Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωταθλητή όλων των σπορ παντοτινε...

Εσύ το ξεκίνησες το τρολάρισμα

O Erwdios πριν κάτι χρόνια το ξεκίνησε.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Tελος και ο Ντιλεινι - καλύτερα, παίκτης χωρίς κανενα ενδιαφέρον για να βελτιωθεί ατομικά και να κατακτήσει τρόπαια, απόφαση βάσει χρημάτων και μόνο.

Ο Brown άν δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηρος, έχει πολύ παραπάνω προσόντα.

Δημοσ.

Τον πέτυχα στην φιέστα στο μπάσκετ ρε συ. Του λέω τι κάνεις ρε μλκ εδώ;

"ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13" μου λέει,"καλά μου τα έλεγες εσύ, έβαλα μυαλό" και πέταγε κάτι πεντακοσάευρα στον σπανούλαρο

Τι παιδί κι αυτός ο ερωδιός...

Δημοσ.

Tελος και ο Ντιλεινι - καλύτερα, παίκτης χωρίς κανενα ενδιαφέρον για να βελτιωθεί ατομικά και να κατακτήσει τρόπαια, απόφαση βάσει χρημάτων και μόνο...

Πάνω-κάτω ισχύουν, δεν είναι να τα λέμε εκ των υστέρων ωστόσο.

Όταν ήταν να έρθει ΟΣΦΠ άρεσε σχεδόν σε όλους απ'οτι συμπεραινα.

Δημοσ.

Μα ειναι πολυ καλος παιχτης. Αλλα οταν σε θελουν ομαδες ευρωλιγκα κι εσυ διαλεγεις καποια Κουμπαν και Γιουροκαπ σημαινει οτι δεν εχεις φιλοδοξιες. Ας παει στην ευχη του θεου λοιπον.

Εν τω μεταξυ στο πολο καναμε μια σπουδαια μεταγραφη, πηρα,ε την Ασημακη απο τη Βουλαγμενη.

Δημοσ.

Τον πέτυχα στην φιέστα στο μπάσκετ ρε συ. Του λέω τι κάνεις ρε μλκ εδώ;

"ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13" μου λέει,"καλά μου τα έλεγες εσύ, έβαλα μυαλό" και πέταγε κάτι πεντακοσάευρα στον σπανούλαρο

Τι παιδί κι αυτός ο ερωδιός...

Απο και κλείεται. Τα τελευταία χρόνια που παίρνει η θρυλάρα ευρωκούπες, μένει εκεί όλο το χρόνο. Φέτος αναγκαστικά, θα επιστρέψει Αθήνα, αλλά ένα χρόνο στην Πόλη και άλλον έναν Λονδίνο, ήταν υπέροχα, μου είπε να σου μεταφέρω. Επιπλέον το Μιλάνο σαν πόλη το απεχθάνεται.

Δημοσ.

Μα ειναι πολυ καλος παιχτης...

Και κανεις δεν αντιλέγει, αλλα μήπως τα λέμε εκ των υστέρων γιατι μας έριξε άκυρο; Λέω.

Μπράβο για την κίνηση στο πόλο.

Δημοσ.

Πάνω-κάτω ισχύουν, δεν είναι να τα λέμε εκ των υστέρων ωστόσο.

Όταν ήταν να έρθει ΟΣΦΠ άρεσε σχεδόν σε όλους απ'οτι συμπεραινα.

Tι θες να μου πείς?

Άτομο που διαλέγει να παίξει στη Λοκομιτίβ, είναι μπασκετμπολίστας χωρίς φιλοδοξίες. Όσο καλός παίκτης και άν είναι, οι τελευταίες 3 ευρωλίγκες έχουν κατακτηθεί απο παίκτες με λιγότερο ταλέντο αλλά περισσότερη ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ. Άρα δε θα ταίριαζε ούτε σε μας, ούτε στον Παο, ούτε στη Μακάμπι ή σε παρόμοιους συλλόγους. Για καμια Τσσκα, Ρεαλ και για να φτάσει μέχρι τον τελικό, σούπερ θα είναι.

Άρα είναι τραγικός ο συλλογισμός σου. Εκ των προτέρων που θέλεις να ξέρουμε οτι σκέφτεται έτσι? Να μυρίσουμε τα νύχια μας?

Δημοσ.

Ότι έκανε σούπερ χρονια (για τα δικα του δεδομένα και της Μπάγιερν) και έψαχνε το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο ισχύει.

Το παρακάτω όχι:

Άτομο που διαλέγει να παίξει στη Λοκομιτίβ, είναι μπασκετμπολίστας χωρίς φιλοδοξίες. ..

Για το "χωρις κανένα ενδιαφερον να βελτιωθει ατομικα" είναι τουλάχιστον άστοχο.

Με την ίδια λογικα παίχτες όπως ο Καλάθης πήγαν στα κρυα μονο για λεφτα και να κηδέψουν την καριέρα τους, αλλα αυτο είναι εκτος πραγματικότητας όταν βλέπεις την πρόοδο στο παιχνίδι τους (και φυσικα το εισιτήριο για ΝΒΑ).

Εκτος ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος που τόσο εύκολα απαξιώνετε έχει χρόνια τώρα αξιόλογα ρόστερ.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν καίγομαι για τον Ντιλέινι.

Δημοσ.

Δε με κατάλαβες.

Το βλέπω απ τη μεριά της ομάδας μου.

Δεν ενδιαφέρει τον ΟΣΦΠ ένας παίκτης που θα βελτιώσει την ατομική του απόδοση, με ενδιαφέρει ένας παίκτης που θα θελήσει να βελτιωθεί ατομικά αλλά και ομαδικά, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ομάδα και τέτοιους παίκτες πρέπει να έχει στο ρόστερ της. Παίκτες που θέλουν να παίζουν εναντιον των καλύτερων, στο υψηλότερο δυνατό επιπεδο, και να σκυλιάζουν για να τους κερδίσουν. Αυτό σημαίνει φιλοδοξία.

Επομένως, ένας που πάει στη Λοκομοτίβ μπορεί να βελτιωθεί ατομικά (και αυτό εντός ορίων, γιατί έχουμε δεί "σουπερ" παίκτες σε μικρές ομάδες πως χάνονται όταν παν σε πρωταθλήτριες), αλλά συγγνώμη, φιλοδοξίες στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν έχει.

Άν είχε, θα διάλεγε έναν ΟΣΦΠ, έναν Παο, μια Μακάμπι, όπου και χρόνο θα έβρισκε και λεφτά θα έβγαζε και θα μάθαινε πως είναι να κάνεις πρωταθλητισμό.

Και στην τελική, μετά την εικόνα του Λο που μπήκε να παίξει με κατεστραμμένο αστράγαλο στον τελικό της ευρωλίγκας, και μετά το χάινς που άφηνε συκώτια κάθε φορά στο παρκέ, δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ. Και φυσικά καμία σύγκριση με τον Καλάθη δεν υφίσταται, που είχε ήδη κατακτήσει την ευρωλίγκα με τον Παο, είχε δουλέψει με τοπ προπονητή και κοίταξε να κάνει ένα καλό συμβόλαιο στη Ρωσσία για να βγάλει τη χασούρα του ΝΒΑ.

Οπότε τι απ αυτά είπα εκ των υστέρων, που θα έπρεπε να είχα ψυλλιαστεί εκ των προτέρων? Εκτός άν έγραψα πριν καπου οτι είναι παικταράς, και τώρα γράφω οτι δεν κάνει ούτε για Β εθνική, οπότε να μου υποδείξεις το πόστ.

Υ.Γ.2 Ορισμός του παίκτη με φιλοδοξίες είναι ο Λαφαγιέτ, που απέρριψε προτάσεις 900κ απο Ρωσσία για να ΄ρθει σε μας, με τα μισά. Το άν κάνει σαν παίκτης βέβαια, θα δείξει..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι του πεταματου η Κουμπαν αλλα οταν σε θελουν κορυφαιες ομαδες της ευρωλγιακ κι εσυ πας στο γιουροκαπ, ε καποια βλαβη υπαρχει.

Βεβαια μπορει να ναι κ περιπτωση φαλκαο.. πηγε για την κονομα Μονακο κ τωρα επιστρεφει στο επιπεδο που ανηκει.(ρεαλ)

Δημοσ.

Στην VTB και στην Κούμπαν πήγε βρε Ρητάκι,, δεν έφτασε Ασία.

Στην δεύτερη πιο ανταγωνιστικη λίγκα της Ευρώπης πίσω από ACB (και αυτο παίζεται).

Θα σου'λεγα τίποτα για την Ρεαλ τώρα χαχαχαχαχα ;p

• Like 1
Δημοσ.

Ο Γαύρος σήμερα ξεπέρασε και τον Τράκη σε αηδία. Βαλμπουενά γράφει. Αύριο περιμένω να γράψει Λουκάκου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...