thanos77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Aμα ξερεις πολλα πες τα μας κι εμας η ντορντμουν τι ειδε στον ιωαννιδη που δεν ειδαμε εμεις ? δανεικος ειναι βεβαια ,αλλα εκει θα αξιοποιηθει και μακαρι να πετυχει το παιδι ..ο κολοβος που 2 χρονια τον δανειζουμε δεν αξιζει μια ευκαιρια ? εγω πιστευω ναι η κ20 εχει πολλα ταλεντα αλλα δεν προκειται να παρουν της ευκαιριες που πρεπει ,θα δοθουν δανεικει σε εργοτελη η πλατανια και αν σταθει καποιος τυχερος ισως παει στο εξωτερικο και βγαινει μετα και μιλαει για ελληνοποιηση ,οταν δεν ξερει και ο ιδιος ποιους εχει δωσει δανεικους και σε ποιες ομαδες 1
sl028 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ασε να τον δουμε πως θα εξελιχθει και θα ανταπεξελθει σε συνθηκες πρωταθλητισμου και εδω ειμαστε μην στενοχωριεσαι ... Σίγουρα, ο βαζελος περισυ 1 ματσακι τη βδομαδα επαιζε στο χαλαρό. Φετος που θα σφιξουν τα ζωναρια να τον δούμε Αλλά ο συγκεκριμένος είναι ταλέντο. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Στο λέω από τώρα.
Cossutius. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Koίτα. Ως ταλέντο έφυγε απ τον Εργοτέλη (διορθωστε αν κάνω λάθος). Γκολ ομως δεν έβλεπε. Ταλέντο τον ονόμασαν επειδή έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις με τις μικρές Εθνικές. Ουτε στη Ρωσία έκανε κάποιο βημα. Τωρα αν οι του ΠΑΟ βλέπουν στις εμφανίσεις του, κάποιον ταλαντουχο παίχτη που έπρεπε μάλιστα να πάει και στην Εθνική με 5 γκολ δε ξέρω. Να πουμε για τον Αθανασιάδη οκ...Αλλά όταν έχεις Γκέκα που στις μικρομεσαίες της Τουρκίας εμφανίζεται δαιμονισμένος και έχει τρελά στατιστικά, το σκέφτεται και ο Σάντος. Θα τον δουμε φέτος τον Καρέλη
Aristomaxos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Συνέντευξη του Acie Law στο Eurohoops : http://www.eurohoops.net/el/2014/07/one-on-one-el/52031 Παραθέτω μερικά αποσπάσματα που μου έκαναν εντύπωση : Ο Ίβκοβιτς με προκαλούσε συνέχεια. Στο πρώτο ματς των πλέι οφ με την Σιένα μου έλεγε πως ο Μπο Μακκάλεμπ είναι ο καλύτερος και είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσω. Γενικά, ο ρόλος μου δεν ήταν να σκοράρω. Όταν, όμως, ο Μπίλι δεν μπορούσε να τους κάνει την ζημιά, έπρεπε να βοηθάω άμεσα. Όποτε ο Μπίλι είχε κάποιο πρόβλημα με όλες τις άμυνες πάνω του, έπρεπε να αναλαμβάνω. Παίξαμε μαζί ουσιαστικά δύο χρόνια και το απολαύσαμε το δίδυμο που είχαμε με τον Βασίλη. Είμασταν καλό δίδυμο, πολύ καλό… Ήθελα και θέλαμε πολύ να μείνουμε όλοι μαζί. Ο Κάιλ ζητούσε απλά να είναι δίκαια η ομάδα μαζί του. Ήθελε πάρα πολύ να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα και ανησηχούσε όχι μόνο για αυτόν, αλλά για όλους μας. Ήταν μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μας. Η ομάδα δεν ήθελε να ξοδέψει πολλά χρήματα, ούτε όπως φάνηκε να κλείσει το θέμα μέσα στην σεζόν. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που συμπεριφερθήκαν. Στα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον ΚΑΟΔ κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο. Χρειαζόμουν επέμβαση, χειροτέρευα. Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός κατάλαβε πως δυστυχώς η σεζόν έχει τελειώσει για μένα, ένιωσα πως ό,τι κίνηση κι αν έκαναν, πως ό,τι κι αν σκεφτόντουσαν, είχε να κάνει αποκλειστικά με τα λεφτά που διακυβεύονταν. Περίμενα μια διαφορετική προσέγγιση σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους προέδρους από τότε ως και τον τερματισμό του συμβολαίου μου. Θύμωσα με κάποια μέιλ που έλαβα από τον τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού. Μόνο μαζί του επικοινωνούσα (σ.σ. Τον Χρήστο Σταυρόπουλο) και ο μάνατζέρ μου με τον κύριο Σκινδήλια. Αυτό που ξέρω είναι ότι πήραμε παρέα 2 Ευρωλίγκες κι ένα πρωτάθλημα μέσα σε 12 μήνες. Έδωσα την ψυχή μου για αυτή την ομάδα, γιατί ένιωθα ωραία στον Ολυμπιακό και ο κόσμος του μου έχει φερθεί απίστευτα. Στη ζωή και στις δουλειές, υπάρχουν, όμως, και κακές στιγμές. Όχι μόνο καλές. Πικράθηκα, γιατί όταν συνειδητοποίησαν ότι θα είμαι εκτός, άρχισαν να μιλάνε και να νοιάζονται κυρίως για τα λεφτά. Δεν υπήρξε ανθρώπινη υποστήριξη και ενδιαφέρον. Καταλαβαίνω ότι το επαγγελματικό μπάσκετ είναι μπιζνες, αλλά περίμενα διαφορετική συμπεριφορά από την ομάδα μου, όταν ήρθαν τα δύσκολα για μένα. Κρατάω τις φοβερές στιγμές που ζήσαμε και ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα κάτι ξεχωριστό για μένα και την οικογένειά μου. Έβλεπα τα ματς με την Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό και ήθελα να… πεταχτώ στο γήπεδο μέσα από το λαπ – τοπ. Από την μια ένιωθα τόσο δεμένος με τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Από την άλλη ένιωθα ότι δεν θέλω να συνεχίσω να προσφέρω σε αυτή την ομάδα, ακόμα κι αν ήμουν απόλυτα υγιής. Περίεργο και ανάμεικτο συναίσθημα. Με ποιους παίκτες είχε πιο στενή σχέση; Με τον Κάιλ φυσικά! Έφερε τρομερά πράγματα στην ομάδα μας αυτός ο τύπος. Ενέργεια, πάθος, μαχητικότητα. Όταν ήταν δύσκολα τα πράγματα στο παρκέ, έβλεπες τον Κάιλ και ένιωθες ότι όλα θα πάνε καλά! Όταν έχεις παίκτες που κάνουν την ομάδα σου μοναδική, πρέπει να τους έχεις ευτυχισμένους και να τους κρατάς. Πιστεύω κουράστηκε, που περίμενε τόσο καιρό. Ζούσα πολύ στενά τον Κάιλ. Αν ήταν ένας παίκτης που πίστευα ότι δεν θα φύγει από τον Ολυμπιακό, ήταν αυτός. Είχαμε δύο παιχταράδες με τους οποίους μπορούσαμε να φτιάξουμε δυναστεία στο μπάσκετ και κατορθώσαμε και στους δύο να συμπεριφερθούμε απαράδεκτα. Τραγικά λάθη απ' τη διοίκηση. 4
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ΑΥΤΑ ακριβώς πίστευα ότι έχουν συμβει, και με τα λεγόμενα του Έισι τα πιστεύω περισσότερο.
alexis333 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Τεραστιος παιχτης κ θα ειναι ηγετης στην αμυνα , οπως ηταν ο Μελμπεργκ στην ιδια ηλικια Περιμενα να μεινει ο Μαρκανο though , αλλα αφου δεν γινοταν κλαιν Αν δεν παρουμε αριστερο χαφ της προκοπης , ας παιζει επιτελους ο Χολεμπας στα χαφ με Αμπινταλ μπακ στα ματς του CL Ο Μαρκανο εφυγε ? Ευτυχως Θεε μου . Αντε σειρα και ο Εντιγκα να παρει ποδι ... Ελπιζω να διαβζει ο Μιτσελ insomnia ..
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σε χαλαγε ο Μαρκανο δηλαδη κ προτιμας Μπονγκ ε? Μακαρι να εμενε ο Μαρκανο , σοβαρο αριστερο μπακ κ μετρημενος ανθρωπας . Απορια though Ο Αμπινταλ ηρθε για αριστερο στοπερ η για μπακ ? Γιατι αν ηρθε για μπακ κ παιρνουμε κ τον αλλο γαλλο , τοτε εχουμε 4 αριστερα back . Aka Χολεμπας καληνυχτα σας για καμια Τουρκια?
alexis333 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Για μενα και μονο η παρουσια του Αμπινταλ στον Ολυμπιακο ειναι τιμη μας. Ειναι συμβολο της νικης και σιγουρα λεει πολλα. Δε με νοιαζει αν θα παιξει η οχι ... Και μονο που ειναι στην ομαδα νιωθω υπερηφανος .. Σε χαλαγε ο Μαρκανο δηλαδη κ προτιμας Μπονγκ ε? Μακαρι να εμενε ο Μαρκανο , σοβαρο αριστερο μπακ κ μετρημενος ανθρωπας . Απορια though Ο Αμπινταλ ηρθε για αριστερο στοπερ η για μπακ ? Γιατι αν ηρθε για μπακ κ παιρνουμε κ τον αλλο γαλλο , τοτε εχουμε 4 αριστερα back . Aka Χολεμπας καληνυχτα σας για καμια Τουρκια? Ο Μαρκανο με χαλαει οταν παιζει στοπερ, Δε στριβει με τπτ... Αστο. 1
Danbo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σε χαλαγε ο Μαρκανο δηλαδη κ προτιμας Μπονγκ ε? Μακαρι να εμενε ο Μαρκανο , σοβαρο αριστερο μπακ κ μετρημενος ανθρωπας . Απορια though Ο Αμπινταλ ηρθε για αριστερο στοπερ η για μπακ ? Γιατι αν ηρθε για μπακ κ παιρνουμε κ τον αλλο γαλλο , τοτε εχουμε 4 αριστερα back . Aka Χολεμπας καληνυχτα σας για καμια Τουρκια? Πιστευω οτι Χολεμπας μας χαιρεταει οπως και ο Μανωλας που "βρωμαει" καμια μεταγραφη προς...Μονακο μερια...
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το πληρωμενο συμβολαιο απο την Μονακο του Αμπινταλ να ειναι δωρεα αποκλειεται Γιατι στη Μονακο επαιρνε 4 το χρονο , εμεις αντε να του δωσουμε MAX 2 . Τα αλλα 2 τα βαζει η Μονακο Just saying
alexis333 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Eχουμε δανεικο και το γιδι τον Εντιγκα απο τους Μονεγσκους ... Πολλα παρεδωσε εχουμε ανοιξει με δαυτους ... Οτι παλτα εχουν μας τα σπρωχνουν ??
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Φερνει κ τριτο γαλλο κι αυτος απο Βαλενσιεν , ελευθερος φυσικα Δωσε πονο Βαγγελα
Demon13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Γιατί δεν είναι ούτε στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Αμπιντάλ; ...Στις 15 Μαρτίου 2012 ανακοινώθηκε ότι ο Αμπιντάλ θα πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, μια που το πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε με την επέμβαση αφαίρεσης του όγκου που είχε προηγηθεί ένα χρόνο νωρίτερα. Στις 10 Απριλίου υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης, με τον ξάδερφό του Ζεράρ να είναι ο δότης.... 2 χρονάκια περάσαν, φαντάζομαι θα έχει αναρρώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις