Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

λογικα θα ειναι ο μονος προπονητης αηττητος στο πρωταθλημα και με 9 μαζεμενους βαθμους στους ομιλους που φευγει!χεχεχε

• Like 1
Δημοσ.

λογικα θα ειναι ο μονος προπονητης αηττητος στο πρωταθλημα και με 9 μαζεμενους βαθμους στους ομιλους που φευγει!χεχεχε

Φοβερά πράγματα.  :lol:

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=Uhxc693sntc&feature=player_embedded

οχι οτι μου αρεσει η μπαλα που παιζουμε, ουτε τον δικαιολογω. αλλα μηπως αρχισε να ''κοκκαλιζει'' ο μαρινακης; η μηπως θελει να τον ξεπερασει κιολας; ουτε ο κοκκαλης δεν αλλαζε ετσι προπονητη!!

και ρωτω κιολας..αντε και φερνει αλλον...και κανει ηττα και παει το αηττητο της κατακτησης του πρωταθληματος (που λεγεται οτι κοπτονται), τι γινεται τοτε; δρομο κι ο νεος; κι αν η ηττα γινει με τον οποιο υπηρεσιακο;

τι να πω...οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια..και φυσικα τα εχει ο προεδρας.

Δημοσ.

Εκανε ο Αντιτς στη προηγουμενη φαση :P

Αφου ο Σπανουλης δεν εχει σκοπο για φαουλ ας τρεξει προς τη ρακετα να εμποδισει το λει απ. Και αφου δεν εχει σκοπο να παει πισω, ας κανει φαουλ στο σημειο που τον ψευτομαρκαρει. Στο φαουλ βεβαια ο Μπραουν θα εχανε την 2η βολη για να μην παρεις επαναφορα απτο κεντρο και τρεχα γυρευε μετα πως θα εξελισσοταν μια ανοργανωτη επιθεση απεναντι σε προετοιμασμενη αμυνα. Buzzer beater υπο πιεση απο μειονεκτικη θεση λογικα.

Παντως χρονος υπηρξε για επαναφορα αλλα ο Λο επιβεβαιωσε τις αυτοκτονικες τασεις του ΟΣΦΠ απτο καρφωμα του Ρες κι επειτα. Νταξει φταιει ο Μπαρτζωκας, φταιει το χρονομετρο κλπ, αλλα Χαινς και Λο που χανουν δυο διδαδοχικα φινγκερ ρολ δεν ειναι τυχαιοι παικτες, πρωταθλητες ευρωπης ειναι και οι 2 και αντεδρασαν ως ερασιτεχνες...Το ιδιο και ο Αντιτς με το φαουλ, το ιδιο και αυτοι που (δεν) μαρκαραν ποτε τον Ρες και τον αφησαν να σηκωθει σαν σε προπονηση. Δεν δικαιολογουνται τοαα λαθη μαζεμενα απο παιχτες που πριν λιγους μηνες σηκωσαν το τροπαιο..

δεν ειχαμε 5 ομαδικα, οποτε δεν θα υπηρχαν βολες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kυκλοφορουν διαφορα αγνωστου προελευσης βιντεο στο διαδικτυο με χρονομετρα αντιστοιχα του Alxnks που δειχνουν ως εμπροθεσμο το καλαθι, αλλα φυσικα δεν ξερεις ποια εχουν τσιμπημενο χρονομετρο και ποια νορμαλ, λχ αυτο εδω δειχνει ως εμπροθεσμο το καλαθι του Μπραουν:

Κατα τ'αλλα για καποιους που παραπανω εσπευσαν να σαρκασουν το επιχειρημα που ειπωθηκε περι Ελληνα χρονομετρη, λιγοι κανονισμοι ακομα:

Article 98. Competence of the Table Officials
98.1.
Each club will make sure that the table officials are nominated for its home games and that they are of the required standard.
The clubs will be responsible for the performance and behaviour of the table officials. In the case that the Company considers that they are not of the required standard, the Company will assume the responsibility for this matter, and any related costs will be covered by the home club.

Αν συνδυασουμε το γεγονος οτι τη στιγμη που σταματαει ο χρονος ΔΕΝ ευνοειται ο φιλοξενουμενος αλλα ο γηπεδουχος, το επιχειρημα συνεχιζει να υφισταται: Ανθρωπος που ορισε η ΚΑΕ ΟΣΦΠ σταματα το χρονομετρο σε στιγμη που ευνοειται ο γηπεδουχος ΟΣΦΠ, τελικως ο ΟΣΦΠ χανει και η ΚΑΕ κανει ενσταση εναντιον των διαιτητων για το cheat που εκανε o δικος τους ανθρωπος.

Για να δουμε...

edit: bonus, το ποσταρε απο κει ο DKNI , το ποσταρω απο δω μην τυχον και το χασει κανεις... :-D

http://www.youtube.com/watch?v=AgBnxliLnkg

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Αντε γεια εκει στην ΠΑΕ... Ναι ο Ζαρντιμ ειναι φοβητσιαρης προπονητης, αλλα οταν δεν του εχεις φερει ουτε μισο παικτη που να εχει ζητησει, οταν ολοκληρος ο σχεδιασμος σου ειναι της πλακας, και οταν διατυμπανιζεις οτι πας για αηττητο πρωταθλημα με την παραμικρη ηττα να αποτελει καταστροφη, αυτα τα αποτελεσματα θα εχεις και ο Ζαρντιμ ΔΕΝ ειναι ο κυριος υπευθυνος για ολα αυτα. Εγω δεν ειδα τον Ζαρντιμ να κανει τον Ολυμπιακο Μπραγκα, εγω βλεπω την διοικηση (aka παρεα τρελων Ολυμπιακων που δουλευουν αφιλοκερδως για τον συλλογο) να τον μικραινουν σε ολα τα επιπεδα εδω και 7 μηνες.

Απλα μια μικρη διορθωση, και ο Ματζουρακης ειχε φυγει ακριβως ετσι, αηττητος στις εγχωριες διοργανωσεις και με 3 νικες-3 ηττες στον ομιλο του Τσ. Λ.

Οσο για το μπασκετ, οι κανονισμοι υπαρχουν για να τηρουνται, ο Ολυμπιακος θεωρησε οτι αδικηθηκε και κατεθεσε ενσταση, δεν ειναι στο δικο του χερι αλλα στο χερι της διοργανωτριας αρχης να κρινει αν πρεπει να επαναληφθει ο αγωνας η οχι.

Αλλα αντε και πηραμε το ματς με την Σιενα, το προβλημα δεν ειναι το συγκεκριμενο αποτελεσμα αλλα η ανησυχητικα κακη εικονα που παρουσιαζει η ομαδα στο Τοπ16.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/363206-telos-o-zarntim

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/telos_o_leonarnto_zarntim_apo_ton_olympiako.2092203.html

Toν διωξαμε τελικα... Τι να πω δεν ξερω? Απο την μια ειναι αηττητος και εχει μαζεψει 9 βαθμους στο CL και απο την αλλα δεν βλεπουμε καθολου ποδοσφαιρο.. Οτι κανουν οι παιχτες απο μονοι τους και σχεδον ολα τα γκολ με σεντρες και στημενα. Τουλαχιστον ο Νικοπολιδης και οποιος ερθει μετα ας βαλει μεσα τους νεαρους και ας κανουμε και 5 ηττες..

Δημοσ.

΄χαχαχαχαχαα...τρολάρουμε δε παιζει.

Η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που διώχνει προπονητή που έχει μαζέψει 9 βαθμους στο Τσ.Λ. δεν έχει κάνει ητα στο πρωτάθλημά της, έχει εξασφαλίσει τίτλο, όμως...δε παρουσιάζει θέαμα.

Και μετά μου λέτε να κατηγορησω τον Μαρινάκη???

ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

marin.gif

Δημοσ.

Χρηστάρα, χαρά στο κουράγιο σου να γράψεις ό,τι έγραψες πρωί-πρωί κι όλας. Στο αναγνωρίζω. Δυστυχώς όμως επειδή κι εγώ είμαι ντεφορμέ, αδυνατώ όχι να τα πιάσω ένα-ένα για να δω αν έχω κάτι διαφορετικό να πω/να συμφωνήσω όπου νομίζω - αλλά δεν είμαι σε θέση καν να τα διαβάσω, και το λέω ειλικρινά. Εσύ καλά έκανες και έγραψες ό,τι έγραψες, είτε πρόκειται για ένα συνονθύλευμα από αρλούμπες, είτε για μια εμπεριστατωμένη ανάλυση που με βάζει στη θέση μου. Και "δικαιούσαι" απάντησης (και κυρίως ανάγνωσης). Κι ΑΝ μπορέσω, θα κοιτάξω να το διαβάσω/ν' απαντήσω.

Το λίγο πάντως που με παίρνει και που έπιασε το μάτι μου τρέχοντας με το μάτι τα γραφόμενά σου (ΑΝ συγκράτησα καλά αυτά που είδα) είναι για την "αγωνιστική κατάσταση του ΟΣΦΠ", και θα σου πω το εξής : εάν ρε αδερφέ, είναι "πεθαμένος" ο ΟΣΦΠ ("ντεφορμέ"), δεν καταλαβαίνω πού στηρίζεις την "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" του "την έχουμε την Μπάρτσα"...; Κι αυτό σου έχω πει και σου ΞΑΝΑΛΕΩ. Δεν έγραψα πουθενά ότι ο ΟΣΦΠ δεν θα το παλαίψει. Οι παίκτες που έχει, είναι αρκετά αξιόλογοι για να το κάνει - ΑΝ έχεις μείνει με την εντύπωση ότι δεν τους θεωρώ ικανούς. Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ είναι ότι ΔΕΝ τραβάει, και δεν βλέπω κάτι που να δικιολογεί την "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ", ΞΑΝΑΜΑΤΑΛΕΩ, του να βγαίνει κανείς και να λέει "σιγά την ντρημτήμ την Μπάρτσα". Εσύ ας πούμε, θεωρείς ότι η χθεσινή ήττα, έχει κάνει ΚΑΛΟ στην ψυχολογία δηλαδή; Εγώ ΚΑΘΟΛΟΥ, και αν δεν γίνει επανάληψη του αγώνα (για να έχει μια ευκαιρία να διορθώσει τη μαλακία), πολύ φοβάμαι ότι ο ΟΣΦΠ θα τερματίσει 5ος στο Τοπ16, με απαρχή τα χθεσινά. Σαν τί δηλαδή θα τους ανεβάσει; Οι βρισιές του Μπαρτζώκα; ΕΙλικρινά να είχες κάποιο στοιχείο που να ΔΙΚΙΟΛΟΓΕΙ αισιοδοξία, και που δεν το βλέπω εγώ, να μου το 'λεγες για να το συνεκτιμούσα, εκτός από τα τετριμμένα "το βάρος της φανέλας" και η....οπαδική ΕΠΙΘΥΜΙΑ να πάει μπροστά η ομάδα.

Εκεί κολλάει και η σπόντα μου περί "λογικής" που σε "προσέβαλλε", και που θεωρώ ήταν πολύ κατώτερη ως σπόντα, από τη δική σου περί "μη δυνατότητας να καταλάβω κάποια πράγματα αν δεν έχω παίξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο", που τη θεωρώ πολύ φάουλ από μέρους σου.

Σόρι για τα λίγα, σόρι και που φαίνεται ν' απαντώ "επιλεκτικά", αλλά αυτά είπα μπόρεσε και συγκράτησε το μάτι κι ο εγκέφαλός μου για την ώρα, κι αυτά μόνο είμαι σε θέση να απαντήσω τώρα. Όχι με "πρόθεση" πάντως.

Δημοσ.

΄χαχαχαχαχαα...τρολάρουμε δε παιζει.

Η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που διώχνει προπονητή που έχει μαζέψει 9 βαθμους στο Τσ.Λ. δεν έχει κάνει ητα στο πρωτάθλημά της, έχει εξασφαλίσει τίτλο, όμως...δε παρουσιάζει θέαμα.

Και μετά μου λέτε να κατηγορησω τον Μαρινάκη???

ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

marin.gif

Παρτε να χετε ..... χαχαχαχαχαχα Μας την εκανε ο χοντρος για αλλη μια φορα ...

Δημοσ.

Έπρεπε να του δώσει 1-2 μηνες ακόμα. Πάντα τέτοια εποχή ο Ολυμπιακος έχει μαύρα χάλια. Πέρυσι με τον Βαλβερδε η ομάδα ήταν σε χειρότερη κατάσταση μετά τα Χριστούγεννα.

Δεν ξερω βέβαια μηπως στην διοίκηση ξέρουν κατι που εμεις δεν ξερουμε. Μπορει να εχει χασει τα αποδυτήρια ξερω γω, η να τον έβλεπαν να νοιάζεται μονο για την καριέρα του και οχι για την ομαδα...

Ελπιζω τουλάχιστον τωρα να παρουμε εναν εμπειρο και καταξιωμένο προπονητή.  Με νέους που τωρα προσπαθούν να κάνουν καριέρα δεν κάνεις την δουλεια που χρειαζετε αυτη την στιγμή η ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

.

......

Ελπιζω τουλάχιστον τωρα να παρουμε εναν εμπειρο και καταξιωμένο προπονητή.  ....

ξερεις πολλους τετοιους ελευθερους και που να θελουν να ερθουν στον ολυμπιακο και την ελλαδα αυτον τον καιρο;

και μολις προχθες εκλεισε ο γκουαρντιολα ρε γαμωτο....χαλαρα τον φερναμε!!! :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...