Pankar95 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ο ΠΑΟ έχει 3% στα 3ποντα, ο Γκιστ κλέβει αλλά τρέχει στον αιφνιδιασμό έχοντας ξεχάσει την μπάλα πίσω του, ο Κάρυ σηκώνεται για σουτ αλλά στον αέρα αλλάζει γνώμη και το γυρνά σε πάσα, πετώντας τελικά την μπάλα ανάμεσα στον συμπαίκτη του και το καλάθι... Αυτά τα βλέπει ο καλλιτεχνικός σύλλογος Ολυμπιακός και που να βρει έμπνευση να δημιουργήσει; 1
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αντι να ψαξετε να βρειτε γιατι χασατε απο τον παναθηναικο με ποσοστο ευστοχιας παιδικης χαρας μιλανε καποιοι για διαιτησια και για δημιουργικο μπασκετ που τους το κοβει ο παναθηναικος.Οκ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2014 από stamatinho
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Γράφεις αυτό και ρωτάς εμένα αν είμαι σοβαρός? Really? Ειπαμε ειστε οι Heat. Να πριν λιγο βγηκαν και τα κοκκινα πρωτοσελιδα και μιλανε για γκριζους..και δωσε σανο. Ευτυχως που μερικοι εδω μεσα ξερουν και λιγο απο τη σπυριαρα και καταλαβαινουν μερικα πραγματα.
Jenkins Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτούς, ευτυχώς για το άθλημα. Τα ποσοστά παιδικής χαράς δεν τα είχες μόνο εσύ προφανώς, αλλά όταν κερδίζει ο βάζελος, κερδίζει ο βάζελος, όταν κερδίζει ο αντίπαλος, έχασε ο βάζελος. Αστεία πράγματα. Χαίρομαι πάντως που περίμενες ξύπνιος να πάει 5 για να διαβάσεις γαύρο. Εσύ και ο αρχισυντάκτης του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η Ρεαλ δεν σας αρεσε γιατι ηταν θεατρινοι με μαστερ στο φλοπινγκ και ειχαν 500% ποσοστα ευστοχιας απο οπου κι αν σουταραν, ο ΠΑΟ δεν σας αρεσει επειδη παιζει σκληρο μπασκετ για τα μετρα σας, να σας φερουμε καναν Ηλυσιακο να ειστε ευχαριστημενοι ;
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το τελευταίο 5λεπτο είδα. Πείτε μου ότι όλο το ματς δεν πήγε έτσι.
Jenkins Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το τελευταίο 5λεπτο είδα. Πείτε μου ότι όλο το ματς δεν πήγε έτσι. Ο ΠΑΟΚ χθες θα κέρδιζε
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μαρντι Κολινς ρε, γιγαντας και ψυχαρα. Ρισπεκτ.
adi32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το τελευταίο 5λεπτο είδα. Πείτε μου ότι όλο το ματς δεν πήγε έτσι. Εγω παντα στο μπασκετ βλεπω το τελευταιο 5λεπτο κι αμα Δεν αντεχω να δω παραπανω βεβαια κι ετσι σιχτιριζω και λεω δε θα ξαναδω
~mxls~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μαρντι Κολινς ρε, γιγαντας και ψυχαρα. Ρισπεκτ. Χαχαχαχα τόσο χάλια, που εκεί φτάσαμε, να αποθεώνουμε τον Κόλινς.
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Χαχαχχα κι εγω δε περιμενα να φτασουμε εεκι! Αλλα ο παιχτης ειναι ψυχαρα και τετοια εμφανιση στο οακα δε τη βλεπουμε συχνα απο παιχτες μας. Οποτε ρισπεκτ γιατι μπορει να ναι του 5 αλλα προσπαθει παντα για το 6.
~mxls~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το γεγονός ότι τα αντίπαλα γκαρντ είναι σε τέτοια κατάσταση ( Μήτσος-Καρι-Ούκιτς παίζουν χειρότερα απ'οτι ο Κόλινς! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ) τον κάνουν να φαίνεται ότι γ@μ@ει και δέρνει. Α ναι, και η φάση που χάνει την μπάλα ο Περπε μου θύμισε λίγο από ημιτελικό Τσσκα-Μακάμπι. Να δούμε αν έχει ξεμείνει άλλος τρόπος να χάσουμε.
PostHelper Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν το είδα το ματς, έκλεισα την τηλεόραση και πήγα για ρακές, μετά τις 3 βολές στον Πόντιο Τζαμπάρ. Απ΄ ότι διαβάζω αυτοκτονήσαμε πάλι. Θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες θεωρώ, αρκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας και όχι το αντιμπάσκετ που επιβάλλει ο βάζελος. Στους τελευταιους 25 τελικους στο ΟΑΚΑ μεταξυ Παναθηναικου και Ολυμπιακου το σκορ ειναι 25-0 υπερ του Παναθηναικου!!!!!! :blink: Δεν γινονται αυτα! Εχεις νοοτροπια λουζερ παει και τελειωσε.... Αν ηθελες να λεγεσαι ομαδα που δεν κακοποιει το μπασκετ(οπως λες οτι ειναι ο Παναθηναικος και οχι εσυ), χθες επρεπε να κερδιζες με 10+ ποντους ευκολα. Αλλά δυστυχως για εσενα και εσυ κακοποιεις το μπασκετ, ασχετως εαν νομιζεις οτι εισαι οι Λεικερς του 1985.
Atallos1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εκθειαζουμε τον Κολινς που δεν μπορει να τελειωσει λει απ κ που οταν κανει drive κλεινει τα ματια Επισης οταν κατεβαζει η εχει τη μπαλα στη περιφερεια , τον φοβασαι λιγο . Λες τωρα θα κανει την μαλακια δεν μπορει Αλλα ετσι ειναι , οταν ο Σλουκας εχει να εμφανιστει απο τον Δεκεμβρη
PostHelper Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το εύκολο στο μπάσκετ είναι να καταστρέφεις, το δύσκολο να δημιουργείς. Ελπίζω να σε κάλυψα. Τι γελοιο "επιχειρημα". Αμα ηταν το ευκολο να καταστρεφεις, τοτε ολες οι ομαδες θα κανανε το ευκολο. Αρα υπονοεις οτι ολες οι ομαδες και ο Ολυμπιακος πχ, ειναι ηλιθιοι γιατι κανουν το δυσκολο. Ε ναι, δεν ξερουν μωρε. Ξερεις εσυ. Το βρηκες τωρα. Ο Παναθηναικος(που τοσο μισεις οποτε πρεπει να βρεις κατι αρνητικο να του προσδωσεις) παιζει το ευκολο αλλά ολες οι αλλες ομαδες το δυσκολο. Τι ακουμε???? Τετοια επιφανειακη αντιμετωπιση και λογικες ειναι για να γελας 44444444 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις