσα μαθευτηκαν,δεν υπαρχει; Εγώ ντρέπομαι. Μάρτυς μου ο πρεζοτράκης 1
CROM271 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε ανθρωπε μου,δεν λετε "ας ειχα και εγω τα 25εκ καθε χρονο και θα εφερνα και εγω παικταραδες και να φτιαξω ομαδα" ? Αυτο δεν λετε? Οτι περαν της ευνοιας,λογω οτι παιρνω 25εκ τον χρονο λογω στημενου πρωταθληματος που μου τα δινει,δυναμωνω και κανω μεταγραφες και δυναμωνω? Και σου λεω απλα,οτι αυτο δεν στεκει.. Διοτι ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ 25εκ ΜΟΝΟ ΕΓΩ και "ριχνω" τους αλλους αποδυναμωνοντας τους οικονομικα ωστε να μην μπορουν να εχουν ανταγωνιστικη ομαδα.Παιρνω τα ΜΙΣΑ και τα αλλα μισα τα παιρνει η αλλη ομαδα. Ας επενδυε η καθε ομαδα αυτα τα μισα λεφτα για να φτιαξει ανταγωνιστικο ροστερ. Απλα ολοι σας πιπιλατε την καραμελα οτι εχω την ευνοια του πρωταθληματος και μαζι τα λεφτα του CL και ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ δυναμωνω σαν ομαδα.Λογω των εσοδων του CL.Ε δεν ειναι ετσι λοιπον.. Ρε τι λεει αυτος εδω μαζεψτε τον! Απο το 1997-98 και την αρχη της παραγκας ο Ολυμπιακος εχει 15 συμμετοχες στο chl ως διορισμενος πρωταθλητης και ο Παναθηναικος 8! Βαλε καμια 25αρια μυρια την καθε συμμετοχη και κανε σουμα. Κατα τα αλλα τα μοιραζομασταν... Ετσι οπως μοιραζετε και τη διαιτησια φαση... 1
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε σεις ενας γαυρος να φοραει παντελονια και να πει οτι ντρεπεται για ολα οσα μαθευτηκαν,δεν υπαρχει; Στο κοτετσι της κοτας δεν μιλανε για πιτουρα ... 1
Danbo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε τι λεει αυτος εδω μαζεψτε τον! Απο το 1997-98 και την αρχη της παραγκας ο Ολυμπιακος εχει 15 συμμετοχες στο chl ως διορισμενος πρωταθλητης και ο Παναθηναικος 8! Βαλε καμια 25αρια μυρια την καθε συμμετοχη και κανε σουμα. Κατα τα αλλα τα μοιραζομασταν... Ετσι οπως μοιραζετε και τη διαιτησια φαση... Μιλαω απο το 1997 μεχρι το 2010 οπου ο Παναθηναικος δεν ηταν διαλυμενος.Και απο τοτε ο Ολυμπιακος εχει 12 συμμετοχες στο CL και ο ΠΑΟ εχει 8.. Απο αυτες τις 3 πηγα μονο εγω και 1 πηγε ο ΠΑΟ μονος του.Ολες τις αλλες φορες μοιραστηκαμε τα εσοδα του CL και μαλιστα ο ΠΑΟ αρκετες χρονιες πηρε πολλα περισσοτερα εσοδα απο τον ΟΣΦΠ λογω των προκρισεων του σε αντιθεση με εμας..
CROM271 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μιλαω απο το 1997 μεχρι το 2010 οπου ο Παναθηναικος δεν ηταν διαλυμενος.Και απο τοτε ο Ολυμπιακος εχει 12 συμμετοχες στο CL και ο ΠΑΟ εχει 8.. Απο αυτες τις 3 πηγα μονο εγω και 1 πηγε ο ΠΑΟ μονος του.Ολες τις αλλες φορες μοιραστηκαμε τα εσοδα του CL και μαλιστα ο ΠΑΟ αρκετες χρονιες πηρε πολλα περισσοτερα εσοδα απο τον ΟΣΦΠ λογω των προκρισεων του σε αντιθεση με εμας.. Το 2011-12 διαλυμενος ηταν ο Παναθηναικος? Εσυ αν αφαιρεσεις οτι σε συμφερει θα βγαλεις πως εχουμε και περισσοτερες συμμετοχες στο τελος. Οι ισορροπιες ειναι λεπτες, ιδιαιτερα για την Ελλαδα. Εστω και μια χρονια να εχει 25 μυρια περισσοτερα ο αντιπαλος ξεκινας με τεραστιο μειονεκτημα. Φαντασου οταν ο αντιπαλος τα εχει σιγουρακι καθε χρονο και εσυ φτυνεις αιμα στα προκριματικα μπας και καταφερεις να περασεις 1 φορα στις 3. Επομενως ασε τα παραμυθια για μοιρασμενα...
Danbo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Το 2011-12 διαλυμενος ηταν ο Παναθηναικος? Εσυ αν αφαιρεσεις οτι σε συμφερει θα βγαλεις πως εχουμε και περισσοτερες συμμετοχες στο τελος. Οι ισορροπιες ειναι λεπτες, ιδιαιτερα για την Ελλαδα. Εστω και μια χρονια να εχει 25 μυρια περισσοτερα ο αντιπαλος ξεκινας με τεραστιο μειονεκτημα. Φαντασου οταν ο αντιπαλος τα εχει σιγουρακι καθε χρονο και εσυ φτυνεις αιμα στα προκριματικα μπας και καταφερεις να περασεις 1 φορα στις 3. Επομενως ασε τα παραμυθια για μοιρασμενα... Τι ηταν το 2011-12 ο ΠΑΟ ρε φιλε? Μετα την πολυμετοχικοτητα ηταν που πηρε την κατω βολτα.. Εδω εσυ μας λες οτι απο το 1997 μεχρι σημερα δεν αξιζα κανενα πρωταθλημα αλλα τα πηρα ολα με το ετσι θελω και μου μιλας για παραμυθια.. Δες και πες μου τις 3 χρονιες απο το 97 μεχρι το 2010 που βγηκα μονος μου στο CL,αν δεν αξιζα καποιο απο αυτα τα πρωταθληματα και του στερησα τα 25εκ ευρω.. Ή Μηπως αξιζες φετος το πρωταθλημα ή περυσι και στα πηρα και αυτα τα 25εκ με το ετσι θελω? Υ.Γ Εδω εβαλες 120εκ ευρω και διαλυθηκες μονος σου ρε φιλε..120 ολοκληρα εκ εβαλες και αντι να φτιαξεις αυτοκρατορια που εγω ημουν διαλυμενος,διελυσες εσυ.Και μιλας μετα για λεπτες εισορροπιες των 25εκ ευρω οταν εσυ εβαλες 120εκ?
CROM271 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ωχ ειδες πως βαλτωσε το θεμα και αρχιζεις παλι τις γενικοτητες και τις επαναληψεις. Το 2011-12 ο Παναθηναικος χτυπουσε πρωταθλημα. Η χρονια με το ντερμπι στο ΟΑΚΑ που διακοπηκε ηταν. ΥΓ. Οταν βαζεις χρηματα και αυτα πεφτουν σε βαρελι χωρις πατο μιας και δεν προκειται να παρεις τιποτα πισω απο εσοδα φυσικο ειναι να καταστραφεις...
Danbo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ωχ ειδες πως βαλτωσε το θεμα και αρχιζεις παλι τις γενικοτητες και τις επαναληψεις. Το 2011-12 ο Παναθηναικος χτυπουσε πρωταθλημα. Η χρονια με το ντερμπι στο ΟΑΚΑ που διακοπηκε ηταν. Ρε φιλε,δεν τον αφησα να παρει το πρωταθλημα το 2011-2012? Πλακα μας κανεις? Το οτι διακοπηκε το ματσ πες το στα ΟΡΚ οχι σε μενα.. Εισαι ο μονος που λεει οτι το 2012 επρεπε να παρει το πρωταθλημα ο ΠΑΟ..Ακομα και εσεις (εκτος απο σενα φυσικα) το εχουν πει..Ελεος πια... Υ.Γ Δεν λεω καμια γενικοτητα και δεν κανω καμια επαναληψη.. Εβαλες 120εκ ευρω και αντι να φτιαξεις αυτοκρατορια διαλυθηκες μονος σου επειδη σε καταχρεωσαν οι Αραβες Πατεροβγενοπουλοι.Την στιγμη που ξαναλεω,εγω ημουν διαλυμενος..
CROM271 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Το αν αδικηθηκε ο Παναθηναικος το 2011-12 ειναι αλλο θεμα. Επισης το θεμα αδικιας ο Βαγγελας περα απο τα καθαρα αγωνιστικα το πηγε σε αλλα επιπεδα με τις μισες ομαδες του πρωταθληματος παραρτηματα. Αλλα εγω δεν αναφερθηκα σε αυτο. Εσυ ειπες πως ο Παναθηναικος ηταν διαλυμμενος το 2011-12 και σου λεω πως δεν ηταν αφου χτυπουσε πρωταθλημα. 1
Jenkins Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Το θέμα παραρτήματα το πήγε σε άλλο επίπεδο ο Καβουρογιάννης όταν αγόρασε τον ΟΦΗ, την Κόρινθο κλπ, κλπ. Τις δικές σας μεθόδους ακολούθησαν οι επόμενοι, μην αυταπατάσθε Δεν είμαστε δεκαπεντάχρονα να μη θυμόμαστε τι γινόταν μέχρι το 96
CROM271 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Βεβαια τωρα παμε παλι στη λογικη εκλεψε ο ενας 1 πρωταθλημα και ο αλλος 10 το ιδιο και το αυτο. Ελεγχε ο ενας μια ομαδα, ο αλλος τις μισες ομαδες του πρωταθληματος το ιδιο και το αυτο. Οντως δεν ειμαστε 15χρονα να κανουμε αυτους τους συμψηφισμους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις