Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Αυτο είναι που δεν καταλαβαίνεις ρε μαν.

Θα υπάρξουν ματς που και ο Διαμαντίδης θα μείνει άποντος.

Είναι 65-66 το σκορ. Και πας να στείλεις τον αντίπαλο σου στις βολές, και εν συνεχεία να πάρεις μια επίθεση που ίσως σου βγει.

Να πάρεις ένα ματς όπου δεν έπιασαν καλη απόδοση Σπαν-Περπε, αλλα το σκορ είναι στο πόντο.

Δεν άφησαν στον ΟΣΦΠ την ευκαιρία. Αυτό είναι αλλοίωση αποτελέσματος.

Υ.Γ λέτε όλοι για φάουλ στον Διαμαντίδη, αλλά στη συνέχεια έγινε εξίσου δυνατο φάουλ στον Φώτση.

Πλεονέκτημα στο μπάσκετ. Δεν ξέρω τι άλλο μένει να δω.

Kαμία σχέση αλλίωση αποτελέσματος. Γιατι μετράς το σκορ όπως θες. Δεν υπάρχουν βήματα στον Λάσμε, άρα αφαίρεσε ένα καλάθι αμέσως από εκεί. εκεί θα τελείωνε το ματς. Φάσεις έχει πολλές και ο ΠΑΟ, δεν το είχαν οι διαιτητές.

Αν θέλανε να σας σφάξουν, θα αφήναν το καλάθι του Λασμε που ήταν κανονικό, για να τελειώσει το ματς. επίσης λίγα '' παραπάνω δεν σημαίνει καλάθι απαραίτητα... για να πεις "αλλίωση"

Τα ίδια ακριβώς τότε, μπορεί να λέει και ο Τράκης στο ΟΑΚΑ απο 4-5 φάσεις υπερ του γάβρου και να λέει για αλιώσεις αποτελέσματος.

Δεν φταίει η διαιτησία(κακη ήταν όπως και στο οακα όχι ομως μονοπλευρη) που δεν κέρδισες σήμερα. Σας το χάριζε ο ΠΑΟ γιαυτό και λες "1 καλάθι αρα αλλίωση". Με οποιονδήποτε διαιτητή θα χάνατε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρνούμαι να γίνω κλψομού...ης όπως είναι οι περισσότεροι από τους άλλους στο ποδόσφαιρο...Τους έχω κερδίσει στο ΟΑΚΑ παίζω στην έδρα μου με τον κόσμο μου.Τους πατάω κάτω αν έχω ομάδα και τελειώνει εκεί το θέμα.Αν νομίζεται ότι δικαιούμασταν το ματς σήμερα πάω πάσο.Δεν θα επανέλθω ότι είχα να πω το είπα.

στο μπασκετ τα κορακια πολυ σπανια μπορει να τα νικησεις.μονο αν εχεις τρελα ποσοστα ευστοχιας 48-50% στο τριποντο γινεται αυτο.αν ειχες παιξει ποτε μπασκετ εστω σε ερασιτεχνικο επιπεδο θα το ξερες.σημερα οχι απλα αξιζαμε να νικησουμε αλλα με +10 ποντους.ξεκαθαρη αλλιωση αποτελεσματος και παραβασεις κανονισμων σε ξεκαθαρες φασεις που δεν υπαρχει δικαιολογια ανθρωπινου λαθους

Αρνούμαι να γίνω κλψομού...ης όπως είναι οι περισσότεροι από τους άλλους στο ποδόσφαιρο...Τους έχω κερδίσει στο ΟΑΚΑ παίζω στην έδρα μου με τον κόσμο μου.Τους πατάω κάτω αν έχω ομάδα και τελειώνει εκεί το θέμα.Αν νομίζεται ότι δικαιούμασταν το ματς σήμερα πάω πάσο.Δεν θα επανέλθω ότι είχα να πω το είπα.

Ρε φιλε,παρουσιαστηκες τραγικος,χωμα,πτωμα οπως θελεις πες το.. Για ποιο λογο λοιπον να μην σου αφησουν την ευκαιρια να κερδισεις ενα παιχνιδι ακομα και αν εισαι χειροτερος?

Εχει να κανει με τον Βαζελο..Εξαλλου εχει βγει ανακοινωση χθες αν δεν κανω λαθος οτι ολοι οι παικτες που θα ειναι στην Εθνικη θα ειναι ασφαλισμενοι

Εγώ αυτό που κατάλαβα τις προηγούμενες μέρες είναι ότι ο Ολυμπιακός ζητούσε να είναι ασφαλισμένοι όλοι στο ύψος του συμβολαίου τους. Η ΕΟΚ έβγαλε ανακοίνωση ότι υπάρχει ασφάλιση, αλλά δεν απάντησε σε αυτό το σημείο. Κάπου είχα δει ότι η ασφάλιση πάει μέχρι 3 εκατομμύρια. Οπότε, αν πχ τραυματιστεί ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Καλάθης ταυτόχρονα, η ασφάλεια δεν μπορεί να καλύψει όλο το ποσό. Τώρα, τι ισχύει σε άλλες εθνικές δεν ξέρω.

Kαμία σχέση αλλίωση αποτελέσματος. Γιατι μετράς το σκορ όπως θες. Δεν υπάρχουν βήματα στον Λάσμε, άρα αφαίρεσε ένα καλάθι αμέσως από εκεί. εκεί θα τελείωνε το ματς. Φάσεις έχει πολλές και ο ΠΑΟ, δεν το είχαν οι διαιτητές.

Αν θέλανε να σας σφάξουν, θα αφήναν το καλάθι του Λασμε που ήταν κανονικό, για να τελειώσει το ματς.

Τα ίδια ακριβώς τότε, μπορεί να λέει και ο Τράκης στο ΟΑΚΑ απο 4-5 φάσεις υπερ του γάβρου και να λέει για αλιώσεις αποτελέσματος.

Δεν φταίει η Διαιτησία που δεν κέρδισες σήμερα. Σας το χάριζε ο ΠΑΟ γιαυτό και λες "1 καλάθι αρα αλλιίωση". Με οποιονδήποτε διαιτητή θα χάνατε.

πλακα μας κανεις?ο λασμε εκανε 8 φορες μετρημενες βηματα στο ματς και του τα σφυριξαν μια φορα.σε καθε προσποιηση που εκανε κουνουσε σταθερο.ειδικα στο γκολ φαουλ που του εδωσαν κουνησε και τα 2 ποδια.αστεια πραγματα

Κ αυτό με την ασφάλιση έτσι είναι κ σε άλλες χώρες της Ευρώπης?

το καλοκαιρι το βελγιο εστειλε την ασφαλιση και καποια χρηματα για τον Λοτζεσκι. Οποτε ναι. Ισχυει.

στο μπασκετ τα κορακια πολυ σπανια μπορει να τα νικησεις.μονο αν εχεις τρελα ποσοστα ευστοχιας 48-50% στο τριποντο γινεται αυτο.αν ειχες παιξει ποτε μπασκετ εστω σε ερασιτεχνικο επιπεδο θα το ξερες.σημερα οχι απλα αξιζαμε να νικησουμε αλλα με +10 ποντους.ξεκαθαρη αλλιωση αποτελεσματος και παραβασεις κανονισμων σε ξεκαθαρες φασεις που δεν υπαρχει δικαιολογια ανθρωπινου λαθους

Μήπως θέλεις να ανεβάσω και φωτογραφίες από τις ομάδες που έπαιξα μπάσκετ;Έλεος με τον καθένα που αποφαίνεται για τον άλλον τι έχει κάνει στην ζωή του μέσα από ένα forum.cossutius ώρες ώρες μου την δίνεις αλλά i like you bro :P

Αν θέλανε να σας σφάξουν, θα αφήναν το καλάθι του Λασμε που ήταν κανονικό, για να τελειώσει το ματς.

Δεν φταίει η Διαιτησία που δεν κέρδισες σήμερα. Σας το χάριζε ο ΠΑΟ γιαυτό και λες "1 καλάθι αρα αλλιίωση". Με οποιονδήποτε διαιτητή θα χάνατε.

Ρε φιλε,αφαιρεσε και εσυ τους 3 ποντους με το ανυπαρκτο φαουλ στο 3ποντο που σου εδωσαν στο φαουλ που χρεωθηκε ο Περπε..Αφαιρεσαι και τις 2 φασεις που εκανε ο Λασμε στο πρωτο και δευτερο δεκαλεπτο που κανει βηματα..Δεν μιλαμε για 1-2 φασεις.Μιλαμε για τουλαχιστον 6-7 ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ...Καταλαβαινεις την διαφορα? Αλλο να εισαι στο +9 εως +13 σε καθε επιθεση..

πλακα μας κανεις?ο λασμε εκανε 8 φορες μετρημενες βηματα στο ματς και του τα σφυριξαν μια φορα.σε καθε προσποιηση που εκανε κουνουσε σταθερο.ειδικα στο γκολ φαουλ που του εδωσαν κουνησε και τα 2 ποδια.αστεια πραγματα

Εδω σε μια φαση σηκωνεται να καρφωσει και χωρις να του φυγει η μπαλα απο τα χερια του βαζει στοπ ο Ντανστον και ξαναπαταει κατω,και ξανασηκωνεται και δεν δινει τιποτα..Τι να λεμε τωρα..

Και τα λες σε αυτον που χθες,5 στα 7 ποστ που εκανε ελεγε για φασεις του ΟΣΦΠ.Σημερα ολα καλα.. Μια φαση βρηκε σε ολο το παιχνιδι

Μαζί σου, δεν αντιλέγω.

Έλα όμως που το ματς κρίνεται στο καλάθι.

Κ αυτό με την ασφάλιση έτσι είναι κ σε άλλες χώρες της Ευρώπης?

Σε αλλες χωριες της ευρωπης τα ασφαλιστηρια δινονται αμεσα!!!! Οταν ηταν να παει ο λοτζεσκι με την εθνικη του, πριν τραυματιστει, ο αγγελοπουλος ειπε οτι αμεσως τους ειχαν στειλει το χαρτι.

Μονο εδω στη μανανια ο Σωληνας εχει δικους του κανονες. Ε ας παει να παιξει αυτος,

ελπιζω τα αδερφια να μην κανουν πισω.οτι ειπαν να το εφαρμοσουν.ας κατσουν ναι παιζουν μονοι τους στο στημενο πρωταθλημα με τα ρεθυμνα και να χερονται.το σημερινο δεν εχει προηγουμενο και το στησιμο φανηκε μονο απο την τελευταια φαση με τα φαουλ που δεν εδιναν.

η αδριατικη λιγκα μας περιμενει το ελληνικο μπασκετ και επισημα σημερα ψοφισε εντελως.

Πολυ καλα κανανε οι Αγγελοπουλοι. Κανενας παιχτης στην εθνικη.

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ που αρκετοι εδω μεσα συμφωνειτε με αυτο που ειπε ο Αγγελοπουλος.

Πρωτοι απ'ολους οι παιχτες θα επρεπε να παρουν θεση πανω σ'αυτο που ειπε.

Η Εθνικη δεν ειναι ουτε ο Αγγελοπουλος ουτε ο Τρακης ουτε κανεις αλλος.Ας το βουλωσουνε ολοι με αυτες τι μαλακισμενες δηλωσεις που κανουν(ποσο μαλλον ο δικος μας).Η Εθνικη μας ομαδα ειναι πανω απ'ολους και θα πρεπει ν'αφησουμε τα οπαδικα εκτος.

• Like 2

Μου αρεσει βρε man of steel που μου την ειπες κιολας πως τους τσουβαλιαζω ολους. 1-2 εξαιρεσεις δεν αναιρουν το σωστο τσουβαλιασμα που εκανα οπως καταλαβαινεις...

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ που αρκετοι εδω μεσα συμφωνειτε με αυτο που ειπε ο Αγγελοπουλος.

Πρωτοι απ'ολους οι παιχτες θα επρεπε να παρουν θεση πανω σ'αυτο που ειπε.

Η Εθνικη δεν ειναι ουτε ο Αγγελοπουλος ουτε ο Τρακης ουτε κανεις αλλος.Ας το βουλωσουνε ολοι με αυτες τι μαλακισμενες δηλωσεις που κανουν(ποσο μαλλον ο δικος μας).Η Εθνικη μας ομαδα ειναι πανω απ'ολους και θα πρεπει ν'αφησουμε τα οπαδικα εκτος.

Η Πλακα θα ειναι να συμφωνησουν οι παικτες γι'αυτο

Μου αρεσει βρε man of steel που μου την ειπες κιολας πως τους τσουβαλιαζω ολους. 1-2 εξαιρεσεις δεν αναιρουν το σωστο τσουβαλιασμα που εκανα οπως καταλαβαινεις...

Κατι επι της ουσιας για τις φασεις που σου ανεφερα εχεις να πεις ή μπα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...