~mxls~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 αλλαξε αβαταρ το βλεπω και στεναχωριεμαι προσεχώς (= 1
christos_0b Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ο Γαύρος σήμερα ξεπέρασε και τον Τράκη σε αηδία. Βαλμπουενά γράφει. Αύριο περιμένω να γράψει Λουκάκου Χαχαχαχα , αυτο σκεφτομουν και εγω τωρα.
~mxls~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/prowrh_ananewsh_me_printezh_ews_to_2017.2894365.html Άντε να παίρνει σειρα και ο Μαντζαρης.
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Τι λενε για τον αμπινταλ; Μας τρολαρουν βριαδυατικα; Που θα χωρεσει;
gavros10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Η ειρωνεια ειναι οτι σημερα ανανεωσε με τη μονακο! Απορω ωρε ωρες https://www.facebook.com/photo.php?fbid=796712483694165&set=pcb.796713640360716&type=1&theater
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αυτά είναι. Βαφτίζουμε μπάμ τον τελειωμένο πλέον Αμπιντάλ ενώ απο πίσω θα πουλήσουν το Μανωλά για καμιά 10άρα μύρια. 4
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τελειωμενος? τον παρακολουθησες στη Μονακο κ δε μπορει να παρει τα ποδια του?
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Για τον Ολυμπιακο που ειναι μια μικρομεσαια ομαδα της Ευρωπης παιχτες επιπεδου Αμπινταλ καρα-μπαμ ειναι οχι απλα μπαμ ασχετα αν γινει ή οχι μια τετοια μεταγραφη μικρη σημασια εχει ...Μανωλα εχει ο Ολυμπιακος και Σιοβα-Παπαδοπουλο οχι τον Μπεκενμπαουερ,ελεος δηλαδη .... Τελειωμενος? τον παρακολουθησες στη Μονακο κ δε μπορει να παρει τα ποδια του? Νομιζω καμια 30αρια συμμετοχες ειχε φετος ...
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εγω δεν εχω ιδεα τι εκανε στη Γαλλια κ γι αυτο δε μιλαω. Απλα για να χαρακτηρισεις τελειωμενο καποιον , κατι πρεπει να χεις δει. 30 συμμετοχες δε τις βλεπω λιγες. Παντως καποτε κ τον νταρκο τελειωμενο τον λεγαμε...
gavros10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Η λεξη "τελειωμενος" ειναι πολυ σκληρη. Τον θαυμασαμε και τον χειροκροτησαμε οταν καταφερε να ζησει και δεν γινεται να τον χαρακτηριζουμε ετσι. Ειναι κυριολεκτικα ενας μαχητης της ζωης. Τα 34 χρονια ειναι πολλα αλλα για δανεικος (οπως αναφερεται στα αρθρα) ειναι οκ. Απορω που απο την στιγμη που υπεγραψε σημερα με την μονακο νεο συμβολαιο για 1 χρονο, φαινεται να ερχεται σε εμας
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 To θεμα δεν εκει αλλα το ποιον παιχτη σκοπευει να πουλησει (Χολεμπας ,Μανωλα,να μην αγορασει Μαρκανο) σε περιπτωση που ψαχνει παιχτη στην θεση του Αμπινταλ ..Το αν θα ερθει ο Αμπινταλ ή καποιος αλλος ειναι το λιγοτερο ..Εντωμεταξυ αριστεροποδαρο στην αμυνα εχει ηδη τον Σιοβα ,αρα μαλλον προς Χολεμπας το παω ..
Danbo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αν ερθει προταση για τον Χολεμπας γυρω στα 4εκ που ακουγεται,με κορδελα θα τον στειλει..
thanos77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 αμπινταλ και μαζουακου στα καπακια ,αυτα ειναι ...τελειωμενος ποδοσφαιρικα και σε ηλικια που δεν μπορει να προσφερει κατι, για τον αλλον δεν εχω ιδεα τι φρουτο ειναι η κατασταση πλεον ειναι για γελια ,θα πουληθει ο χολεμπας για να ερθει ο 35χρονος αμπινταλ .ελεος καλα ξηγιεται ο βαγγελας κατσε λεει να φερω 4-5 γκασμαδες ελευθερους και ενα ονομα στην δυση της καριερας του ,ουτως η αλλως ευτυχισμενοι θα ναι παλι .πρωταθλημα θα παρουμε , τσαμπιονς λιγκ εξασφαλισμενο , και αν μας κατσει καμια καλη κληρωση παλι και περασουμε στους 16 θα γνωρισω την αποθεωση απο τα αμνοεριφια . καλα μας κανει ο μαρινακης αφου ακομα υπαρχουν οπαδοι που ανεχονται την κοροιδια πλεον ειμαι βεβαιος οτι ο εκτραφης μουσχαρος δεν διαφερει σε τιποτα απο κοσκωτα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις