Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τότε θυμάμαι με το non call δεν έδωσε επιθετικό στον Πεν. Αν ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία τα κοράκια θα έδινε επιθετικό...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δεν είναι αντιαθλητικό. Επιμένω.

Φάουλ πριν απο επαναφορά γίνονται συχνα σε πολλα ματς, και Ευρωλίγκας.

Δεν έχει δωθει ποτε κάτι τέτοιο αντιαθλητικό. Ούτε στο ΝΒΑ φυσικά.

ΑΡΘΡΟ 36   ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1
Κατά τη διάρκεια των δύο (2) τελευταίων λεπτών της τέταρτης περιόδου και κατά τη διάρκεια των δύο (2) τελευταίων λεπτών κάθε παράτασης, η μπάλα είναι εκτός ορίων για μία επαναφορά και βρίσκεται ακόμα στα χέρια του διαιτητή ή είναι ήδη στην διάθεση του παίκτη που θα εκτελέσει την επαναφορά. Εάν την ίδια στιγμή ένας αμυνόμενος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο προκαλεί επαφή με έναν παίκτη της επιτιθέμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και καταλογίζεται ένα σφάλμα, αυτό είναι ένα αντιαθλητικό σφάλμα.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2
Στο τελευταίο (-α) λεπτό (-α) ενός σχεδόν ισόπαλου αγώνα και αφού η μπάλα έχει φύγει από τα χέρια του παίκτη που επαναφέρει, ένας αμυνόμενος παίκτης, με σκοπό να σταματήσει ή να μην επαναρχίσει το χρονόμετρο του αγώνα, προκαλεί επαφή με έναν επιτιθέμενο παίκτη ο οποίος σχεδόν δέχεται ή έχει δεχτεί την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοια επαφή θα καταλογίζεται αμέσως σαν προσωπικό σφάλμα εκτός κι αν υπάρχει σκληρή επαφή η οποία θα καταλογιστεί σαν αντιαθλητικό σφάλμα ή σφάλμα αποκλεισμού. Η αρχή του πλεονεκτήματος/μειονεκτήματος δε θα εφαρμόζεται.

Οπως βλεπετε, ο κανονισμος προβλεπει ακομα και την ανατροπη του παιχνιδιου, το οτι τον αγνοουν παικτες και διαιτητες ειναι αξιο προβληματισμου
  • Like 5
Δημοσ.

Εννοώ ότι άφησαν πλεονέκτημα στο μπάσκετ.

Δεν ξέρω πως να σου δώσω να καταλάβεις πόσο γελοίο ήταν αυτο που έκαναν.

@σταματίνιο, ο σοπιστ δεν ήταν αυτος που είχε κάνει ολόκληρο βίντεο αν ο Κλέιζα είχε κάνει 3 1/4 βήματα ή 2 7/8 μετα την ήττα απ'τη Φενερ; ΛΟΛ για ένα jumper αν δεν κάνω λάθος 2xΛΟΛ

Ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ είναι διαθέσιμος σε όλους.

Φάουλ που γίνεται πρωτού φύγει η μπάλα από τον παίχτη που κάνει την επαναφορά είναι ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ

Φυσικά θα κάνεις το άσπρο μαύρο για να μας πείσεις ότι ο κανονισμός είναι λάθος, θα πείς ότι δεν ισχύει, ότι δεν τον σφυράνε ποτέ, ότι μπλα μπλα.

Δεν φταίει κανείς, σας κακόμαθε ο Σωκράτης και έκτοτε τα βλέπετε όλα όπως γουστάρετε και δεν ξέρετε να χάνετε ούτε στα πιο ασήμαντα ματς, ούτε καν λόγος για σημαντικά ματς.

• Like 2
Δημοσ.

@Μidi αν έχανε την μπάλα πιστεύω θα το σφύριζαν. Όπως είπα και πιο πριν, εικασίες.

Σημασία έχει τι έγινε, και όχι τι θα μπορούσε να συμβει.

Εντωμεταξύ,περιμένω να δω την αντίδραση (αγωνιστικά πάντα) των παικτών μας.

Θέλει @@ και μεγάλη ψυχολογία με το κλίμα που έχει δημιουργηθει για διπλο.

Πιστευεις πραγματικα οτι θα μας αφησουν να κανουμε διπλο; Εδω κυκλοφορησε στοιχημα σε εταιρεια για το αν ο οσφπ θα χει συμπληρωσει 5 ομαδικα στα πρωτα λεπτα της τεταρτης περιοδου.

Ποσα λεπτα αφησαν τον μαντζαρη μεσα προχτες; 8; Ε καντα 5-6 τωρα να σαι μεσα

Δημοσ.

ΑΡΘΡΟ 36   ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1
Κατά τη διάρκεια των δύο (2) τελευταίων λεπτών της τέταρτης περιόδου και κατά τη διάρκεια των δύο (2) τελευταίων λεπτών κάθε παράτασης, η μπάλα είναι εκτός ορίων για μία επαναφορά και βρίσκεται ακόμα στα χέρια του διαιτητή ή είναι ήδη στην διάθεση του παίκτη που θα εκτελέσει την επαναφορά. Εάν την ίδια στιγμή ένας αμυνόμενος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο προκαλεί επαφή με έναν παίκτη της επιτιθέμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και καταλογίζεται ένα σφάλμα, αυτό είναι ένα αντιαθλητικό σφάλμα.

να παρει το copy paste μου

Καλως anubis. Δεν το έχω δει ποτε μου στην πράξη.

Δημοσ.

Καλως anubis. Δεν το έχω δει ποτε μου στην πράξη.

Και ερχομαστε στο αρχικο αρχικο μου point που εσπευσες να ειρωνευτεις με τη φραση "η φαση ειναι οτι τα πιστευεις κιολας".

Τωρα λοιπον, συμφωνουμε με αυτο που φωναζουμε 2-3 μερες, οτι αν τα κορακια θελανε τον ΠΑΟ νικητη μια που ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια, θα πηγαιναν με το γραμμα του νομου (ορισμος αντιαθλητικου δηλαδη), αντι να ρισκαρουν ολα τα υπολοιπα; Συμφωνουμε εν τελει οτι η φαση για την οποια διαμαρτυρεστε ειναι μια φαση στην οποια αποδεικνυεται οτι πρωτιστως τα κορακια δεν παιζανε Παναθηναικο , απλως ηταν κακα, και δευτερευοντως οτι στη φαση αυτη αν πηγε να γινει καποια διαμορφωση αποτελεσματος δεν ηταν σε βαρος του ΟΣΦΠ;

Αν οχι, επομενο βημα ειναι να κανω τους Αγγελοπουλους-γαυρους-ποιμνιο απτην αναποδη. Δηλαδη θα διαγραψω επιλεκτικα απτην μνημη μου τα λαθη που γιναν σε βαρος του ΟΣΦΠ, θα σπαμαρω μερα νυχτα τις 6-7 κραυγαλεες φασεις στις οποιες τα λαθη ειναι σε βαρος του ΠΑΟ, αν ζοριζομαι πουθενα θα το γυρναω σε κουβεντα για Κοκκαλη και Κοσκωτα και θα ειμαστε πατσι στην γραφικοτητα .

• Like 2
Δημοσ.

Κόκκινη παράγκα, η ατιμωρησία στο φουλ. Ο ένας βρίζει μάνες, πεθαμένα, ανάπηρους κλπ και τρώει την ίδια τιμωρία με αυτούς που απλά αποκάλεσαν άρρωστο παναθηναϊκό τον Βαζελακόπουλο.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/620478/treis-mines-timoria-gia-aggelopoyloys

Δημοσ.

@Midi γκουγκλάρω εδώ και λίγο πάνω σε αυτό. Θα πω λέιτερ αν βγάζω άκρη.

Σε πρώτη φάση μου θυμίζει συζήτηση πέναλτι για τραβήγματα σε κόρνερ ποδοσφαίρου. Υπάρχει σφάλμα (βάσει κανόνα που πόσταρε και ο anubis), αλλα ταυτόχρονα δεν σφυρίζεται. Τοσα ματς βλέπω, δε γίνεται να μου έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Βρε ας "τολμησουν μια φορα να κανουν τις περσινες η τις προπερσινες εμφανισεις του παναθηναικου στο ποδοσφαιρο 

και θα εχουμε δωρακια αλα εποχες 1992

Στα ευκολα και με το Βαγγελα να διδασκει ηθος ολα καλα ειναι.

654654d.jpg

Μια χαρά είναι ο κορνές, είναι δείγμα πολιτισμού. όχι σαν κάτι άλλους

Δημοσ.

Κόκκινη παράγκα, η ατιμωρησία στο φουλ. Ο ένας βρίζει μάνες, πεθαμένα, ανάπηρους κλπ και τρώει την ίδια τιμωρία με αυτούς που απλά αποκάλεσαν άρρωστο παναθηναϊκό τον Βαζελακόπουλο.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/620478/treis-mines-timoria-gia-aggelopoyloys

το μονο που μενει ειναι να δουμε σε λιγο 3αδα τανατζη χριστοδουλου  και αναστοπουλο 

Δημοσ.

Η τιμωρια των Αγγελοπουλων αν ειναι για τη γνωστη αρρωστια του βασιλιά του μπάσκετ είναι η αποδειξη της παράγκας που οσες επιτυχίες και να έχουμε σε συλλογικό επιπεδο, ειναι αυτη που κάνει πολυ κόσμο να απεχθάνεται πλέον αυτο το άθλημα.

Δυστηχως γελάνε και οι πέτρες.

Δημοσ.

Η τιμωρια των Αγγελοπουλων αν ειναι για τη γνωστη αρρωστια του βασιλιά του μπάσκετ είναι η αποδειξη της παράγκας που οσες επιτυχίες και να έχουμε σε συλλογικό επιπεδο, ειναι αυτη που κάνει πολυ κόσμο να απεχθάνεται πλέον αυτο το άθλημα.

Δυστηχως γελάνε και οι πέτρες.

Οποιος τα βαζει με τον Βασιλια αυτα παθαινει..........και λιγο ειναι τρεις μηνες. :P

Υ.Γ.1.Λευτερια στον Τρακη........αφηστε το παιδι να δει το ματς γιατι θα γινει χειροτερα. :lol:

Υ.Γ.2.Ξεκιναει λιγο nossa στις 12 του μηνος με Neymar κλπ...........ο Παναθηναικος και η Βραζιλια να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να.............. :mrgreen:

• Like 3
Δημοσ.

Οποιος τα βαζει με τον Βασιλια αυτα παθαινει..........και λιγο ειναι τρεις μηνες. :P

Υ.Γ.1.Λευτερια στον Τρακη........αφηστε το παιδι να δει το ματς γιατι θα γινει χειροτερα. :lol:

Υ.Γ.2.Ξεκιναει λιγο nossa στις 12 του μηνος με Neymar κλπ...........ο Παναθηναικος και η Βραζιλια Αργεντινη να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να.............. :mrgreen:

Fixed :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...