Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρυσι έφερε μία καραβιά μαύρους πουθενάδες(Γαλέρα)Φέτος εκτός του Αμπιντάλ φέρνει άλλους πουθενάδες σε επίπεδο ch.l.

Δηλαδή πόσα χρόνια θα πρέπει να περιμένουμε και πόσα παντελονιάσματα ακόμα για να φέρει παίκτες σαν αυτούς που έφερνε ο Σωκράτης;Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αναπολούσα τον πράκτορα της Στάζι αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή.....

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Πολυ γκρινια χωρις λογο

Δεν ξερετε τι θελετε μερικοι μου φαινεται , φαντασου δηλαδη να ησασταν κ βαζελοι τι γκρινια θα κανατε

Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι οι πρόεδροι είναι άγιοι και απαγορεύεται να μιλάμε για αυτούς επειδή θα δίναμε τροφή στον εχθρό (παναθηναικους) ή μήπως εσύ τα βλέπεις όλα ρόδινα και δεν αξίζει τον κόπο να γκρινιάζουμε;

Δημοσ.

Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι οι πρόεδροι είναι άγιοι και απαγορεύεται να μιλάμε για αυτούς επειδή θα δίναμε τροφή στον εχθρό (παναθηναικους) ή μήπως εσύ τα βλέπεις όλα ρόδινα και δεν αξίζει τον κόπο να γκρινιάζουμε;

Εγω ειδα οτι εκανες μια απο τις καλυτερες χρονιες του περυσι ο Ολυμπιακος 

Η μαλλον για να το διατυπωσω σωστα , επαιξε μπαλα 6 μηνες . Γιατι στο β μισο του πρωταθληματος γελουσε ο κοσμος

Αυτο προσωπικα μου αρκει

Μην ειστε βιαστικοθοδωρες κ περιμεντε να τελειωσουν οι μεταγραφες , να τελειωσει η προετοιμασια κ να ξεκινησει να παιζει παλι μπαλα η ομαδα . Μετα αναλογα μπορουμε να κραξουμε η να αποθεωνουμε τον Βαγγελα

• Like 2
Δημοσ.

Μην ειστε βιαστικοθοδωρες κ περιμεντε να τελειωσουν οι μεταγραφες , να τελειωσει η προετοιμασια κ να ξεκινησει να παιζει παλι μπαλα η ομαδα . Μετα αναλογα μπορουμε να κραξουμε η να αποθεωνουμε τον Βαγγελα

ποσα χρονια  το ακουμε αυτο που λες?  καθε χρονο γινοντα τα ιδια και τα ιδια επαναλαμβανομενα λαθη  λες και του απετησε κανενας να βαλει το χερι στην τσεπη 

Δημοσ.

τα λαθη στον τομεα των μεταγραφων ..αυτο το ''προττυπο της πορτο'' οπως το αποκαλουνε  ..για να το ξεκαθαρισω δεν γκρινιαζω οπως λες για να βλεπω παιχτες τυπου τζιο ριμπο ..καμια σχεση, παιχτες  τυπου μπελουτσι θελω  ψαγμενες  λυσεις  το σκαουτινγκ να εργαζεται πανω σε αυτο ολο τον χρονο ωστε η ομαδα να ειναι ετοιμη απο την προετοιμασια  . να μην πουλας  πρωτοκλασατους παιχτες και τους αντικαταστας με αμφιβολου αξιας παιχτων. 

γενικα  δεν βλεπω κανεναν σχεδιαζμο και κανενα σωστο πλανο απο τοτε που ανελαβε ο μαρινακης  ο ολυμπιακος δουλευει σαν ερασιτεχνικο σωματειο σε  πολλα θεματα .

και μετα απαιτουνε να σκασεις 250 ευρω για διαρκειας 

Δημοσ.

Εγω ειδα οτι εκανες μια απο τις καλυτερες χρονιες του περυσι ο Ολυμπιακος 

Η μαλλον για να το διατυπωσω σωστα , επαιξε μπαλα 6 μηνες . Γιατι στο β μισο του πρωταθληματος γελουσε ο κοσμος

Αυτο προσωπικα μου αρκει

Κοίτα, στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχω παράπονα, καλή μπαλίτσα παίζει, η μόνη ένσταση είναι όταν ο ολυμπιακός κατεβάζει καμιά φορά εντεκάδες γεμάτες ξένους (αμφιβόλου αξίας), αντί να βάζει μέσα και να εξελίσσει περισσότερους Έλληνες. Για παράδειγμα εσένα σου άρεσε που δεν έπαιζε ο Μήτρογλου τόσα χρόνια και τρώγαμε τον Τζιμπούρ στη μάπα;

Τέσπα, ο προβληματισμός μου για τον χοντρό είναι κυρίως στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Και όχι μόνο για το μαρινάκη, αλλά για όλους τους προέδρους των μεγάλων παε και δεν βλέπω τον λόγο που ορισμένοι προσπαθούν να τους αγιοποιήσουν.

Δημοσ.

τα λαθη στον τομεα των μεταγραφων ..αυτο το ''προττυπο της πορτο'' οπως το αποκαλουνε  ..για να το ξεκαθαρισω δεν γκρινιαζω οπως λες για να βλεπω παιχτες τυπου τζιο ριμπο ..καμια σχεση, παιχτες  τυπου μπελουτσι θελω  ψαγμενες  λυσεις  το σκαουτινγκ να εργαζεται πανω σε αυτο ολο τον χρονο ωστε η ομαδα να ειναι ετοιμη απο την προετοιμασια  . να μην πουλας  πρωτοκλασατους παιχτες και τους αντικαταστας με αμφιβολου αξιας παιχτων. 

γενικα  δεν βλεπω κανεναν σχεδιαζμο και κανενα σωστο πλανο απο τοτε που ανελαβε ο μαρινακης  ο ολυμπιακος δουλευει σαν ερασιτεχνικο σωματειο σε  πολλα θεματα .

και μετα απαιτουνε να σκασεις 250 ευρω για διαρκειας 

Προσωπικα δεν βλεπω πως δουλευουμε με μοντελο Πορτο οπως λες 

Για ψαγμενες λυσεις προσπαθουν Ισα κ Καρεμπε , τωρα αν δεν τους βγαινουν γιατι δεν εχουν ιδεα απο σκαουτινγκ ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο

Ποιον πρωτοκλασατο πουλησε? Τον Μητρογλου?

Βλεπεις πως ειναι ο Μητρογλου εδω κ 6 μηνες . Πηρες 15 μυρια για εναν παιχτη που δεν θα ηταν ποτε ο ιδιος . Εγω το λεω value 

Εγω μια χαρα το βλεπω το πλανο , εκ του αποτελεσματος παντα . 

Κοίτα, στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχω παράπονα, καλή μπαλίτσα παίζει, η μόνη ένσταση είναι όταν ο ολυμπιακός κατεβάζει καμιά φορά εντεκάδες γεμάτες ξένους (αμφιβόλου αξίας), αντί να βάζει μέσα και να εξελίσσει περισσότερους Έλληνες. Για παράδειγμα εσένα σου άρεσε που δεν έπαιζε ο Μήτρογλου τόσα χρόνια και τρώγαμε τον Τζιμπούρ στη μάπα;

Τέσπα, ο προβληματισμός μου για τον χοντρό είναι κυρίως στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Και όχι μόνο για το μαρινάκη, αλλά για όλους τους προέδρους των μεγάλων παε και δεν βλέπω τον λόγο που ορισμένοι προσπαθούν να τους αγιοποιήσουν.

Το εχουμε ξανασυζητησει παλι

Οποιος Ελληνας "ταλεντο" εχει περασει απο τον Ολυμπιακο απλα δεν μπορει . Βλαχοδημος , φετφατζιδης  κ ποσοι αλλοι δεν μπορουν . Αντιθετα παιχτες οπως ο Μανωλας που actually δουλευουν εχουν θεση σε αυτη την ομαδα 

Ναι μου αρεσε ο Μητρογλου που επαιζε στον Πανιωνιο κ στον Ατρομητο γιατι ηταν για μπατσες τοτε .  Εβαλε μυαλο , ωριμασε κ οταν ηρθε η ωρα εμπαιξε την μπαλα του . Μια χαρα πηγε ο Τζεμπουρ

Δεν με ενδιαφερει τι κανει εξωαγωνιστικα ο Μαρινακης , προβλημα του . Εμενα με ενδιαφερει η ομαδα καθαρα αγωνιστικα

Δημοσ.

Tωρα κάνεις πλάκα ρε Θάνο???

Το μπελά μου μέσα, έχουμε παίξει τη καλυτερη μπάλα των τελευταιων 10 ετων επι Βαλβέρδε και επι Μιτσελ. Μονο με τον Ζαρντιμ δεν πηγαμε καλά. Εχουν έρθει μεγάλα ονόματα, εχεις κάνει Ευρωπαική πορεία, παραλίγο να πας στους 8, παιρνεις πρωτάθλημα για πλάκα, βγάζεις παίχτες και τους πουλάς ακριβά και δε βλέπεις σχέδιο???

• Like 2
Δημοσ.

ο βαλβερδε ηταν σιγουρη και δοκιμασμενη λυση επι κοκκαλη  και συμφωνουμε σε αυτο οτι επι βαλβερδε ειδαμε στρωτο και ομορφο ποδοσφαιρο ..αλλα απο εκει και μετα το χαος     ...δεν μπορω να πω  οτι ειδα ποδοσφαιρο εκτος απο μερικα ημιχρονα ..στην καλυτερη των περιπτωσεων παιζαμε ενα ανεκτικο ποδοσφαιρο .

αυτο που λες δεν ειναι σχεδιο ,αρπαχτες του μαρινακη ..αν εννοεις το σχεδιο της πορτο ,η πορτο εχει σκαουτινγκ και ακαδημιες μην μπερδευουμε την βουρτσα  ,  ποιον παιχτη θυμασαι να εχει βγαλει ο  ολυμπιακος απο της ακαδημιες;;

τα 2  τελευταια χρονια γινοταν μια αξιολογη δουλεια απο τον στορκ που χωρις να ξερουμε τους λογους  ελυσε το συμβολαιο του και στην θεση του ηρθε  ο τσανας 

Δημοσ.
Ναι μου αρεσε ο Μητρογλου που επαιζε στον Πανιωνιο κ στον Ατρομητο γιατι ηταν για μπατσες τοτε .  Εβαλε μυαλο , ωριμασε κ οταν ηρθε η ωρα εμπαιξε την μπαλα του . Μια χαρα πηγε ο Τζεμπουρ

Ρε συ ο Μήτρογλου δεν έφυγε δανεικός για να «βάλει μυαλό», Έφυγε γιατί δεν τον πήγαινε ο Βαλβέλδε που ήθελε πιο γρήγορους παίχτες. Ευτυχώς ο Μίτσελ που 'ναι πιο ξύπνιος προπονητής κατάλαβε ότι ο άνθρωπος είναι παικταράς και τον εμπιστεύθηκε.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του, πιστεύω ότι θα ξαναβρεί τον εαυτό του. Φήμες λένε ότι τον θέλει Νάπολι.

Δημοσ.

Δεν εγινε παιχταρας ο Μητρογλου επειδη ηρθε ο Μιτσελ , ουτε ειχε δειξει κατι πριν φυγει δανεικος για να τον εμπιστευονται οι προπονητες

Το εχει πει κ ο ιδιος αλλωστε οτι στην προπονηση δεν εκανε τιποτα , μετα τον Δωνη αλλαξε μυαλα κ εγινε ανθρωπας

Δημοσ.

"Κόπηκαν" απο την προετοιμασία οι Μιγκέλ Τόρες, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Μάρκο Στσέποβιτς και Πελέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...