stamatinho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πράσινο DNA, μην τα ξαναλέμε Πριν 300 χρονια? Του Ματζαρη και του Πριντεζη το αμαξι καλα?
Jenkins Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πριν 300 χρονια? Του Ματζαρη και του Πριντεζη το αμαξι καλα? Α, άλλαξε το DNA από τότε δηλαδή ε? Πριν ένα μήνα δερνόσουν μέσα στη Λεωφόρο με τα παόκια, πρόπερσι πετούσες μολότωφ στον ΟΑΚΑ, παραπρόπερσι κυνηγούσες τους παίχτες σου μετά το γκολ του Μόνχε στο ΟΑΚΑ, πιο παλιά πυροβολούσες με αεροβόλα τους παίχτες μας στο ΟΑΚΑ και πάει λέγοντας. Είμαι σίγουρος ότι τα αυτοκίνητα σκεφτόσουν από χθες το βράδυ, μεγάλη στεναχώρια
tool1983 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μελάγες: http://www.gazzetta.gr/basketball/article/619718/o-kalos-pao-o-kakos-osfp-kai-oi-anikanoi-diaitites?fb_action_ids=10152508534037533&fb_action_types=og.likes Γραφικός και αυτός. Να του βράσουμε μια μπάλα, να πάρει μυρωδιά. Α ρε Jenkins δες ένα βιντεο του Μελαγες να μαθαίνεις ποιος είναι ο υπαλληλος. http://www.youtube.com/watch?v=WcJt2VtbRw8&feature=kp
stamatinho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Α, άλλαξε το DNA από τότε δηλαδή ε? Πριν ένα μήνα δερνόσουν μέσα στη Λεωφόρο με τα παόκια, πρόπερσι πετούσες μολότωφ στον ΟΑΚΑ, παραπρόπερσι κυνηγούσες τους παίχτες σου μετά το γκολ του Μόνχε στο ΟΑΚΑ, πιο παλιά πυροβολούσες με αεροβόλα τους παίχτες μας στο ΟΑΚΑ και πάει λέγοντας. Είμαι σίγουρος ότι τα αυτοκίνητα σκεφτόσουν από χθες το βράδυ, μεγάλη στεναχώρια Αυτη ειναι η απαντηση σου λοιπον... Μα τα αμαξια ρε?? Φρεσκα κουλουρια θελουμε Mετα απο ηττα στο οακα και πριν απο σιγουρη ηττα στο σεφ
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αυτοι ειναι οι ιδιοι που τα σπαγανε στη λεωφορο με τον Παοκ η διαφορετικοι? 1
stamatinho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αυτοι ειναι οι ιδιοι που τα σπαγανε στη λεωφορο με τον Παοκ η διαφορετικοι? Αν ερθω και σου πεταξω εγω μολοτοφ μεσα στα μουτρα και παραδιπλα να εχεις τη γκομενα η τη γυναικα αμα εισαι μαγκας μη μου τη πετας πισω.. Κατσε φαει και δευτερη. Στη Παλεφιπ εκαναν ντου οχι στη 13.
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 A μαλιστα Τα ανοιγμενα κεφαλια , η ανταλλαγη καθισματων κ τα λοιπα ηταν απο φωτοβολιδα που πεταξαν τα παοκια Aight #ΠρασινοDNA 1
Jenkins Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τα περι αρλουμπων ασε να τα κρινουν αλλοι (που αποτι βλεπω ακομη και οι ομοιδεατες σου πλεον, κρινουν μια χαρα τα ποστ σου...). Ειναι η τελευταια φορα που θα ασχοληθω να σου απαντησω. Και για να ειμαι ειλικρινης δεν ποσταρω για να απαντησω σε σενα, αλλα σε αυτους που ειναι ανενημερωτοι και υπαρχει περιπτωση να χαψουν αυτα που διαβαζεις απτον πρωκταθλητη και τα αναπαραγεις εδω μεσα. Η περιπτωση Βασιλοπουλου ως προς το θεμα πειραγμενων ισλογισμων ειναι παρομοια με του Παπαλουκα για την οποια συνεχιζεις να κανεις μοκο. Δηλαδη, δεν κατεβαλαν ολο το ποσο που οφειλαν βαση συμβολαιου οι Αγγελοπουλοι στους παιχτες και αυτοι προσεφυγαν στην FIBA να ζητησουν τις οφειλες. Στην περιπτωση Παπαλουκα, ειναι γνωστο οτι υπηρχε προφορικη συμφωνια ΚΑΕ-παιχτη για αναπροσαρμογη του μισθου με χαμηλοτερες αποδοχες. Γνωστο γιατι το εχει παραδεχθει η ιδια η ΚΑΕ δημοσιως. Γιατι προφορικη ομως; Διοτι ειχε μολις αλλαξει η νομοθεσια και προεβλεπε για καθε νεο συμβολαιο πολυ μεγαλυτερη φορολογια (40% επι των μεικτων). Ετσι η ΚΑΕ γαυρος, ηθελε ναι μεν να πληρωνει λιγοτερα στον παιχτη, αλλα χωρις να υπεγραφαν νεο συμβολαιο που θα συνοδευοταν απο την νεα βαρια φορολογια (αρα στο τελος της ημερα θα της κοστιζε παραπανω ενα μειωμενο συμβολαιο με πολλη φορολογια, παρα το παλιο συμβολαιο με την ελαχιστη φορολογια). Συμφωνησαν λοιπον προφορικα, η ΚΑΕ φοροδιεφυγε απο το κρατος παρουσιαζοντας το παλαιο συμβολαιο του παικτη στην εφορια και ολα καλα. Μεχρι την μερα που ηρθε ο Παπαλουκας και ειπε οτι δεν εχει πληρωθει το συμβολαιο του (αθετησε την προφορικη συμφωνια και πηγε βαση του συμβολαιου, διεκδικησε στη FIBA τα λεφτα και η FIBA τα επιδικασε). Η ιδια ιστορια καρμπον και στην περιπτωση Βασιλοπουλου που ηταν τραυματιας και του μειωσαν τις αποδοχες προφορικως, οχι ομως και γραπτως για τον ιδιο λογο της φορολογιας. Παρουσιαζοταν στην εφορια το παλαιο συμβολαιο και σε αυτην την περιπτωση, ο παιχτης ειχε συμφωνησει προφορικα να παιρνει λιγοτερα και η ΚΑΕ παρουσιαζε αλλα αντ'αλλων ισολογισμους και συμβολαια για να φοροδιαφευγει. Συμπερασμα: Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι, αρα για πειραγμενους ισολογισμους οταν ακους, θα αλλαζεις κουβεντα, γαυρε. http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131213/isologismos-kae-pao-2012-13 Μιλάμε για τρελό γέλιο. Διάβασε βάζελε για να δεις πώς γίνονται οι σωστές δουλειές, όχι κάτι προφορικές μειώσεις που τις χρυσοπλήρωσαν κιόλας στην τελική.
Demon13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 redplanet, gate7, redordead κτλ...ωραία link LRoi...(αλήθεια κάθεσαι και τα διαβάζεις αυτά ή απλα τα ποστάρεις Α ρε Jenkins δες ένα βιντεο του Μελαγες να μαθαίνεις ποιος είναι ο υπαλληλος. http://www.youtube.com/watch?v=WcJt2VtbRw8&feature=kp Αυτού που γράφει στο gazzetta; Πάω να το ποστάρω κάτω απο τα άρθρα του σαν comment. Απο τότε διδάσκατε ήθος θα γράψω κ.Μελάγιες
Jenkins Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Θα περιμένω τα δικά σας link σε αυτά που λέτε, να γελάσω περισσότερο. Βέβαια δεν υπάρχει περισσότερο αρμόδιος από τον Τράκη που τα λέει πολύ όμορφα και νηφάλια http://www.youtube.com/watch?v=KczpQ9SM-8Q#t=74
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 @washcloud: Δεν ειναι τυχαιο που πεφτουν να τον φανε. Ο τυπος τους πουλαει περισσοτερο οπαδιλικι παρα παιζει μπασκετ. Αποθεωνει τον εαυτο του στο 1/10 ματς που θα παιξει καλα, και στα αλλα 9 φταινε οι διαιτητες, η ελλειψη σεβασμου, οι τραυματισμοι, το ξεσκαρταρισμα που θελει η ομαδα κλπ. Μοιραια, καποια στιγμη θα χαθει η υπομονη, θα τον παρουν πρεφα και θα ξεσπασουν. Επισης μη ξεχνας και το αλλο. Ο κοσμος του ΟΣΦΠ δεν ειναι γαλουχημενος στον παραγοντα υπομονη. 'Η αποθεωση ή γιουχα. Τα συγκεκριμενα μπορουν να τα εναλλασουν και κατα τη διαρκεια του ιδιου αγωνα (παρε παραδειγμα το παιχνιδι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ Ευρωλιγκας στο ΣΕΦ). Συμφωνούμε στο ότι τα τελευταία 3 χρόνια ως "ηγέτης" του ΟΣΦΠ (...όπως και της Εθνικής), ο Σπάμμερ δεν είναι αυτό που του αποδίδεται από τους...οπαδούς του ΟΣΦΠ (...) : αδιαμφισβήτητα κορυφαίος, εσύ κι εγώ (...παλαιότερα, και το 'χω ξαναπεί, ΗΤΑΝ πολύ πιο σταθερός ως παίκτης. ΔΕΝ πιστώνω το...καλό του παρελθόν "στον ΠΑΟ", προφανώς - ΙΣΩΣ να έχει όμως να κάνει με το πώς τον χρησιμοποιούσε ο Ομπράντοβιτς, ο βασικός του προπονητής. Την αστάθεια την έχει πάντως στο αίμα του ο Μπίλης, και με τα χρόνια έγινε χειρότερη. Ισως να παραμπριζώθηκε φεύγοντας για ΝΒΑ, να μην ήταν για όσο ψηλά προσπάθησε, με τον τρόπο που το προσπάθησε, με αποτέλεσμα την περεταίρω "αποσταθεροσποίησή του"). Από εκεί και πέρα όμως, και αφού δηλώσω ότι ίσως και να μην ξέρω και πολλά (ή έστω αρκετά), η δική μου αίσθηση είναι ότι τον αδικείς, λέγοντας "τους πουλάει οπαδιλίκι", κατ' αρχάς, "παρά παίζει μπάσκετ", κατά δεύτερο λόγο. ΓΕΝΙΚΑ έχω καλή άποψη για την γενική του στάση, εντός/εκτός παρκέ. Αυτά που βλέπω δηλαδή και που ξέρω από αγώνες, χωρίς να τρυγυρνώ ιδιαίτερα σε άλλους κύκλους πληροφόρησης, "πιο ψαγμένους". Μ' άλλα λόγια, δεν τον καταννοώ ως "πουλώντα οπαδιλίκι". Σ' αυτό να προσθέσω ότι τις προάλλες πόσταρες εκείνη την φωτό, για την οποία βρήκα αφορμή εγώ να κάνω τον χαβαλέ μου, κι έγραψες πράγματα, που θεωρώ ότι δεν σε τιμάνε (ήθελε μάλιστα να σχολιάσω σχετικά, αλλά τελικά απλά δεν είχα όρεξη ν' ασχοληθώ). Για να εξηγηθώ : έγραψες διάφορα περί "ήθους" του (με παραλληλισμούς με τον βρωμοσέρβο -βρωμό όχι γιατί σιχάινομαι είυτε αυτόν είτε τους Σέρβους γενικότερα, αν και την ΕΧΟΥΝ στο αίμα τους την αλητεία - αλλά επειδή ΟΝΤΩΣ έχει κάνει ουκ ολίγες βρωμιές παλιότερα. Σα να τις έχει κόψει πια, βέβαια, αλλά το παρελθόν υπάρχει), με αφορμή ένα καρέ και μόνο, το οποίο δεν "αποδεικνύει" τους ισχυρισμούς σου. Σε φάση όπως ο DK καιρό είχε γράψει για εκείνο το και καλά φλόπινγκ μπροστά στον Ρούλη - και είχαμε διάφορα μεταξύ μας με τον DK επί αυτού, καθώς εγώ υποστήριζα ότι ο Ρούλης του είχε χώσει γονατιά κατά το ντράιβ), σχετικά με το χέρι του που φαίνεται για τα καλά χωμένο στον καβάλο του Λασμέ. Ε ρε φίλε, δεν μπορεί εγώ να καταλαβαίνω ότι το χέρι του φαίνεται όπως φαίνεται στην φωτό, όχι γιατί πήγε να του στίψει τα κακάλια, αλλά επειδή πάνω στην κίνηση απεγκλωβισμού από το σκρην που κάνει φτάνει μέχρι την...ευαίσθητη εκείνη περιοχή, κι εσύ να βλέπεις "δόλο"... ΕΚΤΟΣ κι αν τρόλλαρες,,,,,,αλλά τα όσα έγραψες, ΔΕΝ μου κάνανε για τρολλάρισμα (/καζούρα/πείραγμα στους ολυμπιακούς/whatever). Δεν ξέρω άλλωστε να έχει τέτοιο ιστορικό "βρωμιάς" ο Σπάμμερ, πέρα από την κλασσική βουτιά εκτός γραμμών, μετά από το κατέβασμα από μπούκα (το οποίο παρεμπιπτόντως περισσότερο "αστείο" είναι, ως συνεχής/σταθερή εικόνα, παρά "βρωμιά" ή φλοπινγκ). ΑΝ κοιμάμαι όρθιος πάω πάσο - αλλά απλά δεν νομίζω ότι κοιμάμαι. (...άσε που, αν ΟΝΤΩΣ το χέρι του ήταν εκεί και...έσφιγγε, υποθέτω ότι θα είχε γυρίσει ο Γκαμπόν και θα του το είχε βάλει στον κώλο...). Με το παραπάνω δεν "βρήκα απλά αφορμή να κάνω θέμα κάτι προχθεσινό τη στιγμή που δεν το ε΄χια κάνει τότε", αλλά το είπα για αν δείξω ότι ναι μεν συμφωνούμε σε κάποια περί Σπάμμερ, αλλά νομίζω ότι εσύ (για ενστικτώδη οπαδικά κίνητρα), το τραβάς πιο μακρυά...Κι εμπίπτει στην ίδια κατηγορία αυτού που είπες περί "οπαδιλικίου". Τον Σπαμ τον σέβομαι και "ως αθλητή", και (κυρίως) ως άνθρωπο. Απλά μου την δίνει είτε όταν του αποδίδονται περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ του αναλογούν, με βάση την μέχρι τούδε καριέρα του (και στον αντίποδα πέφτουν δυσανάλογα να τον φάνε κανονικά), είτε όταν του χρεώνονται "ανύπαρκτες καταστάσεις", όπως καλή ώρα... Δεν είμαι "με κανέναν" (χωρίς να προσπαθώ να το...κάνω "πάσει θυσία", αυτό, δηλαδή ντε και καλά να είμαι "ξεχωριστός" και...ξέχωρος - απλά δεν πιστεύω σε δόγματα), δεν κλείνω τα μάτια όταν "μου είναι δύσκολο να κατακρίνω κάποιον που συμπαθώ" (ΑΝ κάνει κάτι αξιοκατάκριτο, και το παιδί μου το ίδιο ή ο γονιός μου, θα δεχτεί την κριτική μου), ή αντίθετα δεν κοιτάω να βγάλω τα μάτια κάποιου που δεν συμπαθώ (όπως πχ τον Μουρλόντοσιτς : ΔΕΝ τον έχω για "καλή πάστα", που σημαίνει έχω ήδη παγιωμένη άποψη γι' αυτόν, ΑΛΛΑ κάθε κίνησή του θα την ΚΡΙΝΩ. Κι αν είναι καλή, θα την επαινέσω). Κι αυτό γιατί μ' αρέσει τα πράγματα να είναι στη σωστή τους θέση, χωρίς εθελοτυφλίες. Επίλογος γενικός (επειδή ήθελα να το πω στο προηγούμενο ποστ αλλα΄το ξέχασα): Έχουν γαμηθεί οι ζωές μας που έχουν γαμηθεί τα τελευταία χρόνια, κι εμείς γαμάμε (..νομοτελειακά, αλλά ρε πούστη μου, παίζει κι επιλογή...) πράγματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν άλλη υπόσταση. Εξηγούμαι : ένα παιχνίδι είναι (εξαιρώ τους άρρωστους που παίζουν στοιχήματα...). Τί σκατά το παίρνετε κάποιοι έτσι; Ας χάσει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα. Ε και; Ή ας το χάσει ο ΠΑΟ. Ε και; Διαβάζω αναλύσεις θυμού, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ. Στους δρόμους καίγονται αμάξια παικτών. Πρόεδροι κάνουν μπουρδέλο καταστάσεις, πρόσωπα και θεσμούς. ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ ΓΑΜΩ; Έχασε η ομάδα σας (η μία την Πέμπτη - η άλλη την Κυριακή κτλ) και καταλαβαίνω ότι είστε φορτισμένοι με στεναχώρια και θυμό (αναλόγως και την ήττα φυσικά). Θα πει κανείς "ε στα φόρουμ ξεσπάμε, δεν είμαστε κι από αυτούς που κάψανε αμάξια". Και θ' απαντήσω εγώ, ο άλλος χθες έλεγε "καλά που δεν κουβαλήθηκα στο ΣΕΦ με το παιδί μου, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ". Ο,τι πιο τραγικό έχω διαβάσει εδώ και καιρό, οπουδήποτε, για οποιοδήποτε θέμα (το τελευταίο πριν από αυτό, ήταν κάτι ρατσιστικά κάπου αλλού από κάποιον άλλον, πριν μήνες). Αντί ας πούμε να πει "καλά που δεν κουβαλήθηκα ΣΕΦ να πνιγεί απ' τους καπνούς το παιδί μου και να γίνει κα'να τυχόν σκηνικό με τους κάφρους μετά και να έχουμε και χειρότερα", είπε ότι το "ΤΖΑΜΠΑ" = νίκη γιοκ...... Όλα για την νίκη, όλα για το συναίσθημα χαράς που (σαφώς) φέρνει αυτή. Σαν πρεζόνια της ευτυχίας ένα πράμμα. Κι αναρωτιέμαι αν αυτό το παιδί, με ΤΕΤΟΙΑ "βιώματα", μια μέρα θα έχει την ατυχία να έχει "καταντήσει" να είναι στις παρέες αυτών που θα σπάνε, θα βρίζουν, θα καίνε, θα ρημάζουν, "όταν δεν θα έρχεται η νίκη"... Ρε Νίκοι Τσιαμτσίκες αυτού του κόσμου, τί κόσμο φτιάχνετε για τα παιδιά σας; Και, σκέφτεστε ΜΕΤΑ, σε ΑΥΤΟΝ να τα μεγαλώσετε; Ο κόσμος είναι σκατά και θέλει πόλεμο για να φτιάξει, και δεν θα φτιαχτεί μόνο με το να κοιτάξουμε φτιάξουμε ο καθ' ένας τον εαυτό μας. Αλλά αν δεν κοιτάμε και αυτόν τον εαυτόν, δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουμε τίποτα. Άντε καλό μας βράδυ...
Jenkins Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Wash, πες μου ρε φίλε αλήθεια, πουλάς εγκυκλοπαίδειες έτσι? Δεν διαβάζονται αυτά. Τα είπες όλα! Edit:Jekins aka Lroi ή πόσα άλλα account έχεις μην μoυ κάνεις quote please.Η δική σου η λογική και η νοοτροπία είναι εντελώς εκ διαμέτρου αντίθετες από την δική μου.Άστο καλύτερα βγάλε τα απωθημένα σου σε άλλους και μην το παίζεις ως ο μόνος υπέρμαχος του γαύρου εδώ μέσα!Μαθήματα ολυμπιακοφροσύνης δεν δέχομαι από κανέναν ειδικά από σένα.Το κλείνω εδώ δεν θα επανέλθω, αν συνεχίσεις να το τραβάς απλά ignore list όπως σε έχουν σχεδόν όλοι οι συμφορουμίτες στο topic και ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε... Επειδή τώρα το θυμήθηκα, be my guest. Σύμφωνα με τους κανόνες του forum λοιπόν, δεν απαγορεύεται να κάνω quote κανέναν. Τόσο καιρό όπως βλέπεις δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτά που γράφεις, συνεπώς ήσουν άτυπα στη δική μου ignore list, όσον αφορά τις απόψεις σου και μόνο. Η δική σου νοοτροπία ποια είναι δηλαδή για να καταλάβω? Να γλείφουμε εκεί που οι άλλοι φτύνουν? Όχι κύριος, ευχαριστώ. Τέλος, δεν έκανα σε κανέναν μαθήματα ολυμπιακοφροσύνης, αν και τα like από όλους τους βάζελους του forum ίσως θα έπρεπε να σου πουν πολλά. Έκανα μαθήματα αντιΒαζελακόπουλου, που έδωσε 800k αγνώστου προελεύσεως για να κατεβάσει όλη την ομάδα του Ολυμπιακού ανασφάλιστη στο Μουντομπάσκετ. Αυτά, δεν θα επανέλθω. Καλως ήρθα στην ignore list σου και άσε να βλέπω εγώ καλύτερα ποιος άλλος με έχει προσθέσει
man of steel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Συμφωνούμε στο ότι τα τελευταία 3 χρόνια ως "ηγέτης" του ΟΣΦΠ (...όπως και της Εθνικής), ο Σπάμμερ δεν είναι αυτό που του αποδίδεται από τους...οπαδούς του ΟΣΦΠ (...) : αδιαμφισβήτητα κορυφαίος, εσύ κι εγώ (...παλαιότερα, και το 'χω ξαναπεί, ΗΤΑΝ πολύ πιο σταθερός ως παίκτης. ΔΕΝ πιστώνω το...καλό του παρελθόν "στον ΠΑΟ", προφανώς - ΙΣΩΣ να έχει όμως να κάνει με το πώς τον χρησιμοποιούσε ο Ομπράντοβιτς, ο βασικός του προπονητής. Την αστάθεια την έχει πάντως στο αίμα του ο Μπίλης, και με τα χρόνια έγινε χειρότερη. Ισως να παραμπριζώθηκε φεύγοντας για ΝΒΑ, να μην ήταν για όσο ψηλά προσπάθησε, με τον τρόπο που το προσπάθησε, με αποτέλεσμα την περεταίρω "αποσταθεροσποίησή του"). Από εκεί και πέρα όμως, και αφού δηλώσω ότι ίσως και να μην ξέρω και πολλά (ή έστω αρκετά), η δική μου αίσθηση είναι ότι τον αδικείς, λέγοντας "τους πουλάει οπαδιλίκι", κατ' αρχάς, "παρά παίζει μπάσκετ", κατά δεύτερο λόγο. ΓΕΝΙΚΑ έχω καλή άποψη για την γενική του στάση, εντός/εκτός παρκέ. Αυτά που βλέπω δηλαδή και που ξέρω από αγώνες, χωρίς να τρυγυρνώ ιδιαίτερα σε άλλους κύκλους πληροφόρησης, "πιο ψαγμένους". Μ' άλλα λόγια, δεν τον καταννοώ ως "πουλώντα οπαδιλίκι". Σ' αυτό να προσθέσω ότι τις προάλλες πόσταρες εκείνη την φωτό, για την οποία βρήκα αφορμή εγώ να κάνω τον χαβαλέ μου, κι έγραψες πράγματα, που θεωρώ ότι δεν σε τιμάνε (ήθελε μάλιστα να σχολιάσω σχετικά, αλλά τελικά απλά δεν είχα όρεξη ν' ασχοληθώ). Για να εξηγηθώ : έγραψες διάφορα περί "ήθους" του (με παραλληλισμούς με τον βρωμοσέρβο -βρωμό όχι γιατί σιχάινομαι είυτε αυτόν είτε τους Σέρβους γενικότερα, αν και την ΕΧΟΥΝ στο αίμα τους την αλητεία - αλλά επειδή ΟΝΤΩΣ έχει κάνει ουκ ολίγες βρωμιές παλιότερα. Σα να τις έχει κόψει πια, βέβαια, αλλά το παρελθόν υπάρχει), με αφορμή ένα καρέ και μόνο, το οποίο δεν "αποδεικνύει" τους ισχυρισμούς σου. Σε φάση όπως ο DK καιρό είχε γράψει για εκείνο το και καλά φλόπινγκ μπροστά στον Ρούλη - και είχαμε διάφορα μεταξύ μας με τον DK επί αυτού, καθώς εγώ υποστήριζα ότι ο Ρούλης του είχε χώσει γονατιά κατά το ντράιβ), σχετικά με το χέρι του που φαίνεται για τα καλά χωμένο στον καβάλο του Λασμέ. Ε ρε φίλε, δεν μπορεί εγώ να καταλαβαίνω ότι το χέρι του φαίνεται όπως φαίνεται στην φωτό, όχι γιατί πήγε να του στίψει τα κακάλια, αλλά επειδή πάνω στην κίνηση απεγκλωβισμού από το σκρην που κάνει φτάνει μέχρι την...ευαίσθητη εκείνη περιοχή, κι εσύ να βλέπεις "δόλο"... ΕΚΤΟΣ κι αν τρόλλαρες,,,,,,αλλά τα όσα έγραψες, ΔΕΝ μου κάνανε για τρολλάρισμα (/καζούρα/πείραγμα στους ολυμπιακούς/whatever). Δεν ξέρω άλλωστε να έχει τέτοιο ιστορικό "βρωμιάς" ο Σπάμμερ, πέρα από την κλασσική βουτιά εκτός γραμμών, μετά από το κατέβασμα από μπούκα (το οποίο παρεμπιπτόντως περισσότερο "αστείο" είναι, ως συνεχής/σταθερή εικόνα, παρά "βρωμιά" ή φλοπινγκ). ΑΝ κοιμάμαι όρθιος πάω πάσο - αλλά απλά δεν νομίζω ότι κοιμάμαι. (...άσε που, αν ΟΝΤΩΣ το χέρι του ήταν εκεί και...έσφιγγε, υποθέτω ότι θα είχε γυρίσει ο Γκαμπόν και θα του το είχε βάλει στον κώλο...). Με το παραπάνω δεν "βρήκα απλά αφορμή να κάνω θέμα κάτι προχθεσινό τη στιγμή που δεν το ε΄χια κάνει τότε", αλλά το είπα για αν δείξω ότι ναι μεν συμφωνούμε σε κάποια περί Σπάμμερ, αλλά νομίζω ότι εσύ (για ενστικτώδη οπαδικά κίνητρα), το τραβάς πιο μακρυά...Κι εμπίπτει στην ίδια κατηγορία αυτού που είπες περί "οπαδιλικίου". Τον Σπαμ τον σέβομαι και "ως αθλητή", και (κυρίως) ως άνθρωπο. Απλά μου την δίνει είτε όταν του αποδίδονται περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ του αναλογούν, με βάση την μέχρι τούδε καριέρα του (και στον αντίποδα πέφτουν δυσανάλογα να τον φάνε κανονικά), είτε όταν του χρεώνονται "ανύπαρκτες καταστάσεις", όπως καλή ώρα... Δεν είμαι "με κανέναν" (χωρίς να προσπαθώ να το...κάνω "πάσει θυσία", αυτό, δηλαδή ντε και καλά να είμαι "ξεχωριστός" και...ξέχωρος - απλά δεν πιστεύω σε δόγματα), δεν κλείνω τα μάτια όταν "μου είναι δύσκολο να κατακρίνω κάποιον που συμπαθώ" (ΑΝ κάνει κάτι αξιοκατάκριτο, και το παιδί μου το ίδιο ή ο γονιός μου, θα δεχτεί την κριτική μου), ή αντίθετα δεν κοιτάω να βγάλω τα μάτια κάποιου που δεν συμπαθώ (όπως πχ τον Μουρλόντοσιτς : ΔΕΝ τον έχω για "καλή πάστα", που σημαίνει έχω ήδη παγιωμένη άποψη γι' αυτόν, ΑΛΛΑ κάθε κίνησή του θα την ΚΡΙΝΩ. Κι αν είναι καλή, θα την επαινέσω). Κι αυτό γιατί μ' αρέσει τα πράγματα να είναι στη σωστή τους θέση, χωρίς εθελοτυφλίες. Επίλογος γενικός (επειδή ήθελα να το πω στο προηγούμενο ποστ αλλα΄το ξέχασα): Έχουν γαμηθεί οι ζωές μας που έχουν γαμηθεί τα τελευταία χρόνια, κι εμείς γαμάμε (..νομοτελειακά, αλλά ρε πούστη μου, παίζει κι επιλογή...) πράγματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν άλλη υπόσταση. Εξηγούμαι : ένα παιχνίδι είναι (εξαιρώ τους άρρωστους που παίζουν στοιχήματα...). Τί σκατά το παίρνετε κάποιοι έτσι; Ας χάσει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα. Ε και; Ή ας το χάσει ο ΠΑΟ. Ε και; Διαβάζω αναλύσεις θυμού, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ. Στους δρόμους καίγονται αμάξια παικτών. Πρόεδροι κάνουν μπουρδέλο καταστάσεις, πρόσωπα και θεσμούς. ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ ΓΑΜΩ; Έχασε η ομάδα σας (η μία την Πέμπτη - η άλλη την Κυριακή κτλ) και καταλαβαίνω ότι είστε φορτισμένοι με στεναχώρια και θυμό (αναλόγως και την ήττα φυσικά). Θα πει κανείς "ε στα φόρουμ ξεσπάμε, δεν είμαστε κι από αυτούς που κάψανε αμάξια". Και θ' απαντήσω εγώ, ο άλλος χθες έλεγε "καλά που δεν κουβαλήθηκα στο ΣΕΦ με το παιδί μου, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ". Ο,τι πιο τραγικό έχω διαβάσει εδώ και καιρό, οπουδήποτε, για οποιοδήποτε θέμα (το τελευταίο πριν από αυτό, ήταν κάτι ρατσιστικά κάπου αλλού από κάποιον άλλον, πριν μήνες). Αντί ας πούμε να πει "καλά που δεν κουβαλήθηκα ΣΕΦ να πνιγεί απ' τους καπνούς το παιδί μου και να γίνει κα'να τυχόν σκηνικό με τους κάφρους μετά και να έχουμε και χειρότερα", είπε ότι το "ΤΖΑΜΠΑ" = νίκη γιοκ...... Όλα για την νίκη, όλα για το συναίσθημα χαράς που (σαφώς) φέρνει αυτή. Σαν πρεζόνια της ευτυχίας ένα πράμμα. Κι αναρωτιέμαι αν αυτό το παιδί, με ΤΕΤΟΙΑ "βιώματα", μια μέρα θα έχει την ατυχία να έχει "καταντήσει" να είναι στις παρέες αυτών που θα σπάνε, θα βρίζουν, θα καίνε, θα ρημάζουν, "όταν δεν θα έρχεται η νίκη"... Ρε Νίκοι Τσιαμτσίκες αυτού του κόσμου, τί κόσμο φτιάχνετε για τα παιδιά σας; Και, σκέφτεστε ΜΕΤΑ, σε ΑΥΤΟΝ να τα μεγαλώσετε; Ο κόσμος είναι σκατά και θέλει πόλεμο για να φτιάξει, και δεν θα φτιαχτεί μόνο με το να κοιτάξουμε φτιάξουμε ο καθ' ένας τον εαυτό μας. Αλλά αν δεν κοιτάμε και αυτόν τον εαυτόν, δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουμε τίποτα. Άντε καλό μας βράδυ... Επειδή αναφέρθηκες σε μένα γιατί εγώ έγραψα για κάθοδο οικογένειας με το παιδί στο γήπεδο θα σου πρότεινα να διαβάζεις πιο προσεκτικά και να μην λες για τραγικότητες.Συγχωνεύεις δύο διαφορετικά post μου σε ένα όπως σε βολεύει ..Το κάνεις συχνά να παρουσιάζεις τα γεγονότα όπως σε βολεύουν.Για τα 150 ευρώ μίλησα στην αρχή που μας είχαν πάρει διαφορά στο πρώτο ημίχρονο...Μετά τοποθετήθηκα και για τις κροτίδες και είπα ευτυχώς που δεν κατέβηκα με την γυναίκα μου και το παιδί μου...Δηλαδή έπρεπε στο πρώτο post να είμαι μάγος να ξέρω ότι θα πέσουν κροτίδες και θα γίνει χαμός από τους καπνούς στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να τοποθετηθώ για ένα συμβάν που δεν είχε ακόμα συμβεί;Αν έκανες τον κόπο να διαβάζεις προσεκτικά θα έβλεπες ότι και εγώ και ο Φίλιπος και HERTAN αναφερθήκαμε αναλυτικά επ' αυτού και μάλιστα εξέφρασα το παράπονο μου πότε θα γίνομε πολιτισμένη χώρα ώστε να βλέπουμε τα ματς με τις οικογένειες μας.Θα τελειώσω χρησιμοποιώντας την δική σου φράση πριν από μερικές μέρες.Κρίμα πραγματικά όμως...Διάβαζε πιο προσεκτικά στο μέλλον όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά απλά εκτίθεσαι......
thanos77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 http://www.dailymotion.com/video/x1y3vfc_η-απρέπεια-του-προκλητικού-λάσμε_sport?start=34 οι παιχτες του παναθηναικου ακολουθουνε τα χναρια του προεδρου τους http://www.dailymotion.com/video/x1y3gvs_τα-50ευρα-του-γιαννακόπουλου-στους-διαιτητές_sport?start=1
man of steel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καφέ σορτσάκια!Μεγαλειώδης εμφάνιση από τον Μπίλαρο και πάλι!Βαρέθηκα πια να τον δικαιολογώ.Αν βαρέθηκε να παίζει μπάσκετ γιατί να το ξέχασε αποκλείεται άντε να μας χαιρετήσει και αυτός και ο μίστερ μπιν.Με την ψυχολογία στο peak μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ είναι εμφάνιση αυτή τώρα;Άντε του χρόνου πάλι....Και να σκεφτεί κανείςότι μου πέρασε από το μυαλό να κατέβω στο ΣΕΦ. Ευτυχώωωωωως.........Θα έκλαιγα ακόμα κανένα 150αρη ευρώ έξοδα.... Για το λόγου το αληθές το πρώτο μου post... Τα έγραψα στους από κει..Σήμερα ήθελα να πάω οικογενειακός στο γήπεδο για να δει και ο πιτσιρικάς την ομάδα από κοντά.Αλλά ήμουν σίγουρος τι θα γινόταν...Γιατί ρε #$%^ κολόπαιδα δεν μας αφήνεται να πάμε στο γήπεδο με τις οικογένειες μας να χαρούμε ένα παιχνίδι; Για του λόγου το αληθές και πάλι το δεύτερο μου post.Άλλη φορά όταν αναφέρεσαι σε λεγόμενα μου θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός.Μετά όταν κάνεις κανένα report σε λένε κακό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις