Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μόλις κατέρευσε και το παραμύθι για τα σφαλιστήρια των διεθνών.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/620769/ntokoymento-h-alitheia-gia-tin-asfalisi-stin-ethniki-pics

Αγγελόπουλοι εκτεθιμένοι από 101 μεριές. Αυτό έλεγα προχθές στον γιατρό.

Ο γιαννακόπουλος ότι κάνει το κάνει φόρα παρτίδα και μάλιστα τόσο άκομψα, τόσο ηλίθια που προσβάλει εμάς τους ίδιους.

Οι αγγελόπουλοι με το προσωπείο των τίμιων και σοβαρών γεμίζουν τους λιγότερο έξυπνους δηλητήριο, πράσινους και κόκκινους.

Φτάσανε σε σημείο να τους κάψουνε τα ιχ.

Αλλά είναι στο απυρόβλητο γιατί εδώ όποιος παριστάνει τον αξιοπρεπή αυτομάτως θεωρείται αξιοπρεπής

• Like 3
Δημοσ.

Πανω στα νευρα του ο καθενας λεει πολλα..το θεμα ειναι τι μπορεις να δεις με καθαρο μυαλο. δε νομιζω να μην υπηρξε ουτε ενας γαυρος που να μην εκραξε τον Σπανουλη, δικαιως χθες ...

Εγώ όχι. Υπεύθυνος ξαναλέω σε μεγάλο βαθμό αγωνιστικά, αλλα κράξιμο ;;; Αυτο το λέω 100% αχαριστία.

Αναλογιστείτε λίγο τι τίτλους είχε σε μια 15ετια ο ΟΣΦΠ και τι κατάφερε από τη μέρα που χρίσαμε τον Σπαν ηγέτη της ομάδας.

1x Κύπελλο, Πρωτάθλημα, Διηπειρωτικό

2x Ευρωπαϊκά

Αν πάλι δεν καταλαβαίνετε ότι με τη γιούχα και το κράξιμο, οδηγούμε στην έξοδο τον καλύτερο (αποδεδειγμένα) γκαρντ που είχε ο ΟΣΦΠ επί ημερων Αγγελόπουλων, τότε ό,τι και να λέω τσάμπα είναι.

Δημοσ.

Κραξιμο την ωρα του αγωνα ρε συ. Δηλαδη εσυ τον εβλεπες να κανει μπουρδες κι ελεγες μπραβο?

Δε διαφωνω με τα αλλα που λες.

ναι βαζελος ειναι ο Μαντζαρης.

Δημοσ.

@margarita έχω ποστάρει αρκετό πριν, ότι έπρεπε να βρει λύσεις ο Μπαρτζώκας (τον οποίο δεν θέλω να διώξουμε αν δεν βρεθει κάτι σίγουρα καλύτερο).

Το πρόβλημα συνολικα στη σεζόν, αν κάτσουμε και κοιτάξουμε τι έχει συμβει, είναι (στο μεγαλύτερο βαθμο) οι λάθος επιλογές σε αρκετές περιπτώσεις παιχτων, καθως και η ατυχια με την περίπτωση Λο.

Σερμα, Σιμμονς, Μουν, Κολλινς ... τον λέτε ψυχάρα τον τελευταίο αλλα ειλικρινα δε βλέπω σε τι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στο παιχνίδι της. Δε φτάνει για ΟΣΦΠ, λόγω ανεπάρκειας ταλέντου-ποιότητας. Μονο ως αμυντικο εργαλείο για 10λεπτα ανα ματς. Αλλα και ο Κατσίβελης στο προσφέρει αυτο...

Αν φύγει ο Περπε μικρο το κακό.

Δημοσ.

Μόλις κατέρευσε και το παραμύθι για τα σφαλιστήρια των διεθνών.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/620769/ntokoymento-h-alitheia-gia-tin-asfalisi-stin-ethniki-pics

Αγγελόπουλοι εκτεθιμένοι από 101 μεριές. Αυτό έλεγα προχθές στον γιατρό.

Ο γιαννακόπουλος ότι κάνει το κάνει φόρα παρτίδα και μάλιστα τόσο άκομψα, τόσο ηλίθια που προσβάλει εμάς τους ίδιους.

Οι αγγελόπουλοι με το προσωπείο των τίμιων και σοβαρών γεμίζουν τους λιγότερο έξυπνους δηλητήριο, πράσινους και κόκκινους.

Φτάσανε σε σημείο να τους κάψουνε τα ιχ.

Αλλά είναι στο απυρόβλητο γιατί εδώ όποιος παριστάνει τον αξιοπρεπή αυτομάτως θεωρείται αξιοπρεπής

Αυτό το τελευταίο είναι (αν έχω καταλάβει σωστά…) το σημείο-κλειδί. Μέσα στα υπόλοιπα που καταλογίζει στον Βασιλακόπουλο, είναι ότι η Ομοσπονδία βάζει πλάτη ώστε να δηλώνει ο Παναθηναϊκός μουσαντένια συμβόλαια στην Εφορία. Δεν έχω τρόπο να το εξακριβώσω ούτε είναι δική μου δουλειά.

Διάβασε περισσότερα στο: Ντοκουμέντο: H αλήθεια για την ασφάλιση στην Εθνική (pics) | gazzetta.gr 

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

@margarita έχω ποστάρει αρκετό πριν, ότι έπρεπε να βρει λύσεις ο Μπαρτζώκας (τον οποίο δεν θέλω να διώξουμε αν δεν βρεθει κάτι σίγουρα καλύτερο).

Το πρόβλημα συνολικα στη σεζόν, αν κάτσουμε και κοιτάξουμε τι έχει συμβει, είναι (στο μεγαλύτερο βαθμο) οι λάθος επιλογές σε αρκετές περιπτώσεις παιχτων, καθως και η ατυχια με την περίπτωση Λο.

Σερμα, Σιμμονς, Μουν, Κολλινς ... τον λέτε ψυχάρα τον τελευταίο αλλα ειλικρινα δε βλέπω σε τι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στο παιχνίδι της. Δε φτάνει για ΟΣΦΠ, λόγω ανεπάρκειας ταλέντου-ποιότητας. Μονο ως αμυντικο εργαλείο για 10λεπτα ανα ματς. Αλλα και ο Κατσίβελης στο προσφέρει αυτο...

To μοναδικό μας 3αρι. Μάλλον αστειεύεσαι

Δημοσ.

???

Παιζει ναναι μεσα στις 3 σημαντικοτερες απωλειες που θα μπορουσαν να συμβουν στον ΟΣΦΠ.

• Like 1
Δημοσ.

@xgol @Midi όχι όχι, καθόλου.

Εκτος ότι ο Ματ λογικά θα μείνει, βρίσκεις λύσεις για τριαροτεσσάρι.

Είτε αυτος λέγεται Καϊμακόγλου είτε ξένος.

Σπαν δε βρίσκεις, μετρημένοι στα δάχτυλα οι γκραντ σε αυτο το επίπεδο (για Ευρώπη μιλάμε πάντα).

Δημοσ.

Με 500.000 λυση αλλη με τη σταθεροτητα του Περπερογλου δεν βρισκεις. Και δη Ελληνικη που ειναι σημαντικοτατο.

Αν το ποιντ σου ειναι "ας φυγει ο Περπερογλου και βρισκουμε Καιμακογλου", ναι συμφωνω και επαυξανω. Και Ρουντι Φερναντεζ βρισκετε και Λεμπρον Τζειμς.

Το κασε του Καιμακογλου ειναι πολυ μεγαλυτερο απτου Περπερογλου, υπο ιδανικες συνθηκες πρεπει να ξοδεψεις τα διπλασια λεφτα αποσα ξοδευεις για τον Περπερογλου για να τον φερεις. Και δεν εχω ιδεα αν ληγει το συμβολαιο του κιολας.

Παρεμπιπτοντως ειναι και μεγαλυτερος σε ηλικια ο Καιμακογλου (31). Και τελος παντων τι διαολο θελετε ολους τους παιχτες που τοσα χρονια σας παιρνανε τις κουπες με παραγκες? Αφου ειναι εξασφυριχτοι.

• Like 2
Δημοσ.

Εεε θα ναι μεγαλη απωλεια και λογω κοστους και εμπειριας και ποιοτητα και το οτι ειναι Ελληνας.

Ο Καιμακογλου ακουγεται εδω και καιρο, το συμβολαιο του ληγει φετος. Εγω παντως δε τον εχω τοσο για τριαρι οσο για τεσσαρι.

Δημοσ.

Την "λύση" την έχει ήδη βρει ο ΟΣΦΠ, και βασικα κάθεται στον πάγκο του. Παπαπέτρου τον λένε.

Επειδή είναι ρίσκο να τον χρίσεις βασικό για όλη την επόμενη χρονια, δε χάθηκε ο κόσμος να βρει ένα μέτριο sf-pf, κυρίως με αμυντικές αρετές. Με την προϋπόθεση πάντα ότι ο Ματ έχει σίγουρο συμβόλαιο.

Μην το κουράζουμε το ζήτημα, δεν είναι τόσο καθοριστικός ο Περπε.

Δημοσ.

Αν δεν ειχες τον μη καθοριστικο Περπε για τον οποιο το κουραζουμε, ποια θα ηταν η φετινη σου πορεια στην Ευρωλιγκα, ετσι προσεγγιστικα και υποθετικα?

Με 500.000 ευρω Ελληνα καλυτερο στη θεση αυτη, δεν βρισκεις. Αν ειχες τον Παπανικολαου θα συζηταγαμε διαφορετικα, αλλα τωρα μου λες για τον Παπαπετρου; :o

Δημοσ.

O Mαντζαρης μενει τελικα κ ο Λοτζεσκι πιστευω θα μεινει

Ο Περπε εμενα μ'αρεσει σαν παιχτης κ μην ξεχναμε οτι Δεκεμβρη/Γεναρη μονος του επαιζε Ευρωλιγκα κ κουβαλησε ασχημα

Ο Σπαν εχει 2 χρονια συμβολαιο ακομα , αν δεν τον πληρωσουν οι Τουρκοι κ σπασουν κ το συμβολαιο (λογικα μπορουν) δεν τον βλεπω να φευγει . Αν ειναι μονο θεμα περηφανιας πιστευω οτι θα το ξεπερασει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...