Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε πιστευω να θελε κανενας τον Ρεγιες για αριστερα ?

Γκαζαριαν κυριοι. Κι ο Θεος βοηθος ..

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

βασικος αυτος? χλωμο

Σε πρώτη φάση έρχεται ως εναλλακτική λύση για τις θέσεις της τριάδας πίσω από τον φορ και μένει να δούμε αν έχει την ποιότητα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Καλα τοτε βλεπω να παιρνει αλλον εναν αμφιβολου ποιοτητας κι οποιος κατσει. 

Δυσκολο να μη κατσει κανεις ...

Λογικη Μαρινακη. Στανταρ πραγματα.Θα το δειτε..

Δημοσ.

Καλα τοτε βλεπω να παιρνει αλλον εναν αμφιβολου ποιοτητας κι οποιος κατσει. 

Δυσκολο να μη κατσει κανεις ...

Λογικη Μαρινακη. Στανταρ πραγματα.Θα το δειτε..

Aρχισες πάλι ? :P

Κάτσε βρε να δουμε. Και εγω έχω μεγάλη περιέργια για το πως θα φτιάξει το ροστερ. Τον Ρέγιες δε τον ήθελε ο Μιτσελ πάντως.

Πήρε ηδη τον Πουλίδο και τον άλλο τον επιθετικό χαφ απ τη Φουλάμ. Οκ ο Πουλίδο ειναι καλός κυνηγός και αν πάρει και τον άλλο της Χέρεφεν είμαστε καλά μπροστά. Υπομονή. Εχουμε μεγάλο καλοκαίρι.

Οσο για τον Αρμένιο, μεταγραφή για δανεισμό ειναι πιστεύω. Κάτι σα τον Ιμπραημ και τέτοια. Λογικο ειναι στα πλαίσια κάποιας άλλης μεταγραφης. Πάρε αυτον και θα σου δωσω και τον άλλο φθηνότερα. Δεν ειναι τυχαίο που πηραμε τον άλλο της Φουλαμ. Μέσα στη συμφωνια Μητρογλου ηταν απ οτι φαινεται.

Δημοσ.

Ο καημενος ο Μιτσελ τι φταιει να του φορτωνουν οτι κυκλοφορει ?

Πραγματικα σκεφτομαι τι τραβαει με αυτα που βλεπει στην Ελλαδα ..

Και οριστε μια ενδεικτικη συνομιλια Μαρινακη - Μιτσελ στα πολλα μιτινγκ που κανουν για να συζητησουν για μεταγραφες ...

- Προεδρε τι ειναι αυτο το παλτο που μου φερες ? Που το βρηκες ?

- Μισελ αγορι μου παρτον και αν δε σου κανει τον δινουμε πουθενα δανεικο.

- Μα προεδρε δε μπορουμε να μαζεψουμε ολα τα σαπιδια εδω και να τα δοκιμαζω.

Θα χασω ολο το καλοκαιρι να δοκιμαζω σαπιδια. 

- Μισελ κανε αυτο που σου ειπα. Δε θελω αντιρηση. 

- Καλα προεδρε ..

..... και κανα 2 βδομαδες πριν αρχισουν οι αγωνιστικες τα πρωτοσελιδα με τιτλο " Τριζει η καρεκλα του Μιτσελ " , " Δεν ειναι αυτος ο Ολυμπιακος που ονειρευομαστε "  ...

Μην απορειτε πολλες φορες με αυτα που βλεπουμε στην Ελλαδα ..

Τπτ δεν ειναι τυχαιο ..

• Like 2
Δημοσ.

αυτο ειναι θεμα της καθε ομαδας που θα παιξει δευτερο ή πρωτο προκριματικο.... δλδ το πως θα ειναι ετοιμοι οι παιχτες , το ποσο θα εχει ενισχυθει η ομαδα, την ποιοτητα του ροστερ , την ορεξη των παιχτων (αμα τους χρωστανε χρηματα) κτλ

Του εβαλες δυσκολα τωρα... Ακομα μαθαινει να φωναζει για διαιτησια ανεξαρτητως της θεσης της ομαδας του. Σε μερικα χρονια θα μαθει και για τα ροστερ!

• Like 1
Δημοσ.

Βρο...O Mιτσελ δεν έφυγε όταν.

Χάσαμε 0-3 από τον Βάζελο μέσα στο Καραισκάκης

Χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στα καπάκια.

Αποκλειστήκαμε με 3-0 από την Μάντσεστερ

Αποκλειστήκαμε από το κύπελλο.

Γιατι? Διότι στο πρωτο μισό του πρωταθλήματος είδαμε τη καλυτερη μπάλα των τελευταίων ετών. Ναι καλύτερη και από του Βαλβέρδε.

Δεν ειναι βλάκας ο Βαγγέλας. Κατάλαβε οτι του πετσόκοψε την ομάδα πουλώντας τόσους βασικούς.

Ειναι όμως επιχειρηματίας.

Και πλέον περιμένουμε να δωσει τα αναγκαία φράγκα για τους 11αδάτους που θα κάνουν τη διαφορά. Γιατι με Αρμένιους παίχτες δεν γεμιζει το γηπεδο. Και αυτο πονάει.

Δημοσ.

Με αρμενικες βιζιτες δε παμε πουθενα. :-D  :-D  :-D

Φιλε Cossutius διαφωνω για την καλυτερη μπαλα αλλα ειναι αλλη συζητηση αυτη ..

Δημοσ.

Του εβαλες δυσκολα τωρα... Ακομα μαθαινει να φωναζει για διαιτησια ανεξαρτητως της θεσης της ομαδας του. Σε μερικα χρονια θα μαθει και για τα ροστερ!

Ποσες σελιδες αραγε αν γυρισω πισω θα λες για Τανατζη και Αναστοπουλο?

Δημοσ.

Με αρμενικες βιζιτες δε παμε πουθενα. :-D  :-D  :-D

Φιλε Cossutius διαφωνω για την καλυτερη μπαλα αλλα ειναι αλλη συζητηση αυτη ..

Kαλα ο Cossutius εδω και 3 καλοκαιρια ειναι φαν της ιδεας οτι ο προεδρας σπρωχνει χρημα και φερνει παιχταραδες, δεν προκειται να αλλαξει σημερα.

Ειδικα για εκεινο τον Μασαδο, μονο οτι δεν ηταν διασταυρωση Μεσι και Ροναλντο δεν ειχε πει. Να μη πω για Σαβιολα κλπ τελειωμενους. Ε παρε την ιδια κασετα τωρα για τον Χαζαριαν/Μαρκαριαν/wtfιαν και τους λοιπους παιχταραδες που θα φερει ο προεδρας.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσες σελιδες αραγε αν γυρισω πισω θα λες για Τανατζη και Αναστοπουλο?

Λες για τοτε που εγω ειχα ακριβοτερο ροστερ τις περισσοτερες φορες ή αντε να ειχαμε το ιδιο? Συγκρινεις ανομοια πραγματα...

Κατα τα αλλα,οσο αφορα την μεταγραφη του Ολυμπιακου,νομιζω οτι ειναι "μεταγραφη" μιζα για τον μανατζερ για να κλεισει τον Κασαμι..Ραιολα ειναι αυτος (αν λεω σωστα το ονομα του)

Δημοσ.

Εγω εντωμεταξυ  περυσι ειχα σχεδον βγαλει νεο Εσιεν τον Εντιγκα και νεο Τουρε τον Γιαταμπαρε...

Χωρις να τους δω κι ολας ..

Χαχαχαχαχα ακομα το θυμαμαι.

Και τελικα βγηκαν μεγαλες αποτυχιες  ...

Ο ενας δανεικος στο πουθενα και ο αλλος και που παιζει γινομαστε χειροτεροι στο κεντρο ...

Αντε να παρουν ποδι γιατι δε θελω να τους θυμαμαι καν.

Δημοσ.

Εγω εντωμεταξυ  περυσι ειχα σχεδον βγαλει νεο Εσιεν τον Εντιγκα και νεο Τουρε τον Γιαταμπαρε...

Χωρις να τους δω κι ολας ..

Χαχαχαχαχα ακομα το θυμαμαι.

Και τελικα βγηκαν μεγαλες αποτυχιες  ...

Ο ενας δανεικος στο πουθενα και ο αλλος και που παιζει γινομαστε χειροτεροι στο κεντρο ...

Αντε να παρουν ποδι γιατι δε θελω να τους θυμαμαι καν.

Ο Εντιγκά μόλις πήρε χρόνο συμετοχής έγινε βασικός. Ο Μιτσελ έχει εισηγηθει για την απόκτησή του.

Ο Γιαταμπαρέ έπαιξε ως δεξι...εξτρεμ. Καταλαβαίνεις οτι δεν θα μπορουσε να έχει θέση στην 11άδα όταν πρέπει να προωθηθει ο Σάμαρης και να πωληθεί. Επιχειρηση ειμαστε μη το ξεχνάς.

Φέτος θα λάβει χρονο συμμετοχής.

Δημοσ.

Να πω πάλι καμία κακία για τον χοντρό να μην πω;Δεν λέω γιατί πριν από κάμποσα χρόνια η εφημερίς Derby έγραφε ότι ο Π.Α.Ο κάνει μεταγραφές ενώ εμείς παίρνουμε κάτι παπούδες γιαγιάδες τουρέδες (Γιαγια Τουρέ)Επειδή όλη ξέρουμε την συνέχεια του παππού γιαγιά Τουρέ θα περιμένω να δω.Κανείς δεν περίμενε ότι ο Τουρέ θα ήταν παιχτάρα άρα ούτε και για τον Αρμένιο ξέρουμε από τώρα. Δεν θέλω να αναγκαστώ να κάνω κωλοτούμπα.Αλλά μάλλον για παντελόνιασμα χοντρό πάμε και φέτος

Δημοσ.

Να πω πάλι καμία κακία για τον χοντρό να μην πω;Δεν λέω γιατί πριν από κάμποσα χρόνια η εφημερίς Derby έγραφε ότι ο Π.Α.Ο κάνει μεταγραφές ενώ εμείς παίρνουμε κάτι παπούδες γιαγιάδες τουρέδες (Γιαγια Τουρέ)Επειδή όλη ξέρουμε την συνέχεια του παππού γιαγιά Τουρέ θα περιμένω να δω.Κανείς δεν περίμενε ότι ο Τουρέ θα ήταν παιχτάρα άρα ούτε και για τον Αρμένιο ξέρουμε από τώρα. Δεν θέλω να αναγκαστώ να κάνω κωλοτούμπα.Αλλά μάλλον για παντελόνιασμα χοντρό πάμε και φέτος

Εγω παλι το βρισκω απολυτος λογικο αυτο που κανει.Να παρει μεγαλο παιχτη για ποιο λογο?

Για το τσου λου?

Γραζαριαν πως λεγεται...και αμα βγει 10 μυρια μεταγραφη και τελος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...