Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ αν εχεις 3εκ ζεστα ζεστα να ξοδεψεις δε βρισκεις καλυτερο αμυντικο χαφ απο τον Εντγκα ?

Δε μπορω να σκεφτω καποιον συγκεκριμενο αλλα δε θα κραταγα με τπτ τον Εντιγκα.

Αλλο το "Βρισκεις καλυτερο απο τον Εντινγκα"  και αλλο το "Με 3εκ βρισκεις χαφαρα σκυλο που να τρεχει,να κοβει και να μοιραζει"

Εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Για τον Μπαρτζώκα περίμενα να φύγει. Από 'κεί και πέρα θα πω τη γνώμη μου για το ρόστερ. 

Ποιοι να φύγουν : Σλούκας, Μάντζαρης, Σίμονς, Καβαδδάς, Κόλινς, Σεμαρντίνι.

Ποιος να έρθει: Ένας πλέι μέικερ με σουτ και πάσα (ευρωπαίος ή αμερικάνος), ο Αθηναίου του Άρη,

ο Τσαιρέλης του ΠΑΟΚ, κι ένας αμερικάνος σέντερ (όχι ο Χάινζ).

Δημοσ.

Για τον Μπαρτζώκα περίμενα να φύγει. Από 'κεί και πέρα θα πω τη γνώμη μου για το ρόστερ. 

Ποιοι να φύγουν : Σλούκας, Μάντζαρης, Σίμονς, Καβαδδάς, Κόλινς, Σεμαρντίνι.

Ποιος να έρθει: Ένας πλέι μέικερ με σουτ και πάσα (ευρωπαίος ή αμερικάνος), ο Αθηναίου του Άρη,

ο Τσαιρέλης του ΠΑΟΚ, κι ένας αμερικάνος σέντερ (όχι ο Χάινζ).

Μαντζαρης αποκλειεται να φυγει παντως , το ιδιο κι ο Σλουκας

Αν ερθει ο τσαιρελης παλι θα παιζεις με ενα 4αρι κ δεν γινετια να διωξεις Μαντζαρη για να παρεις Αθηναιου , θα γελανε οι πετρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα φύγουν. Απλά είπα τι θα έκανα εγώ αν ήμουν Μπαρτζώκας.

Αν έρθει ο τσαιρέλης θα έχω 2 τεσσάρια (τσαιρελης-πρίντεζης).

Όσο για το Μάντζαρης-Αθηναίου, δεν είπα ότι θα αντικαταστήσει τον Μάντζαρη.

Απλά θέλω ένα γκαρντ με σουτ για μπακαπ του Σπανούλη.

Ο Μάντζαρης είναι παναθηναικός δηλωμένος.

Ο Σλούκας είναι απλώς ανεπαρκής.

Δημοσ.

Μαντζαρης αποκλειεται να φυγει παντως , το ιδιο κι ο Σλουκας

Αν ερθει ο τσαιρελης παλι θα παιζεις με ενα 4αρι κ δεν γινετια να διωξεις Μαντζαρη για να παρεις Αθηναιου , θα γελανε οι πετρες

Aπο τους Αγγελοπουλους ολα να τα περιμενεις ,εξαρταται και τι ονειρο θα δουν παντα ...Καποτε ειχαν δει ονειρο οτι με βασικους Σλουκα -Ματζαρη παμε για τιτλους ...:P  Τωρα κρατανε Λοτζεσκι για τον οποιο για καποιο περιεργο λογο θεωρουν πετυχημενη μεταγραφη, θα φορτωσουν και με καποιον αμερικανο την ομαδα στο 1-2 ο οποιος θα ξερει μονο να σκαει την μπαλα ,θα παρουν και εναν μαλακα στην θεση του Σιμονς και να μαστε ...Η πλακα ειναι τωρα να σου φυγει κανενας Πριντεζης -Περπερογλου .εκει θα δουμε ομορφιες .Εμενα οι Αγγελοπουλοι μου δινουν την εντυπωση οτι καθονται μπροστα σε μια τηλεοραση και οι 2 και βλεπουν μην τους ξεφυγει καμια συνεντευξη του Τρακη να βγουν να κανουν καταγγελια, παρα με την ομαδα ...Ειδατε  σημερα? Ουτε 1 ωρα δεν περασε απο την συντευξη του τρελου και αρχισαν τον χαρτοπολεμο και τις ανακοινωσεις ...Πεταει μια μαλακια ο Τρακης στην συνεντευξη και τσιμπανε σαν τα ζωα ..Γιατι δεν πηγανε να τον καταγγειλουν μετα τον πεμπτο αγωνα οτι ηταν μεσα στο ΟΑΚΑ παρα την απαγορευση και το εκαναν τωρα?

• Like 1
Δημοσ.

Ο Περπερογλου εννοειται οτι θα φυγει , για τον Πριντεζη δεν ειμαι σιγουρος αλλα τα λεφτα που του δινουν ειναι παρα πολλα οποτε δεν θα τον κατηγορησει κ κανεις

Ο Λοτζεσκι προσωπικα μου αρεσει πολυ , αν μαθει να εχει κ περισσοτερη εμπιστοσυνη στον εαυτο του ωστε να παιρνει περισσοτερες προσπαθειες θα κανει μεγαλα πραματα

Ο Μαντζαρης δεν με χαλαει , ο Σλουκας μου τα χαλασε φετος . Τον περιμενα κ στη σειρα με τη Ρεαλ αλλα κ με τον Παο , τελικα δεν τον ειδα πουθενα απο τον Δεκεμβρη αλλα ουτε κι αυτος νομιζω οτι θα φυγει . Θα διωξει Κολινς κ θα παρει Ντιλεινι που οπου παει παιζει πολυ καλα . Αν φυγει Πριντεζης πολυ πιθανο ειναι να δουμε Καιμακογλου . 5αρι εκτος απο Χαινς δεν ξερω τι κυκλοφορει που να ειναι στα μετρα μας

Δημοσ.

Ο Περπερογλου εννοειται οτι θα φυγει , για τον Πριντεζη δεν ειμαι σιγουρος αλλα τα λεφτα που του δινουν ειναι παρα πολλα οποτε δεν θα τον κατηγορησει κ κανεις

Ο Λοτζεσκι προσωπικα μου αρεσει πολυ , αν μαθει να εχει κ περισσοτερη εμπιστοσυνη στον εαυτο του ωστε να παιρνει περισσοτερες προσπαθειες θα κανει μεγαλα πραματα

Ο Μαντζαρης δεν με χαλαει , ο Σλουκας μου τα χαλασε φετος . Τον περιμενα κ στη σειρα με τη Ρεαλ αλλα κ με τον Παο , τελικα δεν τον ειδα πουθενα απο τον Δεκεμβρη αλλα ουτε κι αυτος νομιζω οτι θα φυγει . Θα διωξει Κολινς κ θα παρει Ντιλεινι που οπου παει παιζει πολυ καλα . Αν φυγει Πριντεζης πολυ πιθανο ειναι να δουμε Καιμακογλου . 5αρι εκτος απο Χαινς δεν ξερω τι κυκλοφορει που να ειναι στα μετρα μας

Τον  Περπερογλου απο οτι διαβαζω "σκοπευουν " να τον κρατησουν ..Τωρα επειδη ο Περπερογλου εφυγε απο τον Παο επειδη οπως ειπε εφυγε ο Ομπραντοβιτς θεωρω οτι βαζει τον παραγοντα προπονητη στα κριτηρια επιλογης του που σημαινει οτι αν οι Τουρκοι με Ιβκοβιτς του δωσουν και λεφτα τον χαιρεταμε ...Δεν θελω να κατσω να συζητησω ποιον παιχτη θα φερουν οι Αγγελοπουλοι στην θεση του γιατι τα βραδια δεν μου αρεσουν τα σεναρια τρομου .. :P

Τον Καιμακογλου τον ακουμε καιρο (οπως ακουγαμε τον Φωτση καποτε) αλλα για καποιο λογο δεν βλεπω να γινεται αυτη η μεταγραφη ,καλος παιχτης σιγουρα αν ερθει .Τωρα αν παρει Καιμακογλου στην λογικη του να  φυγει ο Πριντεζης το θεωρω μια απο τις τοp 5 μαλακιες  των Αγγελοπουλων ,εκτος βεβαια αν μας επιφυλασσουν και καλυτερη συνεχεια ...

Ενας παιχτης που θεωρω οτι αν δεν ανανεωσει με τον Παο πρεπει να χτυπησουμε ειναι ο Μπραμος ,γνωμη μου ...

Το Λασμε θα παρετε.

Οι Αγγελοπουλοι ? Τον Λασμε ? Εγω λεω θα παρουν τον Διαμαντιδη ...

Δημοσ.

Τι εκανε η κανει ακριβως ο Μπραμος στο Παο για να τον παρουμε εμεις?

Ουτε απ'εξω 

Ουτε εμενα με τρελαινει ο Καιμακογλου αλλα ειναι μια λογικη κ προσιτη ( νομιζω ) λυση

Δημοσ.

Οι Αγγελοπουλοι ? Τον Λασμε ? Εγω λεω θα παρουν τον Διαμαντιδη ...

Ο Λασμε ειναι ελευθερος σε λιγες μερες κατα 90%.

Θα τους χαλουσε?

Και γτ το λες ετσι?Τσακωμενοι ειναι Λασμε-Αυγα?

Δημοσ.

Τι εκανε η κανει ακριβως ο Μπραμος στο Παο για να τον παρουμε εμεις?

Ουτε απ'εξω 

Μακραν ο πιο εξελιξιμος Ελληνας παιχτης ,μακραν ομως ...Γινομαι πιο συγκεκριμενος ,παιζει αμυνα ,τρεχει στον αιφνιδιασμο ,εχει σουτ ,εχει ενεργεια  και γενικα πολυ αξιοπιστος ...

Δημοσ.

Μακραν ο πιο εξελιξιμος Ελληνας παιχτης ,μακραν ομως ...Γινομαι πιο συγκεκριμενος ,παιζει αμυνα ,τρεχει στον αιφνιδιασμο ,εχει σουτ ,εχει ενεργεια ...

Αμα ειναι ο Μπραμος μακραν τοτε Μποχωριδης,Βεζενκοφ και ο Παπαπετρου ο δικος σας πρεπει να πανε Nba απο τωρα?

Καλος ειναι ο Μπραμος αλλα παιχτης ψυχολογιας.Βεβαια στο Παναθηναικο εκανε τραγικη χρονια.

Προσωπικα ειναι ο μονος που δε θα με πειραζε να φυγει.

Δημοσ.

Ο Λασμε ειναι ελευθερος σε λιγες μερες κατα 90%.

Θα τους χαλουσε?

Και γτ το λες ετσι?Τσακωμενοι ειναι Λασμε-Αυγα?

Θεωρεις οτι ο Λασμε με την αποδοση που ειχε στο παο τα τελευταια 2 χρονια δεν θα βρει καλυτερο συμβολαιο απο αυτο που θα του προσφερουν οι Αγγελοπουλοι ? Εγω πιο πιθανο θεωρω να τον παρει καμια ΤΣΣΚΑ που σκορπαει λεφτα και να παρουμε εμεις Χαινς ..

Δημοσ.

Διαφωνω κ για το εξελιξιμος αλλα κ για το Ελληνας αλλα κλαιν :P

Ακομα κ στον Παο ρολιστας πολυτελειας ειναι παντως 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...