Danbo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 50-50 όταν ο ένας φέρνει Αμπιντάλ και ο άλλος Μπούρμπο? Εξαρχής 30-70 να είναι να τους δώσουμε και ένα αβαντάζ χαρισε μας κι εμας 15 συνεχομενες συμμετοχες στους ομιλους, δηλαδη καμια 400αρια εκατομμυριακια ευρω και μετα πες οτι εσυ φερνεις αμπινταλ κι εγω μπουρμπο. δυσκολη λεξη η τσιπα δυσκολο ρουχο το παντελονι δεν ντρεπεστε λιγο αντι να σκυψετε το κεφαλι και να αηδιασετε πατε να βγειτε και απο πανω με επιχειρημα τα 6 πρωταθληματα του καπετανιου σε 18 χρονια και το πρωταθλημα του πατερα που δεν πηραμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ πεναλντι σαν τα δικα σας του κοκκαλη. Παλι η καραμελα με τους ομίλους? Ρε ποτε θα καταλάβεις οτι ΜΑΖΙ ΜΠΑΙΝΑΜΕ στους ομίλους και ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ τα χρήματα? Ποτε? Τα οποια χρήματα, έπαιρνες και αρκετα περισσότερα απο μενα λογω των προκρισεων σου σε 2-3 περιπτωσεις. Δεν λεω οτι πηρατε περισσότερα χρήματα, αλλα τα έσοδα των ομίλων τα μοιραζομασταν εκτος απο 2 ή 3 φορες νομιζω που την μια μοιράστηκαν δια 3 γτ ειχε μπει και η ΑΕΚ μαζι με εμας και την μια τα πηρες μονος σ και την άλλη μονος μου.. Αυτα μεχρι το 2010 ετσι.. Σταματήστε ποια την καραμελα με τα εσοδα του ΤΛΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App 50-50 όταν ο ένας φέρνει Αμπιντάλ και ο άλλος Μπούρμπο? Εξαρχής 30-70 να είναι να τους δώσουμε και ένα αβαντάζ χαρισε μας κι εμας 15 συνεχομενες συμμετοχες στους ομιλους, δηλαδη καμια 400αρια εκατομμυριακια ευρω και μετα πες οτι εσυ φερνεις αμπινταλ κι εγω μπουρμπο. δυσκολη λεξη η τσιπα δυσκολο ρουχο το παντελονι δεν ντρεπεστε λιγο αντι να σκυψετε το κεφαλι και να αηδιασετε πατε να βγειτε και απο πανω με επιχειρημα τα 6 πρωταθληματα του καπετανιου σε 18 χρονια και το πρωταθλημα του πατερα που δεν πηραμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ πεναλντι σαν τα δικα σας του κοκκαλη. Το πεναλτι που πηρες στο Βικελιδης πιάνεται ή οχι? Επιλεκτική μνήμη εχεις...Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
PostHelper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όταν θα λες οτι ο Ολυμπιακός τσεμωνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα 25εκ του ΤΛ και φερνει παικτες, τοτε θα σε νοιάζει και για τον ΠΑΟ και τον καθε ΠΑΟ.. Και αυτο ξερεις γτ? Γιατι σου ΛΕΜΕ και κατάλαβε το ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ και ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ μονο ο Ολυμπιακός οπως μας λες. Αυτο λεμε τοση ωρα. Τωρα αν ο Ολυμπιακός εκανε μεταγραφες με αυτα και στον ΠΑΟ τα ετρωγαν ειναι δικο τους θεμα και οχι δικο μας.. Και επισης, για την περιοδο που μιλαμε ΕΒΓΑΙΝΑΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους ομίλουςΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Και σου ξαναλεω οτι αυτα που λες ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με αυτο που λεω εγω: Οτι δηλαδη το δεδομενο δεν αλλαζει, οτι δηλαδη ολα αυτα τα χρονια με την σκανδαλωδη ευνοια ειχες ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ τα εκατομμυρια του Τσαμπιονς Λιγκ και κυριως με το head start που υπηρξε λογω της ανυπερβλητης ευνοιας στα πρωτα 2-3 χρονια πρωταθληματων επι παραγκας Κοκκαλη. Το αν ο Παναθηναικος τα χρονια που εβγαινε και αυτος στους ομιλους σπαταλησε τα χρηματα δεν με ενδιαφερει. Με ενδιαφερει η σκανδαλωδης ευνοια που ειχατε και σας βοηθουσε να παιρνετε τα πρωταθληματα.
Jenkins Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 δεν ντρεπεστε λιγο αντι να σκυψετε το κεφαλι και να αηδιασετε πατε να βγειτε και απο πανω με επιχειρημα τα 6 πρωταθληματα του καπετανιου σε 18 χρονια και το πρωταθλημα του πατερα που δεν πηραμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ πεναλντι σαν τα δικα σας του κοκκαλη. Δίνατε και μερικά στην ΑΕΚ τότε, κλέβατε και κανένα κύπελλο και όλοι ευχαριστημένοι. Τώρα για το πέναλτι: Περαστικά Giovinco, ελπίζω να το σήκωσες το κεφάλι από τότε.
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ο χοντρος που παντελονιαζει πηρε αμπινταλ με συμβολαιο 2Μ/χρονο & Κασαμι με 5.5. Κατι που δεν υπολογιζει κανεις ειναι οτι οταν ακουμε οτι η χ μεταγραφη πηγε τοσα μυρια δε σημαινει οτι τα βαλες κ στη τσεπη. Η ιντεπεντιετε ακομα χρωσταει για τον Νουνιεζ. Οι ιταλοι ακομα μας χρωστανε για τον φετφα. Και η φουλαμ δεν εχει ξεπληρωσει τον Μητρογλου κι ισως απλα τελικα να μας δωσει 5.5Μ λιγοτερα. Δεν ειναι ολα τοσο απλα οσο παρουσιαζονται.
Danbo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και σου ξαναλεω οτι αυτα που λες ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με αυτο που λεω εγω: Οτι δηλαδη το δεδομενο δεν αλλαζει, οτι δηλαδη ολα αυτα τα χρονια με την σκανδαλωδη ευνοια ειχες ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ τα εκατομμυρια του Τσαμπιονς Λιγκ και κυριως με το head start που υπηρξε λογω της ανυπερβλητης ευνοιας στα πρωτα 2-3 χρονια πρωταθληματων επι παραγκας Κοκκαλη. Το αν ο Παναθηναικος τα χρονια που εβγαινε και αυτος στους ομιλους σπαταλησε τα χρηματα δεν με ενδιαφερει. Με ενδιαφερει η σκανδαλωδης ευνοια που ειχατε και σας βοηθουσε να παιρνετε τα πρωταθληματα. Ρε ανθρωπε μου,δεν λετε "ας ειχα και εγω τα 25εκ καθε χρονο και θα εφερνα και εγω παικταραδες και να φτιαξω ομαδα" ? Αυτο δεν λετε? Οτι περαν της ευνοιας,λογω οτι παιρνω 25εκ τον χρονο λογω στημενου πρωταθληματος που μου τα δινει,δυναμωνω και κανω μεταγραφες και δυναμωνω? Και σου λεω απλα,οτι αυτο δεν στεκει.. Διοτι ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ 25εκ ΜΟΝΟ ΕΓΩ και "ριχνω" τους αλλους αποδυναμωνοντας τους οικονομικα ωστε να μην μπορουν να εχουν ανταγωνιστικη ομαδα.Παιρνω τα ΜΙΣΑ και τα αλλα μισα τα παιρνει η αλλη ομαδα. Ας επενδυε η καθε ομαδα αυτα τα μισα λεφτα για να φτιαξει ανταγωνιστικο ροστερ. Απλα ολοι σας πιπιλατε την καραμελα οτι εχω την ευνοια του πρωταθληματος και μαζι τα λεφτα του CL και ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ δυναμωνω σαν ομαδα.Λογω των εσοδων του CL.Ε δεν ειναι ετσι λοιπον..
Jenkins Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ο χοντρός όταν πήρε τον Ολυμπιακό διαλυμένο και καταχρεωμένο, έφερε ένα καράβι παίχτες πάντως. Αυτό λέγεται επένδυση. Ο Αλαφούζος που παρέλαβε σε ίδια κατάσταση, έφερε ένα καράβι λάσπη κι άλλο ένα με κινέζικους ανεμιστήρες και άρχισε να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. 1
Demon13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δίνατε και μερικά στην ΑΕΚ τότε, κλέβατε και κανένα κύπελλο και όλοι ευχαριστημένοι. Oπως του Κουκούλα ε; Έτσι το στήνετε το κύπελλο απο τότε. Για τέτοια παράγκα μιλάμε, του 6/18 που πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και η Λάρισσα! Και 5 η ομάδα σου! Ωραία τα παραμύθια σου αλλα δεν έχουν δράκο. 1 πρωτάθλημα παραπάνω σε 18 χρόνια, μιλάμε για παράγκα όχι αστεία.(Με Σαλιαρέλη Κοσκωτά προέδρους εσείς) Τις επενδύσεις του Fataul Haquen τις βλέπω. Ποιον θα έχει προπονητή ο Πανιώνιος, ποιανού η έφεση θα απορριφθεί και θα ανέβει κατηγορία, που θα σφυρίζει το κάθε κοράκι...μιλάμε για επενδύσεις.
Danbo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ο ΠΑΟ στο CAS ζητησε να ισχύσει η ποινη αφαίρεσης βαθμών του ΠΑΟΚ και μαλιστα το υπερασπιστηκε ισχυριζοντας οτι υπήρξε τραυματισμος παίκτη του Ολυμπιακου προσκομιζοντας κ φωτογραφίες. Ε ρε την αγαπουλα, διαζύγιο θα ζητήσει... Που ειστε τωρα ηθικολογοι του "τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο" ? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Jenkins Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Oπως του Κουκούλα ε; Έτσι το στήνετε το κύπελλο απο τότε. Δεν σκέφτηκα να το στρίψουμε στο κέρμα. Με πρόλαβε η ομαδούλα σου.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Συνδέστε λίγο το γεγονός με αυτά του '11 και θα καταλάβετε ποιός εκβιάζει ποιόν, και για ποιό λόγο:http://www.gazzetta.gr/football/article/632247/koygias-na-paremvei-o-prothypoyrgos
Jenkins Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αυτός μετά το τσόκαρο που έφαγε από τη Βατίδου, λάλησε
GIOVINCO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ο αλλος ψαχνει τους ηθικολογους του "τα παιχνιδια παιζονται στο γηπεδο" επειδη υπερασπιστηκαμε τον εαυτο μας στο CAS. δεν μπαινω ΚΑΝ στη διαδικασια να σου εξηγησω μιλα με τους ομοιους σου http://3.bp.blogspot.com/-frOGNs1cs58/UsKOep12KpI/AAAAAAAAAkc/ut6YgnapaTs/s1600/c54aa3fb1cf72933700d6051043c590e_XL.jpg
Danbo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ο αλλος ψαχνει τους ηθικολογους του "τα παιχνιδια παιζονται στο γηπεδο" επειδη υπερασπιστηκαμε τον εαυτο μας στο CAS. δεν μπαινω ΚΑΝ στη διαδικασια να σου εξηγησω μιλα με τους ομοιους σου http://3.bp.blogspot.com/-frOGNs1cs58/UsKOep12KpI/AAAAAAAAAkc/ut6YgnapaTs/s1600/c54aa3fb1cf72933700d6051043c590e_XL.jpg Εσεις τα λετε οχι εγω.. Γιατι ρε,το 2008 εγω ποιον υπερασπιστηκα? Τον γειτονα? Που θελετε και την εξυγιανση..Να μην υπερασπιστεις τιποτα ρε φιλε,κολλητοι δεν γινατε με τον Ιβαν? Να κανει μοκο και οτι αποφασισει το CAS..Εσεις δεν μας λεγατε οτι ειναι αδικη η αποφαση του ΠΑΟΚ για την αφαιρεση βαθμων και γινεται επιλεκτικα ενω θα επρεπε να ειχε γινει και για τον Ολυμπιακο αντιστοιχη τιμωρια?Τωρα τι εγινε ξαφνικα και κωλοτουμπιαζετε και εσεις και ο Τουιτι? Εδω δεν βγηκε ο Ολυμπιακος να υπερασπιστει τον εαυτο του για αυτα που εγιναν στην Τουμπα και το εκανε ο Αλαφουζος με φωτογραφιες (που εσεις μας ειχατε πρηξει μερες ολοκληρες,οτι δεν υπηρξε τραυματισμος παικτη,κτλ κτλ κτλ) για να σωσει το τομαρι του... Ρε παρτε το χαμπαρι,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ! Υ.Γ Και κατι ακομα φιλε,υπερασπιστικα και εγω τον εαυτο μου το 2008 και για 25εκ ευρω... Εκανες το ιδιο και εσυ τωρα για τον εαυτο σου για το CL και για 3εκ ευρω minimum..
Jenkins Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σιγά μη χρειαζόταν αυτό. Ο βάζελος έχει κάνει ένσταση στο βόλλευ, αλλά η υποκρισία πάει σύννεφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις