Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 <p>Ε ναι ειδικά στο μπάσκετ Ολυμπιακός και παράγκα είναι ένα και το αυτό. Για αυτό άλλωστε παίρνει τόσα πρωταθλήματα χρόνια τώρα.</p> <p>και στο μπασκετ παραγκα !!!!</p> Μενει αλλη μια ανεργεση και στο πινγκ πονγκ.. Και καμια υδάτινη παραγκα στο Πολο και στις καταδύσεις... Παντως ο Αλαφούζος τωρα τελευταία δεν πρέπει να τα πηγαίνει καλα στα.... προσωπικά του... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 μα και στο πολο και το πινγκ πονγκ εχουμε παραγκες http://www.naftemporiki.gr/story/791201/pingk-pongk-protathlitis-elladas-o-olumpiakos
Cossutius. Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ε ναι ειδικά στο μπάσκετ Ολυμπιακός και παράγκα είναι ένα και το αυτό. Για αυτό άλλωστε παίρνει τόσα πρωταθλήματα χρόνια τώρα. Δε ξέρω απο που προκύπτει αυτό που γράφεις αδελφέ, αλλά αν κάτι τέτοιο το υποστηρίζει Παναθηναικός (θέλω να πιστευω οτι πρόκειται περι παρανόησης) μιλάμε οχι για κάτι κουτό αλλά απλά για θράσος.
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ε ναι ειδικά στο μπάσκετ Ολυμπιακός και παράγκα είναι ένα και το αυτό. Για αυτό άλλωστε παίρνει τόσα πρωταθλήματα χρόνια τώρα. Δε ξέρω απο που προκύπτει αυτό που γράφεις αδελφέ, αλλά αν κάτι τέτοιο το υποστηρίζει Παναθηναικός (θέλω να πιστευω οτι πρόκειται περι παρανόησης) μιλάμε οχι για κάτι κουτό αλλά απλά για θράσος.Λογικά ειρωνικο ηταν το σχόλιο...Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Jenkins Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δε ξέρω απο που προκύπτει αυτό που γράφεις αδελφέ, αλλά αν κάτι τέτοιο το υποστηρίζει Παναθηναικός (θέλω να πιστευω οτι πρόκειται περι παρανόησης) μιλάμε οχι για κάτι κουτό αλλά απλά για θράσος.
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πρεπει να αρχισουν να σκέφτονται στον ΠΑΟ να αλλάξουν τον υπνο τους... Παντοτινε πρωταθλητή σε ΟΛΑ τα σπορ... Την μεταφραστρια του Μιτσελ θα την περασουν αθροιστικα σε καμιά δεκαετία και αυτο αν παραιτηθουμε απο ολα τα σπορ... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πρεπει να αρχισουν να σκέφτονται στον ΠΑΟ να αλλάξουν τον υπνο τους... Παντοτινε πρωταθλητή σε ΟΛΑ τα σπορ... Την μεταφραστρια του Μιτσελ θα την περασουν αθροιστικα σε καμιά δεκαετία και αυτο αν παραιτηθουμε απο ολα τα σπορ... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Δεν τιθεται θεμα
Jenkins Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το σε όλα τα σπορ παντοτινέ μεταφράζεται σε τίτλους μπάσκετ μόνο, έτσι?
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Θα εβαζα και του ποδοσφαιρου αλλα πρεπει να fixaro λιγο το wikipedia. Μπορω να το κανω αν μου δωσεις λιγο χρονο...
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το σε όλα τα σπορ παντοτινέ μεταφράζεται σε τίτλους μπάσκετ μόνο, έτσι? Ε ναι όπου βολεύει....Ρίξε μία ματιά και στο κρίκετ επί χόρτου αν έχουν ομάδα μπορεί να μας περνούν και εκεί...
Cossutius. Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Να τονίσω οτι δεν έχουμε πάρει το πρωτάθλημα στο μπάσκετ ακόμα. Δεν καταλαβαίνω προς τι η "καζουρα".
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει καζούρα αν συγκρίνουμε μεμονωμένα ομάδες ο μπασκετικός ΠΑΟ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα....Αν συγκρίνουμε συλλόγους όπως είπε o jenkis απλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο....
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Α μιλας για αθληματα που δεν υπαρχει καν επαφη σωμα με σωμα.. Ενταξει....
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 <p>Θα εβαζα και του ποδοσφαιρου αλλα πρεπει να fixaro λιγο το wikipedia.</p> <p>Μπορω να το κανω αν μου δωσεις λιγο χρονο...</p> Μπασκετ+ποδόσφαιρο+fixαρισμα wiki= Ολα τα σπορ. Fine fine fine... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις