konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εχει συμβολαιο ομως ,ακομα και αν οι Αγγελοπουλοι του πουνε για μειωση που δεν θα δεχτει τοτε για λυση συμβολαιου θα πρεπει να τον πληρωσουν ...Που σημαινει του χρονου μας βλεπω με ακομα χειροτερο ροστερ ,δυσκολο βεβαια αλλα με τους Αγγελοπουλους ολα γινονται ..
FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 O Σπανούλης και βασικά όλοι οι Έλληνες παίκτες, πολύ καλά θα κάνουν να πάνε στο εξωτερικό, όπου τους σέβονται. Και δε λέω για διαιτησίες κτλ, μιλάω για τους φιλάθλους. Και της ομάδας τους και των αντιπάλων. Α, και μην ξεχνάτε τη σχετική αξία της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος. Θυμάται κανείς ποιός βγήκε τα τελευταία χρόνια πρωταθλητής στη Ρωσία, την Ισπανία, την Τουρκία κτλ; Κι αν θυμάται, νοιάζει κανέναν; Και μιλάμε για χώρες που υπάρχουν και αντίπαλοι. Μην αφήνετε την αρρώστια των αιωνίων να σας τυφλώσει. 7
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απ'την σελίδα του Σπαν στο ΦΒ: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για την απώλεια του πρωταθλήματος, δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε, ήταν μία κακή σεζόν. Στον αθλητισμό πρέπει να βγαίνεις μπροστά και στα άσχημα. Ήταν μία κακή σεζόν μετά από δύο μαγικές. Η ευκαιρία χάθηκε στο ΣΕΦ, όχι εδώ. Η σεζόν τελείωσε και…τελειώσαμε" Αυτο το τελειώσαμε στο τέλος, δεν ξέρω αν μιλα για αποχώρηση από την ομάδα. Προσωπικά ελπίζω να παραμείνει.
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πικραθηκε λεει απο μεριδα οπαδων με τα σχολια που εκαναν για την αποδοση του στους τελικους Ε τι να κανουμε ρε Σπαν , 1/18 σουτ εχεις βαλει σε 2 ματς , συγνωμη κιολα δηλαδη Τους βλεπω πακετο Τουρκια μαζι με τον Περπε στον Ζοτς 1
FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πικραθηκε λεει απο μεριδα οπαδων με τα σχολια που εκαναν για την αποδοση του στους τελικους Ε τι να κανουμε ρε Σπαν , 1/18 σουτ εχεις βαλει σε 2 ματς , συγνωμη κιολα δηλαδη Τους βλεπω πακετο Τουρκια μαζι με τον Περπε στον Ζοτς O Σπανούλης με τον Ζοτς; Αυτό δε γίνεται ούτε με 10 εκατομμύρια στον καθένα. Στην Εφές του Ίβκοβιτς παίζει. Παιδιά, ο Σπανούλης είναι σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη και τον χειροκροτούν στα ξένα γήπεδα. Στην Ελλάδα τρώει κράξιμο και βρισίδι από τους Παναθηναϊκούς. Αν τον κράζουν ΚΑΙ οι Ολυμπιακοί, για ποιό λόγο να κάτσει; Ασχέτως αν ήταν χάλια στα ματς με ΠΑΟ, μαζόχας είναι να κάθεται κάπου που τον βρίζουν όλοι (ή πολλοί τέλος πάντων).
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Να τον διώξουμε τελικά; @Αταλλος δεν παιζει αυτο με τα 800 που λες.
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μα δεν αμφιβαλει κανεις για την ποιοτητα του Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι υπερανω κρισης , οπως λεμε για τους υπολοιπους ετσι λεμε κ για τον Σπανουλη Στα παιχνιδια με τον Παο δεν εμφανιζετια , δεν ειναι ο γνωστος Σπανουλης , πως να το κανουμε Δεν μπορω να τον βλεπω να δινει τη μπαλα κ να μην θελει να κανει σουτ επειδη ξερει κ ο ιδιος οτι δεν μπορει . @mxls Δεν ειναι δουλεια μου να κρινω ποσα λεφτα πρεπει να παιρνει , αλλα τα 2 ειναι υπερβολικα πλεον . Ακομα κ στις καλες εποχες ηταν πολλα . Ποσο μαλλον τωρα . Αν ισχυει παντως οτι φευγει οτι κ να λεμε εμεις κλαιν μαιν
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απ'την σελίδα του Σπαν στο ΦΒ: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για την απώλεια του πρωταθλήματος, δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε, ήταν μία κακή σεζόν. Στον αθλητισμό πρέπει να βγαίνεις μπροστά και στα άσχημα. Ήταν μία κακή σεζόν μετά από δύο μαγικές. Η ευκαιρία χάθηκε στο ΣΕΦ, όχι εδώ. Η σεζόν τελείωσε και…τελειώσαμε" Αυτο το τελειώσαμε στο τέλος, δεν ξέρω αν μιλα για αποχώρηση από την ομάδα. Προσωπικά ελπίζω να παραμείνει. Edit ημαρτον τι μαλακιες γραφουνε. Δεν ειναι δικια τπυ η σελιδα, το ειδα. Κι ουτε ποτε δηλωσε κατι τετοιο
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πικραθηκε λεει απο μεριδα οπαδων με τα σχολια που εκαναν για την αποδοση του στους τελικους Ε τι να κανουμε ρε Σπαν , 1/18 σουτ εχεις βαλει σε 2 ματς , συγνωμη κιολα δηλαδη Τους βλεπω πακετο Τουρκια μαζι με τον Περπε στον Ζοτς Δεν μπορω να καταλαβω τι ψυχολογικα εχει με τον βαζελο
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Edit ημαρτον τι μαλακιες γραφουνε. Δεν ειναι δικια τπυ η σελιδα, το ειδα. Κι ουτε ποτε δηλωσε κατι τετοιο Uhm what? Ακριβως τα ιδια δηλωσε κ μπροστα σε καμερα κι οταν τον ρωτησαν αν θα μεινει τους γειωσε κ την εκανε
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό έπειτα από την ήττα και το χαμένο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Βασίλης Σπανούλης, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως οφείλει ως αρχηγός να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου. Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το μέλλον στην ομάδα, ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» δεν απάντησε και αποχώρησε. Αναλυτικά: «Εμείς δεν το τελειώσαμε. Στον αθλητισμό πρέπει να μάθεις να ζεις και με τις καλές και με τις κακές στιγμές και να είσαι δυνατός. Ήταν μία πολύ κακή χρονιά φέτος, ύστερα από δύο επιτυχημένες.Ήμασταν κακοί στα δύο τελευταία ματς. Όταν είσαι αρχηγός πρέπει να βγαίνεις μπροστά και γι’ αυτό αναλαμβάνω εγώ όλη την ευθύνη».
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Eγω βασικα δεν καταλαβα ποια μεριδα οπαδων τον αποδοκιμασε? Στο ΣΕΦ δεν ακουσα κατι ή δεν ειπωθηκε ποτε κατι ,εξω στον δρομο παντα τον αποθεωνανε ..Τωρα να μπηκε σε κανενα site και να διαβασε "μια μεριδα" οπαδων που τον αποδοκιμαζε εγω τα θεωρω μαλακιες ...Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει παντως για το απο που προερχεται αυτη η "δικαιολογια" και το λεω ετσι γιατι για δικαιολογια μου φαινεται ..Αν θυμαστε ειχε κατσει οπως λενε και ειχε συζητησει με τους Αγγελοπουλους για το αν θα ειναι ανταγωνιστικο το ροστερ την φετινη σεζον και οι Αγγελοπουλοι του ειχαν εγγυηθει οτι θα ειναι ...Προφανως τωρα ειδε οτι δεν εγιναν ετσι τα πραγματα οποτε αρχιζει καπου και χαλαει το πραγμα ,αυτα οτι ειναι πικραμενος απο αποδοκιμασιες οπαδων εγω δεν τα βλεπω πουθενα ουτε υπαρχουν στοιχεια που να ευσταθουν .Εκτος αν εννοει τον Μητσο ,τον Νικο και τον Βαγγελη που γραφουν σε καποια οπαδικα sites και θυσιαζει τα εκατομμυρια που παιρνει ...Δεν τα πιστευω εγω αυτα ,ως συνηθως τα οπαδικα sites προσπαθουν να καλυψουν τους προεδρους .
Jenkins Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Uhm what? Ακριβως τα ιδια δηλωσε κ μπροστα σε καμερα κι οταν τον ρωτησαν αν θα μεινει τους γειωσε κ την εκανε Δεν είπε ποτέ "τελειώσαμε" on camera. Eγω βασικα δεν καταλαβα ποια μεριδα οπαδων τον αποδοκιμασε? Στο ΣΕΦ δεν ακουσα κατι ή δεν ειπωθηκε ποτε κατι ,εξω στον δρομο παντα τον αποθεωνανε ..Τωρα να μπηκε σε κανενα site και να διαβασε "μια μεριδα" οπαδων που τον αποδοκιμαζε εγω τα θεωρω μαλακιες ...Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει παντως για το απο που προερχεται αυτη η "δικαιολογια" και το λεω ετσι γιατι για δικαιολογια μου φαινεται ..Αν θυμαστε ειχε κατσει οπως λενε και ειχε συζητησει με τους Αγγελοπουλους για το αν θα ειναι ανταγωνιστικο το ροστερ την φετινη σεζον και οι Αγγελοπουλοι του ειχαν εγγυηθει οτι θα ειναι ...Προφανως τωρα ειδε οτι δεν εγιναν ετσι τα πραγματα οποτε αρχιζει καπου και χαλαει το πραγμα ,αυτα οτι ειναι πικραμενος απο αποδοκιμασιες οπαδων εγω δεν τα βλεπω πουθενα ουτε υπαρχουν στοιχεια που να ευσταθουν .Εκτος αν εννοει τον Μητσο ,τον Νικο και τον Βαγγελη που γραφουν σε καποια οπαδικα sites και θυσιαζει τα εκατομμυρια που παιρνει ...Δεν τα πιστευω εγω αυτα ,ως συνηθως τα οπαδικα sites προσπαθουν να καλυψουν τους προεδρους .
stamatinho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Aυτα τον εφαγαν Κατι Σλουκοματζαρεοι θα πρεπε να τα κανουν αυτα και λογο ηλικιας και οχι ολοκληρος αρχηγος. Αλλα τι λεω ο Ματζαρης μπροστα του ειναι 50 φορες πιο σοβαρος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πικραθηκε λεει απο μεριδα οπαδων με τα σχολια που εκαναν για την αποδοση του στους τελικους Ε τι να κανουμε ρε Σπαν , 1/18 σουτ εχεις βαλει σε 2 ματς , συγνωμη κιολα δηλαδη Τους βλεπω πακετο Τουρκια μαζι με τον Περπε στον Ζοτς Tα ιδια ελεγε οταν εφυγε απτον ΠΑΟ για τα λεφτα και την ματαιοδοξια του. Εφταιγε ο Ζοτς, εφταιγε ο θανασης και ο τρακης, εφταιγε η ΒΙΑΝΕΞ αλλα κυριως του εφταιγε ο κοσμος. Eφυγε και πηγε στην ομαδα της καρδιας του, στο λιμανι του κλπ κλπ. Τωρα τον περικυκλωνει θλιψη πικρα και παραπονο παλι. Αν τυχον φυγει για καποιο λογο (δυσκολο παντως αν δεν βρει πολυ μεγαλυτερο συμβολαιο απο το ηδη τεραστιο) θα σας σουρει και εσας μερικα και θα βρει την επομενη ομαδα της καρδιας του , το αλλο του μισο κλπ κλπ. Το λαθος με τον Σπανουλη ειναι οτι του εχετε φορτωσει (και θελει να φορτωνεται και ο ιδιος λογω συμπλεγματων) ρολους στους οποιους αδυνατει να ανταπεξελθει. Πρωτον του αρχηγου/απολυτου ηγετη και δευτερον του one-man που για οτιδηποτε γινεται στην ομαδα πρεπει η μπαλα να περνα απ'τα δικα του χερια και να αποφασιζει αυτος. 10 χρονια καριερας οσοι τον εχουν δει ξερουν οτι ειναι πολυ αδυναμος και επιπολαιος σε κρισιμες καταστασεις,με εξαιρεση τις 2 περασμενες χρονιες ΜΟΝΟ σε επιπεδο Ευρωλιγκας (γιατι εμας παλι τιτλους μας εδινε), οπου ειχε ωστοσο μεγαλα γκαρντ διπλα του να βγαζουν την πολλη δουλεια για παρτη του. Εχω ξαναπει, περσινος mvp τελικου ειναι μακραν ο Λο. Και btw απο παιχτη που ειναι 31 στα 32 και ειδικα απο τον συγκεκριμενο, ειμαι της αποψης πως οτι ειδαμε, ειδαμε. Απο δω και 'περα ξεκινα το ξεφουσκωμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις