daPro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Είναι μεγάλος παίκτης το ξέρουμε κ το χει δείξει.. Αλλά με τον βάζελο ένα 0... Τι σκατα δεν το βλέπει ο coach?
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μπαρτζώκας-Σπανούλης οι κύριοι υπαίτιοι του κάζου, αλλά και όλη η ομάδα αλλού ντ΄ αλλού μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ. 1
Atallos1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Συγχαρητήρια στους απέναντι για τον τίτλο.Για ποιον μπαρτζώκα μιλάτε ρε παιδιά;Για αυτόν που τον κερδίζει ο 45 μόλις ημερών προπονητής αλβέρτης; Δεν κερδισε κανεναν ο Αλβερτης , το αντιθετο μαλιστα . Σχεδον πηγε να χασει μονος του 2 κερδισμενα απο το ημιχρονο παιχνιδια . Η ομαδα ειναι του Πεδουλα απο την αρχη ως το τελος
Jenkins Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Κρίμα και για τον Κόλινς που έκανε υπερπροσπάθεια το παιδί και του έφαγε τη δόξα το βύσμα
man of steel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 η διοικηση του παναθηναικου , πλεον ειναι κοινωνικο προβλημα Θάνο μου το πρόβλημα μας σήμερα είναι οι διοικήσεις των εκάστοτε ΠΑΕ-ΚΑΕ;Όχι για να ξέρω δηλαδή. 1
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Κατά τα άλλα ο χοντρός είναι ακροδεξιός. Ποιον εννοεις τον αριστερο με τα γυαλια ? χαχαχαχαχαχα 1
daPro Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ποιον να βαλει Σλουκα ? Ελα και εσυ αηδιες τωρα ..Μαμα κακα ..κ ποιον να βάλει ρε φίλε..αφού έχει κλασει ο σπαν..
dekulinkgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 γιατι υπαρχουν υπερασπιστες του Σπανουλη???Κακος παικτης δεν ειναι αλλα για τα λεφτα που παιρνει ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Διωξιμο και με τα λεφτα που θα κερδισεις παιρνεις δυο σχετικα καλους στην θεση του. 2
stamatinho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Να σε καλα ρε λαρισαιε ηγετη με εκανες και γελασα στη τελευταια φαση, φοβηθηκες εχασες μπαλα σωριαστηκες και κατω... 1
man of steel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν κερδισε κανεναν ο Αλβερτης , το αντιθετο μαλιστα . Σχεδον πηγε να χασει μονος του 2 κερδισμενα απο το ημιχρονο παιχνιδια . Η ομαδα ειναι του Πεδουλα απο την αρχη ως το τελος Ακόμα χειρότερα δηλαδή αν χάνει από προπονητή που έχει παραιτηθεί εδώ και δύο μήνες!Lol δηλαδή αυτό του προσθέτει πόντους; 1
thanos77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Θάνο μου το πρόβλημα μας σήμερα είναι οι διοικήσεις των εκάστοτε ΠΑΕ-ΚΑΕ;Όχι για να ξέρω δηλαδή. οχι βεβαια ,απλα μπηκαμε στο παιζνιδι του πρεζακια αυτες της μερες και χασαμε το παιχνιδι ,,με ολα αυτα η ομαδα αποπροσανατοληστηκε
Atallos1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Koλινς ( δεν περιμενα οτι θα πω ποτε να βαλει Κολινς αντι Σπανουλη ) να βαλει Ο καλυτερος σου παιχτης στο δευτερο ημιχρονο , τον προτιμω απο το να βλεπω να δινει πασες αντι να παιρνει σουτ γιατι φοβαται
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Nα το ξαναπω? Καλως ηλθατε στο μαγικο κοσμο του Σπανουλη. Ξερω την απαντηση: Με ποναει ο Σπανουλης Και επειδη το παιδι παραπονιεται οτι δεν τον σεβονται στην Ελλαδα, ελπιζω εσεις τουλαχιστον, να σεβαστειτε το αμαξι του...
Jenkins Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ποιον εννοεις τον αριστερο με τα γυαλια ? χαχαχαχαχαχα Ο άλλος έλεγε τον Μαρινάκη, χρηματοδότη των Αυγών και τώρα ρωτάει αν το προβλημά μας είναι οι διοικήσεις. Αν αυτός είναι Ολυμπιακός, εγώ είμαι ο ταρζάν Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στην σούπερ λίγδα και δυστυχώς δεν φαίνεται και να υπάρχει πρόθεση να αλλάξουν.Τρεις οπαδικές εφημερίδες του μεγαλύτερου συλλόγου ΄(κατά την προσωπική μου εκτίμηση πάντα)αποθέωναν τον Μώραλη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.WTF; Realy;Δηλαδή πριν ο χοντρός έδερνε δημοσιογράφους στο Καραϊσκάκης χωρίς κανένα αξίωμα τώρα δηλαδή αν εκλεγεί το τσιράκι του τι θα κάνει;Πραγματικά ντρέπομαι ειλικρινά για την φώκια αλλά πάνω από όλα θλίβομαι για τους συνοπαδούς μου που αποθεώνουν τον ευεργέτη της χρυσής αυγής. Ούστ αρχιλαμόγιο από τον θρύλο δεν έχεις καμία δουλειά στον πιο ένδοξο σύλλογο της χώρας.Αρχιμαφιόζε.....
PostHelper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μπαρτζώκας-Σπανούλης οι κύριοι υπαίτιοι του κάζου, αλλά και όλη η ομάδα αλλού ντ΄ αλλού μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ. Αυτο τα λεει ολα και αυτο ειναι και η ολη αληθεια και ουσια. Μετα το 1-2 ο Ολυμπιακος και ειδικα(απο τους παικτες) ο Σπανουλης κυριολεκτικα ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ! Δεν μπηκαν καν να παιξουν στα 2 επομενα παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις