Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ήμουν μέσα, πολύ νευρικος ο κόσμος όπου έκανε περισσότερο κακό παρά καλό πιστεύω. Απαράδεκτη η φάση στο τέλος όπου δεν σφυρίζει φάουλ, πάντως με κανονικές συνθήκες μπορούμε πάλι διπλό στο ΟΑΚΑ, αν και διεσθανομαι κλίμα τρομοκρατίας και αλητειας. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το έχουμε πει πολλές φορές. Το μπασκετ ειναι ένα άθλημα που στο τέλος νικάει ο Παναθηναικος. Ειτε με βοηθεια της διαιτησίας είτε με την αξία του. Σήμερα η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο δυστηχως και δεν ειναι η πρώτη φορά και όλοι ξέρουμε οτι δε θα ειναι η τελευταία. Αυτό δεν αναιρεί την κακή απόδοση του Ολυμπιακού, αλλά όταν κάνεις τρελή ανατροπή και τα σορτς των παιχτων του ΠΑΟ, γινονται καφέ, μη τους κοβεις την ευκαιρία με κακή διαιτησία πχ. με το να μη δινεις το φάουλ στον Δ/Δ. Τα του θεάματος και του μέλλοντος του μπάσκετ τα έχουμε πει, ξέρετε την άποψή μου, την λέω είτε νικάμε, είτε χάνουμε, είτε φέρνουμε 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ευρωπης. Κλάιν. Μπασκετικά υπάρχει χρόνιο προβλημα διαιτησίας. Και το μπασκετ ειναι πολυ πιο πονηρό άθλημα στο θέμα διαιτησίας. Μπορεις να κάνεις πολλές μικρές ζαβολιές για να σπρωξεις αυτον που θέλεις σε αντιθεση με το ποδόσφαιρο που μια θα κάνεις και θα γινει χαμός. Αν και με το μη φάουλ σε Δ.Δ. και Φωτση φάνηκε οτι οι άνθρωποι δεν.... Κατά τα άλλα είμαι κατά στο να μην πάει κάποιος διεθνής να υποστηρίξει την Εθνική του. Σίγουρα αν το επιλέξουν οι ίδιοι οι μπασκεμπολίστες ειναι πολύ εύκολο να πουν οτι έχουν τραυματισμούς κτλ κτλ Έλα ρε coss..Σπανούλης μόνο ένα πόντο;.ΈΝΑΝ;Εγώ αν έπαιζα δύο πόντους θα τους έβαζα ρε γαμώτο..Ποια διαιτησία ρε παιδιά τώρα;Λέμε αυτά που λένε οι άλλοι για το ποδόσφαιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Επιτελους οι αγγελοπουλοι μιλησαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλά αυτό με την εθνική μεγάλη μλκια...ελπίζω να τόπε στα νεύρα κ να το πάρει πίσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 λογω των διαιτητων.πεστο μην ντρεπεσαι.η φανελα δεν παιζει μπασκετ αυτο ειναι το παραμυθι που σου μαθαν να λες.σημερα ειδαμε την μεγαλυτερη ξεφτυλα σας.και παρολα αυτα καποιοι αντι να ζητησουν συγνωμη συνεχιζουν και γραφουν.ποιος εχασε την ντροπη για να την βρειτε εσεις. Διαβασες τι λεω? καταλαβες το νοημα? ελπιζω να με τρολαρεις φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Έλα ρε coss..Σπανούλης μόνο ένα πόντο;.ΈΝΑΝ;Εγώ αν έπαιζα δύο πόντους θα τους έβαζα ρε γαμώτο..Ποια διαιτησία ρε παιδιά τώρα;Λέμε αυτά που λένε οι άλλοι για το ποδόσφαιρο; Αυτο είναι που δεν καταλαβαίνεις ρε μαν. Θα υπάρξουν ματς που και ο Διαμαντίδης θα μείνει άποντος. Είναι 65-66 το σκορ. Και πας να στείλεις τον αντίπαλο σου στις βολές, και εν συνεχεία να πάρεις μια επίθεση που ίσως σου βγει. Να πάρεις ένα ματς όπου δεν έπιασαν καλη απόδοση Σπαν-Περπε, αλλα το σκορ είναι στο πόντο. Δεν άφησαν στον ΟΣΦΠ την ευκαιρία. Αυτό είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Υ.Γ λέτε όλοι για φάουλ στον Διαμαντίδη, αλλά στη συνέχεια έγινε εξίσου δυνατο φάουλ στον Φώτση. Πλεονέκτημα στο μπάσκετ. Δεν ξέρω τι άλλο μένει να δω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Έλα ρε coss..Σπανούλης μόνο ένα πόντο;.ΈΝΑΝ;Εγώ αν έπαιζα δύο πόντους θα τους έβαζα ρε γαμώτο..Ποια διαιτησία ρε παιδιά τώρα;Λέμε αυτά που λένε οι άλλοι για το ποδόσφαιρο; Αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι η διαιτησια ηταν κακη για τον Ολυμπιακο.Αυτο μπορεις να το καταλαβεις? Δηλαδη για να κερδισει ενα ματσ ο Ολυμπιακος πρεπει να παιξει στο 100% της αποδοσης του και ο ΠΑΟ στο -100%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο εξαπέλυσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι σε δηλώσεις τους μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα έκαναν γνωστό ότι θα επιτρέψουν σε κανέναν παίκτη της ομάδας να ενισχύσει την Εθνική ομάδα. «Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βασιλακόπουλο, τον Ζαβλανό και τον Κορομηλά για την κατάσταση αυτή η οποία είναι αηδιαστική», τόνισε –αρχικά- ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι από όλα όσα βλέπουμε. Έχουν ξεπεράσει τα πάντα. Έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ», πρόσθεσε. Ο αδελφός του, Παναγιώτης πήρε τον λόγο στη συνέχεια… «Έχουμε φέρει πρωταθλήματα Ευρώπης στην Ελλάδα και εδώ καλούμαστε να νικήσουμε τους Καρακατσούνη, και Παναγιώτου, οι οποίοι ήταν και πέρσι στο πρώτο παιχνίδι και για άλλη μια φορά ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κάνουν τα πάντα για την ομάδαρα του Παναθηναϊκού να νικήσει…», τόνισε και συνέχισε: «Μέσα στη σαπίλα αυτή των κληρώσεων της ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού, θα πάμε να παλέψουμε. Ο Βασιλακόπουλος νομίζει ότι του ανήκει το ελληνικό μπάσκετ. Δεν του ανήκει όμως», ανέφερε.. «Δεν μπλέκουμε τα πράγματα με την Εθνική. Ότι δεν θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική δεν έχει καμία σχέση… Απλά δεν θα πάει κανένας παίκτης», κατέληξε, καταχειροκροτούμενος από τους φίλους της ομάδας που βρίσκονταν στον χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλά αυτό με την εθνική μεγάλη μλκια...ελπίζω να τόπε στα νεύρα κ να το πάρει πίσω. καθολου νευρα. και δεν εχει σχεση με το παιχνιδι εναντια στον βαζελο. εχει να κανει με το γεγονος οτι ουκ ολιγες φορες παιχτες μας με παχυλα συμβολαια εχουν τραυματιστει παιζοντας για την εθνικη και δεν εχουν καμια ασφαλιση. Αυτοι οι παιχτες λοιπον απο την στιγμη που εχουν συμβολαια με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ειναι και ΚΤΗΜΑΤΑ του για αυτο το χρονικο διαστημα. Περιουσιακο στοιχειο. Το λοιπον , οπως καποιες ομαδες του ΝΒΑ δεν επιτρεπουν στους παιχτες του να κατεβουν σε διαφορα τουρνουα ετσι εχει το δικαιωμα η ΚΑΘΕ ομαδα στον πλανητη να κανει την ιδια απαγορευση. Μην τα μπλεκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Συμφωνώ αλλά αν το πάνε έτσι όλοι οι πρόεδροι τι θα γίνει στο τέλος?θα πάμε εγώ κ εσύ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καθολου νευρα. και δεν εχει σχεση με το παιχνιδι εναντια στον βαζελο. εχει να κανει με το γεγονος οτι ουκ ολιγες φορες παιχτες μας με παχυλα συμβολαια εχουν τραυματιστει παιζοντας για την εθνικη και δεν εχουν καμια ασφαλιση. Αυτοι οι παιχτες λοιπον απο την στιγμη που εχουν συμβολαια με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ειναι και ΚΤΗΜΑΤΑ του για αυτο το χρονικο διαστημα. Περιουσιακο στοιχειο. Το λοιπον , οπως καποιες ομαδες του ΝΒΑ δεν επιτρεπουν στους παιχτες του να κατεβουν σε διαφορα τουρνουα ετσι εχει το δικαιωμα η ΚΑΘΕ ομαδα στον πλανητη να κανει την ιδια απαγορευση. Μην τα μπλεκεις. Εχει να κανει με τον Βαζελο..Εξαλλου εχει βγει ανακοινωση χθες αν δεν κανω λαθος οτι ολοι οι παικτες που θα ειναι στην Εθνικη θα ειναι ασφαλισμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αυτο είναι που δεν καταλαβαίνεις ρε μαν. Θα υπάρξουν ματς που και ο Διαμαντίδης θα μείνει άποντος. Είναι 65-66 το σκορ. Και πας να στείλεις τον αντίπαλο σου στις βολές, και εν συνεχεία να πάρεις μια επίθεση που ίσως σου βγει. Να πάρεις ένα ματς όπου δεν έπιασαν καλη απόδοση Σπαν-Περπε, αλλα το σκορ είναι στο πόντο. Δεν άφησαν στον ΟΣΦΠ την ευκαιρία. Αυτό είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Υ.Γ λέτε όλοι για φάουλ στον Διαμαντίδη, αλλά στη συνέχεια έγινε εξίσου δυνατο φάουλ στον Φώτση. Πλεονέκτημα στο μπάσκετ. Δεν ξέρω τι άλλο μένει να δω. Αρνούμαι να γίνω κλψομού...ης όπως είναι οι περισσότεροι από τους άλλους στο ποδόσφαιρο...Τους έχω κερδίσει στο ΟΑΚΑ παίζω στην έδρα μου με τον κόσμο μου.Τους πατάω κάτω αν έχω ομάδα και τελειώνει εκεί το θέμα.Αν νομίζεται ότι δικαιούμασταν το ματς σήμερα πάω πάσο.Δεν θα επανέλθω ότι είχα να πω το είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καθολου νευρα. και δεν εχει σχεση με το παιχνιδι εναντια στον βαζελο. εχει να κανει με το γεγονος οτι ουκ ολιγες φορες παιχτες μας με παχυλα συμβολαια εχουν τραυματιστει παιζοντας για την εθνικη και δεν εχουν καμια ασφαλιση. Αυτοι οι παιχτες λοιπον απο την στιγμη που εχουν συμβολαια με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ειναι και ΚΤΗΜΑΤΑ του για αυτο το χρονικο διαστημα. Περιουσιακο στοιχειο. Το λοιπον , οπως καποιες ομαδες του ΝΒΑ δεν επιτρεπουν στους παιχτες του να κατεβουν σε διαφορα τουρνουα ετσι εχει το δικαιωμα η ΚΑΘΕ ομαδα στον πλανητη να κανει την ιδια απαγορευση. Μην τα μπλεκεις. ετσι ακριβως.στην τελικη αν οι παιχτες μας δεν πανε στην εθνικη και κανουν παρεα διακοπες με τον διαμαντιδη στην μυκονο που εχει αποχωρησει εδω και 3 χρονια μπορει να τους πει κανεις τιποτα?οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καμια σχεση η δηλωση για την εθνικη με τον σημερινο αγωνα,. Απο μερες τωρα η καε εχει ζητησει να ενημερωθει σχετικα με τα ασφαλιστηρια και κανενας δεν απαντησε οπως επρεπε. Οπως φυσικα ειχε ζητησει κ να μαθει ποιος εδωσε τα λεφτα για τη wild card. Επισης ολοι κραζουμε τον Σβληνα κ λεμε πως εχει καταστρεψει το μπασκετ. Πολυ καλα κανανε οι Αγγελοπουλοι. Κανενας παιχτης στην εθνικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Λέμε αυτά που λένε οι άλλοι για το ποδόσφαιρο; Με κάποιο τροπο πρέπει να καταλάβουν και αυτοι οτι λένε κουταμάρες :P Σοβαρά τώρα, όντως ηταν τραγικο αυτο που έγινε στο τέλος. Τους έκοψε τα πόδια. Δωστο το γαμοφάουλ...εχουν κρεμμαστεί απο πάνω τους. Γιατι να ειναι τοσο προκλητικός? Εγω δε στο πάω στο αν δικαιουμαστε η οχι τη νικη. Σκατά ομάδα έχουν και οι 2. Δωστε στον ΠΑΟΚ σοβαρά... Το θέμα ειναι τι γινεται στο τέλος και γιατι να γινει? Γινεται μια προσπάθεια ανατροπης. Αστην να ολοκληρωθει. Μη γαμ@ς το μπασκετ. Το χουν καταστρέψει που το χουν καταστρέψει τοσα χρονια, ας αφησουν την μικρη ομορφιά της ανατροπης υπαρκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις