man of steel Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ο πρεζάκιας έκανε έσταση λέει χαχαχα φααααπ. Καλά είναι πιο γραφικός και από την Σαντορίνη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μισο λεπτο να τα λεμε ολα. Αυτα που γινανε στο 4ο δεκαλεπτο θυμησανε χειρουργειο εποχης Γιαννακη. Το οτι κερδισαμε δε σημαινει οτι θα κλεισουμε τα ματια. Αν ερθουν με τετοια σφυριγματα την Κυριακη, θα το πανε παλι για διακοπη το ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γιορτες και φιεστες... Καλο αυτο για μας. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App ειμαστε σιγουροι.η ομαδα ειναι 2 κλασεις ανωτερη με πολυ περισσοτερες λυσεις.σημερα τα εδωσαν ολα τα κορακια αλλα ειστε τοσο πεθαμενοι που δεν μπορειτε.οσο πιο νωρις καταλαβετε οτι ειστε καμενη ομαδα και θελετε απο την αρχη χτισιμο τοσο πιο συντομα θα ανεβειτε επιπεδο παλι Αν βαλεις και το Μπαγερν Μοναχου διπλα θα νομιζω οτι μιλαμε για τον αγωνα πριν το καραισκακη. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ο πρεζάκιας έκανε έσταση έξταση λέει χαχαχα φααααπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τόσα ψυχοφάρμακα τζάμπα. χαχαχαχαχ, μετέδωσαν αμοντάριστη και αμπιπάριστη την δήλωση του Σάικο, και με την επιστροφή σε πλάνο στον Χατζή, ο καϋμένος ήταν κάγκελο ΓΑΜΩ τα σκηνικά! :DDDDDD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ο πρεζάκιας έκανε έσταση λέει χαχαχα φααααπ. Μηπως εξταση αντι για ενσταση? Ειναι αστειος κ γραφικος πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δεν παλεύονται τα καφετί σορτσάκια ρεεεεεεε. Αν παίζαμε σήμερα με Τσσκα ,Ρεαλ,Μπάρτσα και το παιχνίδι εξελισσόταν κατά αυτό το τρόπο θα ρίχναμε εικοσάρα,minimum,στο κεφάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μισο λεπτο να τα λεμε ολα. Αυτα που γινανε στο 4ο δεκαλεπτο θυμησανε χειρουργειο εποχης Γιαννακη. Το οτι κερδισαμε δε σημαινει οτι θα κλεισουμε τα ματια. Αν ερθουν με τετοια σφυριγματα την Κυριακη, θα το πανε παλι για διακοπη το ματς. Ρε Μαργαρίτα άστο με την διαιτησία να πάει στην ευχή....Παίξαμε τραγικό μπάσκετ στο τέταρτο δεκάλεπτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 "Εγώ δεν είμαι Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος για να με γαμάνε οι διαιτητές"χαχαχαχ και ξαναφααααπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Θέλω ειλικρινά να γίνει δεκτή η ένσταση και να πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟ στα χαρτιά. Θα γελάω 2 μήνες με όσα θα ειπωθούν από μεν και δε. Χωρίς πλάκα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οταν ξεκινας το δεκαλεπτο με 4 φαουλ σε 1.5' τι μπασκετ να παιξεις φιλε μου; Αν θυμασαι για καφε σορτσακια και χεσιμο μιλησα κ εγω στο προηγουμενο, αλλα σημερα , αν κ εοχαμε καποιες κακες επιλογες, τους εσπρωξαν παρα πολυ. Οταν δε σ αφηνουν να παιξεις αμυνα και στο αλλο καλαθι δε σου δινουν τιποτα, τι να παιξεις; Τελοσπαντων ακουσατε δηλωσεις τρακη;;; ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 "Εγώ δεν είμαι Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος για να με γαμάνε οι διαιτητές" χαχαχαχ και ξαναφααααπ Που τα λεει αυτα κ τα χανω ρε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μάλλον θα έκανε overdose 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Επίσης άλλο κακο μπάσκετ και άλλο χεσμένο μάγκες. Υπάρχει διαφορά. Δεν ξεκολλάει απ'τους τίτλους φέτος σε ομαδικα ανδρών & γυναικών ο ΟΣΦΠ, και να μην το σηκώσουν στο μπάσκετ που είναι καλύτεροι (και λόγω κατάστασης του ΠΑΟ) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις