gchris7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ε κοιτα αν ειναι να ερθει καποιος μονο και μονο για να φτιαξει το ονομα του, καλυτερα να μην ερθει. Το σωστο ειναι να ερθει καποιος που θα χει ορεξη να δουλεψει και να φτιαξει ομαδα. Οταν ομως βλεπει οτι ο προκατοχος του εφυγε αηττητος επειδη δεν επαιζε καλα, χωρις να εχει και τα καλυτερα υλικα στα χερια του, οπως και να το κανεις λειτουργει αποτρεπτικα. Μα ο Ζαρντιμ απολύθηκε γιατί ήρθε εδώ για να φτιαξει όνομα και όχι για να φτιάξει ομάδα. Αρα ενας προπονητης που θα ερθει εδω για να δουλεψει για την ομάδα δεν έχει να φοβάται τίποτα, θα πάρει και το πρωταθληματακι του και όλα μια χαρά.
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αλλα ο Ολυμπιακος δεν χρειαζεται ουτε ψυχολογο, ουτε διαχειριστη, χρειαζεται καποιον που να μπορει να χτισει ομαδα και αυτο ο σερ Τακης δεν μπορει να το κανει. Kραταω αυτό, διότι στα υπόλοιπα μου κάνεις μια ανάλυση η οποία ειναι μη υπαρκτή τη στιγμή που υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίχτες, όντως να διαλέγουν παιχνίδια (τι δε κατάλαβες από αυτο που σου έγραψα?Η συμφωνία ήταν να γίνει πορεία στην Ευρώπη και να νικήσεις τον Παναθηναικό, χωρις να σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Αναμενόμενο οι παίχτες να διαλέξουν παιχνίδια. Εσένα σου φαινόταν λάθος τακτικής και προετοιμασίας να παίζεις με τον Αστέρα και ο Γκαλέτι να περπατάει και 3 μέρες μετά να σου κάνει παιχνιδάρα με τη Λάτσιο?) Επι της ουσίας λοιπόν διαφωνω ως προς το τι προπονητή χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Δεν θέλεις προπονητή να σου κτίσει την ομάδα, γιατί αυτο είναι δουλειά του Κοβάσεβιτς.Η ομάδα κτίζεται βάση των επιλογών του. Χρειάζεσαι άνθρωπο που να μπορεί να παίξει ένα σύστημα το οποίο να είναι αποδοτικό και να παρουσιάζει και θέαμα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην Ελλάδα, και φυσικά να διαχειριστεί σωστά τους παίχτες που του φέρνουν. Αυτό ονομάζεται προπονητής. Χρειάζεσαι άνθρωπο που οι παίχτες θα μπαίνουν να τα δίνουν όλα για πάρτυ του. Δες το παιχνίδι με τον Παναθηναικό πχ στο κυπελο, αμφισβητήθηκε ο Τάκαρος από όλον τον τύπο με το 0-0 (ή 1-1) που ο Γκουμας ειχε πει πως έπρεπε να νικήσει ο ΠΑΟ με 4-0, και 2 μέρες μετα, εκαναν πλάκα, παίζοντας απλό ποδόσφαιρο. Έτρεχαν σα τους παλαβούς, δεν άφησαν καμία πιθανότητα στον ΠΑΟ να κάνει ευκαιρίες Αυτά τα πράγματα τα βλέπαμε μόνο σε περίοδο Βαλβέρδε. Και ο Βαλβέρδε κατηγορήθηκε ως κότα, επειδή με τον ΠΑΟ έπαιζε προσεκτικά πέρσι. Τι σημαίνει?Οτι δεν ήταν καλός προπονητής? Και με τον Βαλβέρδε αγκομαχουσαμε. Απλά φέτος είδαμε τα χειρότερα. Και πως να το κάνουμε? Αλλη μπάλα παίζεις με τον Μιραλας στα αριστερά να κάνει πλάκα και άλλη με τον Μασάδο που δε μπορεί να πάρει τα πόδια του στα αριστερά. Ο οποίος Μιραλάς, επίσης τον ειδαμε να διαλέγει παιχνιδια, επίσης φωνάζαμε πέρσι πως ηταν κουρασμενοι με τον Ορμπάιθ πέρσι να σου κάνει δήλωση, πως τα συνεχόμενα παιχνδια μας έχουν κουράσει. Δηλαδή και ο Βαλβέρδε δεν έκανε καλη προετοιμασία? Τέλος για εμένα μεγάλη ευθήνη φέρει και ο Κοβάσεβιτς. Διότι όταν πουλάς έναν θεαματικό παίχτη τύπου Μιραλάς και δεν ανανεώνεις στον Ορμπάιθ που αποτελεί μοναδικό παίχτη στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου με το στοιχείο της σέντρας διαβήτη, από την άμυνα, δεν βρίσκεις ποτέ αμυντικό χαφ, δεν βρίσκεις ποτέ αριστερό, δε βρισκεις δεξί και συμφωνείς πως η μονη μεταγραφή θα ειναι ο αντιμπαγάσα που θα τον χρησιμοποιείς για πασπαρτου, τότε υπάρχει πρόβλημα. Έστω και αν το μπάτζετ σου ειναι περιορισμένο. Ο Κοβάσεβιτς έχει ως δουλειά να φέρνει καλούς παίχτες με ελάχιστα χρήματα. Αν δε μπορει να το κάνει, όσο και αν τον γουστάρω σαν παίχτη, ας έρθει άλλος.
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Για πρωτη φορα φετος παμε με σωστη 11δα! Για να δουμε
Andy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/thlefwnhma_gia_vomva_sto_stadio_karaiskakhs.2093578.html
hd95 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/thlefwnhma_gia_vomva_sto_stadio_karaiskakhs.2093578.html δεν ειναι τιποτα ετοιμαζει μεταγραφη η προεδραρα 1
Andy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχα..προπονητη που θα κανει μπαμ.... αμα βαλουμε αλλα 2 γκολακια βλεπω να μενει ο αντωνης!!
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Eντομεταξύ ο συνδιασμός που κάνουν στο 91 και σουτάρει ο Ιμπα (και με αυτοθυσία διώχνει ο εξαιρετικός Ντάσιος), ειναι βγαλμένος από πλειστεισον. Γενικά η ψυχολογια απ την αλλαγή ενός προπονητή.
Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 εκει ο ντασιος ΕΠΡΕΠΕ να το αφησει.. ρισπεκτ σε αυτον τον παιχταρα που 2,5 χρονια εχει ανεβασει τη σουπερλιγκα και δεν εχει βαλει ουτε ενα γκολ.. ολοι ομως καταλαβαινουν ποτε δεν παιζει απο την εικονα της ομαδας... 1
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Eντομεταξύ ο συνδιασμός που κάνουν στο 91 και σουτάρει ο Ιμπα (και με αυτοθυσία διώχνει ο εξαιρετικός Ντάσιος), ειναι βγαλμένος από πλειστεισον. Γενικά η ψυχολογια απ την αλλαγή ενός προπονητή. Tωρα πια δεν λεμε απο playstation ,απο Barcelona λεμε ... 1
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γειά σου Τόρο. Μεγάλο μπακ με τρομερά επιθετικά προσόντα. Ο μοναδικός Ελληνας παίχτης που έχει καταφέρει να παίξει σε ΟΛΕΣ τις θέσεις στο γήπεδο (εκτος από αυτη του τερματοφύλακα) με την ιδια επιτυχία. Απο κεντρικός αμυντικός μέχρι και καθαρός επιθετικός, με τη θέση του αριστερου μπακ ή του δεξιου εξτρεμ να τις έχει για πλάκα. Με αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται για την ανανέωση ή μη του συμβολαίου μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σεβόμενος τη μέχρι τώρα παρουσία μου στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.Έχω αποφασίσει να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Θέλω να τονίσω ότι ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση δεν είναι οικονομικός. Θέλω να ζήσω το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό.Είχα εδώ και καιρό μια πρόταση από τον Ολυμπιακό που με καλύπτει απόλυτα και ευχαριστώ γι αυτό και τη διοίκηση και τον Πρόεδρο. Αλλά η απόφαση μου είναι να παίξω εκτός συνόρων. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.Βασίλης Τοροσίδης» Μάγκας και μπράβο του. Σεβόμαστε την απόφασή του και τέλος. Και οι πορτες θα ειναι πάντα ανοιχτές
alexis333 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ο Τοροσιδης παει στη Φουλαμ μαλον το καλοκαιρι. Ελεος ρε φιλε. Ανανεωσε και παγαινε οπου στον κορακα θες. Μη φυγεις τσαμπα απο την ομαδα που σε ανεδειξε .. Αμαρτια ειναι .. Δε μας τρεχουν απ τα παντζακια ...
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν θα φυγει καλοκαίρι ειναι μ@λ@κί@. Κρίμα να μη κερδίσει κάτι η ομάδα.
zizu10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γιατί τόσο πάθος να γίνει πιο πλούσιος ο Μαρινάκης..??? Δηλαδή άμα τον μοσχοπουλήσει νομίζετε ότι θα δώσει τα χρήματα να πάρει καλό παίχτη?? Πάλι φούμαρα περί ελληνοποίησης θα λέει για τα πρόβατα...
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν γνώριζες την οικονομική κατάσταση της ομάδας, θα παρακάλαγες να πωληθει ο Τόρο. Το αν ο Βαγγέλας δε βάζει τα χρήματα στην ομάδα, θα φανεί μελλοντικά και θα κριθεί. Για την ώρα ο ισολογισμός ο φετινός είναι πολύ καλυτερος σε σχέση με τον περσινό και δικαιολογουνται τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις