FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για πείτε. Έκαναν φάουλ στον Διαμαντίδη και δε σφυρίχθηκε ή κοιμήθηκαν όρθιοι και πέρασε ο χρόνος;
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Πολυ μεγαλη διαφορα για να καλυφθει , παλεψε ο Παο να το χασει αλλα δεν γινοταν Σιχαμενο πρωτο ημιχρονο , το πιο κακο ολης της χρονιας . Καλυτερο δευτερο αλλα με τους 3 καλυτερους παιχτες του Ολυμπιακου εκτος ματς δεν κερδιζεις οσο κι αν ηθελε ο Αλβερτης να το χασει το παιχνιδι Μπραβο στον Παο , ψυχωμενοι Γκιστ , Λασμε . Καλος ΔΔ κ Γιανκοβιτς . Ο Ουκιτς θελει κρεμασμα για παραδειγματισμο κ ο Αλβερτης διωξιμο χθες
~mxls~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Να στο τελειώνει η διαιτησία στα τελευταία 10sec. Άδικο, αλλα υπάρχει και άλλος τελικός.
PostHelper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι καλύτερο είναι να παραιτηθούν και οι 2 και να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ. Δεν είναι καμιά από τις 2 για να βγει πρωταθλήτρια... Εγω λεω να παραιτηθουν και οι 2 και να το δωσουν στον ΠΑΟΚ. Με 260 000 ευρω μπατζετ ειμαστε και παιξαμε το καλυτερο ΟΜΑΔΙΚΟ μπασκετ και το καλυτερο μπασκετ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ. ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ μικροτερο και των 2 αιωνιων μπατζετ και ομως καναμε θαυματα. Που να ειχαμε ξερω γω 800 000 ευρω(ποσό εξισου αστειο για τους 2 αιωνιους) για να κανουμε ομαδα. Για πλακα θα σας ειχαμε. Πω ρε Ιωάννου, πόσο βλάκας; Μένουν 24.5 δευτερόλεπτα και ρωτάει αν υπάρει οδηγία για φάουλ! Μα τελειως ομως!!!!!
Andy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 προσωπικα δεν με νοιαζει η διαιτησια ολου του αγωνα ουτε τα βηματα του ΔΔ στο τελος αλλα ρε φιλε ο αλλος παει και του κανει επιτηδες φουλ και δεν το σφυρες επιτηδες?δηλαδη λιγο τσιπα
Jenkins Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για πείτε. Έκαναν φάουλ στον Διαμαντίδη και δε σφυρίχθηκε ή κοιμήθηκαν όρθιοι και πέρασε ο χρόνος; Απάντησα ήδη. Φαουλάρα έκαναν, δεν σφυρίχτηκε και μετά έχει κάνει βήματα ο Διαμαντίδης. Αλητεία σκέτη
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Και γαμώ την ομάδα έχουμε.Άντε πάλι ρε Σπανούλη το έβγαλες το μηνιάτικο άξια.....
PostHelper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για πείτε. Έκαναν φάουλ στον Διαμαντίδη και δε σφυρίχθηκε ή κοιμήθηκαν όρθιοι και πέρασε ο χρόνος; Βασικα εγω ετσι οπως το ειδα ουτε φαουλ ηταν ουτε βηματα(κρατησε σταθερο).
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγω λεω να παραιτηθουν και οι 2 και να το δωσουν στον ΠΑΟΚ. Με 260000 ευρω μπατζετ ειμαστε και παιξαμε το καλυτερο ΟΜΑΔΙΚΟ μπασκετ και το καλυτερο μπασκετ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ. Ώπα, αυτό εννοούσα κι εγώ. Να το πάρει ο ΠΑΟΚ, όχι ο ΠΑΟ.
Jenkins Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Βασικα εγω ετσι οπως το ειδα ουτε φαουλ ηταν ουτε βηματα(κρατησε σταθερο). To buffering θα φταίει φίλος. Συμβαίνει, συχνά-πυκνά 1
Aristomaxos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Με αυτή την εικόνα που έδειξαν συνολικά στο ματς, ακόμα και να κέρδιζαν τον παιχνίδι εγώ πάλι ξενερωμένος θα ήμουν.
Jenkins Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Η ντροπη του συλλογου πλεον. Η ντροπή του συλλόγου είναι τα τσογλάνια που φτάνεις τη διαφορά στους 6 και πετάνε κροτίδες, δίνοντας ανάσα στο βάζελο. Αυτοί και ΜΟΝΟ αυτοί
~mxls~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Βασικα εγω ετσι οπως το ειδα ουτε φαουλ ηταν ουτε βηματα(κρατησε σταθερο). Βασικά λες ψέμματα γιατι μια χαρα είδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις