margaritagr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ε καλα αυτοι περυσι τον ειχανε σιγουρο για μπαρτσελονα. Δε παει πουθενα.
xgol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 To θεμα ειναι οτι στον Παο εχουν συστηματα για το πως θα ποσταρει ο Ματσιουλις , εμεις για τον Λοτζεσκι τι εχουμε ακριβως? ( ασχετα αν στην αμυνα ειναι μαυρη τρυπα ) . Εμενα μου αρεσει ο Λοτζεσκι αρκει οπως ειπα να υπαρχει καποιο συστημα για να βγαινει στις γωνιες κ να πιστεψει κ ο ιδιος περισσοτερο στον εαυτο του Eννοείται πως είχαμε συστήματα για να σουτάρει. Το θέμα είναι πως δεν είναι αρκετά δυνατός για να ξεμαρκαριστεί ο ίδιος. Και στην άμυνα, τα είπες.
adi32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κρατάμε πάλι τον Mr bean και τον Mr Bill. Έχω να δω ολόκληρο αγώνα μπάσκετ από την εποχή του Ταρπλει Ένας ακόμα χρόνος δε θα με πολύ πειράξει
Feregorn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Να πάρουμε Ματσιούλης δεν θα είναι κακό...αλλά θα θέλει αυτός η/και ο Ολυμπιακός; Μην ξεχνάμε ότι ήταν ιδιαίτερα "παθιασμένος" στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω για τον Πινγκ Σανγκ που διώχνουν...Πήγαν στην άλλη άκρη του κόσμου για να τον φέρουν και ζήτημα αν έπαιξε 30 λεπτά συνολικά; Σε ένα παιχνίδι που τον είδα με ελληνική ομάδα, δεν μου φάνηκε κακός, σουτ έχει...
stamatinho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Να πάρουμε Ματσιούλης δεν θα είναι κακό...αλλά θα θέλει αυτός η/και ο Ολυμπιακός; Μην ξεχνάμε ότι ήταν ιδιαίτερα "παθιασμένος" στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω για τον Πινγκ Σανγκ που διώχνουν...Πήγαν στην άλλη άκρη του κόσμου για να τον φέρουν και ζήτημα αν έπαιξε 30 λεπτά συνολικά; Σε ένα παιχνίδι που τον είδα με ελληνική ομάδα, δεν μου φάνηκε κακός, σουτ έχει... Εδω πεθαναν τον Παππα,ο Πινγκ πονγκ σε ενοιαξε?
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 To θεμα ειναι οτι στον Παο εχουν συστηματα για το πως θα ποσταρει ο Ματσιουλις , εμεις για τον Λοτζεσκι τι εχουμε ακριβως? ( ασχετα αν στην αμυνα ειναι μαυρη τρυπα ) . Εμενα μου αρεσει ο Λοτζεσκι αρκει οπως ειπα να υπαρχει καποιο συστημα για να βγαινει στις γωνιες κ να πιστεψει κ ο ιδιος περισσοτερο στον εαυτο του Mα το θεμα ειναι να εχεις εναν παιχτη μεχρι και αν πιστεψει στον εαυτο του ? Ξερω γω...Ενταξει 1 χρονο ειδαμε τι εστι Λοτζεσκι ..Ποιοτικος παιχτης σιγουρα ,ξερει μπασκετ βγαζει καποιες καλες επιθεσεις αλλα οταν ειναι μετρια η ομαδα χανεται και αυτος ,δεν μπορει να την σηκωσει δηλαδη στις πλατες του ...Για μενα δεν πρεπει να κραταμε παιχτες με την προσδοκια αν γινει αυτο κτλ ...Η ουσια ειναι στα μεγαλα παιχνιδια τι κανει και φετος στους τελικους δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο ...
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ανακοινωσε Γκαζαριαν στη μπαλα το απογευμα κ τωρα κλεινει κ καποιον Ελαμπτελαουι ελευθερο απο την Μπραουνσβαιγκ που επεσε ( lolz) http://www.sport-fm.gr/article/dikos-tou-o-elampdelaoui/770688
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν το χω παιξει το nba 2k 2014, γιατί μάλλον (μόνο) εκεί είναι τέτοιος παίκτης. Για πες λοιπον απο την τελευταια φορα που ειδες την Εθνικη και μεσα σε 2-3 χρονια ποιος παιχτης κατα την γνωμη σου εξελιχθηκε πιο πολυ ετσι οπως τον ειδες στην ομαδα του ? Μιλαμε παντα για παιχτη επιπεδου Ολυμπιακου -Παο και εμπειριες για αυτο σου αναφερω την Εθνικη ,μην μου πεις δηλαδη και εσυ για Μποχωριδη ή Καβαδα που λεγανε καποιοι καποτε και τον εμφανιζανε ως τον πιο εξελιξιμο ,α και ουτε Λεμπρον ..
xgol Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Για πες λοιπον απο την τελευταια φορα που ειδες την Εθνικη και μεσα σε 2-3 χρονια ποιος παιχτης κατα την γνωμη σου εξελιχθηκε πιο πολυ ετσι οπως τον ειδες στην ομαδα του ? Μιλαμε παντα για παιχτη επιπεδου Ολυμπιακου -Παο και εμπειριες για αυτο σου αναφερω την Εθνικη ,μην μου πεις δηλαδη και εσυ για Μποχωριδη ή Καβαδα που λεγανε καποιοι καποτε και τον εμφανιζανε ως τον πιο εξελιξιμο ,α και ουτε Λεμπρον .. Σλουκας/Ματζαρης/Καιμακογλου/Βουγιουκας, αλλά περισσότερο απ ολους, Παπανικολαου.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σλουκας/Ματζαρης/Καιμακογλου/Βουγιουκας, αλλά περισσότερο απ ολους, Παπανικολαου. Καιμακογλου ,Βουγιουκας? Tεσπα... Σλουκας ,Ματζαρης ειχανε εξελιξη ουσιαστικα με τον Ιβκοβιτς σαν ρολιστες αναπληρωματικοι των Λο-Σπανουλη και μεχρι εκει .Οταν πεσανε στα βαθια πνιγηκαν .Αυτος που ισως σηκωνει κουβεντα ειναι ο Παπ αλλα δεν βελτιωσε καθολου τις αδυναμιες του σε αντιθεση με τον Μπραμο που απο την εποχη που πηρε μεταγραφη στον Παο εγινε ολοκληρωμενος παιχτης .Δεν λεω οτι ειναι ο Ρουντι αλλα σιγουρα εφτασε σε καλο επιπεδο ...Ξαναλεω επειδη μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα ,εχει καλο σουτ-τριποντο ,παιζει αμυνα ,τρεχει ,καρφωνει βγαζει ενεργεια .
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Πραγματα που ο Παπ τα κανει 3 φορες καλυτερα though Ο Μαντζαρης ειναι απο τα καλυτερα αμυντικα γκαρντ της Ευρωπης κ εχει κ αρκετα χρονια μπροστα του
stamatinho Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 εχει καλο σουτ-τριποντο ,παιζει αμυνα ,τρεχει ,καρφωνει βγαζει ενεργεια . Συμφωνω οτι τα εχει ολα αυτα αλλα εμεις εχουμε να τα δουμε πανω απο 1,5 χρονο. Δεν εχει σταθεροτητα καθολου. Η που θα βαλει 35 ποντους η που θα ειναι στο παγκο 39 λεπτα. Δυστυχως.. Αν βρεθει σε μερα καλη σε σκοτωνει απο παντου και κανει τα παντα. Στους τελικους δεν ειδα αυτη τη μερα ποτε αλλα και ουτε στα σημαντικα παιχνιδια με Τσσκα.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Συμφωνω οτι τα εχει ολα αυτα αλλα εμεις εχουμε να τα δουμε πανω απο 1,5 χρονο. Δεν εχει σταθεροτητα καθολου. Η που θα βαλει 35 ποντους η που θα ειναι στο παγκο 39 λεπτα. Δυστυχως.. Αν βρεθει σε μερα καλη σε σκοτωνει απο παντου και κανει τα παντα. Στους τελικους δεν ειδα αυτη τη μερα ποτε αλλα και ουτε στα σημαντικα παιχνιδια με Τσσκα. Aν τα εβλεπες ρε man θα τον αφηνατε ελευθερο ? Kαλα με την ΤΣΣΚΑ δεν επαιξε και κανενας ,αλλα απο την αλλη δεν επερνε και χρονο συμμετοχης ...Εμενα τουλαχιστον περυσι μου αρεσε παρα πολυ ο Μπραμος .
stamatinho Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Aν τα εβλεπες ρε man θα τον αφηνατε ελευθερο ? Kαλα με την ΤΣΣΚΑ δεν επαιξε και κανενας ,αλλα απο την αλλη δεν επερνε και χρονο συμμετοχης ...Εμενα τουλαχιστον περυσι μου αρεσε παρα πολυ ο Μπραμος . Ναι στους περσινους τελικους βοηθησε παρα πολυ. Δε ξερω,περιεργος παιχτης. Στο ενα παιχνιδι τον αγαπας και στο αλλο τον μισεις Απο τους 20 ποντους στους 0 και το αντιστροφο.Απιστευτη ασταθεια. Να πω οτι αντε εβαλε στο 1 παιχνιδι 10 και στο αλλο 25 και στο αλλο 5. Αυτος παει απο το ενα ακρο στο αλλο. Τεσπα. Ακουστηκε οτι τον θελετε?Δε ξερω.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Kαλα για κανεναν δεν νομιζω οτι εχει ακουστει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις