Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο πρώτο παιχνίδι μας έπαιρνε. Περάσατε μπροστά μόλις για 2(ΔΥΟ) πόντους 2-3 λεπτά πριν το τέλος και χάνατε με -15 κάποια στιγμή. Που ήταν εκεί ο Τανατζής; Εκεί στο 4ο δεκάλεπτο να μας σπρώξει και να σας βυθίσει πάλι στο σκορ.

Ναι και γιατί όχι μια ζωή; Αυτο σημαίνει παράγκα, και αφού είναι τα ίδια πρόσωπα που βρίζατε, γιατί να μην το ξανακάνουν;

Βλέπεις που σου λέω...

(Άσε που και αυτό κουλό επειχείρημα είναι δεν στέκει, και πεθαμένος να είσαι μια χαρα σπρώχνουν τα κοράκια αν θέλουν και ότι γίνει, πολλά τα παραδείγματα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Στο πρώτο παιχνίδι μας έπαιρνε. Περάσατε μπροστά μόλις για 2(ΔΥΟ) πόντους 2-3 λεπτά πριν το τέλος και χάνατε με -15 κάποια στιγμή. Που ήταν εκεί ο Τανατζής; Εκεί στο 4ο δεκάλεπτο να μας σπρώξει και να σας βυθίσει πάλι στο σκορ.

Ναι και γιατί όχι μια ζωή; Αυτο σημαίνει παράγκα, και αφού είναι τα ίδια πρόσωπα που βρίζατε, γιατί να μην το ξανακάνουν;

Βλέπεις που σου λέω...

(Άσε που και αυτό κουλό επειχείρημα είναι δεν στέκει, και πεθαμένος να είσαι μια χαρα σπρώχνουν τα κοράκια αν θέλουν και ότι γίνει, πολλά τα παραδείγματα)

Σου ειπα,αν θες την σοβαρη μου αποψη στην σειρα αυτη,την εγραψα..Αν θελεις την τρολια και αυτη την εγραψα..

Οτι ποστ εγραψα για διαιτησια,βολες κτλ ηταν απαντηση σε σενα με τις τρολιες που εγραφες χθες κατα την διαρκεια του αγωνα.Να το ενα,να το αλλο,να το παραλλο...Σφαγη κανονικη κατα του ΠΑΟ δλδ..

Στα σοβαρα σου ειπα,θεωρω οτι η διαιτησιες στα 3 παιχνιδια αυτα ειναι παρα μα παρα πολυ καλες με καποια ελαχιστα λαθη εκατερωθεν..

Οσο για το τελευταιο -οσο αφορα το μπασκετ ετσι- οχι,δεν ειναι καθολου το ιδιο.Γιατι αυτος που ειναι τοσο πεθαμενος,που χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του,θελει 15 σφυριγματα να σπρωχτει,κατι το οποιο θα ειναι εξωφθαλμο,ενω αυτος που παιζει μπασκετ και δεν ειναι πτωμα,θα χρειαστει 2-3 για να γινει η δουλεια..

Μα εγω το ειχα πει σχετικα με Τανατζη εδω

http://www.insomnia.gr/topic/458077-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82/page-963

post 14444 

Φιλε,οπως εσυ στο ποδοσφαιρο λες οτι επρεπε να εχω 3-4 πρωταθληματα λιγοτερα τα τελευταια 20 χρονια χοντρικα,το ιδιο ακριβως σου λεω και εγω για το μπασκετ..Οτι υπηρχαν 2-3 χρονιες που επρεπε να εχεις 2,3 λιγοτερα..

So simple..

Παλι καλα που ειπες και 2-3 γιατι εχουμε ακουσει και διαβασει μαργαριταρια..

Και εγω εχω ακουσει διαφορα οτι μαργαριταρια,αλλα πολυ χειροτερα.Οτι 1 επρεπε να παρω,οτι αντε το πολυ 4-5 να αξιζα και τετοια.Οπως αντιστοιχα και για την ομαδα σου στο μπασκετ..

Ειπαμε λοιπον,στα σοβαρα αυτη ειναι η αληθεια..Λαθη εγιναν,δεν θα κατσω να μιλησω για την εποχη απο το 1990-1995 και πισω..Αφου δεν γνωριζω

Τα αυτονόητα φάουλ έδωσε, έρχεσαι στα λόγια μου, δεν είναι εύνοια αυτό.

και εμενα αυτονοητο μου φαινεται. στην 4η περιοδο λοιπον η ομαδα που ειναι +16 στο σκορ συμπληρωνει τα 5 φαουλ (σιμμονς σιγουρα φαουλ , για του σλουκα ειμαι 50/50) 1:57" μεσα στο παιχνιδι. η ομαδα που κυνηγαει το σκορ απο την αλλη συμπληρωνει το 5ο στο 9ο λεπτο και αυτο επειδη ηθελε να σταματησει ο χρονος και να στειλουν τον ολυμπιακο στις βολες. κανε μας την χαρη. αυτα να τα λετε στο gwf να κουνατε ομαδικος τα αυτια σας.

Με εχεις κανε ignore,οποτε κοψε τα pm με τις προσβολες και μιλα εδω..

Σου ειπα αλλα δεν ξερεις να διαβαζεις,θα σε σφυριξει ο διαιτητης οταν πρεπει,οταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ παιζοντας μπασκετ ομως...Περασα 2 ποντους μπροστα και χανω σερι 2 επιθεσεις και επιπλεον κανει ο Περπερογλου 2 σερι μαλακιες.Ε! Τι να σφυριξει ρε φιλε ο διαιτητης οταν λεει "αυτοι ειναι μαλακες,θα το χασουν μονοι τους"?

Ενταξει συμβαινουν κι αυτα τα σουτ. Στο ποδοσφαιρο παντως λεγεται δοκάρι. :P

Στο ποδόσφαιρο αυτό λέγεται "στα πουλιά", όχι δοκάρι :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...