Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Tότε να προσέχεις τι γράφεις.

Οχι δεν ισχύουν. Εσένα ισχύουν αυτά που σου υποσχέθηκαν? σου φέραν τον Καλάθη?

Δημοσ.

Ειναι η πρωτη χρονια που παραδεχεσαι οτι παιρνουμε δικαιο πρωταθλημα. Ζησαμε να το δουμε κι αυτο :lol:

Προφανως βεβαια, αμα σε κανει γιογιο εσενα και τον ηγετη σου ο 34χρονος 3D.

Δημοσ.

Ποιος ΔΔ, νεκροζώντανος ηταν όλη τη χρονιά, και τον ανέστησε ο θαυματουργός ο Μπαρτζώκας. Το οτι δεν έπαιζε τίποτα η ομάδα, το οτι χάσαμε απο μια ομάδα που διασύρθηκε στην Ευρωλίγκα οτι δεν εκμεταλλεύτηκε κανέναν παίκτη και κυριώς οτι χαντάκωσε το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας αυτη τη στιγμή, οφείλεται αποκλειστικά σε αυτόν.

Καλή επιτυχία στην εύρεση ηγέτη πάντως. Προφανώς κάποιοι στην Καε έχουν καταλάβει πως με το γεροντοπαλίκαρο Φαιναλ4 δε πατε, και ψάχνουν εναλλακτικές.

Δημοσ.

Τα λετε και τα ξαναλέτε,θα τα πιστέψετε στο τέλος

άλλος βλέπει φαντάσματα ότι υπάρχει κατάταξη στην Ευρωλίγκα  και πέρασε από πάνω μας,

άλλος μία λέει ότι φάγαμε φάπα στην Ευρωλίγκα, ενώ του πήρα ντάμπλ με αυτόν τον ΠΑΟ

και μετά λέει για διασυρμό όταν χάσαμε και οι δύο στην ίδια φάση και οι δύο με 3-2 (και εγώ φέτος ήμουν αυτός ο ΠΑΟ)

Να τσοντάρουμε όλοι οι τρίφυλλοι από πέντε ευρώ να κάνετε ένα λάβαρο ρε παιδιά ότι το 2014 μας νικήσατε στην ευρωλίγκα σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, που δεν σήμαινε τίποτα

και στην πίσω όψη να έχει τα αυτάκια του Σπανούλη, του τρισμέγιστου παίκτη με σύνολο πόντων εναντίον μας στα πλέι οφ το ένα δωδέκατο του Μαυροκέφαλου

Δημοσ.

και μετά λέει για διασυρμό όταν χάσαμε και οι δύο στην ίδια φάση και οι δύο με 3-2 (και εγώ φέτος ήμουν αυτός ο ΠΑΟ)

Ε στην Ευρωλιγκα man διασυρθηκες τι εκανες δηλαδη ? Δυο 30αρες δεν εφαγες απο την ΤΣΣΚΑ ? Εσεις οι ιδιοι το ειπατε..

Να τσοντάρουμε όλοι οι τρίφυλλοι από πέντε ευρώ να κάνετε ένα λάβαρο ρε παιδιά ότι το 2014 μας νικήσατε στην ευρωλίγκα σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, που δεν σήμαινε τίποτα

Οσο λαβαρο κανατε εσεις το 0-3 μετα απο κανα 7αρι χρονια νομιζω  και με -20 βαθμους στο πρωταθλημα  που μεχρι και μεταλλια δωσατε στους παλαιμαχους επειδη δεν το βγαλαμε αηττητοι (που παρεπιπτοντως το εχουμε βγαλει ) αλλο τοσο δικαιουμαστε και εμεις να πανηγυριζουμε για μια κουτσονικη που καναμε ...Ετσι πανε αυτα bro ,ο πεινασμενος να ξερεις γλυφει καλα το κοκκαλακι που του πετανε... :)

Μην βλεπεις  εμεις στο μπασκετ που πηραμε και 2 συνεχομενα ευρωπαικα και πηρανε των Αγγελοπουλων τα μυαλα τους αερα πολυ ...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος ΔΔ, νεκροζώντανος ηταν όλη τη χρονιά, και τον ανέστησε ο θαυματουργός ο Μπαρτζώκας. 

Θα εισαι απο αυτους που τοσα χρονια νομιζαν οτι ο Διαμαντιδης ειχε το στυλ του Κομπι.

Οταν βλεπεις το μπασκετακι καταλαβαινεις τι ακριβως κανει στο γηπεδο ο Διαμαντιδης?

Η απλα κοιτας και ακους τον Χατζηγεωργιου και περιμενεις ποτε θα πει κατι να μπεις εδω να τον κραξεις?

Δημοσ.

Ε στην Ευρωλιγκα man διασυρθηκες τι εκανες δηλαδη ? Δυο 30αρες δεν εφαγες απο την ΤΣΣΚΑ ? Εσεις οι ιδιοι το ειπατε..

Οσο λαβαρο κανατε εσεις το 0-3 μετα απο κανα 7αρι χρονια νομιζω  και με -20 βαθμους στο πρωταθλημα  που μεχρι και μεταλλια δωσατε στους παλαιμαχους επειδη δεν το βγαλαμε αηττητοι (που παρεπιπτοντως το εχουμε βγαλει ) αλλο τοσο δικαιουμαστε και εμεις να πανηγυριζουμε για μια κουτσονικη που καναμε ...Ετσι πανε αυτα bro ,ο πεινασμενος να ξερεις γλυφει καλα το κοκκαλακι που του πετανε... :)

Μην βλεπεις  εμεις στο μπασκετ που πηραμε και 2 συνεχομενα ευρωπαικα και πηρανε των Αγγελοπουλων τα μυαλα τους αερα πολυ ...

Τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ τον έχετε ξανανικήσει νομίζω. 0-3 δεν θυμάμαι ποτέ εγώ στην μπάλα, και αν βάλεις και οτι παίζουν 4-5 παίχτες απο ακαδημίες + τον γαβροΣιδηρόπουλο, ε ναι είναι μεγάλη νίκη. Βάλε τα budjet των ομάδων τα προβλήματα κτλ....

Δώσε παράδειγμα/τα απο μπάσκετ όχι απο βόλεϊ κρίκετ κτλ. Είναι η αρχή του τρολ το τσουβάλιασμα των αθλημάτων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...