kirileman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, τώρα θα απελευθερωθεί η ομάδα και θα παίξουμε μπαλάρα. Το ξέρω!
gchris7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 . ξερεις πολλους τετοιους ελευθερους και που να θελουν να ερθουν στον ολυμπιακο και την ελλαδα αυτον τον καιρο; και μολις προχθες εκλεισε ο γκουαρντιολα ρε γαμωτο....χαλαρα τον φερναμε!!! Ο Sir Takis δεν σου κάνει δηλαδή? Έμπειρος? Check Καταξιωμένος? Check Ελεύθερος? Check
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εκεί κολλάει και η σπόντα μου περί "λογικής" που σε "προσέβαλλε", και που θεωρώ ήταν πολύ κατώτερη ως σπόντα, από τη δική σου περί "μη δυνατότητας να καταλάβω κάποια πράγματα αν δεν έχω παίξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο", που τη θεωρώ πολύ φάουλ από μέρους σου.= Ναι ρε σιγα no problem ουτε στη θεση σου θελω να σε βαλω ουτε να χω το πανω χερι σε κατι. Δεν σε προσβαλλει καθολου αυτο που ειπα, με τον τροπο που το εννοησα τουλαχιστον - οταν δεν εχεις ζησει τις συνθηκες ενος αγωνα, δε μπορεις να καταλαβεις πολλα πραγματα απο ψυχολογικης αποψης και απο τα ζητηματα που προκυπτουν μεσα στον αγωνα. Αυτο που φαινεται απ εξω ειναι πολυ διαφορετικο με το μεσα. Καλως ή κακως ερχεσαι πολυ κοντα με τους συμπαικτες σου και βασιζεσαι σε μεγαλο βαθμο πανω τους για να ξεπερασεις προβληματα, ακομα και μη αγωνιστικης φυσεως, π.χ. εκνευρισμο, νευρα, αγχος, θυμο, απογοητευση, ζηλεια. Τα οποια δε φανταζεσαι ομως ποσο επιδρουν στην αποδοση ενος παικτη. Θυμαμαι δηλαδη παικτες που μπορει να μην ξεραν να σκασουν τη μπαλα (που λεει ο λογος), και ομως να εχουν τεραστιο impact στην ομαδα, μονο και μονο με την αυρα τους, τον τροπο που θα σε προσεγγιζαν, το κινητρο που θα σου διναν, την ηρεμια, τις σχεσεις που κοιτουσαν να διαφυλαξουν. Γιατι κακα τα ψεμματα, στο μπασκετ πρωτα εισαι καλος συμπαικτης, και μετα γινεσαι καλος παικτης. Θα εβλεπες δηλαδη, εν κατακλειδι, πως δεν πρεπει να βαλει ο αλλος 30αρες σε καθε ματς για να θεωρηθει απο τους συμπαικτες του ηγετης. Ηγετης ηταν ο Αλβερτης, ηγετης ηταν και ο Στοουνρουκ, ηγετης ειναι και ο Παπαλουκας, ο καθενας με τον δικο του τροπο και με βαση τον τροπο που ειχαν δομηθει οι ομαδες γυρω τους.
Alxnks Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ο Sir Takis δεν σου κάνει δηλαδή? Έμπειρος? Check Καταξιωμένος? Check Ελεύθερος? Check Υπο απολυση πριν καν προσληφθει? Check
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε σιγα no problem ουτε στη θεση σου θελω να σε βαλω ουτε να χω το πανω χερι σε κατι. Δεν σε προσβαλλει καθολου αυτο που ειπα, με τον τροπο που το εννοησα τουλαχιστον - οταν δεν εχεις ζησει τις συνθηκες ενος αγωνα, δε μπορεις να καταλαβεις πολλα πραγματα απο ψυχολογικης αποψης και απο τα ζητηματα που προκυπτουν μεσα στον αγωνα. Αυτο που φαινεται απ εξω ειναι πολυ διαφορετικο με το μεσα. Καλως ή κακως ερχεσαι πολυ κοντα με τους συμπαικτες σου και βασιζεσαι σε μεγαλο βαθμο πανω τους για να ξεπερασεις προβληματα, ακομα και μη αγωνιστικης φυσεως, π.χ. εκνευρισμο, νευρα, αγχος, θυμο, απογοητευση, ζηλεια. Τα οποια δε φανταζεσαι ομως ποσο επιδρουν στην αποδοση ενος παικτη. Θυμαμαι δηλαδη παικτες που μπορει να μην ξεραν να σκασουν τη μπαλα (που λεει ο λογος), και ομως να εχουν τεραστιο impact στην ομαδα, μονο και μονο με την αυρα τους, τον τροπο που θα σε προσεγγιζαν, το κινητρο που θα σου διναν, την ηρεμια, τις σχεσεις που κοιτουσαν να διαφυλαξουν. Γιατι κακα τα ψεμματα, στο μπασκετ πρωτα εισαι καλος συμπαικτης, και μετα γινεσαι καλος παικτης. Θα εβλεπες δηλαδη, εν κατακλειδι, πως δεν πρεπει να βαλει ο αλλος 30αρες σε καθε ματς για να θεωρηθει απο τους συμπαικτες του ηγετης. Ηγετης ηταν ο Αλβερτης, ηγετης ηταν και ο Στοουνρουκ, ηγετης ειναι και ο Παπαλουκας, ο καθενας με τον δικο του τροπο και με βαση τον τροπο που ειχαν δομηθει οι ομαδες γυρω τους. Κρις, κανένα πρόβλημα να με βάλει ο οποιοσδήποτε στη θέση μου, αν είμαι σε λάθος θέση. Το θέμα είναι ότι πιστεύω πώς και τη θέση μου ξέρω, και πως δεν είμαι σε λάθος (μέχρι την απόδειξη, άντε κατάδειξη, του ενάντιου). Γι' αυτό και είπα περί φάουλ σου (χωρίς να εξηγήσω πολλά-πολλά, όπως είπα). Κοντολογίς, δεν χρειάζεται να έχει περάσει ο άλλος πολυ συγκεκριμένες καταστάσεις για να έχει άποψη (και σίγουρα δεν αισθάνομαι "προσβεβλημένος" ή γουατέβερ : τη θέση μου, είπα, την ξέρω). Κι επειδή στο συγκεκριμένο ποστ περισσότερο με τον Σπαμ ασχολήθηκες, να πω ότι κακώς έμεινες με την εντύπωση πως για 'μένα ηγέτης είναι αυτός που κοπανάει 30άρες. ΙΣΑ-ΙΣΑ, από πέρσι λέω άλλα πράγματα περί "ηγέτη" (δυστυχώς δεν έχω ούτε τώρα το περιθώριο να το αναπτύξω, αλλά ->), όπως περί ΣΩΣΤΟΥ ηγέτη. Κι ο Σπαμ κάνει ΑΚΟΜΑ λάθη που είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ. Και δεν εννοώ "ένας ηγέτης δεν κάνει λάθη", ήμαρτον. Κάνει, αλλά πρέπει το αίσθημα που να σου μένει, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ, να είναι ότι έκανε από αυτά που είχε περιθώριο να κάνει. Είχες πει πιο πριν περί Διαμαντίδη : ε ο Μήτσος είναι από αυτούς που κάνει από τα επιτρεπόμενα. Και κακώς τον έβαλες προς σύγκριση φέτος, γιατί το φέτος του ΠΑΟ είναι αυτό που είναι (άσε το ότι προχωράει "κάπως"-στο τέλος θα ξυριστεί κι αυτός) και όσο κι αν έχει πέσει ο Μήτσος, μέτρο σύγκρισης ήταν μόνο μέχρι πέρσι. Γιατί αυτό που έχει μέχρι στιγμής, μόνο ομάδα δεν είναι (αφήνοντας τους τραυματισμούς κατά μέρος, που είναι υπαρκτό θέμα κι αυτό, αλλά μικρότερης σημασίας). Τεσπα, ας έδινε έστω πάσα της προκοπής ο Σπαμ όταν κόλλησε το χρονόμετρο, ας έκανε άμυνα του Μπράουν, για να μην είχα ν' ασχολιόμουν κι εγώ τόσο μαζί του. Όπως είχα πει όμως, όταν έχεις τοτέμ κάποιον, δύσκολα μπορείς να αναγνωρίσεις τα όποια μεγάλα του στραβά, οπότε ό,τι και να λέμε, στον βρόντο θα πάει...(...εγώ αντιθέτως, δεν έχω πρόβλημα ν' αν αγνωρίζω ότι όσο πχ κι αν λάτρευα τον Γκάλη για αυτό που ήταν επιθετικά, ήταν τόσο παρτάλι αμυντικά και τόσο παρτάκιας ορισμένες φορές, που ΔΕΝ θα τον έλεγα πια, "ηγέτη". Πόσο μάλλον όταν και στην εθνική και σε Άρη/ΠΑΟ, υπήρχαν άτομα που είχαν να του την πουν για τα προαναφερθέντα, και δικαίως μάλιστα).
leepap Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τώρα που έφυγε ο άχρηστος Ζαρντίμ, μια λύση υπάρχει : ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ. Και έμπειρος και καταξιωμένος .
lary7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Παρτε να χετε ..... χαχαχαχαχαχα Μας την εκανε ο χοντρος για αλλη μια φορα ... Δεν φταιει μονο ο Μαρινακης, οταν κερδιζεις την καβαλα με 2-0, εστω και με μετρια εμφανιση και η κερκιδα γιουχαρει εντονα τοτε το προβλημα δεν ειναι η η ομαδα μονο αλλα και η ψυχολογια του κοσμου που ειναι λαθος. Οι βαζελοι εφαγαν το παραμυθι οτι τους πολεμαει η παραγκα και παρα την τραγικη πορεια δεν γιουχαραν τοσο, οι δικοι μας εφαγαν το παραμυθι πως επειδη οι αλλες ομαδες εινα παλτα η δικη μας εγινε αυτοματα μπαρτσα και πρεπει να πεταει σπιθες στο γηπεδο. Το μεγαλυτερο καλο που εκανε ο κοκκαλης στην ομαδα ειναι πως τοτε δεν την εδωσε στον Λαυρεντιαδη αλλα βρηκε τον Μαρινακη, ας μην το ξεχναμε αυτο. Ο Ζαρντιμ πηρε ποδι ρεζιλευοντας την ομαδα, διωξαμε εναν προπονητη αν και η ομαδα ειναι μεσα στους στοχους του, απλα ο Μαρινακης ηθελε να αποφυγει την γιουχα στην φιεστα τιτλου και τον εδιωξε τωρα πριν ερθει το καλοκαιρι και τον διωξει με τον τιτλο στα χερια... Για εμενα προτιμω Τακης ή Αντωνη, ισως δουμε καλυτερες εμφανησεις σε καποια ματς και καποιες ητες σε αλλα, τουλαχιστον οι μ@λ@κες στην κερκιδα θα ηρεμησουν τρωγοντας το παραμυθι πως πρεπει να στηριξουν την ομαδα μεχρι να φερουμε τον Μουρινιο το καλοκαιρι. Και ο Αλεφας δεν θα ηταν κακη λυση παντως....
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Να θυμάστε πως για την Ευρωπη, ο Ζαρντιμ φευγει ως επιτυχημένος.
leepap Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Να θυμάστε πως για την Ευρωπη, ο Ζαρντιμ φευγει ως επιτυχημένος. Κάνεις λάθος ! Επιτυχημένος ήταν ο Βαλβέρδε, γιατί η ομάδα έπαιζε 10 ολόκληρα λεπτά σε κάθε αγώνα , εκπληκτικό ποδόσφαιρο !!!
Alxnks Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τώρα που έφυγε ο άχρηστος Ζαρντίμ, μια λύση υπάρχει : ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ. Και έμπειρος και καταξιωμένος . και πρεπει να ειναι και ελευθερος ε; αυτα ειναι! ακομα δεν τον κλεισαμε;!;!;! να ρθει να τους πει..μαθετε λιγη μπαλιτσα αγορια μου! PS και θερμη παρακληση προς προεδρο!!! Βαγγελη μην ξυπνησω το πρωι και δω πρωτοσελιδα...''Προπονητης του Ολυμπιακου μεχρι το καλοκαιρι ο Αλεφαντος'' ετσι;! εχει και το τρολαρισμα τα ορια του!!!
zeniath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Προπονητή δεν πρέπει να πάρει, εφόσον έκανε την μαλακία και έστειλε τον Ζαρντίμ τουλάχιστον να πάει με Νικοπολήδη (wtf i know) μέχρι καλοκαίρι να βρει προπονητή της προκοπής γιατί τώρα όλοι οι ελεύθεροι είναι ... σαν τον Φάμπρι. Ποιος όμως άνθρωπος με σώας τα φρένα θα έρθει; Αν διώχνει η ομάδα προπονητή αήττητο με 3 νίκες στην Ευρώπη και καλές εμφανίσεις (εκτός της πρώτης). Από την άλλη θέλει προπονητή με @@ όχι ζουμπηγμένο παιδάκι που κάνει ότι του λένε.
Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω αν απο οικονομικης αποψης τον συνεφερε το μαρινακη μεσουσης της σεζον να τον στειλει τον πορτογαλο. θελω να πω, εχει συμβολαιο σιγουρα μεχρι τελος της χρονιας και δεν ξερω με τα υπολοιπα λεφτα τι παιζει. τα παιρνει ο ζαρντιμ η οχι; γιατι το μονο σιγουρο ειναι πως ο νικοπολιδαρος ειναι πιο φτηνος. κι επειδη ενα θεμα με τα λεφτα το εχει ο βαγγελας πιστευω θα παει με νικοπολιδη, θα πουλησει και τσιμπουρη/τορο και θα τσεπωσει κι αλλα 20 μυρια απο του χρονου (εκτος κι αν του κανει στραβη ο ΠΑΟΚ και περασει ομιλους). τρελλη μπιζνα! σαν να πουλησε 10 ULCC (tanker)...
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Κάνεις λάθος ! Επιτυχημένος ήταν ο Βαλβέρδε, γιατί η ομάδα έπαιζε 10 ολόκληρα λεπτά σε κάθε αγώνα , εκπληκτικό ποδόσφαιρο !!! Δεν αντιλήφθηκες πως το εννούσα. Για τους Ευρωπαιους, ο Ζαρντιμ φεύγει ως ένας επιτυχημένος στον Ολυμπιακό προπονητής. Θα απορούν μάλιστα γιατι απολύθηκε. Σύντομα θα έχει άλλη ομάδα. Τα αποτέλεσματα μετράνε για αυτους και όχι το θέαμα που δεν ειδαμε ποτέ... 1
Rabican Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 οπως λεει κι ο cossotius η ιστορια γραφει 9 ποντους στο ΤσουΛου, 0 ηττες στο πρωταθλημα, μεσα και στο κυπελο και ανεργος. ο ξενος που τον ενδιαφερει κατα βαση το αποτελεσμα και που, ειναι στο ρεπερτοριο του και η ηττα (δεν παιζει στο ελληνικο πρωταθλημα που δεν υπαρχει ανταγωνισμος) πολυ πιθανο να θεωρησει οτι ο Ζαρντιμ ειναι μια χαρα πετυχημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις