MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μιλας για τον τυπο που εβγαζε στο fb φωτογραφιες του Μιστερ Μπιν αναφερομενος στον προπονητη του; Ναι τι κριμα να υπαρχει ελλειψη αλληλοσεβασμου κι εμπιστοσυνης και να την διατηρησετε και για του χρονου και μεχρις οτου να γινουν τα αποδυτηρια σας ποδοσφαιρικη Ρεαλ Μαδριτης... Πλακα θα ειχε.
gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν θέλω να αρχισω πόλεμο αλλά επειδή δεν ηξερα τα πάντα, το κείμενο ειναι αντιπροσωπευτικό της πραγματικότητας; http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos Sent from my LG-E900
TO_PAIDI Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 - Υπάρχει κάποιος στην ομάδα, για τον οποίο χάρηκες περισσότερο αυτή την πρόκριση στον τελικό;«Όλα τα παιδιά, αλλά ίσως λίγο περισσότερο ο coach! Όχι τίποτε άλλο, αλλά παρ' ότι μας οδήγησε μέχρι το φάίναλ-φορ, μέχρι και πριν από λίγες ώρες, δεν του είχε αποδοθεί ο σεβασμός που άρμοζε σε ένα τέτοιο κατόρθωμα! Με το πλάνο που σχεδίασε, έβαλε την σφραγίδα σ' αυτήν την πρόκριση και αξίζει μεγάλης αναγνώρισης... »
Superpie Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν θέλω να αρχισω πόλεμο αλλά επειδή δεν ηξερα τα πάντα, το κείμενο ειναι αντιπροσωπευτικό της πραγματικότητας; http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos Sent from my LG-E900 Midi εντελως φιλικα στο λεω,μην με παρεξηγησεις.Μπορεις να απαντησεις πανω σε αυτο το θεμα? Θα ηθελα πολυ να μαθω την κριση σου και τι εχεις να πεις πανω σε αυτο.Ειλικρινα δεν στο λεω με κανενα ιχνος ειρωνιας
kanesaxo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 μα καλά κι άλλους παίκτες θα παρετε;;; διαβαζω παλι μεταγραφολογία στο γκαζεττα. Πόσους εχετε πάρει μέχρι σήμερα;
Superpie Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 μα καλά κι άλλους παίκτες θα παρετε;;; διαβαζω παλι μεταγραφολογία στο γκαζεττα. Πόσους εχετε πάρει μέχρι σήμερα; Οσους πηρες και εσυ αφου πρωτα εκλεισες τις μεταγραφες των Ροναλντινιο,Ντρογκμπα και Μπερμπατοφ...
dismemberer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 μα καλά κι άλλους παίκτες θα παρετε;;; διαβαζω παλι μεταγραφολογία στο γκαζεττα. Πόσους εχετε πάρει μέχρι σήμερα; Άσε, η 11αδα του ολυμπιακού φέτος δε θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Πραγματικά, υπάρχει περίπτωση να παίζουμε με 11 διαφορετικούς παίχτες από πέρσι σε κάποια ματς. Οσους πηρες και εσυ αφου πρωτα εκλεισες τις μεταγραφες των Ροναλντινιο,Ντρογκμπα και Μπερμπατοφ... lol ρε συ χαλάρωσε, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να του την πεις? Δίκιο έχει..
Superpie Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Παιδια περα απο την πλακα πιστευω οτι,οτι ονοματα ακουγονται βγαινουν επιτηδες προς τα εξω.Πιστευω οτι κοιταζει αλλους παικτες απο αυτους που ακουγονται οπως εγινε εξαλλου και με Βαις,Τσορι,Καμπελ,Σαβιολα..
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 http://www.gazzetta.gr/football/article/535422/meta-ton-feisa-masanto Τα σχολια ειναι ολα τα λεφτα Αρε Μαρινακη σε λιγο θα πουλησεις και τον ΠΑΟ στους Αραβες του Τσακα http://www.sport-fm.gr/article/arabas-ekane-krousi-gia-ton-panathinaiko/694905 τι το θελα και του βαλα ιδεες παλι 1
alexis333 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Από βδομάδα για Μασάντο Οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσουν και από τη στιγμή που η πρόταση φέρεται να φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ, το deal δύσκολα θα χαλάσει. Να τα μαζεψουμε λιγο γιατι στο τελος θα φταιω παλι εγω που λεω οτι τη βγαζουμε με τσαμπα και οτι να ναι παιχτες .... ============================================================================================= 4Μ για Φεισα 4M για Μασαδο ( δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει, εχει βουηξει ο κοσμος ) 2Μ για Αμπντουν 2Μ για Χολεβα ( εχει φυγει στανταρ και αυτος ) 1-2Μ για Τζιμπουρ ==================================== Συνολο : 13-14Μ μονο απο τις πωλησεις ... Μη βαλω και τα περσινα 7.5Μ του Μιραλας που δε πηραμε τπτ παλι ... Αυτη τη στιγμη θα επρεπε να πηγαιναμε στην Ναπολι/Ιντερ και να λεγαμε "ποσα θες για Γκαργκανο ? Παρτα και στειλτον Ελλαδα " .... Οχι ακριβως ετσι αλλα με τετοια λογικη. Και με παζαρι σε λογικα πλαισια. Ανταυτου εμεις παιρνουμε τον τσαμπα Τσορι , τον δανεικο Καμπελ , τον τσαμπα Βαις , τον τσαμπα Μελιτζανι , τον δανεικο Ρομπερτο , τον τσαμπα Σαλινο , τον Toρες / Μπονγκ με ψιχουλα και τον ελευθερο Σαβιολα που του πληρωνει μονο το συμβολαιο. Και να μη ξεχασω και τα ψιχουλα που δινει για τα παρταλια απο την Ελλαδα που μετα τα παραχωρει δανεικους απο δω κι απο κει οπου βρει ... Και αλλη μια φορα : δεν εχω προβλημα με τους ελευθερους.Δε θεωρω οτι οι ελευθεροι ειναι ασχετοι. Αλλα μια ομαδα ειναι δυσκολο να ειναι ανταγωνιστικη για Τσ. Λ με πλανο της το να παιρνει μονο παιχτες οτι κατσει ... Δεν ειμαι εγω απαιτητικος .. Καποιος αλλος εχει καβουρια στην τσεπη ... Καλημερα ... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από alexis333 1
kanesaxo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Οσους πηρες και εσυ αφου πρωτα εκλεισες τις μεταγραφες των Ροναλντινιο,Ντρογκμπα και Μπερμπατοφ... Γιατί πρέπει να γίνεσαι ιντερνετικό κριάρι; Ρώτησα κάτι πολύ απλό. Αν δε ξέρεις ή δε θέλεις να απαντήσεις, αφησε τον επόμενο να μου πεί. Δε παρακολουθώ τη μεταγραφολογία του Ολυμπιακού με σθένος για να ξέρω πόσους πήρατε εν τέλει. @alexis33, μα δεν εχεις καταλάβει τόσα χρόνια, πως ο πρόεδρος σου κυριολετικά τα κονομάει απ'τον ολυμπιακο. Γιατί ας μη ξεχνάμε πουλάτε παίκτες και σε καλές τιμές. Στα 12 μύρια των εσόδων, μη ξεχνάς τα ,20-25 πόσα είναι, μύρια του τσουλού, τα υπόλοιπα εσοδα απο τηλεοπτικα, διαφημίσεις, χορηγούς κτλ. Ούτε τα μισά δε πέφτουν στην ομάδα. Τουλάχιστο τα χρήματα του τσουλού επρεπε να τα αξιοποιεί πλήρως. Γι'αυτο τον θεωρώ μάγκα πρόεδρο-επιχειρηματία. Διότι ειναι ο μόνος που βγάζει απ'το ποδόσφαιρο, νόμιμα κιόλας. (οχι πως εχει ανάγκα με 200 καράβια τα 20μύρια του ολυμπιακου...) Και φυσικά κλάσεις χειρότερος σκρούτζ ειναι ο ιβάν. Ο οποίος βέβαια εχει πολύ μικρή οικονομική επιφάνεια σε σχέση με το βαγγέλα.
gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Η μεταγραφικη περιοδος τελειωνει 31 αυγουστου; Κατι μου λεει οτι θα φυγουν χολεμπας και μασαντο τελευταια στιγμη και θα παρουμε κανα ελευθερο παικτη ή β 'διαλογης με την δικαιολογια οτι δεν προλαβαμε να βρουμε αλλον τελευταιες μερες...
Aristomaxos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ωραίο video 33 λεπτών, αφιέρωμα στη κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε δύο συνεχόμενες σερί χρονιές απ' τον Ολυμπιακό μας. http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/etsi-egine-back-to-back-prwtathlhths-eyrwphs.2381773.html 2
Phoenix7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Κίκε Φλόρες για αντικαταστάτης του Μίτσελ.. http://www.redvoice.gr/και-στο-βάθος-κίκε-φλόρες/
Demon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ή οικονομάει ή ξεπλένει. Αν πιστεύετε οτι υπάρχουν ομάδες που δίνουν για αυτούς τους παίχτες αυτά τα λεφτά το πρώτο. Δηλαδή δεν υπάρχουν ελεύθεροι, αυτούς εδώ τους παίχτες θέλουν; Και να πληρώσουν; Ίσως να βαράει η ζέστη και σε άλλες χώρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις