Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μας λες? Υπεκφυγες και οι κλασικες ηλιθιες δικαιολογιες!!

Η κλασικη χαζομαρα!

ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ 50-50 ολα τα παιχνιδια(ή τελος παντων να μην υπαρχει αυτη η σκανδαλωδη ευνοια υπερ του) και μετα βλεπουμε εαν θα το παρει ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ!

Ως τοτε δεν δικαιουσαι να μιλας και να το λες αυτο!

Εγώ είμαι υπέρ του 50-50. Μακάρι να συμφωνήσουν οι πρόεδροι μεταξύ τους να γίνει ένα αξιοκρατικό πρωτάθλημα.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

50-50 όταν ο ένας φέρνει Αμπιντάλ και ο άλλος Μπούρμπο? Εξαρχής 30-70 να είναι να τους δώσουμε και ένα αβαντάζ

Δημοσ.

Με ρωτάς αν χέζουν οι αρκούδες στο δάσος τώρα?

Σε ρωτάω αν πιστεύεις ότι έχει πολλές αρκούδες το δάσος. Γιατί εγώ μόνο για μία διαβάζω

Δημοσ.

Εγώ είμαι υπέρ του 50-50. Μακάρι να συμφωνήσουν οι πρόεδροι μεταξύ τους να γίνει ένα αξιοκρατικό πρωτάθλημα.

και γω συμφωνω να παιχτει επιτελους το πρωταθλημα μπασκετ 50-50 μπας και αναβαθμιστει το προιον.σιχαθηκε ο κοσμος τα στημενα

Δημοσ.

Συν αυτο που ειναι εξισου σημαντικο και βασικα ΠΟΛΥ περισσοτερο σημαντικο διοτι η τωρινη και οι προηγουμενες ομαδες του Ολυμπιακου χτιστηκαν μεσα απο τα εκατομμυρια των ομιλων του Τσαμπιονς Λιγκ που τα επαιρνε οταν κατακτουσε το πρωταθλημα και ξεκινησαν ολα αυτα μεσα απο τα 2 πρωτα ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ πρωταθληματα του Ολυμπιακου στην εποχη Κοκκαλη οπου ειχαμε οχι απλως σκανδαλωδη ευνοια αλλά κατι παραπανω....

Και ξαναλεω,οταν ο ΠΑΟ εκανε τις πορειες που εκανε στους 16 στους 8 και στους 4 του Τσου Λου που σκατα πηγαν αυτα τα λεφτα απο αυτες τις προκρισεις οταν εγω πηγαινα σπιτι μου χωρις ουτε καν νικη? Ή μηπως τις πορειες τις εκανε επειδη ΔΕΝ εμπαινε στους ομιλους?

Αλλο ειναι να μπαινεις στους ομιλους με την μια. Εκεινα ειναι Τα Λεφτα του "ΤσουΛου" οπως το λες....

Ειτε μπεις κατευθειαν στους ομιλους ειτε απο τα προκριματικα,τα εσοδα ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ στις 2 ομαδες...Το καταλαβαινεις αυτο ή οχι?

Οταν εβγαιναν 2 ομαδες ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους ομιλους,τα λεφτα δεν μοιραζονταν? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που ηταν και περισσοτερα για τον ΠΑΟ αφου εκεινος ηταν ο Panathinaikos με τις διακρισεις και εγω η π@@να της Ευρωπης?

Δημοσ.

Σε ρωτάω αν πιστεύεις ότι έχει πολλές αρκούδες το δάσος. Γιατί εγώ μόνο για μία διαβάζω

Εσύ για μία διαβάζεις που αναπαρήγαγε παρανόμως ο σταθμός μιας άλλης άφραγκης.

Η πλάκα είναι ότι το βούλευμα δεν συνιστά κατηγορητήριο.

Αν γίνει, εδώ θα είμαστε να σερβίρουμε κωλόχαρτο

Δημοσ.

Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

http://www.skai.gr/news/greece/article/261696/marinakis/?utm_source=rss_news_greece&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss

Απο κάτω και το έγγραφο του εισαγγελέα 4 PDF (Γιατί είναι ένας ψεύτης ο Αλαφούζος :) )

FATAL HAQUE παιδιά :)

Δείτε και το βιντεάκι, πανηγυρική δικαίωση και των παραρτημάτων. 100%. Μέχρι και τα συμβόλαια προπονητών πληρώνουν προκειμένουν να ελένχουν το παράρτημα.

Καλλονή Πανιώνιος Πλατανιάς, ακούγονται μέσα στο βιντεάκι. O και ο Μάνταλος, ο αντικειμενικός αυτός διαιτητής που ήρθε στην λεωφόρο πέρσι. Και στο ΟΑΚΑ πρόπερσι.

άξιος πρωταθλητής ...άξιος... (στερέψαν και τα 1-4 για να μας τρολαρετε) :)

Δημοσ.

Και ξαναλεω,οταν ο ΠΑΟ εκανε τις πορειες που εκανε στους 16 στους 8 και στους 4 του Τσου Λου που σκατα πηγαν αυτα τα λεφτα απο αυτες τις προκρισεις οταν εγω πηγαινα σπιτι μου χωρις ουτε καν νικη? Ή μηπως τις πορειες τις εκανε επειδη ΔΕΝ εμπαινε στους ομιλους?

Τι με νοιαζει για τον Παναθηναικο και τι γινοταν τοτε?

Τα ελεγα και τοτε για τον Παναθηναικο.

Τωρα που ο Ολυμπιακος ειναι που εχει το μαχαιρι και σφαζει προφανως και θα τα λεω για τον Ολυμπιακο.

Ειτε μπεις κατευθειαν στους ομιλους ειτε απο τα προκριματικα,τα εσοδα ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ στις 2 ομαδες...Το καταλαβαινεις αυτο ή οχι?

Το παιζεις ηθελημενα αφελης??

Καταλαβαινεις οτι οποιος βγαινει πρωταθλητης βγαινει 100% ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους ομιλους και παιρνει 100% τα €€€€€, ενω οποιος βγαινει 2ος κατα πασα πιθανοτητα(λογω επιπεδου Ελληνικου πρωταθληματος-θυμισε μου τι εγινε οταν παιξατε εσεις προκριματικα και μαλιστα για το ΟΥΕΦΑ) αποκλειεται και δεν παιρνει τα €€€€€.

Οταν εβγαιναν 2 ομαδες ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους ομιλους,τα λεφτα δεν μοιραζονταν? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που ηταν και περισσοτερα για τον ΠΑΟ αφου εκεινος ηταν ο Panathinaikos με τις διακρισεις και εγω η π@@να της Ευρωπης?

Που να ξερω εγω που ειναι τα λεφτα? Ισως κανανε κακοδιαχειριση αυτοι, τι με νοιαζει?

Το δεδομενο δεν αλλαζει οτι ολα αυτα τα χρονια με την σκανδαλωδη ευνοια ειχες ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ τα εκατομμυρια του Τσαμπιονς Λιγκ και κυριως με το head start που υπηρξε λογω της ανυπερβλητης ευνοιας στα πρωτα 2-3 χρονια πρωταθληματων επι παραγκας Κοκκαλη.

Δημοσ.

Τι με νοιαζει για τον Παναθηναικο και τι γινοταν τοτε?

Τα ελεγα και τοτε για τον Παναθηναικο.

Τωρα που ο Ολυμπιακος ειναι που εχει το μαχαιρι και σφαζει προφανως και θα τα λεω για τον Ολυμπιακο.

Το παιζεις ηθελημενα αφελης??

Καταλαβαινεις οτι οποιος βγαινει πρωταθλητης βγαινει 100% ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους ομιλους και παιρνει 100% τα €€€€€, ενω οποιος βγαινει 2ος κατα πασα πιθανοτητα(λογω επιπεδου Ελληνικου πρωταθληματος-θυμισε μου τι εγινε οταν παιξατε εσεις προκριματικα και μαλιστα για το ΟΥΕΦΑ) αποκλειεται και δεν παιρνει τα €€€€€.

Που να ξερω εγω που ειναι τα λεφτα? Ισως κανανε κακοδιαχειριση αυτοι, τι με νοιαζει?

Το δεδομενο δεν αλλαζει οτι ολα αυτα τα χρονια με την σκανδαλωδη ευνοια ειχες ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ τα εκατομμυρια του Τσαμπιονς Λιγκ και κυριως με το head start που υπηρξε λογω της ανυπερβλητης ευνοιας στα πρωτα 2-3 χρονια πρωταθληματων επι παραγκας Κοκκαλη.

Όταν θα λες οτι ο Ολυμπιακός τσεμωνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα 25εκ του ΤΛ και φερνει παικτες, τοτε θα σε νοιάζει και για τον ΠΑΟ και τον καθε ΠΑΟ.. Και αυτο ξερεις γτ? Γιατι σου ΛΕΜΕ και κατάλαβε το ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ και ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ μονο ο Ολυμπιακός οπως μας λες. Αυτο λεμε τοση ωρα. Τωρα αν ο Ολυμπιακός εκανε μεταγραφες με αυτα και στον ΠΑΟ τα ετρωγαν ειναι δικο τους θεμα και οχι δικο μας.. Και επισης, για την περιοδο που μιλαμε ΕΒΓΑΙΝΑΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στους ομίλουςΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

50-50 όταν ο ένας φέρνει Αμπιντάλ και ο άλλος Μπούρμπο? Εξαρχής 30-70 να είναι να τους δώσουμε και ένα αβαντάζ

χαρισε μας κι εμας 15 συνεχομενες συμμετοχες στους ομιλους, δηλαδη καμια 400αρια εκατομμυριακια ευρω και μετα πες οτι εσυ φερνεις αμπινταλ κι εγω μπουρμπο.

δυσκολη λεξη η τσιπα δυσκολο ρουχο το παντελονι

δεν ντρεπεστε λιγο αντι να σκυψετε το κεφαλι και να αηδιασετε πατε να βγειτε και απο πανω με επιχειρημα τα 6 πρωταθληματα του καπετανιου σε 18 χρονια και το πρωταθλημα του πατερα που δεν πηραμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ πεναλντι σαν τα δικα σας του κοκκαλη.

• Like 2
Δημοσ.

Να και τα μαθήματα ηθικής από οπαδούς της ομάδας του Τράκη, των λουλουδιών, των κουμπουριών, των μαθηματικών

Δημοσ.

χαρισε μας κι εμας 15 συνεχομενες συμμετοχες στους ομιλους, δηλαδη καμια 400αρια εκατομμυριακια ευρω και μετα πες οτι εσυ φερνεις αμπινταλ κι εγω μπουρμπο.

δυσκολη λεξη η τσιπα δυσκολο ρουχο το παντελονι

δεν ντρεπεστε λιγο αντι να σκυψετε το κεφαλι και να αηδιασετε πατε να βγειτε και απο πανω με επιχειρημα τα 6 πρωταθληματα του καπετανιου σε 18 χρονια και το πρωταθλημα του πατερα που δεν πηραμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ πεναλντι σαν τα δικα σας του κοκκαλη.

αυτα  τα λογια πανε και σε αυτους  που πιστευουν οτι το μπασκετ ειναι αγγελικα πλασμενο που ανεφερες ποιο διπλα ..

συμφωνουμε στο οτι τα παντελονια δεν ειναι για ολους

Δημοσ.

αυτα  τα λογια πανε και σε αυτους  που πιστευουν οτι το μπασκετ ειναι αγγελικα πλασμενο που ανεφερες ποιο διπλα ..

συμφωνουμε στο οτι τα παντελονια δεν ειναι για ολους

Djibrill likes this post

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...