Jenkins Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μάθε να βάζεις κανένα τόνο εσύ και μετά έλα να μας κάνεις μαθήματα ορθογραφίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δεν εχω υποδειξει σε κανεναν να βαζει τονους οποτε ακυρο το σχολιο σου. Αλλος πηγε να κανει μαθηματα αγγλικων και καλα απηυδησμενος απο το ιδιο λαθος που εκανε πριν 1 μηνα Ασε που δεν εκανα μαθημα ορθογραφιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αλλος πηγε να κανει μαθηματα αγγλικων και καλα απηυδησμενος απο το ιδιο λαθος που εκανε πριν 1 μηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δεν εχω υποδειξει σε κανεναν να βαζει τονους οποτε ακυρο το σχολιο σου. Αλλος πηγε να κανει μαθηματα αγγλικων και καλα απηυδησμενος απο το ιδιο λαθος που εκανε πριν 1 μηνα Ασε που δεν εκανα μαθημα ορθογραφιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Φιλόλογος; Δάσκαλος είσαι Jenkins; Βλέπω μια εμμονή στην γλώσσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Και αυτοί που ήρθαν πάντως, μετά από πολύ κλάμα και όνειρα νίκης του f2f επί ενός κακού φέτος ΠΑΟ, πάλι τα ίδια είχαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ε όχι και κλάμα. Από κάτω τερμάτισες στην Ευρωλίγκα, ξέχασες το buzzer beater του Σπανούλη ή την Κούτσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το κλάμα ήταν ότι άδικα χάνετε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με Έλληνες διαιτητές και επιτέλους φέτος που θα μας βρίσκατε με ευρωπαίους διαιτητές {σε αγώνα που σήμαινε κάτι τότε} θα, θα, θα , θα. Κατά τ' άλλα, έχεις κάποια επίσημη αναφορά κατάταξης που έχει τον ΠΑΟ κάτω από τον ΟΣΦΠ ; Γιατί τα γατάκια στην Ευρωλίγκα δίνουν τις θέσεις 1-4 και οι υπόλοιπες δεν αναφέρονται. Ή είναι σαν τη χρονιά του Ζίκο στο ποδόσφαιρο που μας έλεγες με ένα από τα accounts σου ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ τερμάτισε πέμπτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ρε τα γατάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Σου λέω για ευρωλίγκα, σειρά κατάταξης και μου βάζεις τα στατιστικά του τοπ16 από τη bwin? Δηλαδή η Μακάμπι είναι τρίτη; Τσαγάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Σου λέω για ευρωλίγκα, σειρά κατάταξης και μου βάζεις τα στατιστικά του τοπ16 από τη bwin? Δηλαδή η Μακάμπι είναι τρίτη; Τσαγάκια... Προφανως στην βαθμολογια λεει οτι τερματισες κατω απο τον Ολυμπιακο αφου μετα στο τοπ8 αποκλειστηκαμε και οι 2 με ιδια σκορ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Με κέρδισες δηλαδή στο F4 και δεν το θυμάμαι? Όπου μας συμφέρει έτσι? Βάζελος... Εκεί που βρεθήκαμε μαζί, βγήκες από κάτω. Ξύδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Γαύρος, τρολ και πολλά account. Λες ότι τερμάτισα από κάτω, σου λέω έχεις κάποια αναφορά της ευρωλίγκα καθώς δεν ορίζονται αγώνες κατάταξης και παρουσιάζεις το επίσημο πόνημα της ... ΒWIN που αναφέρει τα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ του τοπ 16 ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ και σε καμία περίπτωση σειρά κατάταξης, εξ ου και η απουσία αύξοντα αριθμού. Πόσο πιο κάτω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Γαύρος, τρολ και πολλά account. Λες ότι τερμάτισα από κάτω, σου λέω έχεις κάποια αναφορά της ευρωλίγκα καθώς δεν ορίζονται αγώνες κατάταξης και παρουσιάζεις το επίσημο πόνημα της ... ΒWIN που αναφέρει τα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ του τοπ 16 ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ και σε καμία περίπτωση σειρά κατάταξης, εξ ου και η απουσία αύξοντα αριθμού. Πόσο πιο κάτω; Ρε αγορι μου,στην βαθμολογια του top16 δεν τερματισες 4ος και εγω 3ος? Ναι ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις