Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα ειναι ο Μπραμος μακραν τοτε Μποχωριδης,Βεζενκοφ και ο Παπαπετρου ο δικος σας πρεπει να πανε Nba απο τωρα?

Καλος ειναι ο Μπραμος αλλα παιχτης ψυχολογιας.Βεβαια στο Παναθηναικο εκανε τραγικη χρονια.

Προσωπικα ειναι ο μονος που δε θα με πειραζε να φυγει.

Τι δουλεια εχει ο Μπραμος με αυτους που ανεφερες? Ο Μπραμος ειπα ειναι ο πιο εξελιξιμος ή να το πω πιο σωστα εξελιχθηκε παρα πολυ τον τελευταιο καιρο και ειναι φτασμενος παιχτης ,ετοιμος τον αγοραζεις και παιζει .Τον Μποχωριδη και τον Βεζενκοφ να τους κανεις τι ? Θα τους παρεις οπως πηρες εσυ τους Παππα ,Γιανκοβιτς και εμεις τον Παπαπετρου ,παγκο δηλαδη μεχρι νεοτερας..

Διαφωνω κ για το εξελιξιμος αλλα κ για το Ελληνας αλλα κλαιν :P

Ακομα κ στον Παο ρολιστας πολυτελειας ειναι παντως 

Ναι με τα λεφτα που δινουν οι Αγγελοπουλο ειναι για μενα απο τους καλυτερους (ελευθερους) που μπορεις να βρεις ...Αν θες σου φερνουν και τον Σερχιο της Ρεαλ στα λογια ετσι ? :P No money no honey ...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τι δουλεια εχει ο Μπραμος με αυτους που ανεφερες? Ο Μπραμος ειπα ειναι ο πιο εξελιξιμος ή να το πω πιο σωστα εξελιχθηκε παρα πολυ τον τελευταιο καιρο και ειναι φτασμενος παιχτης ,ετοιμος τον αγοραζεις και παιζει .Τον Μποχωριδη και τον Βεζενκοφ να τους κανεις τι ? Θα τους παρεις οπως πηρες εσυ τους Παππα ,Γιανκοβιτς και εμεις τον Παπαπετρου ,παγκο δηλαδη μεχρι νεοτερας..

Φιλε μου δεν ειναι ο Μπραμος παιχτης να τον παρεις για να στηριχτεις πανω του.

Δεν ξερω τι σου αρεσει στον Μπραμος.

Οσο για το εξελισιμος οκ..δε θα το λεγα.Ειναι και 27 χρονων ετσι?Οχι κανα παιδακι.

Καλυτερα αν φυγει ο Ματσιουλις παρτε τον με κλειστα ματια αν θελετε ποιοτικη προσθηκη.

Ο Μπραμος δεν κανει...

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειναι ο Μπραμος παιχτης να τον παρεις για να στηριχτεις πανω του.

Δεν ξερω τι σου αρεσει στον Μπραμος.

Οσο για το εξελισιμος οκ..δε θα το λεγα.Ειναι και 27 χρονων ετσι?Οχι κανα παιδακι.

To εξελιξιμος εχει να κανει οχι μονο με το ποσο μπορει να εξελιχθει μελλοντικα αλλα και ποσο εξελιχθηκε απο το προσφατο παρελθον του και τελος παντων ο Ολυμπιακος οφειλει να αναζητησει παιχτη ετοιμο με εμπειριες απο Ευρωλιγκα και πρωταθλητισμο .Οι παιχτες που ανεφερες δεν κανουν για αυτο το πραγμα για κανενα λογο .Σε καλυψα νομιζω με τα επιχειρηματα μου απο εκει και επειτα προσωπικα γουστα ειναι ..Το αν θα στηριχτεις ή οχι ειναι αλλο θεμα ,δεν θα στηριχτεις στον Μπραμος και θα στηριχτεις πχ στον Μποχωριδη ? Δεν βγαζω λογικη ..

Δημοσ.

To εξελιξιμος εχει να κανει οχι μονο με το ποσο μπορει να εξελιχθει μελλοντικα αλλα και ποσο εξελιχθηκε απο το προσφατο παρελθον του και τελος παντων ο Ολυμπιακος οφειλει να αναζητησει παιχτη ετοιμο με εμπειριες απο Ευρωλιγκα και πρωταθλητισμο .Οι παιχτες που ανεφερες δεν κανουν για αυτο το πραγμα για κανενα λογο .Σε καλυψα νομιζα με τα επιχειρηματα μου απο εκει και επειτα προσωπικα γουστα ειναι ..Το αν θα στηριχτεις ή οχι ειναι αλλο θεμα ,δεν θα στηριχτεις στον Μπραμος και θα στηριχτεις πχ στον Μποχωριδη ? Δεν βγαζω λογικη ..

Δεν ειναι προσθηκη ο Μπραμος που θα βελτιωσει τον ολυμπιακο.

2 χρονια στο Παναθηναικο τραγικος ειναι.Την 1η χρονια ετρωγε κατι αναλαμπες οποτε το θυμοταν αλλα μεχρι εκει.

Μονο κανα τριποντο αμα βαλει απο τα 9 μετρα,κανει κατι τετοια καμια φορα.

Σου ειπα και πιο πανω στο edit μου.

Αν θελουν τα αδερφια ποιοτικη προσθηκη ενα ειναι το ονομα Ματσιουλις(αν φυγει)

Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που του αρεσει παρα μα παρα πολυ ο Ματσιουλις? Νομιζω οτι θα βοηθησει παρα μα παρα πολυ στον Ολυμπιακο..Και το συμβολαιο του δεν πρεπει να ειναι πανω απο 300χιλ..

Δημοσ.

Καλος ειναι ο Ματσιουλις απλα επειδη παιζει 3-4αρι ενω ο Μπραμος 3αρι και γκαρντ νομιζω θα προτιμησει να παρει τον Λιθουανο αν φυγει κανενας Πριντεζης ..Διορθωστε με αν κανω λαθος ,4αρι κυριως δεν επαιζε στον παο ? Εντωμεταξυ ποιος σας εχει σφυριξει οτι θα φυγουν Λασμε ,Ματσιουλις ,Μπραμος ?

Δημοσ.

3αρι κυρίως έπαιζε ο Λιθουανός σε μερικά παιχνίδια έπαιξε και 4αρι αλλά η φυσική του θέση είναι στο 3.

Πολύ καλός παίχτης,ταύρος τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα έχει καλό σουτάκι παίζει καλή άμυνα έχει εξαιρετικό σώμα που του επιτρέπει να ποστάρει συχνά.

Δημοσ.

αποφασισουμε να διωξουμε Σλουκα ,Μαντζαρη ...

Δεν υπαρχει περιπτωση για φετος να φυγουν αυτοι οι 2.

ποιος σας εχει σφυριξει οτι θα φυγουν Λασμε ,Ματσιουλις ,Μπραμος ?

Και Γκιστ.

Το ειπε η δημοσιογραφος του τρακη.

Δημοσ.

Με 3 εκατομμύρια μπορεις να φέρεις έναν ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει σε μια μεσαία Ισπανική ομάδα και είτε να σου παίξει μπαλάρα, είτε να σου βγει παλτό. Χαφάρα οπως το λες θα πρέπει να το χεις ψάξει πολυ για να τον πάρεις μονο με 3...

Mε 3εκ φερνεις παιχτη που ξεχωριζει σε ομαδα μικρομεσαια αλλα ξερεις τι κανει στο γηπεδο και οτι μπορει να αναδειχτει σε σενα και λογω τσαμπιονς λιγκ.

Δεν ειπα να φερεις τον Γιαταμπαρε ομως.. Το θεμα ειναι να ξερεις τι θα φερεις. Αν ειναι να τον παρεις ετσι χωρις να τον δεις αστο θα φερεις μη σου πω και χειροτερο.

Αλλο το "Βρισκεις καλυτερο απο τον Εντινγκα"  και αλλο το "Με 3εκ βρισκεις χαφαρα σκυλο που να τρεχει,να κοβει και να μοιραζει"

Εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο

Ναι με 3εκ βρισκεις παιχτη που να τα κανει αυτα. 

Οχι σε επιπεδο Αλονσο ή Μοντριτς αλλα να κανει 5 πραγματα με αξιοπρεπεια.

Ο Εντιγκα μονο καθεται στη θεση του απλα και προσπαθει να κοβει επιθεσεις. Κι αυτο σε χαμηλο επιπεδο.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση για φετος να φυγουν αυτοι οι 2.

Και Γκιστ.

Το ειπε η δημοσιογραφος του τρακη.

Γιατι και τον Γκιστ ? Τι θα παρετε πια ?

Δημοσ.

Γιατι και τον Γκιστ ? Τι θα παρετε πια ?

Μ@λζτε  ο τρακης κλασικα.

Θελει να φερει οτι ταλεντο κυκλοφορει εντος συνορων και καλα ελληνοποιηση και διωχνει τους παντες.

Δημοσ.

Μ@λζτε  ο τρακης κλασικα.

Θελει να φερει οτι ταλεντο κυκλοφορει εντος συνορων και καλα ελληνοποιηση και διωχνει τους παντες.

Χαχαχα νομιζει θα του φτιαξει ο Ιβανοβιτς καμια Γιουγκοπλαστικα που ηταν αρχηγος κιολας?

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα νομιζει θα του φτιαξει ο Ιβανοβιτς καμια Γιουγκοπλαστικα που ηταν αρχηγος κιολας?

Το σιγουρο ειναι οτι για να διωχνει χωρις ελεος λογικα θα συμφωνησε και ο Ιβανοβιτς.

Δημοσ.
Δεν ειπα να φερεις τον Γιαταμπαρε ομως..

O Γιαταμπαρέ της μικρομεσαίας Μπαστια, έκοβε, έραβε, δημιουργούσε και ήταν ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του. Και τον πήρες με 4 εκατομμύρια.

Ο Ουρτάδο ήρθε με 2 εκατομμύρια ως αρχηγος μεσαίας Ισπανικής ομάδας και δεν στέριωσε.

Απ την άλλη σου ήρθε ο 33χρονος Ορμπάιθ με 500.000 και σου έπαιξε μπαλάρα (και τους 2 τους έφερε ο ιδιος προπονητης)

Βλέπεις λοιπόν οτι μπορει να πάρεις καταξιωμένο παιχτη και να μη σου βγει, είτε να πάρεις έναν Τουρέ απ το πουθενά και να σου βγει.

Η περιπτωση Γιαταμπαρέ θα φανει φέτος. Για τον Εντιγκά? Αν κάνει στο συστημα Μιτσελ εγω δεν έχω θέμα. Ουτε εμένα μου αρέσουν οι παιχτες που μονο κοβουν...αν ηταν ετσι να ξαναέρθει ο Λεντέσμα:P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...