Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλα να μου πεις ο αλλος o ιταλος εκανε τατουαζ τον ΔΙαμαντιδη αντε βγαλε ακρη.

Καλο ειναι αυτο παντως.

Και καθονται και μας λενε αλλοι δειτε ποδοσφαιρο αντι για μπασκετ.

Εχουμε δει πολλους ξενους να φορανε φανελα παο η οσφπ ποδοσφαιρικες...

• Like 3
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Καλο ειναι αυτο παντως.

Ε ναι ρε συ με τον ΔΔ και τον Σπανουλη θα ασχολουμαστε, τη στιγμη που εχουμε ολοκληρο Μανιατη; Γυριστε το στη μπαλιτσα οσο ειναι καιρος!

• Like 1
Δημοσ.

Αστα να πανε. Θα φαμε ακομα μια ποδοσφαιρικη ξενερα σε 3 εβδομαδες και μετα θα ξαναγινει η Εθνικη μπασκετ η επισημη αγαπημενη..

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι αυτο παντως.

Aν θεωρεις οτι οι εμφανισεις του ΔΔ σου προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαριστηση απ ότι οι εμφανίσεις του εκάστοτε Μανιάτη ειναι προσωπικό ζήτημα. Εγω ξέρω Oλλανδό που ειναι μέγας θαυμαστής του Αγγελου Χαριστέα λόγου χάρη (φανέλες, αφίσες στο σπίτι κτλ). Ασε το τρελό στη τρέλα του :P

Κατά τα άλλα η εκάστοτε εθνική ειναι επισημη αγαπημένη. Δεν καταλαβαίνω γιατι διαφοροποιείτε τις εθνικές βάση αθλημάτων. Και η εθνική πινκ πονκ να παίζει θα γουστάρουμε να νικήσει. Για την εθνικη μπάσκετ πάντως που έγινε ο λόγος, έτσι οπως πάνε τα πράγματα, πιο πολλοί θα βλέπουν αυτη του βολευ :P

• Like 1
Δημοσ.

Δε βλέπεται το ποδόσφαιρο της Εθνικής. Μεταξύ μας ειλικρίνεια.

Ο μόνος λόγος που θα κάτσει κάποιος να δει ματς αυτης της ομάδας είναι γιατί μιλάμε για την Εθνική Ελλάδας.

Άλλη όρεξη δεν είχα, την μαγεία του Μανιάτη και την χοντροκωλάρα του Κατσουράνη να σέρνεται καλοκαιριάτικα να βλέπω.

Αλλά τι να κάνεις, αυτοι θα παίξουν...

Στο μπάσκετ υπάρχει ταλέντο.

• Like 2
Δημοσ.

Τρεις Νορβηγοί οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν από το Τρόντχαιμ στο Μάντσεστερ μόνο και μόνο για το ματς με την Γιουνάιτεντ.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως έχει φιλάθλους και στη Νορβηγία με την κάμερα του επίσημου καναλιού της ομάδας να εντοπίζει στο Μάντσεστερ τρεις εξ αυτών που ταξίδεψαν στην Αγγλία για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

'Αγγλος ο πιο φανατικός οπαδός του...Ολυμπιακού!!!

Τελικά δεν είναι «Ολυμπιακός και πάσης Ελλάδος» όπως θέλουν να καυχιούνται οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά αλλά… «Ολυμπιακός και πάσης Ευρώπης» καθώς ο φανατικότερος φίλαθλος των «ερυθρολεύκων» δεν είναι Έλληνας αλλά ένας Βρετανός από το Στόουκ της Αγγλίας!

Ο Ρομπ Όκλεϊ έχει μετατραπεί από έναν απλό Άγγλο πολίτη και φίλαθλο σε φανατικό φιλέλληνα και οπαδό του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, έχει «χτυπήσει» δύο φορές τατουάζ στο στήθος το έμβλημα της ομάδας και άλλο ένα στο μπράτσο που γράφει «Gate 7» («Θύρα 7») η οποία είναι και η θύρα σύμβολο των οπαδών του Ολυμπιακού

Ο 17χρονος Άγγλος που υποστηρίζει φανατικά τον Ολυμπιακό

Κατάγεται από το Χαλ της Αγγλίας. Εκεί γεννήθηκε, εκεί μένει μέχρι και σήμερα στα 17 του χρόνια. Παίζει ράγκμπι σε τοπική ομάδα. Δεν έχει καμία συγγενική σχέση με την Ελλάδα, δεν μιλάει τη γλώσσας μας, αλλά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έχει διαλέξει ως φωτογραφία προφίλ τον εαυτό του να ποζάρει με μια φανέλα του Ολυμπιακού!

• Like 2
Δημοσ.

<p>Tελος η Puma ...Adidas 2014-2015.. Eπιτελους η καλυτερη εταιρεια ..</p>

Σας βλεπω με κοκκινη σκετη...

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γιατι ρε ? Παντως οι δικες σας γαμανε και οι καινουργιες μου αρεσαν πολυ ..

Kαλα ελπιζω να μην βαλουμε οριζοντιες ριγες σαν αυτο το αισχος που βαλατε εσεις ..

Δημοσ.

Τη συγκρινεις τωρα....Τη Π με τη Β?Και ο Παναθηναικος θα εχει και η Αεκ το θεμα δεν ειναι αυτο..

Και να υπαρχουν σιγουρα δεν ειναι τοσοι πολλοι οσο οι μπασκετικοι και με το δικιο τους.

Γιατι ρε ? Παντως οι δικες σας γαμανε και οι καινουργιες μου αρεσαν πολυ ..

Kαλα ελπιζω να μην βαλουμε οριζοντιες ριγες σαν αυτο το αισχος που βαλατε εσεις ..

Τις οριζοντιες δεν τις ηθελα αρχικα αλλα μετα τις ψιλοσυμπαθησα.Επιμενω ομως οτι δε θυμιζε Παναθηναικο τοσο πολυ.

Του Παναθηναικου ειναι ολη πρασινη

Δε ξερω τι θα βγαλει σε σας η adidas παντως με τις καθετες ριγες δε το εχει πολυ.Πιο πολυ ειναι της μονοχρωμης με φρου φρου γυρω γυρω.

Διάψευση για τη φανέλα

http://www.bam.gr/podosfairo/synechizei-me-puma-o-olympiakos

Τι σαιτ ειναι αυτο?Που πατε και τα ξετρυπωνεται.

Λες και θα σας χαλουσε η adidara...

Δημοσ.

Χαχα, κορυφή η περιγραφή του Χατζηγεωργίου στο alley-oop. Το βλέπω από streaming και νόμιζα ότι έγινε λάθος.

Πάντως δεν τους κατηγορώ, αν φωνάξει για καλάθι του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ, μπορεί να φάει φάπες. Τα ίδια και στο ΣΕΦ.

Δημοσ.

Τρακη εισαι καραγκιοζης

Ο χατζηπαπαρας ειναι λες κ κερδιζει ξενη ομαδα.

Ωρες ωρες πιστευω οτι μονο φωνη βαζεις στην τηλεοραση και καθεσαι στο pc. 

Ρε παιδια ελεος..ακομα με τους σπικερ ασχοληστε..?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...