tool1983 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Φίλε wash με όλη την εκτιμηση που σου έχω,νομίζω πως κατάλαβες λάθος εδώ. Για παράδειγμα αν εγώ πάω σε μια συναυλία κ το συγκρότημα δεν τραβάει,θα κλαίω τα λεφτά μου αλλα αυτο δεν σημαίνει πως δεν αγαπαω τη μουσική.
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παντως εχετε περασει σε αστρικα επίπεδα πλεον κ διαμαρτύρεστε για φαουλ που ΔΕΝ σας σφυριξε. Εμενα η γνωμη μου είναι πως μετα το νταμπλ τιμ πανω στον ΔΔ,ετσι οπως τον ειχαν κλεισει περιμεναν να κανει λαθος πασα κ για αυτό δεν σφυριξαν. Εχω αυτή την αισθηση,μπορει να είμαι λαθος φυσικα. Επισης κι αυτό που λεει ο stamatinho είναι σωστο κ ηταν καλαθι κ φαουλ στη φαση εκεινη κ πιθανότατα το χαιλαιτ της χρονιας για εμας. Aμα δεν ειχε σφυριξει τα ψευτικα βημματα του Λασμε δε θα σας διναμε το δικαιωμα να μιλατε για παιχνιδι στο ποντο. Αλλα αν παιζετε μπασκετ 1 λεπτο και τα υπολοιπα 39 ειστε ανυπαρκτοι και μιλατε για διαιτησια απορω πως αντεχετε.. Εμενα αν η ομαδα μου 39 λεπτα σερνοταν θα ειχα ξεχασει τη διαιτησια. Να σου πω και εγω αλλες 3 περιπτωσεις του Λασμε που εκανε βηματα και δεν τα σφυριξαν? Γιαυτο εχεις να πεις κατι? margaritagr να σε ρωτησω κατι στο παρακατω βιντεο στο 1:00(του βιντεο),αν βλέπεις βηματα του Λασμε; http://www.youtube.com/watch?v=lUYRRdAFp3M Οι στημενοι θα το σφυριζαν ή όχι αυτο; Τι εχεις να πεις για τις αλλες 3 περιπτωσεις του Λασμε που δεν δοθηκαν βηματα που εκανε? Γιαυτο δεν λες τιποτα?
thessalonikios28 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 και αν ο παο δεν επαιρνε 11 ποντους απο 4 μολις λαθη δεν θα εχτιζε ποτε τετοια διαφορα.βηματα λασμε γινονται καλαθι και φαουλ.επιθετικο γκιστ γινεται καλαθι και φαουλ.σουτ ματσιουλις για 3 ανυπαρκτο φαουλ και 3 βολες.χτυπαει η μπαλα στο ταμπλο δινεται καθαρο κοψιμο.μιαλμε για 11 ποντους σε ενα ματς 60 ποντων μονο απο 4 λαθη.τα υπολοιπα οπως τα φαουλ που δεν μας εδινε στο ξυλικι δεν τα βαζω μεσα.αυτο το βλεπουμε παντα οτι οι επαφες σφυριζονται με διαφορετικα κριτηρια για τις 2 ομαδες.στο τελος απλα ο χεσμενος δεν δινει τα 4-5 φαουλ που γινονται μην τυχον γινει καμια στραβη και σε επιθεση 8 δευτερολεπτων παρουμε το ματς.μετα τι θα λεγε στο αφεντικο του? 2
stamatinho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 και αν ο παο δεν επαιρνε 11 ποντους απο 4 μολις λαθη δεν θα εχτιζε ποτε τετοια διαφορα.βηματα λασμε γινονται καλαθι και φαουλ.επιθετικο γκιστ γινεται καλαθι και φαουλ.σουτ ματσιουλις για 3 ανυπαρκτο φαουλ και 3 βολες.χτυπαει η μπαλα στο ταμπλο δινεται καθαρο κοψιμο.μιαλμε για 11 ποντους σε ενα ματς 60 ποντων μονο απο 4 λαθη.τα υπολοιπα οπως τα φαουλ που δεν μας εδινε στο ξυλικι δεν τα βαζω μεσα.αυτο το βλεπουμε παντα οτι οι επαφες σφυριζονται με διαφορετικα κριτηρια για τις 2 ομαδες.στο τελος απλα ο χεσμενος δεν δινει τα 4-5 φαουλ που γινονται μην τυχον γινει καμια στραβη και σε επιθεση 8 δευτερολεπτων παρουμε το ματς.μετα τι θα λεγε στο αφεντικο του? Καλα εσυ με τον αλλον το jenkins η οπως αλλιως λεγετε εχετε χασει τη μπαλα. Χειροτεροι απο τον Φελλο στο facebook εχετε γινει 2
Demon13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 επιθετικο γκιστ γινεται καλαθι και φαουλ. Ο παίχτης σας είναι ακίνητος ή κινείται ακολουθώντας το Γκίστ; Δεν υπάρχει επιθετικό φίλε. Για το καλάθι σας με το ταμπλό έπρεπε να μετρήσει, αλλα 100% πιο σοβαρό ήταν το καλάθι του Λάσμε στο τέλος που δεν δίνεται. Στο τρίποντο δεν υπάρχει παράβαση και κακώς βαράμε 3ης βολές, αλλα μάνι μάνι θυμάμαι μια άκυρη απόφαση οτι έβγαλε την μπάλα ο Carry ενώ είχε το πόδι του 10-20cm μέσα Αυστηρό το φάουλ του Φώτση επίσης στο τέλος και αντιαθλητικό στο Διαμαντίδη δεν δίνεται, και ορθώς δεν αναφέρεις την 3 αυτές φάσεις στο τέλος (Φώτση Λασμε 3D) γιατί δεν σε συμφέρει να τις πεις φυσικά. Αστείο και το επιχείρημα οτι παίζαμε "ξύλο".. ο Παναθηναϊκός σας έπαιξε περιφερειακή άμυνα με τον Γκιστ, και καλές καλύψεις στην άμυνα, κάτι που δεν έγινε στο ΟΑΚΑ. Ακόμα πιο αστείο οτι "χτίσαμε" διαφορά με την διαιτησία, Έχετε απογοητευτικά ποσοστά σε 2ποντα βολές και 0 (ΜΗΔΕΝ) τρίποντα σε αντίθεση με τον ΠΑΟ (δεν είμαστε στον ίδιο τορβά σε απόδοση για να χτίσουν διαφορά τα κοράκια) Το πιο αστείο απ όλα το άκουσα απο τους Αγγελόπουλους. "Παίρνουμε Πανευρωπαϊκά και δεν παίρνουμε το πρωτάθλημα εδώ" 2 πήρατε και στο ένα πήραρε και εδώ τον τίτλο και στο άλλο χάσατε με 3-0 (το γνωστό ξύλο :) )
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Στο 5.42, πεντακάθαρο φάουλ και βολές στον Λοτζέσκι, τίποτα τα κοράκια. @Ατονίνιο κάνε με κι εσύ ignore και μη με ζαλίζεις. Τώρα το πόσο γαύρος είναι αυτός που με έκανε ignore, άσε να το κρίνουν άλλοι.
stamatinho Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Στο 5.42, πεντακάθαρο φάουλ και βολές στον Λοτζέσκι, τίποτα τα κοράκια. @Ατονίνιο κάνε με κι εσύ ignore και μη με ζαλίζεις. Τώρα το πόσο γαύρος είναι αυτός που με έκανε ignore, άσε να το κρίνουν άλλοι. Ακομα τις φασεις κοιτας με μεγενθυντικο φακο? Αν δεις πουθενα τον Τσουκαλα να τα βαζει με τις γυναικες που φορανε πρασινα πεσμου το λεπτο να γελασω λιγο. Εχω καιρο να τον δω.
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εν τω μεταξύ, αυτός ο Λάσμε πρέπει να μετονομαστεί σε Ιησού. Ούτε ο Χριστός δεν παίζει να περπάτησε τόσες φορές πάνω στο νερό. Στο 0,39 ένας μικρός περίπατος
thessalonikios28 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εν τω μεταξύ, αυτός ο Λάσμε πρέπει να μετονομαστεί σε Ιησού. Ούτε ο Χριστός δεν παίζει να περπάτησε τόσες φορές πάνω στο νερό. Στο 0,39 ένας μικρός περίπατος ο λασμε απλα επειδη τον παιρνει ελλαδα και ξερει την αβαντα(σιγουρα οι παιχτες του παο ηταν δακσκαλεμενοι οτι τα κορακια ειναι μαζι τους)εκανε 8 φορες μετρημενες ξεκαθαρα βηματα .αλλες κατεληξαν σε καλαθι και αλλες οχι.τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει σε αγωνα μπασκετ.το αστειο ειναι οτι ο διαιτητης γραμμης ηταν μπροστα στις φασεις και δεν εδινε τιποτα.εβλεπα το ματς με εναν φιλο παοκτση και παρα το γεγονος οτι αντιπαθει τον ολυμπιακο σηκωσε τα χερια ψηλα με τα οργια που εβλεπε να γινονται. στο τελος απλα επιβεβαιωσαν οι διαιτητες οτι ειναι στημενοι.και οι πετρες ξερουν οτι θα κανεις φαουλ εκει και ο διαιτητης το μονο που εχει να κανει ειναι να περιμενει με την σφυριχτρα στο στομα να το δωσει και παρολα αυτα 4-5 απανωτα φαουλ δεν τα εδωσαν νταβατζιλικι για να τελειωσει ο χρονος.καλο μας εκανε εμας αυτο γιατι φανερωσε οτι ηταν στημενη διαιτησια
man of steel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Στο 5.42, πεντακάθαρο φάουλ και βολές στον Λοτζέσκι, τίποτα τα κοράκια. @Ατονίνιο κάνε με κι εσύ ignore και μη με ζαλίζεις. Τώρα το πόσο γαύρος είναι αυτός που με έκανε ignore, άσε να το κρίνουν άλλοι. Καλά όχι ότι δεν το περίμενα αλλά λέμε τώρα,ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή δεν καταλαβαίνεις το νόημα από αυτά που σου γράφουν οι άλλοι. 1)Δεν σου έκανα ignore σου είπα ότι θα το πράξω σε περίπτωση που συνεχίσεις να το τραβάς. 2)Όντως δεν είμαι γαύρος... είμαι ολυμπιακός και αυτό έχει τεράστια διαφορά αλλά μάλλον και αυτό εμπίπτει στην αδυναμία που φαίνεται να έχεις να κατανοήσεις απλά πράγματα και έννοιες....... 3)Επειδή αυτά που λέω στην ζωή μου τα εφαρμόζω και ασχολείσαι ξανά με μένα χωρίς να σου έχω πει κάτι εσένα προσωπικά guess what...Ignore list από σήμερα και πέρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.....Τεσπα και πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου, να μάθεις πάντως να μην είσαι αγενής με άτομα που δεν σου έχουν πει ή κάνει κάτι και σου είναι παντελώς άγνωστα...Asta la vista.... 2
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 και ασχολείσαι ξανά με μένα χωρίς να σου έχω πει κάτι εσένα προσωπικά guess what...Ignore list από σήμερα και πέρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.....Τεσπα και πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου, να μάθεις πάντως να μην είσαι αγενής με άτομα που δεν σου έχουν πει ή κάνει κάτι και σου είναι παντελώς άγνωστα...Asta la vista.... Ευτυχώς που δεν είπες κάτι προσωπικά για εμένα, που να έλεγες κιόλας... Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έγραψες σε προηγούμενο μηνυμά σου, απαντώτας στη φράση «περαστικά σας». Και μιλάς εσύ για αγένεια, που απαντάς με προσωπική επίθεση, σε προσωπική άποψη. Καλή τύχη με τη λίστα σου.
gamanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Λοιπόν, για να καταλάβετε πόσο σότο, τζάμπα μαγκιά και σανό κυκλοφορεί, οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού έχουν άδεια από την εθνική νέων μέχρι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με το σύλλογό τους, άρα ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να είναι χθες στην πρώτη συγκέντρωση. Αυτό , προβάλλεται ως πραγματοποίηση της απειλής των Αυγελόπουλων, ως επίδειξη πυγμής, ως πόλεμος στο κατεστημένο, ως πράξη τιμής (pun intended) .
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αυτό προβάλλεται από ποιον? Έβγαλε η ΚΑΕ καμία ανακοίνωση? Το ότι κάποιοι ΑΡΔ το συνδύασαν στο κεφάλι τους με τις δηλώσεις Αγγελόπουλων, δεν είναι ευθύνη της ΚΑΕ αλλά των ΑΡΔ
gamanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Αυτό προβάλλεται από ποιον? Έβγαλε η ΚΑΕ καμία ανακοίνωση? Το ότι κάποιοι ΑΡΔ το συνδύασαν στο κεφάλι τους με τις δηλώσεις Αγγελόπουλων, δεν είναι ευθύνη της ΚΑΕ αλλά των ΑΡΔ Δεν έγραψα κάτι από αυτά που (ίσως) φαντάστηκες. Το ρήμα που χρησιμοποίησα είναι κυκλοφορεί. Για τους Αρδ μίλησα και σε ποιούς αποδεδειγμένα απευθύνονται.
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Από τη στιγμή που δεν έγραψες ποιος το πουλάει το σοτο, μπορεί ο καθένας να φαντάζεται ότι θέλει. Μέχρι και ότι ο κάτοικος Ομονοίας μπορεί να μπει στη ζυγαριά με τους Αγγελόπουλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις