Jenkins Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τον μονο ολυμπιακο που ειδα σημερα ηταν σε 2-3 σουτ απανωτα του Λοτζεσκι. Το εγραψα εξαρχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τα έγραψα στους από κει..Σήμερα ήθελα να πάω οικογενειακός στο γήπεδο για να δει και ο πιτσιρικάς την ομάδα από κοντά.Αλλά ήμουν σίγουρος τι θα γινόταν...Γιατί ρε #$%^ κολόπαιδα δεν μας αφήνεται να πάμε στο γήπεδο με τις οικογένειες μας να χαρούμε ένα παιχνίδι; Το θεμα ειναι οτι τις μαλακιες τις κανουν οταν η ομαδα πηρε λιγο μπροστα και εχει παρει ψυχολογια..Δηλαδη ελεος ρε πουστη μου..Ελεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ενταξει το πλεονεκτημα που αφησε στα τελευταια 10sec ο διαιτητης ειναι ολα τα λεφτα και προσωπικα για μενα μια μικρογραφια της διαιτησιας στους 2 τελευταιους τελικους αλλα και γενικα καποιων (οχι ολων ) παλιοτερων τελικων ...Αφου ομως γουσταρουν οι Αγγελοπουλοι εμενα μου περισσευει Εγω αν ημουν παντως Αγγελοπουλος δεν θα κατεβαζα την ομαδα στο ΟΑΚΑ ,οχι λογω διαιτησιας καμια σχεση ,αλλα λογω ανικανοτητας και επειδη δεν θα αξιζα να ειμαι και να λεγομαι προεδρος του Ολυμπιακου ..Ολα τα αλλα τωρα για Μπαρτζωκα ,παιχτες κτλ ειναι για αυτους που δεν βλεπουν πιο μακρια απο την μυτη τους...Τωρα οσο για τους παιχτες και ειδικα Σλουκα -Μαντζαρη ενταξει νομιζω και ο πιο δυσπιστος καταλαβε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αυτοί που όταν χάνει η ομάδα πετάνε κροτίδες, όταν κερδίζει η ομάδα ανάβουν καπνογόνα σε κλειστό γήπεδο και μετά το ματς τα σπάνε έτσι κι αλλιώς, πότε θα εκδιωχθούν από το ΣΕΦ; Όταν σταματήσουν να πηγαίνουν στο ΣΕΦ οι οργανωμένοι, και υπάρξουν ανθρώπινες συνθήκες για παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ο Σερμαντινη έχει πατήσει παρκέ στους τελικούς? Ο Παπαπετρου τι έγινε. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ο Σερμαντινη έχει πατήσει παρκέ στους τελικούς? Ο Παπαπετρου τι έγινε. .. Επαιξε λιγο στο δευτερο παιχνιδι ο μπζηλος . Ο Παπαπετρου εξαφανιστηκε μαζι με τον Περπερογλου την ιδια ωρα που οι αλλοι παιζουν με 4αρι τον Γιανκοβιτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ο Σερμαντινη έχει πατήσει παρκέ στους τελικούς? Ο Παπαπετρου τι έγινε. .. Ο προπονηταρας μας ξερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ο Σερμαντινη έχει πατήσει παρκέ στους τελικούς? Ο Παπαπετρου τι έγινε. .. Παιζουν 2x2 τα πρωινα με Παππα και Μπατιστ μετα πανε για καφεδακι και ειναι κουρασμενα τα παλικαρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Στα γρηγορα..Χτυπαει ταμπλο η μπαλα και κοβετε μετα,ΠΑΙΖΕΙ. Κανει σε 2 φασεις βηματα ο Λασμε.ΠΑΙΖΕΙ Βαζει καλαθι ο Ντανστον με το ενα χερι δεν δινεται το φαουλ παρα μονο καλαθι ενω ηταν καλαθι-φαουλ. Στον Διαμαντιδη του γινονται τουλαχιστον 2 ΦΑΟΥΛ και κανει ΙΣΩΣ ΚΑΙ βηματα και αφηνει πλεονεκτημα και στην συνεχεια της φασης κανει βηματα ΚΑΙ Ο ΛΑΣΜΕ.Παιζει η μπαλα κανονικα.. Πες μου ρε φιλε,εχεις δει ποτε στον Διαμαντιδη να ΜΗΝ του δινονται τετοια φαουλ? ΕΛΕΟΣ Σου ειπα πανω στα γρηγορα καποιες εξωφθαλμες φασεις και μου λες 2. Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο να εβλεπες.. Εισαι καλα?? Προφανως οχι! Οταν σου απαντησα ηταν ακομη 1ο ημιχρονο και μου μιλας για φασεις ολου του αγωνα και οτι δεν μιλησα για φασεις που εγιναν στο 2ο ημιχρονο?????? Νομιζεις οτι ειμαι προφητης? Αντε πιες λιγο ξυδι να ξεθυμανεις που σου χαλασε η φιεστα γιατι αυτα που λες ειναι τελειως παραλογα. Τωρα λοιπον που τελειωσε ο αγωνας μπορω να σου αντιπαραθεσω και εγω σε αυτες τις ευνοιες υπερ του Παναθηναικου που ειπες, αλλες τοσες ευνοιες υπερ του Ολυμπιακου. Στα τελευταια λεπτα οι διαιτητες δεν εδωσαν 5-6 φαουλ υπερ του Παναθηναικου. Γενικα η διαιτησια εκανε λαθη αλλά τα εκανε ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. Και δεν ισχυει σε καμια περιπτωση η μονοπλευρη παρουσιαση που κάνεις. Εσυ εισαι απο τους κλασικους που και με 50 ποντους να χασετε παλι στην διαιτησια θα τα ριξεις. Διαιτησια, διαιτησια, διαιτησια. Εχεις μαθει απο το ποδοσφαιρο να ευνοεισαι σκανδαλωδως και τωρα το 50-50 σου φαινεται σφαγη. και στην συνεχεια της φασης κανει βηματα ΚΑΙ Ο ΛΑΣΜΕ.Παιζει η μπαλα κανονικα.. Δεν εκανε βηματα ο Λασμε στην τελευταια φαση. Του Διαμαντιδη ειναι δυσκολη φαση γιατι εδειξε μόνο ενα ριπλευ αλλά μαλλον δεν ειναι βηματα και το κρατησε το ποδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μεγάλο μείον ο σέντερ να μην βάζει τις βολές...Ντανστον κ Σιμονς απλά άστοχοι Γιαυτό λέω για τον Σερμαντινη που θυμάμαι είναι καλός στις βολές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Του Διαμαντιδη ειναι δυσκολη φαση γιατι εδειξε μόνο ενα ριπλευ αλλά μαλλον δεν ειναι βηματα και το κρατησε το ποδι. Μη τρολάρεις και συ τώρα. Φάουλ και βήματα ήταν, το είδαν όλοι (βάζελοι και γαύροι). Το ριπλέι ήταν κατατοπιστικότατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Όταν Σπανούλης Πρίντεζης και Περπέρογλου φτάνουν δεν φτάνουν το 20 πόντους όλοι μαζί μετά τι ψάχνεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μη τρολάρεις και συ τώρα. Φάουλ και βήματα ήταν, το είδαν όλοι (βάζελοι και γαύροι). Το ριπλέι ήταν κατατοπιστικότατο. Οχι πραγματικα, με μια φορα που ειδα το ριπλευ ειδα οτι (κατα 90%--δεν ειμαι σιγουρος δηλαδη) δεν του εγινε καποιο φαουλ αλλά και (κατα 99%--δεν ειμαι σιγουρος δηλαδη, αν και εδω ειμαι λιγο πιο σιγουρος) οτι δεν εκανε βηματα. Αλλά μπορει να κανω λαθος και για τα 2 γιατι ειδα μόνο ενα ριπλευ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 απιστευτα οργια σημερα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.επιθετικο φαουλ του γκιστ γινεται καλαθι και φαουλ,καθαρα καλαθια αφου η μπαλα χτυπαει ταμπλο βαφτιζονται κοψιματα.10 φορες βηματα του λασμε κατω απο τη ρακετα δεν δινονται και δινεται καλαθι και φαουλ η εχουμε απλο καλαθι,σουτ για 3 ματσιουλις καμια επαφη απο τον στρατο φαουλ και 3 βολες.αποκορυφωμα στο τελος που κανουμε 2 απανωτα εσκεμενα φαουλ να σταματησουμε το χρονο και ο διαιτητης αφηνει το παιχνιδι για να μην παρουμε τελευταια επιθεση.βιτσιοζοι οι αγγελοπουλοι που δεν αποχωρουν απο την σαπιλα.δεν περιμενα παντως να ξεφτυλιστουν τοσο πολυ τα κορακια και να μην δινουν παραβασεις που τις βλεπει και τυφλος.ο παο πηρε τουλαχιστον 15-16 ποντους σκορ απο εξωφθαλμες παραβασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 ΟΧΙ Μπαρτζώκα. Μαζί σου για τα φάουλ στον Διαμαντίδη, αλλά μετά από τέτοια εμφάνιση, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κάνεις δηλώσεις για διατησία. Δεν επιτρέπεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις