Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Πολυ μεγαλη διαφορα για να καλυφθει , παλεψε ο Παο να το χασει αλλα δεν γινοταν

Σιχαμενο πρωτο ημιχρονο , το πιο κακο ολης της χρονιας . Καλυτερο δευτερο αλλα με τους 3 καλυτερους παιχτες του Ολυμπιακου εκτος ματς δεν κερδιζεις οσο κι αν ηθελε ο Αλβερτης να το χασει το παιχνιδι

Μπραβο στον Παο , ψυχωμενοι Γκιστ , Λασμε . Καλος ΔΔ κ Γιανκοβιτς . Ο Ουκιτς θελει κρεμασμα για παραδειγματισμο κ ο Αλβερτης διωξιμο χθες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι καλύτερο είναι να παραιτηθούν και οι 2 και να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ. Δεν είναι καμιά από τις 2 για να βγει πρωταθλήτρια...

Εγω λεω να παραιτηθουν και οι 2 και να το δωσουν στον ΠΑΟΚ. Με 260 000 ευρω μπατζετ ειμαστε και παιξαμε το καλυτερο ΟΜΑΔΙΚΟ μπασκετ και το καλυτερο μπασκετ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ.

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ μικροτερο και των 2 αιωνιων μπατζετ και ομως καναμε θαυματα. Που να ειχαμε ξερω γω 800 000 ευρω(ποσό εξισου αστειο για τους 2 αιωνιους) για να κανουμε ομαδα. Για πλακα θα σας ειχαμε. :-D

Πω ρε Ιωάννου, πόσο βλάκας; Μένουν 24.5 δευτερόλεπτα και ρωτάει αν υπάρει οδηγία για φάουλ!

Μα τελειως ομως!!!!!

προσωπικα δεν με νοιαζει η διαιτησια ολου του αγωνα ουτε τα βηματα του ΔΔ στο τελος

αλλα ρε φιλε ο αλλος παει και του κανει επιτηδες φουλ και δεν το σφυρες επιτηδες?δηλαδη λιγο τσιπα

Για πείτε. Έκαναν φάουλ στον Διαμαντίδη και δε σφυρίχθηκε ή κοιμήθηκαν όρθιοι και πέρασε ο χρόνος;

Απάντησα ήδη. Φαουλάρα έκαναν, δεν σφυρίχτηκε και μετά έχει κάνει βήματα ο Διαμαντίδης.

Αλητεία σκέτη

Για πείτε. Έκαναν φάουλ στον Διαμαντίδη και δε σφυρίχθηκε ή κοιμήθηκαν όρθιοι και πέρασε ο χρόνος;

Βασικα εγω ετσι οπως το ειδα ουτε φαουλ ηταν ουτε βηματα(κρατησε σταθερο).

Εγω λεω να παραιτηθουν και οι 2 και να το δωσουν στον ΠΑΟΚ. Με 260000 ευρω μπατζετ ειμαστε και παιξαμε το καλυτερο ΟΜΑΔΙΚΟ μπασκετ και το καλυτερο μπασκετ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ.

Ώπα, αυτό εννοούσα κι εγώ. Να το πάρει ο ΠΑΟΚ, όχι ο ΠΑΟ.

Η ντροπη του συλλογου πλεον.

Η ντροπή του συλλόγου είναι τα τσογλάνια που φτάνεις τη διαφορά στους 6 και πετάνε κροτίδες, δίνοντας ανάσα στο βάζελο.

Αυτοί και ΜΟΝΟ αυτοί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...