Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή με ποια προοπτική πήρε στην συνέχεια της προετοιμασίας

Χαρα κ Πουλιδο και έκοψε τον Μπενιτες?

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μας φορτωσαν το παλτο και πηραν το παιχτη που θελαμε εμεις.

Αυτα παθαινεις οταν παιρνεις χρημα αφθονο αλλα δε το δινεις ουτε με αιτηση.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/O-olumpiakos-finmpogkason-i-sosiedad-ton-zonatas/3099453

Αληθεια τωρα δεν εχετε βαρεθει καθε χρονο να βλεπετε νεα ομαδα ?

Να μπαινουν εκατομυρια στην ομαδα απο πωλησεις και να ερχονται παιχτακια που το μονο σκοπο που εχουν ειναι να παιξουν στην Ευρωπη να δειξουν οτι αξιζουν και σε Ελλαδα και να πουληθουν τον επομενο ακριβως χρονο ?

Ο Μαρινακης μας εκανε αλλη μια καλοστημενη επιχειρηση του. 

Good Luck !!!

Δημοσ.

Εγώ θέλω να μη βγείτε κανα 2 χρονιές CL να δω το χοντρό τι θα κάνει....αν θα βάλει αυτά τα 25m το χρόνο από τη τσέπη του.

Δημοσ.

Ε, φαντάζομαι θα κόψει από τα λεφτά που δίνει στους διαιτητές. Δεν έχει θέμα

Δημοσ.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/sto-edwlio-85-gia-sthmenoys-agwnes.3596494.html

Απαλλαχθηκε (προσοχη πρασινοφρονούντες και θαυμαστες του τουιτι..δωστε εμφαση..απαλλάχθηκε, όχι δικαστηκε κι αθωώθηκε) ο Μαρινάκης.

Ακολουθεί μεγαλη κλαψα απανταχου του ιντερνετ σε 3, 2, 1...

• Like 1
Δημοσ.

H εγκληματική οργάνωση Νο-1 είναι αυτή. Η Νο-2 είναι και η καλή που υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Παράγκα 1(Μπαρμπα Θωμας-Αιγάλεω) Εγκληματική οργάνωση 1 & 2 πρωταγωνιστές οι πρόεδροι σας.

Δημοσ.

H εγκληματική οργάνωση Νο-1 είναι αυτή. Η Νο-2 είναι και η καλή που υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Παράγκα 1(Μπαρμπα Θωμας-Αιγάλεω) Εγκληματική οργάνωση 1 & 2 πρωταγωνιστές οι πρόεδροι σας.

Καποιος ποσταρε το αρθρο αλλα δεν προσεξε οτι ειναι για τους στημενους αγωνες το 2011 εν μερη τον πικρανες γιατι χαρηκε και πηγε να μας τρολαρει αλλα τρολαριστηκε μονος του...αλλα μεταξυ μας δυσκολο το βλεπω να βαλουν μεσα ανθρωπο σαν τον μαρινακη ολοι ξερουμε οτι ειδικα στην χωρα μας ατομα με τοσα χρηματα και γνωστους κ συμφεροντα κτλ δυσκολα μπαινουν φυλακη(εξαγορα ατομων εκβιασμους κ οτιδηποτε παει ο νους) οποτε δεν θα μου προκαλεσει εντυπωση αν αθωωθει και για τα στημενα νουμερο 2.

Δημοσ.

Καλομελετατε κι έρχεται κι η δεύτερη αθώωση!

Στο μεταξυ βέβαια μπορείτε να ξαναστειλετε τίποτα ακομα στην uefa...ποιος ξέρει...κι αν σας κατσει;! Πιθανότητες βέβαια κατι λιγότερες κι απο εκεινες του τζακποτ του τζόκερ, αλλά οκ, εσείς να δείτε αυτοτρολλαρισμα που τρωτε και δεν το μαρτυράτε!

Δημοσ.

1.Το ειπα δεν θα μου προκαλεσει εκπληξη..αλλα δεν με νοιαζει κιολας το αποτελεσμα παρα μονο οτι θα μου δωσει ενα αισθημα δικαιοσυνης σαν πολιτη της Ελλάδας και οχι σαν βαζελο οτι οσοι παρανομουν πανε φυλακη...Αλλα εσυ φιλε μου απο τα γραπτα σου καταλαβαινω οτι εχεις παρει δικαια τον τιτλο του γαυρου που χαιρεσε τρολαριζοντας για εναν ενοχο που αθωωθηκε και χαιρεσαι για την δικαιοσυνη που υπαρχει μονο κ μονο επειδη αυτος ο ανθρωπος με τα χαιρια του δινει πρωταθληματα στην ομαδα σου...αλλα τι λεω η ομαδα τα παιρνει μονη της γιατι εχετε την καλυτερη ομαδα του κοσμου....(τρολολολολ)

2.Τοσο πολυ ζοριστηκες που ειδες οτι αυτοτρολαριστηκες και θες να μας τρολαρεις με τετοια σχολια για την ουεφα, δηλαδη τι πιστευεις οτι αν δεν δικαιωθει η ομαδα μου θα τα βαψω μαυρα ή θα αυτοκτονησω εγω η οποιοσδηποτε σκεπτομενος φιλαθλος?Δυστυχως για σενα ειμαι ρεαλιστης κ ξερω σε τι κοσμο ζω το θεμα ειναι να κατεβεις εσυ απο το συννεφακι σου γιατι ο καιρος εχει γυρισματα και καποια στιγμη θα ερθεις εσυ στην θεση μου.Να δω οταν θα ερθει η μερα που ο ολυμπιακος θα περναει οτι εκανε στις υπολοιπες ομαδες τοσα χρονια να σας δω τοτε ολους εσας τι θα λετε...

• Like 1
Δημοσ.

Η απαλλαγη για την εγκληματικη οργανωση νο1 εχει βγει εδω και κατι μηνες κι ο αλλος το πηρε πρεφα σημερα και μπηκε να πουλησει ολυμπιακοφροσυνη και να προβοκαρει για την "νικη" του ( ; ).

Βεβαια, για καθε γαυρο που χαιρεται με τετοιες αθωωσεις , τετοιων ανθρωπων σε τετοιες υποθεσεις οι οποιες υπερβαινουν τα κοινα οπαδικα και πανε σε πολυ βαθυτερα ζητηματα, υπαρχει το ολα εδω πληρωνονται. Συνεχιστε λοιπον να πανηγυριζετε την επικρατηση της διαφθορας στη χωρα, φτανει να μην μου αγχωνεστε απο τις συνεπειες της, οπως ο παραπανω φιλος πριν κανα μηνα καλη ωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Η απαλλαγη για την εγκληματικη οργανωση νο1 εχει βγει εδω και κατι μηνες κι ο αλλος το πηρε πρεφα σημερα και μπηκε να πουλησει ολυμπιακοφροσυνη και να προβοκαρει για την "νικη" του ( ; ).

Βεβαια, για καθε γαυρο που χαιρεται με τετοιες αθωωσεις , τετοιων ανθρωπων σε τετοιες υποθεσεις οι οποιες υπερβαινουν τα κοινα οπαδικα και πανε σε πολυ βαθυτερα ζητηματα, υπαρχει το ολα εδω πληρωνονται. Συνεχιστε λοιπον να πανηγυριζετε την επικρατηση της διαφθορας στη χωρα, φτανει να μην μου αγχωνεστε απο τις συνεπειες της, οπως ο παραπανω φιλος πριν κανα μηνα καλη ωρα.

το θεμα ειναι οτι καποιοι τον θεωρησαν ενοχο.αυτο δεν σημαινει οτι ειναι.η δικαιοσυνη αποφασισε οτι οχι απλα ειναι αθωος αλλα τα στοιχεια που ειχε ηταν της πλακας και δεν τον παρεπεμψε καν σε δικη.εσυ και οποιοσδηποτε αλλος στο μυαλο του μπορει να τον θεωρει ενοχο γιατι ετσι γουσταρει γιατι ετσι την βρισκει η για οποιοδηποτε αλλο λογο.ας αποφασισει η δικαιοσυνη  λοιπον για το αν ειναι ενοχος η οχι και για την δευτερη περιπτωση και οχι ο τακης,ο λακης και ο μακης που εχουν τα δικα τους συμφεροντα και ελπιζουν να ειναι ενοχος.με λασπες και χωρις στοιχεια ποτε κανεις δεν δικαστηκε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...