Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε οι οπαδοί του ΟΣΦΠ, αλλά ειδικά μετά από αυτό του Μενσά-Μποχού, επιβεβαιώνεται ότι "ξαναζείτε την περίοδο 2006-2011", δηλαδή όποιος δει φως έξω από το ΣΕΦ, μπαίνει. Μόνο που αυτή τη φορά οι εισερχόμενοι πληρώνονται πολύ λιγότερο (με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται).

Άμα δει χαΐρι ο ΟΣΦΠ με δαύτον, να μου τρυπήσετε τ <χώρος για προτιμώμενο σημείο>. Στην χειρότερη, τον βλέπω στον δρόμο που χάραξαν ο Μπέγκιτς, ο Σερμαντίνι, ο Πάουελ και τ' άλλα παιδιά, δηλαδή κόψιμο προ της ώρας του. Τουρλουμπούκι σχεδιασμός (τα ρημάδια τα γκαφρά απ' τη μια φταίνε, αλλά από την άλλη αν δεν έχεις κάνει τον κόπο να την ψάξεις για κανέναν ΝΕΑΡΟ της προκοπής, τί φταίνε κι αυτά...), μιας ομάδας που δεν την κόβω να έχει όραμα με βάση. Προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε ο Σίμμονς, ΜΠΑΣ και έπηζε περσότερο το μυαλό του και γινόταν πιο μεστός, παρά έναν 30 πλας νομάδα που δεν στέριωσε ποτέ πουθενά. Αυτό το "φύγε 'συ-έλα 'συ", μεγάλη πληγή για τον ΟΣΦΠ. Πώς να στεριώσει/φτουρίσει ομάδα έτσι, σε φάση "άντε, πάμε να βγάλουμε και την χρονιά που έρχεται"...

(...κρατήστε βέβαια το ποστ αυτό μπας και χρειαστεί να μου το τρίψετε στ <χώρος για προτεινόμενο σημείο> αν τυχόν πάρει καμμιά Ευρωλίγκα - πράγμα που προφανώς δεν το βλέπω καθόλου ως πιθανότητα)

Καμία σχέση. Πες μου αυτή την περίοδο έναν νεαρό της προκοπής που να πλησιάζει έστω και στο ελάχιστο το βιογραφικό και τις παραστάσεις του Μπονσού. Πες μου έναν οποιοδήποτε παίκτη που έρχεται ως αντι-Σίμμονς με 8.5π.-6.5ρ. και 58% δίποντα, που θα είναι backup του Ντάνστον και όχι πρώτο βιολί στη φροντλαϊν. Αν έφευγε ο Ντάνστον θα είχαν βάση οι παρατηρήσεις σας. Τώρα όμως έρχεται ένας παίκτης που δεν έχει καμία σχέση με Μπέγκιτς-Σίμονς-Σερμα-Πάουελ, και φυσικά θα κάνει εκρηκτικό δίδυμο με τον προαναφερθέντα.

Προσωπικά μου κάνει εντύπωση πως οι αφοί φέρνουν αυτόν τον παίκτη, αν θυμάστε πέρσυ το καλοκαίρι είχε προταθεί για αντι-Χαϊνς αλλά είχε απορριφθεί λόγω υψηλού κασέ, το ίδιο και ο Λαφαγιέτ. Και φέτος έρχεται για αντι-Σίμμονς... Κάτι που σημαίνει οτι ανεβαίνει το μπάτζετ και λογικά θα πέσει χρήμα και στο 3.

Όσο για τον ελπιδοφόρο νεαρό, αυτός θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο Καββαδάς.

Υ.Γ: Υπήρχε θέμα στην περιφερειακή άμυνα φέτος. Αλλά πιστεύω ένα δίδυμο Λαφαγιέτ-Κατσίβελη θα είναι φόβος-τρόμος για τα αντίπαλα γκάρντ. Ο παραγκωνισμός του Κατσίβελη δεν θα πρέπει να συνεχιστεί, μιλάμε για γκάρντ με πολύ μεγαλύτερο ταβάνι απο Σλούκα και Μάτζαρη που φέτος ήταν στην καλύτερη μέτριοι. Για εμένα χρειάζεται άλλο ένα γκάρντ στύλ Γκόρντον παρά ένας Ντηλεϊνι π.χ. Αλλά αμυντικοί στο ρόστερ υπάρχουν. Και ο μικρός ο Χριστοδούλου έχει επίσης τεράστιο potential.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Λοιπον το πλανο λεει και ντιλεινι και μαντζαρης. Αν φυγει ο Μαντζαρης θα ρθει ο Γκορντον που μενει ελευθερος. Και θα χουμε τρελλη περιφερεια.

Επισης ο Μενσα ηρθε ως αντιμπεγκιτς για δευτερο πενταρι δηλαδη. Τριτος βλεπω ν ανεβαινει ο Καββαδας κι απο κει κ περα ο ψηλος που θ αποκτηθε θα εξαρτηθει απ τον πετγουει, αν θα μεινει ή οχι. Υπαρχει ενα σεναριο που θελει να παιρνουμε 4ρο-5ρι κι ο Κιαμος ν ανεβαινει στο 3.

Οσο για τον κατσιβελη κ εγω τον πιστευω πολυ κ τον θεωρω καλυτερο του μαντζαρη. Αλλα φετος τον εθαψε ασχημα ο μπαρτζωκας. Κι επειδη πια ειναι σε μια ηλικια που πρεπει να παιξει κ μαλιστα αρκετα το καλυτερο θα ναι να τον δωσουν δανεικο σε καναν αρη η κανα πανιωνιο

Δημοσ.

Όσο για τον ελπιδοφόρο νεαρό, αυτός θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο Καββαδάς.

Ελα ρε τωρα...Βαλανε τον Γλυνιαδακη στην τρομπα να φουσκωσει, του ξυρισαν και το κεφαλι και βγηκε ο Καββαδας :lol: Το παιδι εχει τοση σχεση με το μπασκετ οση εγω με το μπαλετο.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι αν ο καββαδας δουλεψει κ δουλευτει, μπορει να γινει ενας χρησιμος ρολιστας. Και προσεχε λεω ρολιστας, ενας αξιοπιστος τριτος σεντερ που θα παιζει καλη δυνατη αμυνα, θα μαζευει ριμπαουντ και θα κπορει να βαλει κ κανα καλαθι.

Δημοσ.

Αυτα που λες, εχειι ηδη την σωματοδομη για να τα κανει.

Αυτο στο οποιο πρεπει να δουλεψει για να βελτιωθει ( ; ) , ειναι η αντιληψη του χωρου/παρκε/παιχνιδιου στα οποια ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν.

Για το επιθετικο κομματι δεν τρεφω ελπιδες, θα πρεπει να κανει τεραστια αλματα τυπος που δεν εχει καμια επιθετικη κινηση και δεν μπορει να τελειωσει φαση με κανεναν τροπο , για  να γινει απειλητικος σε καποια φαση της καριερας του.

Περισσοτερο απαντησα στον χαρακτηρισμο "ελπιδοφορος". Κανενα ταλεντο δεν εχει περα απτην σωματοδομη του, το παιδι δεν εχει ιδεα απο μπασκετ.

Αν στο μελλον καταφερει να εχει  θεση (και να ανταπεξελθει) ως 3ο σεντερ σε ομαδες σαν τον ΟΣΦΠ θα ειναι σοβαρο επιτευγμα στην καριερα του.

Δημοσ.

Μπράβο στην διοίκηση του Ολυμπιακού που δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια ότι κάνει το παν για να βρεθεί λύση και να μην στερηθούν οι νεαροί Έλληνες παίχτες την Εθνική Ελλάδας την οποία ο Βασιλακόπουλος την έχει κάνει τσιφλίκι του δρώντας ανεξέλεγκτα χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.

Δημοσ.

Πήρατε Λαφαγιέτ & Μπονσού; ή παίζει;

Γιατί αν τους πάρετε εμείς να μην κατέβουμε να παίξουμε του χρόνου. βλέποντας και τα πιτσιρίκια που θέλουμε να μαζέψουμε....

Ειδικά ο Μπονσού είναι τέρας... το τέρας του λιμανιού θα είναι :)

1 παιχνίδι να κερδίσουμε τουλάχιστον, να μην κάνετε sweep.

Δημοσ.

Μπράβο στην διοίκηση του Ολυμπιακού που δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια ότι κάνει το παν για να βρεθεί λύση και να μην στερηθούν οι νεαροί Έλληνες παίχτες την Εθνική Ελλάδας την οποία ο Βασιλακόπουλος την έχει κάνει τσιφλίκι του δρώντας ανεξέλεγκτα χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.

Ναι και τους στέλνει με 3 βδομαδες καθυστέρηση ενώ το όλο θεμα δημιουργηθηκε εν μέσω τελικών. :unsure:

Δημοσ.

Να βγει ο Καββαδάς ταλέντο; ;Όχι για 3ος πζιλός, είναι αμφίβολο αν αξίζει θέση στο ρόστερ.

Αν δεν ήταν Έλληνας θα τον είχαμε ήδη σουτάρει.

Λαφαγιετ καλή κίνηση, αν και προτιμώ έναν υγιη Λο.

Μπονσού ελπίζεις να σου βγει για μια σεζον.

Αριστες επιλογές αν σκεφτεις ποιους διώχνουμε.

Η ανανέωση συμβολαίου Μάντζαρη τραβάει πολλές μέρες. Κακό αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Καβαδδάς καλύτερα να φύγει δανεικός σε κανέναν Πανιώνιο ή Άρη, γιατί, έτσι όπως τον βλέπω, όλη τη σεζόν θα κάνει τρελό γυάλισμα στον πάγκο, και θα μείνει πίσω (στην όποια εξέλιξή του).

Εδιτ: Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν φημίζεται για την εξέλιξη ταλέντων. Συνήθως βασίζεται σε έτοιμους παίχτες.

Επεξ/σία από sl028
Δημοσ.

Καμία σχέση. Πες μου αυτή την περίοδο έναν νεαρό της προκοπής που να πλησιάζει έστω και στο ελάχιστο το βιογραφικό και τις παραστάσεις του Μπονσού. 

...ως γνωστόν, άρρηκτα συνδεδεμένος με τα νούμερα...

Τεσπα, εγώ θα σου πω απλώς ότι γυρολόγος 31χρονος (και δη Άγγλος τρομάρα του...Μες στο DNA του το μπάσκετ λέμε...) (...το μόνο νούμερο για 'μένα που αξίζει να κοιτάξει κανείς στην εν λόγω περίπτωση) δεν το κόβω να προκόψει. Έρχεται για να μαζέψει χρήμα πιο πολύ, παρά ρημπάουντ ξερωγώ. Όσο για ονόματα νεαρών δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω (αν και κυκλοφοράνε διάφορα). Φίσκα είναι η Ευρώπη κι από Ευρωπαίους κι από Αμερικάνους. Και φυσικά και η Αμερική η ίδια, με παίκτες που μετά από ντραφτ κτλ θα σκάσουν προς τα εδώ. Αλλά προφανώς ο σχεδιασμός είναι "για φέτος", κι όχι για μέλλον 2-3 χρόνων. "Ό,τι κάτσει" ένα πράμμα. Εγώ, αυτό βλέπω, και θα το έβλεπα με άλλο μάτι έαν γινόντουσαν κινήσεις (με Μπαρτζώκα χλωμό βέβαια), τύπου αμολάμε τους σκάουτερς να κάνουμε σωστή δουλειά, να πάρουμε νεαρούς -καθ' ό,τι η ενέργεια είναι το παν πια- που δείχνουν καλή προοπτική και πχ βόσκουν σε Σερβίες, Γαλλίες κτλ και προκοπή εκεί δεν έχουν (και θα τους τσιμπάνε άλλοι, πιο έξυπνοι)

Περί Κατσίβελη μ' αρέσει που αφού ξαποσταίνετε για λίγο, ξανά προς τη δόξα τραβάτε κάποιοι. Διότι Κατσίβελης = ένα παλληκαράκι που γίνεται λάστιχο να κάνει ό,τι μπορεί στην άμυνα, και μετά τέλος : ούτε οργάνωση, ούτε εκτέλεση. Δεν το 'χει ρε παιδιά, χωνέψτε το. Από μικρός έτσι ήταν, και η πορεία του -που δεν βοηθήθηκε κι όλας, αλήθεια είναι- δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Αυτά...

Καββαδάς : Ρήλι; Καλά που τον αναφέρετε ακόμα και κρατιέται τ' όνομά του στην επιφάνεια δηλαδή, έστω και σε ένα τυχαίο φόρουμ.

Ο Κατσιβελάκος, ΙΣΩΣ μπορέσει κάτι να κάνει στην μπασκετική ζωή του. Ο Καββαδάς όμως, νιέντε.

• Like 1
Δημοσ.

Άγγλος είναι και κάποιος Λουόλ Ντένγκ, δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η εθνικότητα.

Όσο για τα στατιστικά, θυμάμαι επίσης εδώ μέσα το καλοκαίρι του '11 του πήραμε τον Χαϊνς που κάποιοι έλεγαν οτι δεν θα μπορέσει να καλύψει το κενό του... Μαυροκεφαλίδη ο "άπειρος" και "μη δοκιμασμένος" σε μεγάλη ομάδα Χαϊνς, μη βλέποντας οτι δεν υπάρχει σύγκριση με τον Μαυρο σε καμία κατηγορία. Φυσικά δεν ήταν μόνο οι αριθμοί, αλλά και η εικόνα που έβγαζε ο Χαϊνς στο γήπεδο με τη Μπάμπεργκ όπου έκανε σκόνη όλους τους αντίπαλους ψηλούς τότε. Έτσι και τώρα υπάρχει σύγκριση Μπονσού με Σίμονς-Σερμα-Μπέγκιτς-Πάουελ, παίκτες αργούς που μέχρι να σηκώσουν το ένα χέρι τους σάπιζε το άλλο τους, αλλά και στατιστικά όπου ο Μπονσού τους έχει όλους αυτούς επίσης σε όλους τους τομείς.

Δημοσ.

ρε παιδιά, τι κόμπλεξ είναι αυτό ? ο κατσίβελης καλύτερος του μαντζαρη? ελα ρε, ούτε ο πατέρας του κατσίβελη δεν το πιστεύει αυτό.

(όχι ότι ο μαντζαρης είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά ειναι καλός παίχτης).

οι 2 κινήσεις του οσφπ, εμένα μου βγάζουν λογική. ήθελε ένα φθηνό ψηλό, αθλητικό, και τον βρήκε. Οκ, φυσικά και έχει ελαττώματα, αλλιώς γιατί να ερχόταν με μέτριο συμβόλαιο για 2ος ψηλός?

ο λαφαγετ, ειναι καλός παίχτης, και πολύ χρήσιμη προσθήκη, εκεί που πονάει ο οσφπ.

Ο περπέρογλου ειναι απώλεια, αλλά σε αυτά τα λεφτά, δεν μπορούσε να τον κρατήσει ο οσφπ, σωστή επιλογή.

Μπασκετμπολιστάς καββαδάς, δεν υπήρχε για μένα, ούτε πέρυσι που κωλοχτυπιόμασταν εμείς κ εσείς, ποιος θα το πάρει το κελεπούρι.

Γενικά, θα σας έδινα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αβαντάζ για του χρόνου, καθώς εμείς είμαστε μπο@#%λο, ο τράκης δεν ξέρει τι κάνει, ο ιβάνοβιτς θα σκοτωθεί με τους μισούς μέχρι να ισιώσει η ομάδα, αλλά το αβαντάζ σας μειώνεται, από την ανανέωση του θεού Mr Bean.

Δημοσ.

Αυτον δεν τον θελαμε υποτιθεται τον Γεναρη?

Ο Λεμπρον παντως μενει ελευθερος , δινεις Ματζαρη στον Τρακη κ δινεις 300 χιλιαρικα στον βασιλια . Simple math

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...