daPro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 σαφως και ειναι καθοριστικο..Κανεις δεν ειπε το αντιθετο.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σε αφησουν να το διεκδικησεις στο τελος εστω και απο τυχη επειδη δεν μπορεις να βαλεις 2/2 βολες..άσχετο αλλά κ να έδινε το φάουλ στον ΔΔ θα τις έβαζε κ τις 2 κ θα πήγαινε στους 4...λέμε τώρα
thessalonikios28 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Aν λειτουργουσαν ολοι ετσι δε θα ειχαμε παρει ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο το 2004 ποτε και δε θα ειχαμε βγει ποτε για πανηγυρια εκεινο το καλοκαιρι. Kαι εκει θα ειχαν και μια δικαιολογια παραπανω με τις ανελεητες σφαγες της τοτε Σωκρατη εποχη. ποιες σφαγες ρε φιλε?οταν ο σωκρατης εριχνε το χρημα και εφερνε παιχταραδες ελλαδα εσεις ψωνιζατε απο πανερι.καμια σφαγη δεν υπηρχε.και χεστηκα για το ευρωπαικο στη μπαλα.σφαγη εχουμε στο μπασκετ συνεχειακ αι ειδικα φετος που ειστε ενα μηδενικο και με νταβατζιλικι ο τρακης και οι υποτακτικοι του κλεβουν το πρωταθλημα. ο χορηγος της wild card επρεπε να παρει και το αναλογο ανταλαγμα με καθε τροπο.απλα πραγματα. άσχετο αλλά κ να έδινε το φάουλ στον ΔΔ θα τις έβαζε κ τις 2 κ θα πήγαινε στους 4...λέμε τώρα το ματς ηταν στον ποντο οχι στους 2 ποντους.αν εβαζε και τις 2 πηγαινε στους 3. 1
daPro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Kαι εκει θα ειχαν και μια δικαιολογια παραπανω με τις ανελεητες σφαγες της τοτε Σωκρατη εποχη. Χάχα χα δώσε πόνο πρόεδρε..Πάντως έχει γράψει το όνομά του στην ιστορία ο μπαγάσας.. που τον θυμήθηκες αυτόν ρε...
stamatinho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Χάχα χα δώσε πόνο πρόεδρε.. Πάντως έχει γράψει το όνομά του στην ιστορία ο μπαγάσας.. που τον θυμήθηκες αυτόν ρε... Το οτι πινετε ακομα νερο στο ονομα του ποτε δε το καταλαβα. οταν ο σωκρατης εριχνε το χρημα και εφερνε παιχταραδες ελλαδα εσεις ψωνιζατε απο πανερι.καμια σφαγη δεν υπηρχε.και χεστηκα για το ευρωπαικο στη μπαλα. Φυσικα μαζι με τους παιχταραδες εφερνε και εναν Παπουτσελη η εναν Σπαθα ετσι για να σπαει ο παγος. Αλλα τι να πεις ολα δικαια απο τι στιγμη που "Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γα..." καμια σφαγη δεν υπηρχε.και χεστηκα για το ευρωπαικο Καπου εδω τελειωνω την κουβεντα μαζι σου 1
Jenkins Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 άσχετο αλλά κ να έδινε το φάουλ στον ΔΔ θα τις έβαζε κ τις 2 κ θα πήγαινε στους 4...λέμε τώρα Όπως ακριβώς τις έβαλε λίγο πριν.
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Stam πιστευω οτι ποτε δεν προκειται να πραδεχτεις/ειτε οτι εστω σε ενα ματσ ευνοηθηκες και πηρες ενα παιχνιδι με την διαιτησια.Ειτε στο ποδοσφαιρο ειτε στο μπασκετ ειτε στο πινγκ πονγκ.. Σημερα,δεν αξιζα να κερδισω λογω της εμφανισης μου.Αλλα παραδεξου οτι πηρες αρκετα σφυριγματα παραπανω απο μενα κατι που δεν με αφησαν να διεκδικησω το παιχνιδι μεχρι το τελος.. άσχετο αλλά κ να έδινε το φάουλ στον ΔΔ θα τις έβαζε κ τις 2 κ θα πήγαινε στους 4...λέμε τώρα Στον εναν ποντο ηταν το ματσ καταρχην,αρα ΑΝ εβαζε και τις 2 θα πηγαινε στους 3 με 8 δευτερολεπτα να απομενουν και χωρις να ξερουμε αν θα εχανε και τις 2 ή καμια ή την μια..Οτι και να εκανε,θα ειχαμε 8'' για να στειλουμε το παιχνιδι στην παραταση,να παρουμε το πρωταθλημα ειτε στο κατω κατω να το χασουμε..Αλλα αφησε μας να το διεκδικησουμε.. Μπορει να εκανε ο οποιοσδηποτε μαλακια οπως εκανε ο Περπερογλου στο 1ο ματσ,αλλα μπορει να εκανε και ενα σουτ ο οποιοσδηποτε απο το κεντρο και να επαιρνες κωλοφαρδεζικα το πρωταθλημα..
stamatinho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Stam πιστευω οτι ποτε δεν προκειται να πραδεχτεις/ειτε οτι εστω σε ενα ματσ ευνοηθηκες και πηρες ενα παιχνιδι με την διαιτησια.Ειτε στο ποδοσφαιρο ειτε στο μπασκετ ειτε στο πινγκ πονγκ.. Σου απαντησα και διπλα οποτε θα κανω copy μιας και εχουμε "χαλασει" τοσες σελιδες στο νημα με την διαιτησια. Οσο για το ποδοσφαιρο που φαγωθηκατε,ναι αν παιξουμε μπαλα καλυτερη και μας ακυρωσετε γκολ θα φωναξω για διαιτησια αλλα αν ερθω μεσα στο καραισκακη με Τοτσε και προπονητη Φαμπρι και 88 λεπτα ειμαι ανυπαρκτος και κερδισεις με οφσαιντ ουτε που θα με νοιαξει.
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Σου απαντησα και διπλα οποτε θα κανω copy μιας και εχουμε "χαλασει" τοσες σελιδες στο νημα με την διαιτησια. Πες μου ενα παιχνιδι απο το 1997 και μετα,που να μην εχεις γκρινιαξει για την διαιτησια σε μεταξυ μας ματσ..Οχι παιχνιδι που εληξε 4-0 ας πουμε υπερ μου.Ενα που να εληξε 1-0,0-0,2-2..
stamatinho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Πες μου ενα παιχνιδι απο το 1997 και μετα,που να μην εχεις γκρινιαξει για την διαιτησια σε μεταξυ μας ματσ..Οχι παιχνιδι που εληξε 4-0 ας πουμε υπερ μου.Ενα που να εληξε 1-0,0-0,2-2.. Δεν εχεις καταλαβει κατι μου φαινετε... Δεν γκρινιαζαμε ποτε για τη διαιτησια στα μεταξυ μας με εξαιρεση κατι σφαγες που βγαζαν ματι π.χ Κατσουρανης Εμεις γκρινιαζαμε γιατι το πρωταθλημα οπως εχω πει 1000 φορες κρινεται στα ματς της επαρχιας. Εκει εμεις καναμε καποιες φορες γκελα(φυσιολογικο)ενω εσεις οταν πηγαινατε να φερετε κανα χ η να χασετε τσουπ 5 λεπτα καλυστερησεις η τσουπ ψευτικο πεναλτυ σε Αλεξανδρη-Γιαννακοπουλο-Τζορτζεβιτς η τσουπ με 9-10 παιχτες ο αντιπαλος. Καταλαβες τωρα πιστευω. 2
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Με τα δεδομένα έσοδα των ομίλων του CL και γω γίνομαι προεδράρα αλά Σωκράτη και φέρνω Ζάχοβιτς, Σκλεναρικοβα και Τζιοβάνι. Απο την τσέπη του τα έβαλε; Τα στέρησε από βάζελο και ΑΕΚ. Και τι είδαμε λοιπόν απο την threeλάρα; Κάτι 7άρες στο Ντελε Αλπι, κάτι 0-3-32 στα εκτός και ανδριάντες σε κάτι νορβηγικα χωριά λέγε με Μολντε που ανακάλυψαν τις νίκες λόγω threeλου και κάτι Ξεφτιλίκιαααα απο ομάδες με καρδούλες Το euro 2004 δε, το πήραμε λόγω μη ύπαρξης των διορισμένων στην ομάδα. Έναν γιανακοπουλο θυμάμαι και αυτός αν δεν κανω λάθος ειχε πάρει μετεγγραφή στην Μπόλτον τότε. Κανένας παίχτης του γαύρου στην εθνική μπάσκετ και πιθανόν να πάρουμε οχι απλά το παγκόσμιο αλλά και το διαγαλαξιακό!!! Χάνουν απο ομάδα χωρις προπονητή και φυσικά φταίει το πράσινο, το κίτρινο και το τιρκουαζ κατεστημένο. Ποτε επιτέλους θα μάθετε να χάνετε; 1
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν εχεις καταλαβει κατι μου φαινετε... Δεν γκρινιαζαμε ποτε για τη διαιτησια στα μεταξυ μας με εξαιρεση κατι σφαγες που βγαζαν ματι π.χ Κατσουρανης Εμεις γκρινιαζαμε γιατι το πρωταθλημα οπως εχω πει 1000 φορες κρινεται στα ματς της επαρχιας. Εκει εμεις καναμε καποιες φορες γκελα(φυσιολογικο)ενω εσεις οταν πηγαινατε να φερετε κανα χ η να χασετε τσουπ 5 λεπτα καλυστερησεις η τσουπ ψευτικο πεναλτυ σε Αλεξανδρη-Γιαννακοπουλο-Τζορτζεβιτς η τσουπ με 9-10 παιχτες ο αντιπαλος. Καταλαβες τωρα πιστευω. Δηλαδη το αν εσυ εισαι χωμα και μπει ενα γκολ που δεν επρεπε να μετρησει στον αντιπαλο απο ομαδα της Επαρχιας δεν το μετρας? Αυτο ισχυει μονο στα μεταξυ μας? Ποσες φορες φετος γκρινιαζατε στον πρωτο γυρο ειδικα που ησασταν τραγικοι απεναντι σε ομαδες εκτος Ολυμπιακου και λεγατε "ενταξει ημασταν τραγικοι.Αλλα δεν εχουμε δικαιωμα να παρουμε ενα παιχνιδι που δεν ημασταν καλυτεροι? Μονο ο καλυτερος πρεπει να κερδιζει" Εσεις τα λεγατε.. Κοιτα,για το σημερινο παιχνιδι το νοημα μου ειναι οτι δεν αξιζα να κερδισω,αλλα αξιζω να με αφησεις μεχρι το τελος να διεκδικησω οποιαδηποτε πιθανοτητα μενει ειτε απο καποιον που εχει βαρεσει 100 βολες και εχει βαλει και τις 100 ως πιθανοτητα να χασει και τις 2,ειτε απο το να πεταξει καποιος την μπαλα απο την αλλη ρακετα και αυτη να σκασει στο παρκε και μετα να μπει στο καλαθι.Αυτο σημερα δεν εγινε.Αυτο προσπαθω να πω..Δεν λεω οτι ημουν μπροστα 10 ποντους και με εσφαξε η διαιτησια ωστε σε ενα λεπτο να σε σπρωξει να κερδισεις εσυ με 15 ποντους διαφορα... Και ολα αυτα,σε ενα παιχνιδι που κριθηκε στο τελευταιο σουτ.Ειτε η εικονα μου στα 39'55'' ηταν των ροκετσ,ειτε ηταν ερασιτεχνικου Με τα δεδομένα έσοδα των ομίλων του CL και γω γίνομαι προεδράρα αλά Σωκράτη και φέρνω Ζάχοβιτς, Σκλεναρικοβα και Τζιοβάνι. Απο την τσέπη του τα έβαλε; Τα στέρησε από βάζελο και ΑΕΚ. Και τι είδαμε λοιπόν απο την threeλάρα; Κάτι 7άρες στο Ντελε Αλπι, κάτι 0-3-32 στα εκτός και ανδριάντες σε κάτι νορβηγικα χωριά λέγε με Μολντε που ανακάλυψαν τις νίκες λόγω threeλου και κάτι Ξεφτιλίκιαααα απο ομάδες με καρδούλες Το euro 2004 δε, το πήραμε λόγω μη ύπαρξης των διορισμένων στην ομάδα. Έναν γιανακοπουλο θυμάμαι και αυτός αν δεν κανω λάθος ειχε πάρει μετεγγραφή στην Μπόλτον τότε. Κανένας παίχτης του γαύρου στην εθνική μπάσκετ και πιθανόν να πάρουμε οχι απλά το παγκόσμιο αλλά και το διαγαλαξιακό!!! Χάνουν απο ομάδα χωρις προπονητή και φυσικά φταίει το πράσινο, το κίτρινο και το τιρκουαζ κατεστημένο. Ποτε επιτέλους θα μάθετε να χάνετε; Οταν μαθετε και εσεις να χανετε ενα παιχνιδι εδω και 20 χρονια χωρις να φταιει ο ανεμος και τα πλαγια αραουτ.
man of steel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Με τα δεδομένα έσοδα των ομίλων του CL και γω γίνομαι προεδράρα αλλά Σωκράτη και φέρνω Ζάχοβιτς, Σκλεναρικοβα και Τζιοβάνι. Απο την τσέπη του τα έβαλε; Τα στέρησε από βάζελο και ΑΕΚ. Και τι είδαμε λοιπόν απο την threeλάρα; Κάτι 7άρες στο Ντελε Αλπι, κάτι 0-3-32 στα εκτός και ανδριάντες σε κάτι νορβηγικα χωριά λέγε με Μολντε που ανακάλυψαν τις νίκες λόγω threeλου και κάτι Ξεφτιλίκιαααα απο ομάδες με καρδούλες Το euro 2004 δε, το πήραμε λόγω μη ύπαρξης των διορισμένων στην ομάδα. Έναν γιανακοπουλο θυμάμαι και αυτός αν δεν κανω λάθος ειχε πάρει μετεγγραφή στην Μπόλτον τότε. Κανένας παίχτης του γαύρου στην εθνική μπάσκετ και πιθανόν να πάρουμε οχι απλά το παγκόσμιο αλλά και το διαγαλαξιακό!!! Χάνουν απο ομάδα χωρις προπονητή και φυσικά φταίει το πράσινο, το κίτρινο και το τιρκουαζ κατεστημένο. Ποτε επιτέλους θα μάθετε να χάνετε; Την εποχή που έφερνε ζάχοβιτς και Τζιοβάνι εσένα προσωπικά δεν σου στέρησε τίποτα γιατί από το 93 και μετά ήσουν ανύπαρκτος.Πρώτοι μερικοί εξ υμών κράζουμε τα κακώς κείμενα αλλά όχι να μας την λέει και ο κάθε πικραμένος....Σου στερήθηκε πρωτάθλημα από μένα όπως μου στέρησες και εσύ ένα με τα φώτα στην Νέα Φιλαδέλφια ενώ από έξω η καντίνα έψηνε σουβλάκια...Είπαμε έχουμε εύνοια στο ποδόσφαιρο αλλά μερικοί το παραγαμ@τε.Τέλος αν βρεθεί ο Μελισανίδης στην θέση του Κόκαλη να παίρνει πρωτάθλημα λόγο παρατυπίας κανονισμού και δεν το κάνει εγώ θα χωρίσω την γυναίκα μου και θα κάτσω να με γ@μήσει όλο το χωριό που μένω.Είπαμε να λέμε τα στραβά αλλά μην το ξεφτυλίζουμε κιόλας...Μιλάει και το ΑΕΚάκι τώρα...
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Την εποχή που έφερνε ζάχοβιτς και Τζιοβάνι εσένα προσωπικά δεν σου στέρησε τίποτα γιατί από το 93 και μετά ήσουν ανύπαρκτος.Πρώτοι μερικοί εξ υμών κράζουμε τα κακώς κείμενα αλλά όχι να μας την λέει και ο κάθε πικραμένος....Σου στερήθηκε πρωτάθλημα από μένα όπως μου στέρησες και εσύ ένα με τα φώτα στην Νέα Φιλαδέλφια ενώ από έξω η καντίνα έψηνε σουβλάκια...Είπαμε έχουμε εύνοια στο ποδόσφαιρο αλλά μερικοί το παραγαμ@τε.Τέλος αν βρεθεί ο Μελισανίδης στην θέση του Κόκαλη να παίρνει πρωτάθλημα λόγο παρατυπίας κανονισμού και δεν το κάνει εγώ θα κάτσω να με γ@μήσει όλο το χωριό που μένω.Είπαμε να λέμε τα στραβά αλλά μην το ξεφτυλίζουμε κιόλας...Μιλάει και το ΑΕΚάκι.... τώρα. Μιλαει και η ηθικη ΑΕΚ που μονο στο πινγκ πονγκ δεν εχει κανει ενσταση τα τελευταια 2 χρονια..Και που δεν παιζονταν πανω απο 100χιλ ευρω... Ποσο μαλλον αν παιζονταν 20+εκ ευρω...
Demon13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ποιός είναι ο Αγγελόπουλος να πει "τελος οι παίχτες του οσφπ για την εθνική;" Πατέρας τους είναι; Προσωπική απόφαση του καθένα είναι, οι παίχτες σας θα έπρεπε να αποσυρθούν αν όλοι συμφωνούν με δική τους δήλωση.... Και τι φταίει η εθνική; Το 2004 πως το σηκώσαμε με 4 παίχτες του παο βασικούς στην 11άδα της εθνικής; Δεν είχε παράπονα ο παο απο την διαιτησία μήπως; (πέρα οτι δεν σας έκανε τίποτα η διαιτησία έχει πάθει παράκρουση ο Μπαρτζο & Αυγουλο)
man of steel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μιλαει και η ηθικη ΑΕΚ που μονο στο πινγκ πονγκ δεν εχει κανει ενσταση τα τελευταια 2 χρονια..Και που δεν παιζονταν πανω απο 100χιλ ευρω... Ποσο μαλλον αν παιζονταν 20+εκ ευρω... Άσε με μωρέ με τον κάθε πικραμένο τώρα.....Μία ζωή ο φτωχός κουμπάρος ήταν σε όλη την υπόθεση των τριών μεγάλων ομάδων.Ποια ΑΕΚ τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις