Jenkins Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εκθειαζουμε τον Κολινς που δεν μπορει να τελειωσει λει απ κ που οταν κανει drive κλεινει τα ματια Επισης οταν κατεβαζει η εχει τη μπαλα στη περιφερεια , τον φοβασαι λιγο . Λες τωρα θα κανει την μαλακια δεν μπορει Αλλα ετσι ειναι , οταν ο Σλουκας εχει να εμφανιστει απο τον Δεκεμβρη Μόνο ο Σλούκας? Αυτός ο Πετγουέι που σκατά είναι σε κάθε μεγάλο ματς? Ο Γατέσκι? Τον Σερμαντίνι γιατί τον ξαναπήραμε πίσω αφού δεν τον πιστεύουμε ούτε για μισό λεπτό? Δώσαμε 700 στον Μπέγκιτς, δεν ξέρω εγώ πόσα στον Σερμαντίνι και τελικά μείναμε με τον Ντάνστον, ενώ χάσαμε Χάινς, Άντιτς και ξεμείναμε από γκάρντ που να μπορούν να δώσουν ρυθμό και να ανοίξουν κλειστές άμυνες. Ένας επάξιος αντικαταστάτης του Λο ήταν όλη η χρονιά, αλλά νομίζαμε ότι μια ζωή θα σηκώνουμε ευρωκούπες με παίχτες-στοιχήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν εκθειασα κανεναν. Για παιχτη του 5 μιλησα. Τον χαρακτηρα του σχολιασα που δε χεστηκε πανω του & το οτι ειναι φιλοτιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τι γελοιο "επιχειρημα". Αμα ηταν το ευκολο να καταστρεφεις, τοτε ολες οι ομαδες θα κανανε το ευκολο. Αρα υπονοεις οτι ολες οι ομαδες και ο Ολυμπιακος πχ, ειναι ηλιθιοι γιατι κανουν το δυσκολο. Ε ναι, δεν ξερουν μωρε. Ξερεις εσυ. Το βρηκες τωρα. Ο Παναθηναικος(που τοσο μισεις οποτε πρεπει να βρεις κατι αρνητικο να του προσδωσεις) παιζει το ευκολο αλλά ολες οι αλλες ομαδες το δυσκολο. Τι ακουμε???? Τετοια επιφανειακη αντιμετωπιση και λογικες ειναι για να γελας 44444444 μερες. Έλα που μου θες και συζήτηση για μπάσκετ να πούμε θα μπορουσε να σταθει στο νβα μην το γελας. ο ρουντι που επαιζε νομιζεις? ολοι αυτοι θα στεκοντουσαν ανετα στο νβα απλα νταξει θα ηταν απτις αδυναμες ομαδες οπως κ να το κανουμε. αλλα το ονομα ρεαλ στην ευρωπη λεει πολλα κ πλεον ειναι ευκαιρια που δεν χανεται αυριο. θα το παρει. 2 απτα τρελα ξεσπασματα να κανει με αιφνιδιασμους κ τριποντα και παρτο +20 στο κεφαλι. ε μετα τρεχατε ποδαρακια μου ο ολυμπιακος. γιαυτο δεν του δινω καμια τυχη. 2 χρόνια μετά και ακόμα γελάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Οχι. Δεν εχει ψυχολογια. Κι αυτο πηγαζει απο τον παγκο. Ο βαζελος μ εμας παιζει οπως κοντρα σε καθε ομαδα. Εμεις ειμαστε αυτοι που παντα κατεβαινουμε στο επιπεδο τους. ως..ανώτερου επιπέδου ομάδα, ή φιλοσοφία? χααχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Χαλαρά τα τελευταία 3 χρόνια είσαι κατωτέρου επιπέδου ομάδα από τον Ολυμπιακό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ναι πιστευω οτι εχουμε καλυτερη ομαδα απο σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Χαλαρά τα τελευταία 3 χρόνια είσαι κατωτέρου επιπέδου ομάδα από τον Ολυμπιακό Ναι πιστευω οτι εχουμε καλυτερη ομαδα απο σας. εκεί που γυρίζει ο μαρινάκης με τα φουσκωτά παιδιά με τα δερμάτινα, για να ψήσουν δημοκρατικά τον κόσμο του περαία, μοιράζει και ναρκωτικά αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως έτσι? Δηλαδή, πόσες φόρες πρέπει να χάσετε τα τελευταία 3 χρόνια, για να καταλάβετε ότι στο συγκριτικό τεστ του μικρόκοσμου "ΠΑΟ Vs ΟΣΦΠ", είσαστε τόσο χαλαρά 2οι, που είσαστε τυχεροί που δεν υπάρχει 3ος? ΥΓ: Το μπάσκετ έχει ένα πλεονέκτημα. Πολλές αναμετρήσεις μεταξύ των καλύτερων ομάδων της κάθε διοργάνωσης... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η ευρωλιγκα ειναι ο καθρεφτης φιλε μου . Ο ολυμπιακος στα μεταξυ μας παιχνιδια δε πιανει ουτε το 50% των δυνατοτητων του. Γι αυτο κ αλλωστε ολοι μιλαμε πια για κομπλεξ απεναντι στον παο. Δε γινεται να παιζεις αμυναρα στη ρεαλ χωρις πριντεζη κ περπε & μετα να πηγαινεις στο οακα και να ξεκινας με τετοια χαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η ευρωλιγκα ειναι ο καθρεφτης φιλε μου . Ο ολυμπιακος στα μεταξυ μας παιχνιδια δε πιανει ουτε το 50% των δυνατοτητων του. Γι αυτο κ αλλωστε ολοι μιλαμε πια για κομπλεξ απεναντι στον παο. Δε γινεται να παιζεις αμυναρα στη ρεαλ χωρις πριντεζη κ περπε & μετα να πηγαινεις στο οακα και να ξεκινας με τετοια χαλια. η φετινή ρεάλ, ήταν υπερ-ηχητική,αλλά δεν ήταν ομάδα. Γιαυτό δεν ήθελε να πέσει πάνω στον παναθηναικό. φοβόταν την άμυνά του. όταν δύο ομάδες παίζουν 15 παίχνιδια, και έχουμε σκορ τύπου 14-1, δε μπορεί ο "1" ν α λεει "εχω καλύτερη ομάδα", είναι κωμικό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Έλα που μου θες και συζήτηση για μπάσκετ να πούμε 2 χρόνια μετά και ακόμα γελάω Σου ειπα. Μόνο εσυ πλεον απεμεινες που δεν το καταλαβες οτι εκανα πλακα/τρολαρισμα και "εκανα" τον διδυμο αδερφο του CHROM21 με τις βλακειες που ελεγε για Μουρινιο και Ρεαλ Μ. Τοσο IQ ποια?? Καλα τοτε 4-5 το καταλαβαν οτι τα ελεγα επιτηδες(αυτα ακριβως που ελεγε και ο CHROM21 για τον τεραστιο τιτανα Μουρινιο και απλως τα μεγεθυνα να πιανουν και την Ρεαλ Μ.), και το ειπαν μαλιστα(Kirileman ο ενας) αλλά μετα απο 1 εβδομαδα που το σταματησα και απο τοσες φορες που ειπα οτι φυσικα και δεν τα εννοουσα ολα εκεινα και ηταν λογω του τεραστιου παραλογισμου του CHROM21, και ομως ακομη δεν μπορεσες να το καταλαβεις. Δεν απορω τοσο πολυ βεβαια. Αφου ετσι παει για μερικους. Η καμπυλη του Bell στην ευφυια. Μερικοι ειναι στην δεξια πλευρα, και αλλοι στην αριστερη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ενταξει αποψη σου. Αν καποιος παντως εχει δει τους αγωνες και των δυο ομαδων στην ευρωλιγκα , βλεπει πως ο ολυμπιακος δεν εχει καμια σχεση με ο,τι παρουσιαζει κοντρα στον παο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ενταξει αποψη σου. Αν καποιος παντως εχει δει τους αγωνες και των δυο ομαδων στην ευρωλιγκα , βλεπει πως ο ολυμπιακος δεν εχει καμια σχεση με ο,τι παρουσιαζει κοντρα στον παο. Ισως ομως αυτο συμβαινει και λογω του τροπου παιχνιδιου του Παναθηναικου. Αν και με 25-0 στους τελευταιους 25 τελικους στο ΟΑΚΑ μεταξυ Παναθηναικου-Ολυμπιακου, μαλλον υποβοσκει και καποιο κομπλεξ κατωτεροτητας πραγματι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Φυσικα ο παναθηναικος παιζει μια πολυ καλη αμυνα. Ομως αυτο απο μονο του δε φτανει. Ο οσφπ παιζει με τον παο και παρουσιαζει ενα τελειως διαφορετικο προσωπο απ αυτο που δειχνει σε αλλα ματς. Αν ειδε καποιος πχ και τους 3 αγωνες λιγες μερες πριν, με παοκ και πανιωνιο θα εβλεπε οτι ο οσφπ φαινοταν σε καλυτερη κατασταση. Και ηρθαμε χτες και παρουσιασαμε ενα τελειως χαλια προσωπο, και οι δυο. Χτες αντιμετωπισαμε τον χειροτερο ιςως παο των τελευταιων ετων, σ ενα γηπεδο "εκκλλησια" (σε σχεση μ αλλες φορες) κι ομως εκει στο 51-53 που λες εχω το μομεντουμ, παει ο Περπε και κανει δυο μαλακιες απανωτες. Και χανεις. Ε αν αυτο δεν ειναι θολωμα μυαλου, τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Φόβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Χτες αντιμετωπισαμε τον χειροτερο ιςως παο των τελευταιων ετων, σ ενα γηπεδο "εκκλλησια" (σε σχεση μ αλλες φορες) κι ομως εκει στο 51-53 που λες εχω το μομεντουμ, παει ο Περπε και κανει δυο μαλακιες απανωτες. Και χανεις. Ε αν αυτο δεν ειναι θολωμα μυαλου, τι ειναι; 2 πόντους προβάδισμα πήρατε, τι να πούμε εμείς που πήραμε 15 πόντους και νικάγαμε σε όλο το παιχνίδι; Πρώτη φορά περάσατε μπροστά για ένα καλάθι μόνο. Αν δεν είχατε και τα υπόλοιπα καλάθια του Περπέ στο υπόλοιπο ματς θα είχατε τελειώσει, απο τον όντως κακό Παναθηναϊκό. Όρθιους σας κράτησε. Φόβος. Τα ίδια λέει και το contra, το ίδιο πιστεύω και εγώ. Οχι όμως οτι έχετε και καμια ομαδάρα φέτος. Μέτριους ξένους έχετε. Ολα τα derby τα χάσατε, αν χάσετε και το πρωτάθλημα η ομάδα σας θα έχει αποτύχει σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις