alexis333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ο Εντιγκά μόλις πήρε χρόνο συμετοχής έγινε βασικός. Ο Μιτσελ έχει εισηγηθει για την απόκτησή του. Ο Γιαταμπαρέ έπαιξε ως δεξι...εξτρεμ. Καταλαβαίνεις οτι δεν θα μπορουσε να έχει θέση στην 11άδα όταν πρέπει να προωθηθει ο Σάμαρης και να πωληθεί. Επιχειρηση ειμαστε μη το ξεχνάς. Φέτος θα λάβει χρονο συμμετοχής. Φιλε αστο μη πας να με πεισεις. Ειναι και οι δυο παλτα. Το ενα το πληρωσαμε και το στειλαμε απο κει που ηρθε. Το αλλο ελπιζω να μην ημαστε κοροιδα και το πληρωσουμε. Εχουμε την ευκαιρια να το στειλουμε πισω τσαμπε ολε. Ο Εντιγκα ειναι βαρυς παιχτης , δεν εχει τεχνικη , δεν ανεβαινει , δεν εχει τρεξιματα και γενικα δεν βοηθαει τους συμπαιχτες του και δημιουργει προβλημα εν τελει. Μεσα στο γηπεδο κανει μονο το βασικο για τη θεση του αμυντικου χαφ. Κοβει επιθεσεις αλλα και αυτο σε χαμηλο επιπεδο. Αν τον πληρωσουμε 3εκ θα ημαστε θυματα εντελως ομως. Με 3κ παιρνεις χαφαρα να τρεχει να κοβει και να μοιραζει.
Danbo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Με 3κ παιρνεις χαφαρα να τρεχει να κοβει και να μοιραζει. η οποια ειναι.....?
alexis333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δλδ αν εχεις 3εκ ζεστα ζεστα να ξοδεψεις δε βρισκεις καλυτερο αμυντικο χαφ απο τον Εντγκα ? Δε μπορω να σκεφτω καποιον συγκεκριμενο αλλα δε θα κραταγα με τπτ τον Εντιγκα.
stamatinho Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Site: Γιώργος Σαρρής: Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού Γεια σου ρε Βασιλακοπουλε "Παναθηναικε"..
sl028 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Για πολλά χρόνια υπήρξε και αρχηγός του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζεται να βγει να το παραδεχτεί.
stamatinho Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Για πολλά χρόνια υπήρξε και αρχηγός του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζεται να βγει να το παραδεχτεί. Στο κοκκινο μυαλο σας δεν υπαρχει το τι δηλωσε καποιος πριν καποιες ωρες αλλα το τι πιστευετε οτι μπορουσε να πει καποιος αλλος. Μαλιστα... Πιστευω οτι ο Πλατινι ειναι Μπαρτσελονα βαμμενος και ας μη το δηλωσε πουθενα.
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 "Όλοι οι Έλληνες κάτι είναι. Εγώ είμαι Ολυμπιακός, φίλαθλος και μέχρι εκεί… Ο προηγούμενος πρόεδρος είχε βρεθεί στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού και ήταν υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εγώ ούτε στη διοίκηση ήμουν ούτε είχα κάποια άλλη σχέση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επίσης, ο αμέσως προηγούμενος ήταν άρρωστος ΠΑΟΚτσής. Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, πού είναι το πρόβλημα. Το πονηρό και το σκόπιμο είναι να το παίζεις ουδέτερος και να το κρύβεις. Όποιος το κάνει αυτό για μένα έχει άλλα στο μυαλό του. Εγώ, λοιπόν, δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα. Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά, όταν έχεις μια θέση, πάνω απ’ όλα οφείλεις να βάζεις το θεσμικό ρόλο σου, σεβόμενος τον ίδιο τον εαυτό σου"... Είπε ο άνθρωπος ότι είναι φίλαθλος του ΟΣΦΠ. Αναφέρει επίσης κάτι για τους προκατόχους του. Συμπέρασμα: το παίζει τρελίτσα. Γιατι τα πράσινανεα προσεγγίζουν αντικειμενικα τα θέματα, όπως κάθε άλλο οπαδικο σάιτ. Όχι;
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν θα τον ήθελα και του χρόνου στον πάγκο, αλλά αφού αυτή είναι η απόφαση οφείλουμε να την σεβαστούμε όλοι. Ήταν μια περίεργη χρονιά με τραυματισμο'υς βασικών στελεχών που αποσυντόνισαν την ομάδα. Του χρόνου με ποιοτικές προσθήκες και όχι τσαπατσουλιές θα τα πάει πολύ καλύτερα πιστεύω.
man of steel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Άντε βρε.Του χρόνου τουλάχιστον να έχει το μαρκαδόρο στην τσέπη του να σνιφάρει μπας και δούμε τίποτα καλύτερο.Μ ε αυτόν προπονητή δεν θα δούμε πρωτάθλημα ούτε το 2020
stamatinho Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Παιδια Λασμε,Γκιστ,Μασιουλις ελευθεροι. Διαλεχτε
Cossutius. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Φιλε αστο μη πας να με πεισεις. Βασικά δε με πολυαπασχολεί αν θα πισθείς ή όχι. Ο καθένας έχει την άποψή του. Συζητηση κάνουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Παιδια Λασμε,Γκιστ,Μασιουλις ελευθεροι. Διαλεχτε Μόνο Λάσμε θα έπαιρνα απο αυτή τη λίστα. Και αυτόν πλέον για δεύτερο σέντερ, αφού είναι 32. Στο 3 είμαστε εντάξει, εκτός και αν φύγει ο Πέρπε.
Cossutius. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δλδ αν εχεις 3εκ ζεστα ζεστα να ξοδεψεις δε βρισκεις καλυτερο αμυντικο χαφ απο τον Εντγκα ? Με 3 εκατομμύρια μπορεις να φέρεις έναν ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει σε μια μεσαία Ισπανική ομάδα και είτε να σου παίξει μπαλάρα, είτε να σου βγει παλτό. Χαφάρα οπως το λες θα πρέπει να το χεις ψάξει πολυ για να τον πάρεις μονο με 3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις