zizu10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κριμα να γινονται τετοιες δηλωσεις. Θα προτιμούσες να κρυβόντουσαν πίσω από το δάκτυλό τους και να μίλαγαν για δήθεν τραυματισμούς κλπ και όταν η ομάδα πήγαινε στα τουρνουά αυτοί να έκαναν διακοπές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 προφανως για να λενε κατι τετοιο οι αγγελοπουλοι σημαινει οτι θα εχουν μιλησει και με τους παιχτες πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 " Ο Βασιλακόπουλος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός ". Πρέπει κάποια πράγματα επιτέλους να λέγονται με το όνομά τους. σημερα ξεχειλησε το ποτηρι.αντε αλλες χρονιες σε εσφαζαν αλλα κατι επαιζε και ο παο ειχε μαι ταυτοτητα σαν ομαδα.αλλα με το ζορι να δωσουν το πρωταθλημα σαυτη τη σαπια ομαδα χωρις προπονητη στον παγκο γιατι ο τρακης νευριασε και δεν ξερει να χανει και να παραδεχεται τις λαθος επιλογες που εκανε παει πολυ.κανεις στην εθνικη ας πανε να παιξουν οι παιχταραδες του παο,ο βαζελακοπουλος να ξεκουμπιστει αμεσα απο εκει που ειναι μπας και ξεβρωμισει το μπασκετ.και οι τυφλοι ειδαν σημερα.ακομα και να μην ειδες τα τρανταχτα λαθη σε ολο το ματς στο τελος που δεν δινουν το φαουλ για να μην σταματησει ο χρονος κανει μπαμ οτι ηταν σε αποστολη τα κορακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 προφανως για να λενε κατι τετοιο οι αγγελοπουλοι σημαινει οτι θα εχουν μιλησει και με τους παιχτες πιστευω Ασχέτως αν δεν χωνεύω μία τον Βασιλακόπουλο, θέλω όλοι οι διεθνείς να'ναι παρών στην Εθνική. Πιστεύω τέτοια απόφαση είναι λάθος και για τον ίδιο τον ΟΣΦΠ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 προφανως για να λενε κατι τετοιο οι αγγελοπουλοι σημαινει οτι θα εχουν μιλησει και με τους παιχτες πιστευω Οι παίκτες είναι ιδιοκτησία της ΚΑΕ δεν νομίζω ότι έχουν λόγο σε αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Θα προτιμούσες να κρυβόντουσαν πίσω από το δάκτυλό τους και να μίλαγαν για δήθεν τραυματισμούς κλπ και όταν η ομάδα πήγαινε στα τουρνουά αυτοί να έκαναν διακοπές? Θα προτιμουσα να μην γινονται δηλωσεις που εχουν σχεση με την Εθνικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 σημερα ξεχειλησε το ποτηρι.αντε αλλες χρονιες σε εσφαζαν αλλα κατι επαιζε και ο παο ειχε μαι ταυτοτητα σαν ομαδα.αλλα με το ζορι να δωσουν το πρωταθλημα σαυτη τη σαπια ομαδα χωρις προπονητη στον παγκο γιατι ο τρακης νευριασε και δεν ξερει να χανει και να παραδεχεται τις λαθος επιλογες που εκανε παει πολυ.κανεις στην εθνικη ας πανε να παιξουν οι παιχταραδες του παο,ο βαζελακοπουλος να ξεκουμπιστει αμεσα απο εκει που ειναι μπας και ξεβρωμισει το μπασκετ.και οι τυφλοι ειδαν σημερα.ακομα και να μην ειδες τα τρανταχτα λαθη σε ολο το ματς στο τελος που δεν δινουν το φαουλ για να μην σταματησει ο χρονος κανει μπαμ οτι ηταν σε αποστολη τα κορακια Λυπησου τους αλλους ολυμπιακους εδω μεσα τουλαχιστον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Είσαι sure για αυτό μαν; Και στο ΝΒΑ οι ομάδες αναλόγως τα πλάνα τους δίνουν ή μη άδειες σε παίχτες να αγωνίζονται στις Εθνικές τους, αλλα η τελική απόφαση ανήκει στους ίδιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Λυπησου τους αλλους ολυμπιακους εδω μεσα τουλαχιστον... οσο εσυ δεν λυπασαι το μπασκετ και δεν καταδικαζεις τα ξεφτυλικια που ειδαμε σημερα γιατι να λυπηθω εγω.κανονικα αν ειχες λιγο τσιπα θα επρεπε να ντρεπεσαι να μιλησεις μετα το σημερινο και απλα να πεις ενα συγνωμη. δεν γινεται να θεωρειτε ο αλαφουζος επιτυχημενος και ο τρακης να τρωει το κραξιμο.το ματς ηταν κανονισμενο απο παντου.απλα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Είσαι sure για αυτό μαν; Και στο ΝΒΑ οι ομάδες αναλόγως τα πλάνα τους δίνουν ή μη άδειες σε παίχτες να αγωνίζονται στις Εθνικές τους, αλλα η τελική απόφαση ανήκει στους ίδιους. όχι σίγουρος δεν είμαι και πως θα μπορούσα άλλωστε.Αλλά εγώ λέω ότι πάει π.χ ο Σπανούλης και του τραβήξουν ένα πρόστιμο 2 εκατομμύρια ευρώ για μην συμμόρφωση στις οδηγίες της της ΚΑΕ...Έτσι το βλέπω εγώ...Δεν νομίζω ότι οι ομάδες είναι μπουλούκ ασκέρι να κάνει ο καθένα ότι γουστάρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 προφανως και θελω και εγω να ειναι στην εθνικη.αλλα ΑΝ εχουν συμφωνησει οι παιχτες σεβομαι την αποφαση τους αν οχι αλλαζει το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Λυπησου τους αλλους ολυμπιακους εδω μεσα τουλαχιστον... Τελικα το μονο λαθος των διαιτητων ηταν το κοψιμο του Περπερογλου που επρεπε να μετρησει ε? Γι'αυτο,οσο τσιπα εχετε εσεις που δεν βλεπετε τιποτα στην διαιτησια τουλαχιστον στο σημερινο ματσ,αλλο τοσο σας αξιζει πεναλτι απο την σεντρα στο ποδοσφαιρο και να το βλεπουμε ολο πεντακαθαρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 οσο εσυ δεν λυπασαι το μπασκετ και δεν καταδικαζεις τα ξεφτυλικια που ειδαμε σημερα γιατι να λυπηθω εγω.κανονικα αν ειχες λιγο τσιπα θα επρεπε να ντρεπεσαι να μιλησεις μετα το σημερινο και απλα να πεις ενα συγνωμη. δεν γινεται να θεωρειτε ο αλαφουζος επιτυχημενος και ο τρακης να τρωει το κραξιμο.το ματς ηταν κανονισμενο απο παντου.απλα πραγματα. Για να καταλαβω..για πιο πραγμα ακριβως φωναζεις? Τα μονα ξεφτιλικια που ειδα σημερα ηταν οτι δε μπορουσαν οι παιχτες να δουν τη μπασκετα με τα καπνογονα και τον ολυμπιακο που επαιξε 2 λεπτα μπασκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για να καταλαβω..για πιο πραγμα ακριβως φωναζεις? Τα μονα ξεφτιλικια που ειδα σημερα ηταν οτι δε μπορουσαν οι παιχτες να δουν τη μπασκετα με τα καπνογονα και τον ολυμπιακο που επαιξε 2 λεπτα μπασκετ. Δεν υπαρχει κανενα μεμπτο διαιτητικο σφαλμα για να φωναξουμε περαν του καλαθιου του Περπερογλου που επρεπε να μετρησει ετσι? Αυτο μας λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Γι'αυτο,οσο τσιπα εχετε εσεις που δεν βλεπετε τιποτα στην διαιτησια τουλαχιστον στο σημερινο ματσ,αλλο τοσο σας αξιζει πεναλτι απο την σεντρα στο ποδοσφαιρο και να το βλεπουμε ολο πεντακαθαρο.. Απο το 1996 με τον Παπουτσελη μας τιμωρειται για το μπασκετ..ρε τι μισος ειναι αυτο? Αφου τοτε εσεις το ειχατε παρει με τον Ιωαννιδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις