konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τρολαρεις η το εννοεις...; Φυσικα και το εννοω δες την φαση .Τουλαχιστον φαουλ για τριποντο δεν ειναι με την καμια ,φαουλ χαμηλα ναι . Δεν ειναι θεμα κανονισμου .
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά από σοβαρές ομάδες... Δηλαδή έλεος, ο προπονητής είναι στον κόσμο του και περιμένουν όλοι τον Σπανούλη να πάρει το παιχνίδι. Ε δεν γίνεται ένας παίκτης να σου παίρνει τα παιχνίδια!!!!
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εγω το φωναζω πολυ καιρο ,η ομαδα ειναι κενη στο 1-2 .Σλουκας και Λο ειναι λιγοι .
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Φυσικα και το εννοω δες την φαση .Τουλαχιστον φαουλ για τριποντο δεν ειναι με την καμια ,φαουλ χαμηλα ναι . Δεν ειναι θεμα κανονισμου . Αυτή ήταν η βλακεία της χρονιάς... Πολύ μυαλό ήθελε να μην απλώσει το χέρι του εκεί πέρα?? Δηλαδή γιατί να ρισκάρεις καταστάσεις?? (Δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά, με τα σούργελα που έχουμε τα έχω...)
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Επισης εχει κολλησει και το χρονομετρο στα τελευταια 10 sec.
daPro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 πολυ κακο παιχνιδι απο ολους εκτος του Σερμαντινι αλλα μαλλον τραυματιστηκε δεν εξηγειται αλλιως που τον ειχε στον παγκο..στο τελος ο Σπανουλης τα εδωσε ολα αλλα τι να πεις...ασε που κολλησε κ το χρονομετρο στο 10"
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν τραυματίστηκε, τον ξέχασε όπως και στο ματς με την Κάχα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ο παίκτης σπέρνει.
Andy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 το οτι κολλησε ο χρονος στα 10 δευτερα το παρατηρησε κανεις or is it just me?
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αυτή ήταν η μλκια της χρονιάς... Πολύ μυαλό ήθελε να μην απλώσει το χέρι του εκεί πέρα?? Δηλαδή γιατί να ρισκάρεις καταστάσεις?? (Δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά, με τα σούργελα που έχουμε τα έχω...) Oχι καλα εκανε και εκανε φαουλ ο Αντιτς ,αφου ο Μπραουν εχει πιο γρηγορα ποδια εξυπακουεται θα κανεις φαουλ εκει .Απλα ειναι χαμηλα δεν ειναι για τριποντο .Ολοι οι παιχτες οταν πας να τους κανεις φαουλ στο περασμα με το που γινεται το φαουλ πηδαει ο παιχτης για να παρει 3 βολες χαρακτηριστικα .Ε ο Μπραουν δικαιωθηκε με την μονη διαφορα οτι δεν πιαστηκε κοροιδο ο Αντιτς οπως λεει ο φιλος μου ο Midi αλλα ο διαιτητης .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 @komstantinos77 Οταν βαζει το χερι ο Αντιτς πανω στον Μπραουν, ο Μπραουν σουταρει. Για να παει για βολες δεν ειναι απαραιτητο να τον βρει στα χερια αρκει επαφη οπουδηποτε. Ο μπραουν πιανει κοροιδο τον Αντιτς στη φαση αυτη εχοντας εξαρχης καταλαβει τι θα κανει ο Σκοπιανος και ρισκαρει να εκβιασει φαουλ. Αν ο Αντιτς δεν ηταν τοσο αργος ή αν προλαβαινε να καταλαβει οτι ο Μπραουν θα σουταρει τοτε ο Αμερικανος θα ειχε κανει την παπαρια του αιωνα. Αλλα οπως εξελιχθηκε η φαση ειναι φαουλ πανω στο σουτ Την φαση την ειδα προσεκτικα κυριως διερωτωμενος γιατι αργησαν να την σφυριξουν. Αν η δικη μου γνωμη δεν μετραει, τοτε απλα σκεψου οτι ο Ιωαννου με τον σχολιαστη δεχτηκαν οτι ειναι φαουλ. @andy κολλησε για 2 δευτερολεπτα περιπου, αυτα που ειχες στο τελος για τελευταια επιθεση δηλαδη. Και παλι ομως δεν φταιει αυτο αν ο Χαινς εχασε κατω απτη μπασκετα το καλαθι και το οτι δεν υπηρξε ποτε επιστροφη στην αμυνα μετα. Το λεω οχι για σενα αλλα γιατι ο ιωαννου το ανελυσε παραπανω αποσο επηρεασε το αποτελεσμα τελικως.
washcloud Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ...για πες τώρα βρε Κρις (85), η Μπάρτσα συνεχίζει ως "μη-ντρημτήμ" να είναι "του χεριού" του ΟΣΦΠ εντός; (για τη "διαφορά", μάλλον ούτε λόγος...). Για τον συν-Λαρισαίο σου αν πω κάτι περί "ηγεσίας" λογικά θα στραβώσεις, οπότε ας το παρακάμψω... Δεν μου αρέσει το "τα έλεγα εγώ", αλλά τουλάχιστον το αποψινό να ΕΓΙΝΕ "μάθημα" για όσους "πιστεύουνε πολύ" στον ΟΣΦΠ του Τοπ16 και δεν το βλέπανε πιό σκεπτικά, όπως οφείλανε. Ανεξαρτήτως "κολλημένου ταμπλώ" και υποψίας φάουλ σε Χάινς (από Μος) ή ακόμα και σε Λω στις τελευταίες του επιθέσεις... Ζόρικα τα πράμματα για τη συνέχεια. Όχι για τίποτ' άλλο, αλλά, ως συνήθως, να πεις ότι έπαιξε τίποτα φανταστικό η Σιέννα; Πού να ήταν και σε καμμιά γαμάτη μέρα ο Μπράουν δηλαδή...
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 το οτι κολλησε ο χρονος στα 10 δευτερα το παρατηρησε κανεις or is it just me? Συνέβη στα αλήθεια
daPro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν τραυματίστηκε, τον ξέχασε όπως και στο ματς με την Κάχα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ο παίκτης σπέρνει. μήπως τον επιασε ξαφνικα πονολαιμος δεν ξερω τι να πω.. δεν σας θυμιζει τον Φασουλα?
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Oχι καλα εκανε και εκανε φαουλ ο Αντιτς ,αφου ο Μπραουν εχει πιο γρηγορα ποδια εξυπακουεται θα κανεις φαουλ εκει .Απλα ειναι χαμηλα δεν ειναι για τριποντο .Ολοι οι παιχτες οταν πας να τους κανεις φαουλ στο περασμα με το που γινεται το φαουλ πηδαει ο παιχτης για να παρει 3 βολες χαρακτηριστικα .Ε ο Μπραουν δικαιωθηκε με την μονη διαφορα οτι δεν πιαστηκε κοροιδο ο Αντιτς οπως λεει ο φιλος μου ο Midi αλλα ο διαιτητης . Έχεις δίκιο όπως το θέτεις αλλά δεν υπήρχε ένας πιο έξυπνος τρόπος να του κάνει φάουλ...
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 . Αν η δικη μου γνωμη δεν μετραει, τοτε απλα σκεψου οτι ο Ιωαννου με τον σχολιαστη δεχτηκαν οτι ειναι φαουλ. Βλεπεις γιατι μετα δεν μπορεις να κανεις συζητηση και το γυρναμε στην παλαβη καθε φορα ? Μετραει η γνωμη σου απλα διαφωνουμε ,τωρα για τον Ιωαννου οκ πασο σε οτι πεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις