stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μπασκετ+ποδόσφαιρο+fixαρισμα wiki= Ολα τα σπορ. Fine fine fine... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Μισο να ψαξω να δω τι γινεται στο ταβλι κορασιδων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 <p>Α μιλας για αθληματα που δεν υπαρχει καν επαφη σωμα με σωμα..</p> <p> </p> <p>Ενταξει....</p> Εσεις λετε πρωταθλητή παντοτινε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ.. Αν το "ολα τα σπορ" μεταφράζεται σε "αθλήματα με επαφη σωματος" τοτε προφανώς υπάρχει πρόβλημα αντίληψης της φράσης... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πόλο αντρών πόλο γυναικών βόλεϊ γιατί δεν σου αρέσουν και τα υποτιμάς;Γιατί και εγώ με την σειρά μου θα μπορούσα να μιλήσω για επιτυχίες στο "μπασκετάκι" που έχετε, και μας τα έχετε κάνει τσουρέκια μιας και το ποδόσφαιρο είναι με διαφορά το λαοφιλέστερο άθλημα και εκεί απλά δεν υπάρχεις.Και μην μου πεις για γουέμπλεϊ και ιστορίες γιατί εσύ απλά έφτασες σε τελικό δεν το πήρες και συνέβη καμιά πενηνταριά χρόνια πριν..Η στεάουα βουκουρεστίου και ο αστέρας βελιγραδίου το κατέκτησαν ...Μπορείς να μου πεις που βρίσκονται στον ποδοσφαιρικό χάρτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μπασκετ+ποδόσφαιρο+fixαρισμα wiki= Ολα τα σπορ. Fine fine fine... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Μισο να ψαξω να δω τι γινεται στο ταβλι κορασιδων...Ρε φιλε αθλήματα σε ολα τα σπορ δεν λετε? Οταν δλδ εσυ λες "αθλήματα ολυμπιακών αγώνων" εννοείς το μπάσκετ μονο λογω επαφής? Τι δεν καταλαβαίνεις απο την έννοια"ολα τα σπορ" ?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εσεις λετε πρωταθλητή παντοτινε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ.. Αν το "ολα τα σπορ" μεταφράζεται σε "αθλήματα με επαφη σωματος" τοτε προφανώς υπάρχει πρόβλημα αντίληψης της φράσης... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Μα ειναι γνωστο οτι οταν εβγαλε τον υμνο του παναθηναικου ο Οικονομιδης με τον Μουζακη το 1950 στο μυαλο τους ειχαν το πινγκ πονγκ το ταβλι και το πολο.και το επαγγελματικο πρωταθλημα pro evolution αντρων που προκειται να βγει το 2030. Δεν ειμαστε καλα μου φαινετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 <p>Πόλο αντρών πόλο γυναικών βόλεϊ γιατί δεν σου αρέσουν και τα υποτιμάς;Γιατί και εγώ με την σειρά μου θα μπορούσα να μιλήσω για επιτυχίες στο "μπασκετάκι" που έχετε, και μας τα έχετε κάνει τσουρέκια μιας και το ποδόσφαιρο είναι με διαφορά το λαοφιλέστερο άθλημα και εκεί απλά δεν υπάρχεις.Και μην μου πεις για γουέμπλεϊ και ιστορίες γιατί εσύ απλά έφτασες σε τελικό δεν το πήρες και συνέβη καμιά πενηνταριά χρόνια πριν..Η στεάουα βουκουρεστίου και ο αστέρας βελιγραδίου το κατέκτησαν ...Μπορείς να μου πεις που βρίσκονται στον ποδοσφαιρικό χάρτη;</p> Τι ψάχνεις τωρα να βρεις και εσυ? Οτι μας συμφέρει είπαμε. Εδω σου λενε "ολα τα σπορ" και μιλανε μονο για μπάσκετ και ποδόσφαιρο οταν πριν κάτι μηνες η πράσινη είχε πρωτοσέλιδο το πρωτάθλημα στις καταδύσεις.. Τι να λέμε τώρα Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Α μιλας για αθληματα που δεν υπαρχει καν επαφη σωμα με σωμα.. Ενταξει.... Στο πόλο δεν υπάρχει επαφή σώμα με σώμα;LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκεί πέφτει το ξύλο της αρκούδας κάτω από το νερό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εσεις λετε πρωταθλητή παντοτινε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ.. Αν το "ολα τα σπορ" μεταφράζεται σε "αθλήματα με επαφη σωματος" τοτε προφανώς υπάρχει πρόβλημα αντίληψης της φράσης... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Μα ειναι γνωστο οτι οταν εβγαλε τον υμνο του παναθηναικου ο Οικονομιδης με τον Μουζακη το 1950 στο μυαλο τους ειχαν το πινγκ πονγκ το ταβλι και το πολο.Το βολει αντρων γυναικών σου λεει κατι? Αλλα ακομα και ετσι να είναι γτ λοιπόν συνεχίζεις να προσπαθείς να αιτιολογήσεις αυτο το "σε ολα τα σπορ"?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μα ειναι γνωστο οτι οταν εβγαλε τον υμνο του παναθηναικου ο Οικονομιδης με τον Μουζακη το 1950 στο μυαλο τους ειχαν το πινγκ πονγκ το ταβλι και το πολο.και το επαγγελματικο πρωταθλημα pro evolution αντρων που προκειται να βγει το 2030. Δεν ειμαστε καλα μου φαινετε... Άρα τον ύμνο τον έβγαλαν για το ποδόσφαιρο.Τότε όντως πρέπει να αλλάξει άμεσα.Α και η σύγκριση του βόλει και του πόλο με το το πινγκ πονγκ και το τάβλι απλά με ξεπερνάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το βολει αντρων γυναικών σου λεει κατι? Αλλα ακομα και ετσι να είναι γτ λοιπόν συνεχίζεις να προσπαθείς να αιτιολογήσεις αυτο το "σε ολα τα σπορ"?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Δεν προσπαθω να αιτιολογησω τιποτα,εσεις μειωνεται εναν υμνο που ειναι κοντα 70 χρονια και γραφτηκε σε εποχες που δε θα καταλαβουμε ποτε. Σε 50 χρονια θα βγει και πρωταθλημα call of duty με ελληνικες ομαδες,παλι θα λεμε γτ αραγε εβγαλαν τοτε το 1950 το "πρωταθλητη σε ολα τα σπορ παντοτινε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μα ειναι γνωστο οτι οταν εβγαλε τον υμνο του παναθηναικου ο Οικονομιδης με τον Μουζακη το 1950 στο μυαλο τους ειχαν το πινγκ πονγκ το ταβλι και το πολο.και το επαγγελματικο πρωταθλημα pro evolution αντρων που προκειται να βγει το 2030. Δεν ειμαστε καλα μου φαινετε... Άρα τον ύμνο τον έβγαλαν για το ποδόσφαιρο.Τότε όντως πρέπει να αλλάξει άμεσαΗ πλακα ειναι, οτι μεχρι και το 1950 που γράφτηκε ο ύμνος τους εχουν 18 πρωταθλήματα σε ολα τα αθλήματα και εχουμε 25 και μάλιστα με 5-6 λιγότερα αθλήματα εμείς να μην παίρνουμε μεροςΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δε χρειάζεται να αλλάξει κάτι παραδοσιακό ρε συ. Ενας υμνος ειναι που έχει μείνει στο μυαλό του εκάστοτε φιλάθλου οπαδού. Στην ΑΕΚ έγραφαν "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια". Ε και? Λαικός συλογικός ύμνος που απευθήνεται στον εκάστοτε φίλαθλο. Πέρα απ την πλάκα αυτά δε σηκώνουν ειρωνεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το βολει αντρων γυναικών σου λεει κατι? Αλλα ακομα και ετσι να είναι γτ λοιπόν συνεχίζεις να προσπαθείς να αιτιολογήσεις αυτο το "σε ολα τα σπορ"?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Δεν προσπαθω να αιτιολογησω τιποτα,εσεις μειωνεται εναν υμνο που ειναι κοντα 70 χρονια και γραφτηκε σε εποχεςπου δε θα καταλαβουμε ποτε. Σε 50 χρονια θα βγει και πρωταθλημα call of duty με ελληνικες ομαδες,παλι θα λεμε γτ αραγε εβγαλαν τοτε το 1950 το "πρωταθλητη σε ολα τα σπορ παντοτινε" Ακομα και τοτε, μεχρι το 1950 εχεις λιγότερα πρωταθλήματα σε ολα τα σπορ απο μενα..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Οπου να ναι θα μπει και ο Jenkins να τα βαλει με το τριφυλλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δε χρειάζεται να αλλάξει κάτι παραδοσιακό ρε συ. Ενας υμνος ειναι που έχει μείνει στο μυαλό του εκάστοτε φιλάθλου οπαδού. Στην ΑΕΚ έγραφαν "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια". Ε και? Λαικός συλογικός ύμνος που απευθήνεται στον εκάστοτε φίλαθλο. Πέρα απ την πλάκα αυτά δε σηκώνουν ειρωνεία. Καλά ρε και συ μην πιάνεσαι αμέσως ....όντως δεν σηκώνει πλάκα σε αυτό πολύ το τραβήξαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις