Anubis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Nα ξερετε παντως εχω βαλει ποπ κορν... 2
Kasrith Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ο προπονητης της Σιενα δηλωσε «Δεν το κατάλαβα. Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα αυτό, αλλά αν ισχύει εμάς βοήθησε». Εννοείται πως τους βοήθησε, αφου εν τέλει το χάσατε μόνοι σας
zizu10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Περίπου 4 δεύτερα είναι, και 4 αυτά της επίθεσης της Σιένα (στο περίπου πάντα). Τώρα αυτά όλα είναι τρίχες, ας μην χαλούσαν οι δικοί σας την επίθεση (η οποία τελείως τζάμπα πήγε) και μην τα ψάχνετε στο ρολόι http://www.youtube.com/watch?v=5HLohO8LTYs Δεν είπα σε κάποιο ποστ μου ότι αυτό έφταιξε αλλά μην λέμε ότι ήταν και 1-2 δευτερόλεπτα γιατί δεν ισχύει...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Σωστα ηταν 4. Βρηκατε το λόγο που χασατε, θα κοιμηθειτε το βραδυ ησυχοι. 1
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τρολαρετε ε ? Καλαααααα ..Εγω τα θυμαμαι αυτα παντως
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Σωστα ηταν 4. Βρηκατε το λόγο που χασατε, θα κοιμηθειτε το βραδυ ησυχοι. Το ματς παει καρφι για επαναληψη λογω αυτου του λαθους που σημειωτεον δεν το εκαναν Ιταλοι να πουμε οκ, αλλα Ελληνες μεσα στο ΣΕΦ. Και btw τη στιγμη που σταματα ο χρονος αν ευνοειται καποιος αυτος ειναι ο ΟΣΦΠ που εχει την μπαλα στην κατοχη του, αλλα μετα εγινε το απροβλεπτο και τρεχα γυρευε...
zizu10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τρολαρετε ε ? Καλαααααα ..Εγω τα θυμαμαι αυτα παντως Ο Ζαρντίμ φταίει για όλα Καλό βράδυ!!
Kasrith Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 τη στιγμη που σταματα ο χρονος αν ευνοειται καποιος αυτος ειναι ο ΟΣΦΠ που εχει την μπαλα στην κατοχη του, αλλα μετα εγινε το απροβλεπτο και τρεχα γυρευε... Αυτό ακριβώς
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το ματς παει καρφι για επαναληψη λογω αυτου του λαθους που σημειωτεον δεν το εκαναν Ιταλοι να πουμε οκ, αλλα Ελληνες μεσα στο ΣΕΦ. Και btw τη στιγμη που σταματα ο χρονος αν ευνοειται καποιος αυτος ειναι ο ΟΣΦΠ που εχει την μπαλα στην κατοχη του, αλλα μετα εγινε το απροβλεπτο και τρεχα γυρευε... Η μοναδικη επαναληψη που εχει γινει στην ιστορια της Ευρωλίγκα ειναι αυτη σε ενα ματς Αεκ - Ταου που ειχαν παιξει 5-6 δευτερόλεπτα παραπανω χωρις να ακουστει χρονόμετρο και μέχρι να βαλει καλαθι η Αεκ, το 2000 αν θυμαμαι καλα. Τώρα το πολύ πολυ να τους δικαιώσουν ηθικα, αντε να εχουν και μια ευνοικη διαιτησία σε επόμενο παιχνίδι.
Alxnks Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 τωρα εδειξαν στη νοβα στιγμιοτυπο αγωνα περισυ που εγινε ακριβως το ιδιο (αν ακουσα καλα ηταν μπεσικτας με μια γερμανικη), κολλησε το ρολοι..χαθηκε η επιθεση...και στην κοντρα επιθεση η αντιπαλη ομαδα εβαλε καλαθι και κερδισε. εγινε ενσταση κι ο αγωνας επαναληφθηκε (αγωνας eurocup), οποτε οι πιθανοτητες να επαναληφθει ξαφνικα γινονται πολυ μεγαλες αφου υπαρχει δεδικασμενο σε ακριβως ιδιο σκηνικο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Η μοναδικη επαναληψη που εχει γινει στην ιστορια της Uleb ειναι αυτη σε ενα ματς Αεκ - Ταου που ειχαν παιξει 5-6 δευτερόλεπτα παραπανω χωρις να ακουστει χρονόμετρο και μέχρι να βαλει καλαθι η Αεκ, το 2000 αν θυμαμαι καλα. Τώρα το πολύ πολυ να τους δικαιώσουν ηθικα, αντε να εχουν και μια ευνοικη διαιτησία σε επόμενο παιχνίδι.Στην νοβα δειχνουν περσυνο δεδικασμενο στο eurocup με ιδιο ακριβως σκηνικο και εκπροθεσμο buzzer beater οπου τελικα ο αγωνας επαναληφθηκε, γιαυτο λεω οτι παει καρφι για επαναλξψη. Η πλακα θα ναι να δωσουν επαναληψη και να ξαναχασει ο ΟΣΦΠ, διοτι αν παιξει οπως σημερα, θα χασει.
TO_PAIDI Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Να σας πω κάτι ρε γαύροι, στα @@ μου για το χρονόμετρο στα @@ μου για την ήττα στα @@ κι αν ο Λω έβαζε αυτό το καλάθι στο τέλος του παιχνιδιού και κερδίζαμε. Καταλαβαίνεττε με ποιους παίζαμε ...με τον Μπόμπυ τον Ρες και τον Σανικίτζε...τον Σανικίτζε...., το θέμα δεν είναι η ήττα, η εμφάνιση ήταν, αν η ομάδα παίξει όπως έπαιζε στη πρώτη φάση θα το πάει 10-3...αν συνεχίσει έτσι κλάφτα Χαράλαμπε...αλλά έχουμε βρεί πιει μας φταίνε ο Μαυροειδής και ο Γκετσεβίτσιους.. 1
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μαλιστα, δεν γνωριζα για τον αγωνα του Eurocup. Δε νομιζω να καταφερει να χασει παλι ο Οσφπ, ειναι πολύ κακή ομαδα η Σιενα για να να τον κερδισει 2 φορές εκτός εδρας, βεβαια με τον Mr. Bean ποτε δεν ξέρεις.
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ...για πες τώρα βρε Κρις (85), η Μπάρτσα συνεχίζει ως "μη-ντρημτήμ" να είναι "του χεριού" του ΟΣΦΠ εντός; (για τη "διαφορά", μάλλον ούτε λόγος...). Για τον συν-Λαρισαίο σου αν πω κάτι περί "ηγεσίας" λογικά θα στραβώσεις, οπότε ας το παρακάμψω... Δεν μου αρέσει το "τα έλεγα εγώ", αλλά τουλάχιστον το αποψινό να ΕΓΙΝΕ "μάθημα" για όσους "πιστεύουνε πολύ" στον ΟΣΦΠ του Τοπ16 και δεν το βλέπανε πιό σκεπτικά, όπως οφείλανε. Ανεξαρτήτως "κολλημένου ταμπλώ" και υποψίας φάουλ σε Χάινς (από Μος) ή ακόμα και σε Λω στις τελευταίες του επιθέσεις... Ζόρικα τα πράμματα για τη συνέχεια. Όχι για τίποτ' άλλο, αλλά, ως συνήθως, να πεις ότι έπαιξε τίποτα φανταστικό η Σιέννα; Πού να ήταν και σε καμμιά γαμάτη μέρα ο Μπράουν δηλαδή... Δυστυχως η ομαδα παρουσιαζει αυτο που ελεγα εδω και 3-4 παιχνιδια. Δεν ειναι σε καλη σωματικη κατασταση και δεν βγαζει ενέργεια. Ή δεν ισχυει και εχεις να μου αντιπαραβαλλεις καποιον αλλο λογο(εκτος φυσικα απ την τραγικη αποφαση του Λω να παει σε λευ απ)? Η ομαδα εχει περιστροφες στην αμυνα, στην επιθεση βγαζει ασιστ, αλλα ατομικα οι παικτες σ-ε-ρ-ν-ο-ν-τ-α-ι. Απο τον πρωτο μεχρι και τον τελευταιο. Ρε σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες? Θεωρεις τη Μπαρτσα καμια υπερομαδα? Δεν ειδες τι συντριβη παθαν μετα τη νίκη απέναντι μας? Φυσικα και αν παιξουμε οπως μπορουμε, εχουμε πιθανοτητες και ειναι του χεριου μας, ειδικα μεσα στο Σεφ. Για τον Σπανουλη, ειλικρινα δε μπορω να κατσω να συζητησω σοβαρα αν ειναι ηγετης ή οχι. Ακομα και στο σημερινο, που ολη η ομαδα πηγαινε πολυ μετρια, ηταν αυτος που εβαλε τους τελευταιους 5 ποντους. Οσο για το Σερμαντινη, εκανε καλο ματς, αλλα στην αμυνα ήταν και παλι τρυπα. Δε φανηκε τοσο γιατι η Σιενα επαιζε πολυ p&p και ελαχιστα p&r, στο τελος σωστα χρησιμοποιησε τον Χαινς που εκανε αλλο ενα πολυ καλο παινιδι. Ακατανοητη ηταν για μενα η χρησιμοποιηση του Περπερογλου (που αν εξαιρεσεις τα πρωτα ματς, μας κανει να αναπολουμε τον κεσελ) και δυστυχως δε φανηκε και το εξαιρετικο παιχνιδι που εκανε ο Ματζαρης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μαλιστα, δεν γνωριζα για τον αγωνα του Eurocup. Δε νομιζω να καταφερει να χασει παλι ο Οσφπ, ειναι πολύ κακή ομαδα η Σιενα για να να τον κερδισει 2 φορές εκτός εδρας, βεβαια με τον Mr. Bean ποτε δεν ξέρεις.Αν η Ευρωλιγκα παρει αποφαση για μη επαναληψη του αγωνα παρα το δεδικασμενο, φανταζομαι οτι μονη δικαιολογια θα ειναι αυτο που ειπα παραπανω. Ελληνες χειριζοταν το χρονομετρο, ελληνας ο παρατηρητης, το λαθος οταν εγινε ευνοουσε τον ΟΣΦΠ. Δεν ξερω φυσικα αν εχουν νομικη βαση αυτα, γνωμη μου με βαση οσα ακουσα ειναι οτι παει καρφι για επαναληψη, αν ο ΟΣΦΠ επιμεινει στην ενσταση, που προφανως θα επιμεινει. Chris ο Περπερογλου αν και τραγικος χρησιμοποιηθηκε γιατι ο (προ ολιγων μηνων "ετοιμος για ΝΒΑ") Παπανικολαου ηταν ακομη τραγικοτερος. Ποιον να βαλει, τον Γκετσεβιτσιους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις