Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα εννοειται οτι πρεπει να νικησουμε σιενα εκτος, αλλα για αρχη πρεπει να νικησουμε στο ισραηλ και βλεπουμε πως θα διαμορφωθει ο ομιλος την επομενη αγωνιστικη.

για να δουμε τι σεναρια θα πουν τωρα στην super euroleague.

εχω ομως μια απορια. το χρονομετρο κολλησε..αυτο το ειδαν κι οι τυφλοι. και κανω εγω το σεναριο...αν ειχαμε βαλει το καλαθι, δεν θα διαμαρτυρονταν απο τη σιενα; δεν θα τσεκαραν το ριπλει οι διατητες να δωσουν τα εξτρα δευτερολεπτα στην τελευταια επιθεση της σιενα; εμεις φαγαμε το καλαθι μετα και πηραμε ταιμ αουτ...δεν βρεθηκε κανεις να διαμαρτυρηθει ωστε στην τελικη να μας δωσουν αυτα τα δευτερολεπτα κι αντι για 1.7 να εχουμε γυρω στα 5 να κανουμε μια επιθεση ελαχιστα πιο της προκοπης;;;

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Καλά οκ δεν έγινε και τίποτα, και την Κάχα την είχαν ξεγραμμένη στους ομίλους, και τώρα πάει τρένο. Αλλά είναι τραγελαφικά τα λάθη που έγιναν στα τελευταία λεπτά.

Δημοσ.

τωρα εννοειται οτι πρεπει να νικησουμε σιενα εκτος, αλλα για αρχη πρεπει να νικησουμε στο ισραηλ και βλεπουμε πως θα διαμορφωθει ο ομιλος την επομενη αγωνιστικη.

εχω ομως μια απορια. το χρονομετρο κολλησε..αυτο το ειδαν κι οι τυφλοι. και κανω εγω το σεναριο...αν ειχαμε βαλει το καλαθι, δεν θα διαμαρτυρονταν απο τη σιενα; δεν θα τσεκαραν το ριπλει οι διατητες να δωσουν τα εξτρα δευτερολεπτα στην τελευταια επιθεση της σιενα; εμεις φαγαμε το καλαθι μετα και πηραμε ταιμ αουτ...δεν βρεθηκε κανεις να διαμαρτυρηθει ωστε στην τελικη να μας δωσουν αυτα τα δευτερολεπτα κι αντι για 1.7 να εχουμε γυρω στα 5 να κανουμε μια επιθεση ελαχιστα πιο της προκοπης;;;

Δεν θα μας δίναν επιπλέον δεύτερα, το καλάθι της Σιένα στο 1.7 θα ήταν εκτός χρόνου και θα πήγαινε παράταση το ματς...

• Like 1
Δημοσ.

αν δεις χτυπιεται ενας της σιενα οταν κολλησε το ρολοι..οι δικοι μας κοιμηθηκαν!

καναμε ενσταση λεει!

Δημοσ.

Βλεπεις γιατι μετα δεν μπορεις να κανεις συζητηση και το γυρναμε στην παλαβη  καθε φορα ? Μετραει η γνωμη σου απλα διαφωνουμε ,τωρα για τον Ιωαννου οκ πασο σε οτι πεις .

Τον Ιωαννου ειρωνικα τον αναφερω, αλλα να σαι σιγουρος αν μυριζοταν αδικια θα εσκουζε μεχρι αυριο, οπως εκανε για το θεμα του χρονομετρου.
Δημοσ.

Μην το ψαχνεις θα στο πω απλα ,η Σιενα αξιζε την νικη.Αυτο θα ελεγα εδω ακομα και αν νικουσαμε .

Δημοσ.

Δεν θα μας δίναν επιπλέον δεύτερα, το καλάθι της Σιένα στο 1.7 θα ήταν εκτός χρόνου και θα πήγαινε παράταση το ματς...

δεν με καταλαβες...εννοω οτι της σιενα ουσιαστικα της τα ''εδωσαν''...ας μας εδιναν κι εμας να ισοφαριζαν το λαθος. αλλα ειπαμε...ο παγκος μας εμας γενικα κοιμαται.

• Like 1
Δημοσ.

Τον Ιωαννου ειρωνικα τον αναφερω, αλλα να σαι σιγουρος αν μυριζοταν αδικια θα εσκουζε μεχρι αυριο, οπως εκανε για το θεμα του χρονομετρου.

Μην σε απασχολει εσενα ο Ιωαννου και ο καθε Ιωαννου .Οι φασεις φαινονται ,το χρονομετρο οντως σταματησε δεν εχει να λεει σε κατι αυτο τωρα .Οτι σταματησε ομως ειναι γεγονος αλλα ειπαμε η Σιενα αξιζε την νικη .

Δημοσ.

Μην το ψαχνεις θα στο πω απλα ,η Σιενα αξιζε την νικη.Αυτο θα ελεγα εδω ακομα και αν νικουσαμε .

δεν νομιζω, ειναι πιστευω ο ορισμος του παιχνιδιου που δεν το κερδιζει ο αντιπαλος σου αλλα το χανεις εσυ...κανεις οτι μπορεις μεσα σε μισο λεπτο (2 χαμενα λει απ και χαζο φαουλ) για να το δωσεις το παιχνιδι.

Δημοσ.

Καλά οκ δεν έγινε και τίποτα, και την Κάχα την είχαν ξεγραμμένη στους ομίλους, και τώρα πάει τρένο. 

...κι εγώ που νόμιζα ότι έχει σταματήσει η εταιρία τους να τα παράγει τα Σταρχιδιζόλ... 

Δημοσ.

δεν νομιζω, ειναι πιστευω ο ορισμος του παιχνιδιου που δεν το κερδιζει ο αντιπαλος σου αλλα το χανεις εσυ...κανεις οτι μπορεις μεσα σε μισο λεπτο (2 χαμενα λει απ και χαζο φαουλ) για να το δωσεις το παιχνιδι.

Ε καλα κοιτα να δεις ,απο καποιες αιτιες θα χασεις ετσι και αλλιως .Χασαμε απο το φαουλ του Αντιτς και το χαμενο λει απ του Λο .Θα μπορουσαμε να χαναμε με αλλο τροπο δεν μου λεει κατι αυτο εμενα .Εμενα αυτο που μου λεει ειναι οτι ο Μπαρτζωκας εκανε κακο κοουτσαρισμα απεναντι σε μια ομαδα που το μονο που εκανε ηταν να βαραει τριποντα και οποτε δεν επαιζε ο Σερμαντινι να ποσταρει .Αυτο εμενα με ανησυχει ολα τα υπολοιπα ειναι μεσα στο παιχνιδι .Τιποτα δεν χαθηκε .

• Like 1
Δημοσ.

Δικαίως έδωσε 3 βολές στο φάουλ. Ο Άντιτς πάει να κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή φάουλ στην τρίπλα, δεδομένου ότι δεν θα πήγαινε και στις βολές. Η τεράστια μαγκιά είναι του Μπράουν, ο οποίος καταλαβαίνει αμέσως τι πάει να γίνει και ρισκάρει ή να κάνει σουτ για τα πανηγύρια ή να πάρει 3 βολές. Δικαιώθηκε, οπότε μπράβο του. Τζιμάνι ο κοντός.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας φταιει το ρολοι, δηλαδη δεν θελατε να κανετε επίθεση στο τέλος; Οχι οτι εγινε σοβαρη επίθεση αλλά λεμε τώρα.

Δικο του ματς εχασε ο Οσφπ, όλα τα αλλα ειναι δικαιολογιες τυπου της κοντης ψ.... της φταινε οι τριχες.

Την εκανε τη μακακια του ο Mr.Bean με τη διαχειριση των παιχτων και παλι, παιζει καλά ο Σεμαρντινι αλλά χρησιμοποιειται μονο 15', παει καλά ο Σλουκας στο τέλος, γινεται αλλαγη, βαζει σουτ ο Μαντζαρης, εξω και αυτος. 

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας φταιει το ρολοι, δηλαδη δεν θελατε να κανετε επίθεση στο τέλος;

βασικα αυτο που δεν καταλαβαινεις εσυ ειναι οτι η σιενα δεν επρεπε να κανει επιθεση..ειχε τελειωσει ο χρονος. εδω λενε οτι μετρηθηκε με το instant reply και κρατησε η διακοπη 4 δευτερα ακριβως. ολα τα αλλα που λες ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Δημοσ.

Την εκανε τη μακακια του ο Mr.Bean με τη διαχειριση των παιχτων και παλι, παιζει καλά ο Σεμαρντινι αλλά χρησιμοποιειται μονο 15', παει καλά ο Σλουκας στο τέλος, γινεται αλλαγη, βαζει σουτ ο Μαντζαρης, εξω και αυτος. 

Είπαμε, αυτός νομίζει ότι έβαλε το Σπανούλη και έκανε το χρέος του ως προπονητής...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...