Danbo Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εγω πιστευω οτι οι τελικοι θα πανε σε 5ο παιχνιδι.. Τωρα το θεμα σε ποια εδρα θα ειναι αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εγω πιστευω οτι οι τελικοι θα πανε σε 5ο παιχνιδι.. Τωρα το θεμα σε ποια εδρα θα ειναι αυτο.. τί εννοείς ρε ποιητή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Με τοσο κακο Παο κ Ολυμπιακο σε αρκετα καλη μερα λογικο ηταν Ασε που δεν επαιζε ο Γκιστ κ ο Πριντεζης εκανε παρτυ Θα ξυπνησει ο Παο παντως , δεν γινεται να παιζει ετσι σε ολα τα παιχνιδια Οντως φανηκε αρκετα η απουσια του Γκιστ αλλα και παλι θα χαναμε αφου ειμασταν για τα μπαζα σημερα. Μακαρι να μην ξυπνησει γιατι και του χρονου με Ουκιτς και λοιπους........αστο καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 τί εννοείς ρε ποιητή ;Ειδα απτο quote σου το post του και γελασα καλα. Στην εδρα της Λιετουβος Ριτας θα παει το 5ο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ειδα απτο quote σου το post του και γελασα καλα. Κι εγω επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ρε μπας και δε βγήκε στο βάζελο από την αρχή και το άφησε για να νομίσουμε ότι τους έχουμε?? σιένα φάση.. Όχι ότι μας έχει φέτος ο βάζελος αλλά λέω εγώ τώρα. Μακάρι να πάμε τρένο και στο οακα την Πέμπτη. ...ξεκίνησε το παιχνίδι με 3-4 τρίποντα από ΟΣΦΠ με το καλησπέρα. Ο καλύτερος ("ατομικά" - και δη κόντρα στα παιχνίδια με τον αιώνιο) μαζί με Ματσούλις παίκτης φέτος για τον ΠΑΟ = Γκιστ, τραυματίας. Ο ΠΑΟ ομάδα ΚΑΘΑΡΑ έδρας, που έχει και το πλεονέκτημα, και γερασμένους/ντεφορμέ/καμμένους παίκτες, δεν κατασκοτώθηκε κι όλας για το ματς. ...ερώτηση : ΓΙΑΤΙ να το κάνει (να κατασκοτωθεί); 2 ακόμη παιχνίδια στο ΟΑΚΑ έχει. Εγω πιστευω οτι οι τελικοι θα πανε σε 5ο παιχνιδι.. Τωρα το θεμα σε ποια εδρα θα ειναι αυτο.. ...μιάμιση σαρδέλα - μιάμιση δραχμή. Δέκα σαρδέλες,,,,,,πόσα ΕΥΡΩ....; Άμα το λύσεις αυτό, το άλλο με την έδρα σε 5ο παιχνίδι θα είναι αέρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 τί εννοείς ρε ποιητή ; Ο midi μην χασει την ευκαιρια να κραξει..Ελεος!!! Το ποστ μου πηγαινε σε παραθεση στο ποστ του Attallou απλα δεν εγινε το quote..Αν ειδατε ειναι 2 σειρες πιο κατω... Με τοσο κακο Παο κ Ολυμπιακο σε αρκετα καλη μερα λογικο ηταν Ασε που δεν επαιζε ο Γκιστ κ ο Πριντεζης εκανε παρτυ Θα ξυπνησει ο Παο παντως , δεν γινεται να παιζει ετσι σε ολα τα παιχνιδια Τωρα το θεμα σε ποια εδρα θα ειναι αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ρε μπας και δε βγήκε στο βάζελο από την αρχή και το άφησε για να νομίσουμε ότι τους έχουμε?? σιένα φάση.. Όχι ότι μας έχει φέτος ο βάζελος αλλά λέω εγώ τώρα. Μακάρι να πάμε τρένο και στο οακα την Πέμπτη. Αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι από τι ομάδα πάει να χάσει τον φετινό τίτλο ο ΟΣΦΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Θα είναι κρίμα να χάσουμε το πρωτάθλημα απο αυτό το συνοθύλευμα. Που με την λουζεριά που διακατέχει τον Μπαρτζώ απέναντι στον ΠΑΟ δεν είναι απίθανο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Θα είναι κρίμα να χάσουμε το πρωτάθλημα απο αυτό το συνοθύλευμα. Που με την λουζεριά που διακατέχει τον Μπαρτζώ απέναντι στον ΠΑΟ δεν είναι απίθανο... Δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι από τι ομάδα πάει να χάσει τον φετινό τίτλο ο ΟΣΦΠ. Tα θελει και εσας ο λοκος σας να εχετε του χρονου παλι Φιλ Μπαρτζωκα και τις μεταγραφαρες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και μην ξεχάσω να αναφέρω για εκατοστή φορά τις κροτίδες απ'τα σαλιγκάρια των τελικών. Σε αντίθεση με τους βάζελους στο ΟΑΚΑ, κάποιοι δικοί μας είναι μόνο επιζήμιοι στην προσπάθεια της ομάδας. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Άσχημο αποτέλεσμα το +25, χωρίς ίχνος ειρωνίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Χτες στο γήπεδο ήταν πολύ ωραία.... Κάποια στιγμή κάτι ηλίθιοι ΜΑΤατζήδες ήρθανε πίσω απο το πέταλο , και ξαφνικά βλέπεις ένα πέταλο να βγαίνει έξω , και να τους κυνηγάει. Δεν πίστευα ότι θα το ζήσω αυτό ποτέ , να κυνηγάνε 2 διμοιρίες των ΜΑΤ , και αυτες να υποχωρούνε με τα πόδια στην πλάτη. Βέβαια φάγαμε δακρυγόνα , και ακόμα πονάνε τα μάτια μου , και δεν συμετείχα στα επεισόδια , απλά βγήκα να δω.... Για το παιχνίδι , ήτανε η πλήρης νίκη του Ολυμπιακού , μας βγαίνανε τα πάντα και μας μπαίνανε τα πάντα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Με τοσο κακο Παο κ Ολυμπιακο σε αρκετα καλη μερα λογικο ηταν Ασε που δεν επαιζε ο Γκιστ κ ο Πριντεζης εκανε παρτυ Θα ξυπνησει ο Παο παντως , δεν γινεται να παιζει ετσι σε ολα τα παιχνιδια Ο Πρίντεζης έχει ξεκινήσει καλα την σειρά απο το ΟΑΚΑ. Το ντεφορμάριασμα του Γκιστ τον έχει ανεβάσει. Πέρσι έτρεμε, φέτος τον βλέπω για εκδίκηση. Αν δεν του πάρει τον αέρα ο Γκίστ στο ΟΑΚΑ δεν μας βλέπω καλά. Αρκετοί παίχτες ντεφορμέ, κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Για την διαιτησία (δεν μιλάω σε σένα μόνο) δεν σας βλέπω να ασχολείστε. Θα ταν 50-50% να υποθέσω ε; Ή μάλλον η έκταση του Σκορ (ΟΡΘΩΣ) δεν μου δίνει το δικαίωμα να μιλήσω, έδινε όμως ΠΑΝΤΑ το δικαίωμα σε αρκετούς από εσάς. (διαμαρτυρίες σε αγώνες που λήξαν 14+ ή μετά το 0-3 πέρσι) ΥΓ superpie δεν κατάλαβες τι έγραψα πάλι , plz μην γράφεις δεν θα μπω στον κόπο. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις