Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη δευτερη καλυτερη 5δα της ευρωλιγκα βγηκε ο Σπαν.

Σ αυτην επισης ειναι κι ο Λασμε και...γελαει ο κοσμος που στη θεση του δεν ειναι ο ντανστον.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι οταν ειναι κοκκινος ολα καλα :P οταν ειναι πρασινος γελαει ο κοσμος

τη πραγματα ειναι αυτα και γιατι αυτο και γιατι εκεινο.,  

για να ειναι και ο Λασμε σημαινει οτι αξιζε οπως και ο Χοψονιδης.

Επεξ/σία από stamatinho
Δημοσ.

"...Dunston earned weekly bwin MVP honors three times and led the competition with 1.3 blocks per game. He also became the first player in the Euroleague this century to compile at least 30 blocks and 30 steals in a single season. Dunston had five games where he combined multiple blocks and steals as the anchor of the Reds' interior defense, which allowed only 46.5% of two-point shots in the regular season and then lowered that number to a league-best 45.8% in the Top 16. The Olympiacos defense also ranked second during the Top 16 by allowing only 71.1 points per game. Dunston's rim-protection, constant hustle and overall presence contributed to the making of many of those defensive stops..."

Παίχτης που φλέρταρε (δικαιωματικά) με την καλύτερη 5αδα, βρέθηκε εκτός και της 2ης καλύτερης.

Ό,τι να'ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Ντανστον βγηκε καλυτερος αμυντικος, πρωτος μπλοκερ, και ειναι καλυτερος του Λασμε σε καθε τομεα. Πχ index 5ος εναντι 32ος ο Λασμε, 18ος σε ποντους, 31ος ο Λασμε κλπ κλπ.

Τωρα ενας Θεος ξερει πως βρεθηκε εκτος.

Δημοσ.

Συμφωνουμε οτι ειναι αστεια η επιλογη του Λασμε στην δευτερη πενταδα.

Ο Σπανουλης ομως ε; Δικαιωματικα βρισκεται εκει, για να μην πω οτι αδικειται που δεν ειναι στην πρωτη...Ε;

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε ο Σπανούλης άξιζε να μπεί όντας μέτριος, αλλά βεβαίως ούτε και ο Διαμαντίδης, που ήταν απλά τραγικός, όσες δικαιολογίες και να είχαν αμφότεροι. (για την πρώτη 5άδα μιλάω πάντα).

Ο Ντάνστον εμένα αμυντικά μου αρέσει μόνο στην ομαδική άμυνα, ΔΕ μου κάνει σαν defensive stopper και ας λέν ότι θέλουν τα στατιστικά. Δεν υπάρχει σύγκριση δηλαδή με Χάινς, Ντόρσευ, Λάσμε (τον περυσινό) και Καούν.

Δημοσ.

Κι εγω θεωρω οτι ο Σπανουλης εκανε μετρια χρονια, βεβαια δεν εχω δει στατιστικα οποτε δε ξερω ποιος γκαρντ θ αξιζε να μπει στη θεση του;; Βγηκε τριτος σκορερ της ευρωλιγκα παντως.

Ο Ντανστον εμενα μου αρεσει 100% θεωρω οτι πετυχαμε λαχειο , και μ εχει κανει (οπως κ πολυ κοσμο) να ξεχασω τον Χαινς. Οχι οτι θα με χαλαγε φυσικα να χαμε κ τους δυο.

Δημοσ.

Ούτε ο Σπανούλης άξιζε να μπεί όντας μέτριος, αλλά βεβαίως ούτε και ο Διαμαντίδης, που ήταν απλά τραγικός, όσες δικαιολογίες και να είχαν αμφότεροι. (για την πρώτη 5άδα μιλάω πάντα).

Ο Ντάνστον εμένα αμυντικά μου αρέσει μόνο στην ομαδική άμυνα, ΔΕ μου κάνει σαν defensive stopper και ας λέν ότι θέλουν τα στατιστικά. Δεν υπάρχει σύγκριση δηλαδή με Χάινς, Ντόρσευ, Λάσμε (τον περυσινό) και Καούν.

Στην ατομική άμυνα, νομίζω ότι ό ντόρσευ, ο περυσινός λασμε, και ο γκιστ, ειναι οι 3 καλύτεροι αμυντικοί (ψηλοί) της ευρωπής.

Δημοσ.

Κι εγω θεωρω οτι ο Σπανουλης εκανε μετρια χρονια, βεβαια δεν εχω δει στατιστικα οποτε δε ξερω ποιος γκαρντ θ αξιζε να μπει στη θεση του;; Βγηκε τριτος σκορερ της ευρωλιγκα παντως.

Ο Ντανστον εμενα μου αρεσει 100% θεωρω οτι πετυχαμε λαχειο , και μ εχει κανει (οπως κ πολυ κοσμο) να ξεχασω τον Χαινς. Οχι οτι θα με χαλαγε φυσικα να χαμε κ τους δυο.

3ος σκορερ όπως λές, αλλά όταν έχεις οδηγήσει την ομάδα σου στην κορυφή 2 σερί χρονιές και λογίζεσαι απο τους περισσότερους ο καλύτερος γκάρντ της 2ετίας, τότε η  φετινή χρονιά ήταν αποτυχία και ατομική, εκτός απ την ομαδική.

Και εμένα μου άρεσε ο Ντάνστον για τα λεφτά του, μιλούσα αμυντικά κυρίως.

Για το κατα πόσο μας κάνει να ξεχούμε τον Χάινς:

- Ο Ντάνστον ήταν αρκετά ασταθής ψηλός, έκανε βέ΄βαια μεγάλα πλευ οφφς, δεν κρυφτηκε, αλλά απο την άλλη ο Χαινς ήταν 2 χρόνια ο πιο σταθερός μας παίκτης και σίγουρα απο τους πιο σταθερούς στη διοργάνωση.

- Κακή άμυνα στο π&ρ, λιγότερο εκρηκτικός, αν και πιο δυνατός/ψηλός απο τον Χαινς. Ωστόσο ποτέ δεν ήταν το φόβητρο, όπως οι Χαινς/Λασμε/Ντορσευ.

Στην ατομική άμυνα, νομίζω ότι ό ντόρσευ, ο περυσινός λασμε, και ο γκιστ, ειναι οι 3 καλύτεροι αμυντικοί (ψηλοί) της ευρωπής.

Ο Ντόρσευ είναι ο πιο πλήρης ψηλός στην ατομική άμυνα, ο χειρότερος στην ομαδική και με μυαλό κουκουρούκου.

Ο περυσινός Λάσμε συμφωνώ, ήταν πολύ καλός, αλλά δεν έπαιξε ούτε Φαίναλ4, και βρήκε τον ΟΣΦΠ ξεζουμισμένο μετα το ριπίτ. Οπότε ίσως φάνηκε καλύτερος απ ότι πραγματικά είναι. Φέτος δεν είναι στα περυσινά επίπεδα λόγω τραυματισμών.

Ο Γκίστ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι απο τους καλύτερους όπως λές. Θεωρώ πως εκτός του τρίκ να μαρκάρει τον Σπανούλη (και βέβαια απο πίσω να περιμένει ο Λάσμε ο οποίος κάνει παραπάνω απο το 70% σ αυτό το ματς απ) πως είναι ένας μετριος αμυντικός σε όλα τα υπόλοιπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν βαζαν τον Γουιμς ως 4ρι στην πρωτη πενταδα (γελαει ο κοσμος) πολυ απλα ο Σπανουλης δε θα χωραγε, γιατι θα επρεπε να κατεβει στην δευτερη ο Αμερικανος.

Οπως δεν εχει θεση και ο Λασμε αλλωστε.

Το 3ος σκορερ δεν λεει απολυτως τιποτα. Κι ο ΔΔ ειναι πρωτος και με τεραστια διαφορα απτον 2ο σε ασσιστ-δημιουργια, και 2ος σε κλεψιματα (με 2 κλεψιματα διαφορα απτον πρωτο Ματσιουλις) αλλα προφανως δεν εχει θεση στις 2 καλυτερες 5δες της διοργανωσης εφετος. Οπως δεν εχει ουτε ο κακος Σπανουλης, αλλα ουτε και ο κακος Λασμε.

Τεσπα η πιο χοντρη αδικια ειναι για τον Μιροτιτς που ειναι μακραν οτι καλυτερο υπαρχει σε 4ρι στη διοργανωση αυτη τη στιγμη και ειδε ενα γκαρντ-3ρι να βαφτιζεται 4ρι και να του τρωει την θεση στην καλυτερη 5δα.

Αλλα προφανως, για να μη βαλουν 3 παιχτες απτην ιδια ομαδα στην καλυτερη 5δα, θυσιασαν τον Μιροτιτς. Τον οποιο Μιροτιτς αδικησαν και περυσι, δινοντας το βραβειο του καλυτερου νεου στον... Παπανικολαου :lol:

Κουιζ: Ποιος αποτυχημενος στον Πειραια περυσι, παει φετος για MVP της season σε πρωταθλημα πιο ανταγωνιστικο απο αυτο της Α1?

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Τζος παουελ ε; :P

Περκινς.

Ομαδα: Μπεσικτας.

Χθες υποχρεωσε την Μπανβιτ του Ιτουδη στη 2η ηττα της και παει καρφι για MVP της season στην τουρκικη λιγκα.

Δημοσ.

Να σου πω, δε μου κανει εντυπωση. Αν θυμαμαι καλα, οταν ανακοινωθηκε η αποκτηση του, μιλαγαμε για καλη, σωστη κινηση. Το οτι δεν εδεσε με την ομαδα δε παει να πει οτι δεν ηταν καλος παιχτης γενικα :) Παμτως αν ειχε το χρονο και της ευκαιριες του Κολινς, οσως και να τα πηγαινε καλυτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...