Grey Warden Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Όταν παίρνει τα λεφτά του Τσου Λου μόνο ένας εδώ και 15 χρόνια λογικό είναι να μην υπάρχει και ανταγωνισμός. Σοβαρό επιχείρημα.
SlimData Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Λοιπόν, τις απομαγνητοφωνήσεις που βγήκαν μέχρι στιγμής μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Ffiles%2F1%2F%25CE%25B13%2Fdikastiko%2F1new.pdf https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Ffiles%2F1%2F%25CE%25B13%2Fdikastiko%2F2new.pdf https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Ffiles%2F1%2F%25CE%25B13%2Fdikastiko%2F3new.pdf https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Ffiles%2F1%2F%25CE%25B13%2Fdikastiko%2F4new.pdf Απ'ότι ακούγεται, υπάρχουν κι άλλες συνομιλίες, πολύ πιο ενοχοποιητικές κι απ'αυτές. Δεν σχολιάζω καν
Jenkins Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ποια φωνή? Αφού το λέει ξεκάθαρα, Fataul. Τους τρολάρει όλους ο χοντρός, τέλος Οι συνομιλίες είναι του 2012? Και βγήκαν στη φόρα 2 χρόνια μετά? Δηλαδή τόσο καιρό τις κρατούσαν, σε φάση σε κρατάμε στο χέρι, μην κάνεις καμιά μλκια με media και πολιτική κι έτσι?
konstantinos77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Eγω προτεινω στους βαζελους μια και ειναι καλοκαιρακι να πανε κανενα μπανακι ,να βρουν καμια γκομενιτσα ,ποτακι το βραδυ στην παραλια γιατι να βγει ετσι και το φετινο τους καλοκαιρι δεν αντεχεται ...
we_will_rise Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Eγω προτεινω στους βαζελους μια και ειναι καλοκαιρακι να πανε κανενα μπανακι ,να βρουν καμια γκομενιτσα ,ποτακι το βραδυ στην παραλια γιατι να βγει ετσι και το φετινο τους καλοκαιρι δεν αντεχεται ... Άξιος! Εύγε! Μπράβο! Πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες απόψεις. Θα σου έλεγα ότι θα πας μπροστά, αλλά είσαι ήδη ΠΟΛΥ μπροστά! Και πάλι μπράβο.. 1
konstantinos77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Άξιος! Εύγε! Μπράβο! Πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες απόψεις. Θα σου έλεγα ότι θα πας μπροστά, αλλά είσαι ήδη ΠΟΛΥ μπροστά! Και πάλι μπράβο.. Ρε χαλλλλλλαρα λεμε δεν την βγαζετε παλι ετσι ενα καλοκαιρι......Τι κακο σου ειπα ? Ολο νευρα ειστε πια ..
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε χαλλλλλλαρα λεμε δεν την βγαζετε παλι ετσι ενα καλοκαιρι......Τι κακο σου ειπα ? Ολο νευρα ειστε πια .. Ε δεν ειναι και ότι καλύτερο να έχεις μια ελπίδα οτι για να πάρεις πρωτάθλημα θα πρέπει να εξαφανισθεί ο αντιπαλός σου και να ξέρεις οτι κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί. Σου δημιουργεί αγωνία, εμμονές, αυπνίες τα βράδια...ε λογικά τα νεύρα μετά. Πως να χαρείς το καλοκαίρι σου αν ξέρεις οτι με όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο (υπερφορολόγηση, λουκέτο επιχειρήσεων, ανεργιες κτλ) η μπανάθα ενός καναλάρχη (και όχι ο Παναθηναικός του λαού του) δεν παίρνει πρωτάθλημα εξαιτίας των παράνομων ή μη κινήσεων ενός εφοπλιστή που έχει τον γάβρο (και όχι τον Ολυμπιακό του λαού του επίσης) Αστειεύομαι σαφώς αλλά είναι το μόνο που μπορουμε πλέον να κάνουμε με τις υπερβολές που διαβάζουμε.
we_will_rise Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε χαλλλλλλαρα λεμε δεν την βγαζετε παλι ετσι ενα καλοκαιρι......Τι κακο σου ειπα ? Ολο νευρα ειστε πια .. Δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή σου! Εγώ επιδοκίμασα την στάση σου... Και δεν σε ειρωνεύομαι, σε ζηλεύω! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να αγνοώ τους πάντες και τα πάντα και να ζω σε μια φούσκα που τόσο με βολεύει... Είμαι σίγουρος μάλιστα ότι έριξες μια ματιά στα pdf αλλά κλάιν μάιν, όλοι τα κάνουν, και ο θρύλος μας πονάει και όλοι τον κατηγορούν γιατί τον ζηλεύουν και όλα αυτά που βγαίνουν στην φόρα είναι του μυαλού μας φαντάσματα... Μαζί σου! Ειλικρινά σε ζηλεύω.. Αστειεύομαι σαφώς αλλά είναι το μόνο που μπορουμε πλέον να κάνουμε με τις υπερβολές που διαβάζουμε. Θεμιτό το να αστειεύεσαι, και μαζί σου για τις υπερβολές. Γιατί υπάρχουν υπερβολές. Αλλά για τα πραγματικά (τα όχι υπερβολικά), τι έχεις να πεις;
~mxls~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ... Fataul. Τους τρολάρει όλους ο χοντρός, τέλος Με το που το διάβασα δάκρυσα! Φαταουλ χαχαχαχα Αν και δεν είναι αστείο το θέμα δεν άντεξα Το όλο σκηνικο θυμίζει κασσετα γκειτ (εμένα τουλάχιστον), οπότε μη βιαστείτε πριν δούμε τι κατάληξη θα'χει, γιατι την προηγούμενη φορα είδαμε ελαφρά πηδηματάκια και σωριδόν παπάκια στην ΕΛ.ΑΣ (που τόσο προβαλλε ο ΣΚΑΙ) μόλις ενεπλάκει το όνομα Πατέρα στην υπόθεση, και την πλήρωσαν τα μικρα ψάρια (Καβάλα-Βόλος). Αν είναι ένοχος ο Μαρινάκης σε όσα γράφονται (που ξαναλέω πρέπει να αποδειχθει δικαστικα κάτι τέτοιο, αλλιως τσάμπα κουβέντα γίνεται), και αναλογιστώ τι ποινες "χάδια" δέχτηκαν πρόσφατα στις καταδίκες τους Μελισσανίδης, Σπανος για τα λαθραία καύσιμα, δεν με κάνει να αισιοδοξώ για τίποτα. Ως γνωστόν οι νόμοι δεν αγγίζουν εύκολα τα μεγάλα πορτοφόλια σ'αυτην τη χώρα. Αν κάποιος δει σε κάποιο απο τα έγγραφα να συσχετίζεται ο Μαρινάκης με ΧΑ, ας το ποστάρει για να το δούμε και οι υπόλοιποι.
man of steel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τα έγραφα εδώ και καιρό και κάποιοι σύνγαυροι με έκραζαν αμφισβητώντας μάλιστα και την Ολυμπιακοφροσύνη μου.Δεν καταλαβαίνω αυτήν την μανία στήριξης στον Μαρινάκη .Δηλαδή ο Μαρινάκης είναι ο Ολυμπιακός;Δηλαδή εκτός του να δέρνει δημοσιογράφους στο γήπεδο του εκτός του να καθυβρίζει αντιπάλους παίκτες στο γήπεδο του εκτός του να χρηματοδοτεί την Χ.Α εκτός του να πρωταγωνιστεί σε κασέτες τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποκηρύξουμε αυτό το μίασμα από τον ένδοξο σύλλογο μας;Να κάνει φόνο δηλαδή;Δίνει εισιτήρια σε καταδικασμένο για ναρκωτικά φίλαθλο να ταξιδέψει στας Ευρώπας για ματς του ch.l και μετά ο τύπος πάει και καίει επιχείρηση αντιπάλου ποδοσφαιριστή.Σοβαρά τώρα αυτόν θέλουμε για πρόεδρο της ομάδας μας;Δεν μπορώ να καταλάβω.Εγώ προσωπικά είμαι πωρωμένος με την ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός.Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μαρινάκης με αυτήν την ιδέα πείτε μου σας παρακαλώ για όνομα του Θεού! 2
Danbo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Όταν παίρνει τα λεφτά του Τσου Λου μόνο ένας εδώ και 15 χρόνια λογικό είναι να μην υπάρχει και ανταγωνισμός. Σοβαρό επιχείρημα. Το δικο σου επιχειρημα ειναι οτι τα λεφτα του CL τα παιρνει μονο ενας ε? Τοτε ρε φιλε,οταν ο Panathinaikos εκανε τις πορειες που υπερηφανευεσαι καθε τρεις και λιγο,οταν εγω ημουν η π@@να της Ευρωπης,τι σκ@τα σας εδιναν εσας? Εριχναν απλα πυροτεχνηματα και οχι ευρω?
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θεμιτό το να αστειεύεσαι, και μαζί σου για τις υπερβολές. Γιατί υπάρχουν υπερβολές. Αλλά για τα πραγματικά (τα όχι υπερβολικά), τι έχεις να πεις; Δε ξέρω ρε bro... Πέρα απ τη πλάκα που κάνουμε και ότι τρολιά σε συγκεκριμένους χρήστες (που συμπεριφέρονται ανάλογα), τι περιμένεις να πω όταν ξέρω οτι ενδέχεται ο πρόεδρος της ομάδας που υποστηρίζω να ειναι μπλεγμένος σε ελεεινές καταστάσεις? Αν έχει κάνει ότι λένε να τιμωρηθεί, να πληρώσει όποιος φταίει κτλ κτλ. Ελπίζω να μην είναι η αιτία για να πληγωθεί πάλι ένα μεγάλο μέρος κόσμου, φιλάθλων που ούτε έφταιξαν σε κάτι, ούτε υποστήριξαν ποτέ τέτοιες καταστάσεις, ούτε χάρηκαν κυπελλα με Αστέρες ή πρωταθληματα με ΑΕΚ ή Παππουτσέλη, Κατσουράνη και εχουν ζήσει μια 10ετία πέτρινων χρόνων. Νομίζω αυτό σε καλύπτει. Γενικά περιμένω να δω τι θα γίνει. Αν και κάτι μου λέει οτι αν ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι δε θα ειναι μόνο αυτός που όλοι περιμένουμε ο μπλεγμένος αλλά θα ειναι και απ την απέναντι πλευρά, κάτι που θα απογοητεύσει εκατομμύρια ΄φιλάθλους. 2
~mxls~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τα έγραφα εδώ και καιρό και κάποιοι σύνγαυροι με έκραζαν αμφισβητώντας μάλιστα και την Ολυμπιακοφροσύνη μου.Δεν καταλαβαίνω αυτήν την μανία στήριξης στον Μαρινάκη .Δηλαδή ο Μαρινάκης είναι ο Ολυμπιακός;Δηλαδή εκτός του να δέρνει δημοσιογράφους στο γήπεδο του εκτός του να καθυβρίζει αντιπάλους παίκτες στο γήπεδο του εκτός του να χρηματοδοτεί την Χ.Α εκτός του να πρωταγωνιστεί σε κασέτες τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποκηρύξουμε αυτό το μίασμα από τον ένδοξο σύλλογο μας;Να κάνει φόνο δηλαδή;Δίνει εισιτήρια σε καταδικασμένο για ναρκωτικά φίλαθλο να ταξιδέψει στας Ευρώπας για ματς του ch.l και μετά ο τύπος πάει και καίει επιχείρηση αντιπάλου ποδοσφαιριστή.Σοβαρά τώρα αυτόν θέλουμε για πρόεδρο της ομάδας μας;Δεν μπορώ να καταλάβω.Εγώ προσωπικά είμαι πωρωμένος με την ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός.Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μαρινάκης με αυτήν την ιδέα πείτε μου σας παρακαλώ για όνομα του Θεού! Σωστός μαν, αλλα πρέπει να τον καταδικάσει η ίδια η δικαιοσύνη αν φέρει ευθυνη και έχει πράξει όσα του καταλογίζουν. Το μονο που μπορούμε εγώ και εσυ να κάνουμε είναι να μην αγοράζουμε διαρκείας αλλα αυτο προφανώς δεν αρκει. 1
we_will_rise Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δε ξέρω ρε bro... Πέρα απ τη πλάκα που κάνουμε και ότι τρολιά σε συγκεκριμένους χρήστες (που συμπεριφέρονται ανάλογα), τι περιμένεις να πω όταν ξέρω οτι ενδέχεται ο πρόεδρος της ομάδας που υποστηρίζω να ειναι μπλεγμένος σε ελεεινές καταστάσεις? Αν έχει κάνει ότι λένε να τιμωρηθεί, να πληρώσει όποιος φταίει κτλ κτλ. Ελπίζω να μην είναι η αιτία για να πληγωθεί πάλι ένα μεγάλο μέρος κόσμου, φιλάθλων που ούτε έφταιξαν σε κάτι, ούτε υποστήριξαν ποτέ τέτοιες καταστάσεις, ούτε χάρηκαν κυπελλα με Αστέρες ή πρωταθληματα με ΑΕΚ ή Παππουτσέλη, Κατσουράνη και εχουν ζήσει μια 10ετία πέτρινων χρόνων. Νομίζω αυτό σε καλύπτει. Γενικά περιμένω να δω τι θα γίνει. Αν και κάτι μου λέει οτι αν ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι δε θα ειναι μόνο αυτός που όλοι περιμένουμε ο μπλεγμένος αλλά θα ειναι και απ την απέναντι πλευρά, κάτι που θα απογοητεύσει εκατομμύρια ΄φιλάθλους. Με κάλυψες. Μακάρι η πλειοψηφία να σκεφτόταν όπως εσύ..
konstantinos77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή σου! Εγώ επιδοκίμασα την στάση σου... Και δεν σε ειρωνεύομαι, σε ζηλεύω! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να αγνοώ τους πάντες και τα πάντα και να ζω σε μια φούσκα που τόσο με βολεύει... Είμαι σίγουρος μάλιστα ότι έριξες μια ματιά στα pdf αλλά κλάιν μάιν, όλοι τα κάνουν, και ο θρύλος μας πονάει και όλοι τον κατηγορούν γιατί τον ζηλεύουν και όλα αυτά που βγαίνουν στην φόρα είναι του μυαλού μας φαντάσματα... Μαζί σου! Ειλικρινά σε ζηλεύω.. Θεμιτό το να αστειεύεσαι, και μαζί σου για τις υπερβολές. Γιατί υπάρχουν υπερβολές. Αλλά για τα πραγματικά (τα όχι υπερβολικά), τι έχεις να πεις; Καλα κανεις και με ζηλευεις αλλα με ζηλευεις για λαθος λογο και δεν επιασες και το νοημα του post μου ...Δεν αγνοω τους παντες και τα παντα,ισα ισα δινω σημασια εκει που πρεπει να δωσω και οχι σε μαλακιες .Αν πχ ο Μαρινακης ή ο καθε Μαρινακης εχει κανει παρανομες πραξεις καλως να καταδικαστει εμενα το ιδιο μου κανει γιατι στην ζωη μου εχω μαθει να ασχολουμαι με σοβαροτερα θεματα και εχω να ασχοληθω με σοβαροτερα θεματα . Τα υπολοιπα τα εχω για την πλακα μου οτι και να λεμε εδω ή με τις παρεες ...Αν θες το καταλαβαινεις αν οχι κανενα προβλημα ...Τωρα αν θες να συμφωνησω μαζι σου για να ικανοποιηθει το οπαδικο σου συναισθημα επειδη εσυ ξυπνας και κοιμασαι με τον χοντρο στο μυαλο σου και αυτο μπορω να κανω .Εγω σου ειπα ,χαλαρωσε και ολα θα φανουν .Εδω θυμασαι ο Φιλιππιδακος τραβηξε για τα καγκελα και στα καναλια αβαβα η φαση .Μην ψαχνεις τωρα να εκτονωθεις με κατι τετοια ουτε κατεχεις εσυ ή καποιοι αλλοι εδω την αποκλειστικοτητα στο να εισαι αντικειμενικος .Ειδαμε και σε παλιοτερες συνομιλιες οταν εμφανιστηκε ο Πατερας (φιλος του Μαρινακη) πως αρχισε να ξεφουσκωνει το θεμα .Ασε να δουμε πρωτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις