Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Αν υπάρχει επίσημη πηγή για standing του Ολυμπιακού πάνω από μας  την σεζόν 13-14, είναι ευπρόσδεκτη.

Το site της euroleague ή οι κανονισμοί της δεν αναφέρουν κάτι, γι' αυτό και το πρώτο μου πόστ ήταν ειλικρινής ερώτηση.

Από κει και πέρα, το βάρος της απόδειξης βαραίνει τον τρόλλοντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν υπάρχει επίσημη πηγή για standing του Ολυμπιακού πάνω από μας  την σεζόν 13-14, είναι ευπρόσδεκτη.

Το site της euroleague ή οι κανονισμοί της δεν αναφέρουν κάτι, γι' αυτό και το πρώτο μου πόστ ήταν ειλικρινής ερώτηση.

Από κει και πέρα, το βάρος της απόδειξης βαραίνει τον τρόλλοντα.

Επισημη πηγη για ποιο πραγμα? Οτι στο τοπ 16 τερματισες 4ος ενω εγω 3ος?

@gamanos θελεις επισημη πηγη για ποιο πραγμα? Δεν σου φτανει οτι εσυ τερματισες 4ος στο τοπ16 και εγω 3ος αρα πανω απο σενα?

@gamanos θελεις επισημη πηγη για ποιο πραγμα? Δεν σου φτανει οτι εσυ τερματισες 4ος στο τοπ16 και εγω 3ος αρα πανω απο σενα?

Δεν σε τρολαρω,κατι πολυ απλο σου λεω.Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μου μιλησεις γι'αυτο..

Ο αγώνας για τον οποίο καμαρώνεις gamane έγινε στη φάση των 16. Η νίκη σου εκεί ιΣοφαρίστηκε στο ΣΕΦ και ήταν χωρίς αντίκρυσμα ουσιαστικά, μιας και στη φάση των 16 τερμάτισες ΚΑΤΩ από τον Ολυμπιακό. Μήπως έγινα κατανοητός;

Οχι, δεν βλέπω καμία πηγή παρά έναν αστηρικτο ισχυρισμό ότι η φάση των 16=τελική κατάταξη ενώ δεν υφίσταται καν τέτοιο πράγμα .Σου ανέφερα και τον διεθνή όρο standing μήπως βρεις κάτι παραπάνω .

Μήπως έχεις ευκαιρες τις θέσεις 5-16 να με βγάλεις απο την πλάνη μου;

Δεν σε τρολαρω,κατι πολυ απλο σου λεω.Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μου μιλησεις γι'αυτο..

Και έφαγες 30 απο την Τσσκα , ενώ η Ρεάλ ίδρωσε μεχρι την τελευταία στιγμή για να μας νικήσει....

Η Πλακα ειναι οτι του λες οτι τερματισες κατω απο μενα στην φαση των 16 αφου ΜΟΝΟ εκει βρεθηκαμε και σου λεει δεν τερματισες στην γενικη καταταξη...Σαν να λεμε οτι ο Παναθηναικος τερματισε πρωτος στα playoffs αλλα ο Ολυμπιακος δεν υπαρχει πουθενα στα playoffs...Οτι ναναι πραγματικα..Οτι μας συμφερει λοιπον...Αρα να υποθεσω οτι και τις χρονιες που πηραμε Ευρωπαικα εμεις ή εσεις δεν μετρανε στην τελικη καταταξη επειδη δεν υφισταται ε?

Υ.Γ Σου μιλαει για την φαση των 16 και ΟΧΙ στην τελικη καταταξη της Ευρωλιγκας..Οκ τωρα?

Δεν μιλαμε οτι τερματισες στην γενικη καταταξη κατω απο τον Ολυμπιακο.

Μιλαμε οτι τερματισες κατω απο τον Ολυμπιακο στην φαση των 16 οπου και βρεθηκαμε αντιμετωποι..

http://www.euroleague.net/main/standings?gamenumber=24&phasetypecode=TS

Οκ τωρα? Κατανοητο?ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Επιθετικά έχει το πάνω χέρι ο ΟΣΦΠ, αλλά ως γνωστόν οι τελικοι θέλουν "άντερα" και μαχητικότητα.

Ο ΠΑΟ κατεβαίνει με καλή ψυχολογία όπως πάντα στο ΟΑΚΑ. Και για μία ακόμα φορα το φαβορί του τίτλου.

Όχι γιατι είναι καλύτερη ομάδα (ειναι υποδεέστερος φέτος, έστω και στα σημεία ), αλλά γιατί οι δικοί μας δεν

πείθουν απέναντι στον ΠΑΟ.

Για αρχή πρέπει να βρει τρόπους ο κόουτς να μην παγιδεύουν τον Σπαν με τέτοια ευκολία, ώστε να μην κομπλάρει (ξανα).

Και έφαγες 30 απο την Τσσκα , ενώ η Ρεάλ ίδρωσε μεχρι την τελευταία στιγμή για να μας νικήσει....

Ιδρωτα δεν ειδα, και εσυ εφαγες 30 απο ομαδα που δεν πηγε καν final 4. Την Αρμανι. Το ξεχασες;

Παρτε το παιδια.Ρουτινα καταντησε για μας χωρις ειρωνια.

Μπας και συνελθει λιγο ο Δ.Γ γιατι με Αλβερτη και Πριφτη μας βλεπω για μεγαλες "κηδειες" στας Ευρωπας απο του χρονου.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Και τωρα πιασαμε την "πισινη" για να εχουμε να λεμε οτι αν χασει ο ΠΑΟ θα ειναι επιτηδες,επειδη καταντησε ρουτινα,για να βαλει μυαλο το Δ.Γ. και αλλα τετοια..

<p>Και τωρα πιασαμε την "πισινη" για να εχουμε να λεμε οτι αν χασει ο ΠΑΟ θα ειναι επιτηδες,επειδη καταντησε ρουτινα,για να βαλει μυαλο το Δ.Γ. και αλλα τετοια..</p>

Εγω θελω για το λογο που ανεφερα να το χασουμε.

Το τι θα γινει ειναι αλλο..;)

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...