Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ που αρκετοι εδω μεσα συμφωνειτε με αυτο που ειπε ο Αγγελοπουλος.

Πρωτοι απ'ολους οι παιχτες θα επρεπε να παρουν θεση πανω σ'αυτο που ειπε.

Η Εθνικη δεν ειναι ουτε ο Αγγελοπουλος ουτε ο Τρακης ουτε κανεις αλλος.Ας το βουλωσουνε ολοι με αυτες τι μαλακισμενες δηλωσεις που κανουν(ποσο μαλλον ο δικος μας).Η Εθνικη μας ομαδα ειναι πανω απ'ολους και θα πρεπει ν'αφησουμε τα οπαδικα εκτος.

ειναι η εθνικη του καταστροφεα του μπασκετ.του βαζελακοπουλου που καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι με την εθνικη και τους ιδιους παιχτες μετα τους κατασφαζει ελλαδα και δεν τους σεβεται.γιατι να συμμετεχουν σε μια διοργανωση που δεν επρεπε να παιζει η εθνικη και παιζει γιατι καποιος εσκασε 800.000 ευρω.τελος ας πανε οι παιχτες του πρωταθλητη παο να παιξουν εθνικη.αυτους στηριζει ο βαζελοκαπουλος αυτοι να πανε να τον ξελασπωσουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι η εθνικη του καταστροφεα του μπασκετ.του βαζελακοπουλου που καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι με την εθνικη και τους ιδιους παιχτες μετα τους κατασφαζει ελλαδα και δεν τους σεβεται.γιατι να συμμετεχουν σε μια διοργανωση που δεν επρεπε να παιζει η εθνικη και παιζει γιατι καποιος εσκασε 800.000 ευρω.τελος ας πανε οι παιχτες του πρωταθλητη παο να παιξουν εθνικη.αυτους στηριζει ο βαζελοκαπουλος αυτοι να πανε να τον ξελασπωσουν

Δηλαδη για να καταλαβω περισσοτερο σ'ενδιαφερει τι θα κανει ο Ολυμπιακος παρα η Εθνικη μας ομαδα ετσι?

Κ εγώ δεν καταλαβαίνω με μερικούς που συμφωνείτε...λες κ έχετε χώσει φράγκα στην ΚΑΕ..

Καταλαβε αυτους λοιπον που εχουν διαρκειας και δινουν λεφτα απο το μερωκαματο τους να πανε να δουνε το παιχνιδι και τους γ@μαει ο καθε γκρι..

Κατι επι της ουσιας για τις φασεις που σου ανεφερα εχεις να πεις ή μπα?

Δεν ειδες τι ειπα?

Φτου ειπα και εγω πως εκανα το θαυμα και σου εβαλα μυαλο για αυτο δεν απαντησες...

Δηλαδη για να καταλαβω περισσοτερο σ'ενδιαφερει τι θα κανει ο Ολυμπιακος παρα η Εθνικη μας ομαδα ετσι?

Να σε ρωτησω κατι? Εχεις να πεις τα ιδια και για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ που λεγατε να μην πανε οι παικτες στην Εθνικη του Σαρρη λογω της διαιτησιας?

Δεν ειδες τι ειπα?

Φτου ειπα και εγω πως εκανα το θαυμα και σου εβαλα μυαλο για αυτο δεν απαντησες...

Οτι τις θεωρουσες μαργαριταρια.Αν αναφερεσαι σε αυτο το ποστ..Και σου λεω,αυτες οι φασεις που ανεφερα,εσυ τις ειδες ως μαργαριταρια και οφθαλμαπατη ε?

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ που αρκετοι εδω μεσα συμφωνειτε με αυτο που ειπε ο Αγγελοπουλος.

Πρωτοι απ'ολους οι παιχτες θα επρεπε να παρουν θεση πανω σ'αυτο που ειπε.

Η Εθνικη δεν ειναι ουτε ο Αγγελοπουλος ουτε ο Τρακης ουτε κανεις αλλος.Ας το βουλωσουνε ολοι με αυτες τι μαλακισμενες δηλωσεις που κανουν(ποσο μαλλον ο δικος μας).Η Εθνικη μας ομαδα ειναι πανω απ'ολους και θα πρεπει ν'αφησουμε τα οπαδικα εκτος.

Ουτως ή αλλως αυτο πυο εβλεπα να γινεται ολο το καλοκαιρι ηταν να κατηγορουν τους παιχτες του ολυμπιακου για την "κοκκινη" εθνικη των αποτυχιων. Οποτε ας πανε να παρουνε παιχτες απο αλλου να γυρισουνε και στις επιτυχιες.

η εθνικη ομαδα αν ηθελε να παιξει μουντομπασκετ να επαιζε με την αξια της.αποκλεστηκε και τελος.τα 800.000 δεν επρεπε να δοθουν ποτε.και φυσικα με ενδιαφερει περισσοτερο ο ολυμπιακος απο την εθνικη.γραμμενη την εχω οπως εχω γραμμενη και την εθνικη ποδοσφαιρου

Ουτως ή αλλως αυτο πυο εβλεπα να γινεται ολο το καλοκαιρι ηταν να κατηγορουν τους παιχτες του ολυμπιακου για την "κοκκινη" εθνικη των αποτυχιων. Οποτε ας πανε να παρουνε παιχτες απο αλλου να γυρισουνε και στις επιτυχιες.

Προσωπικα εγω την Εθνικη την βλεπω γαλανολευκη και στα @@ μου αν αυτοι που παιζουν ειναι κοκκινοι,πρασινοι,κιτρινοι και οποιο αλλο σκατοχρωμα υπαρχει.

Δεν με νοιαζει αν ειναι ολη η ομαδα του Ολυμπιακου μεσα ή του Παναθηναικου........εγω θα χαρω ή θα λυπηθω το ιδιο οποιος κι αν παιζει.

Την Εθνικη πρεπει παντα να την εχουμε πανω απ'ολα.

σημερα οχι απλα αξιζαμε να νικησουμε αλλα με +10 ποντους.ξεκαθαρη αλλιωση αποτελεσματος και παραβασεις κανονισμων σε ξεκαθαρες φασεις που δεν υπαρχει δικαιολογια ανθρωπινου λαθους

Φυσικά. Σήμερα ο οσφπ άξιζε +36 για να σπάσει το ρεκόρ.

τα κοράκια τον έκλεψαν.

Επίσης, άξιζε το κύπελλο, το πρωτάθλημα πε΄ρυσι, με 3-0, και όχι να χάσει 3-0, το κύπελλο πέρυσι, το τσαμπιονς λιγκ, την κορεατική λίγκα, την βαλκανικη, την διαβαλκανικη, και την αδριατική.

τα κοράκια τον έκλεψαν.

ΥΓ: Βγήκε ο τράκης, με κατάπτυστες και ΗΛΙΘΙΕΣ δηλώσεις. Τον φτύσαμε όλοι.

Βγήκαμε οι αφοί, ως άλλοι τράκηδες, με κατάπτυστες και ΗΛΙΘΙΕΣ δηλώσεις . Μπράβο πρόεδροι, παρε την ομάδα. Οι ίδιοι που εβγαλαν μώραλη φαντάζομαι έτσι? Δε μπορεί , είσαστε πολλοι δυστυχως!!!

ΥΓ2: Η πλάκα είναι ότι αποπροσαναλίζετε την ομάδα σας, και δημιουργείτε άλλοθι για ένα ΜΗ χαμένο τελικό, τον 5ο. Οπου ο mr bean θα δώσει ένα ακόμα σόου. (Μπράβο στον Αλβέρτη, που στο χαμένο τελικό, δεν παρασύρθηκε από τις πίπες του τράκη, σε αντίθεση με τον mr bean, που αναμένει τις πίπες των αγίων αγγελόπουλων, για να γκρινιαξει ανηλεώς και χωρίς αιτία)

Και ειλικρινά, όποιος παναθηναικός θεωρεί ότι ο προηγ.τελικός χάθηκε απο διαιτησία, και οποιος γάβρος, οτι αυτός, χάθηκε από τη διαιτησία, είναι αστείος.

• Like 2

Non call αμυντικό φάουλ δεν είχαμε δει. Ε το είδαμε κι αυτό. Βέβαια αν έχανε την μπάλα ο Αγκωνίδης, κατευθείαν θα σφυριζόταν.

Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση του Ολυμπιακού καθόλου. Ξαναείδαμε διαφορετική αντιμετώπιση στα σφυρίγματα.

Χαρακτηριστικά, ξεκινάει η τέταρτη περίοδος και θυμάμαι τον Γκιστ να σπρώχνει με χέρια, πόδια τον Πρίντεζη και στην επόμενη φάση η επαφή να δίνεται φάουλ.

Αγανάκτηση 

με ενδιαφερει περισσοτερο ο ολυμπιακος απο την εθνικη.γραμμενη την εχω οπως εχω γραμμενη και την εθνικη ποδοσφαιρου

Δεν θ'απαντησω γιατι θα φαω ban δια βιου.

Ευχαριστω παντως για την απαντηση.

Εγραψα και αλλο πιο κατω που θα σου διεφυγε πανω στην αγανακτηση για την σφαγη...

Θελεις να μου υπενθημισεις το ποστ σου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...